Cyclo - progynova kullanan varmı ?? cevaplarınızı bekliyorum =(

etipufy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
15
0
kızlar öncelikle merhaba sizlere bir sorum olucak 2 yıllık evliyim benn adet düzensizliğim fazla kanamam vardı doktora gittiğimde kis olduğunu söyledi önce primolut verdi daha sonra hormonlarımın bozuk olduğunu söyledi ve Cyclo - progynova verdi bu gün kullanmaya başladım ve çocuğum olmuyor bu ilacı kullandığım zaman bazı şeylerin yoluna gireceğini söyledi, size sorum şu olucak bu hapı kullanıp hamile kalan var mı ?
cevap verirseniz sevinirim
birde hormon hapı olduğu için çok kilo alındığını duydum doğrumudur acaba ?

merhaba canım bende bu ay içtim bu ilacı.. doktorumun vermesinin sebebi aşılama olmuştum geçen ay adetim 26 günde bir olur aslında ama aşılamadan sonra 23.günde oldum.. doktor böyle olmaz bebek olsa bile kanla birlikte düşer dedi bu hapı kullandım.. perşembe günü son ilacımı içtim adetimin gelmesini bekliyorum.1,2 gün içinde gelmezse test yapıcam belki bir umut hamileyimdir :) hormon ilaçlarının maalesef biraz iştah açabiliyor ama herkesde aynı yan etki olacak diye bir kural yok.. bende başka sitelerde tam tersine kilo verenlerin olduğunuda okumuştum..

kızlar öncelikle merhaba sizlere bir sorum olucak 2 yıllık evliyim benn adet düzensizliğim fazla kanamam vardı doktora gittiğimde kis olduğunu söyledi önce primolut verdi daha sonra hormonlarımın bozuk olduğunu söyledi ve Cyclo - progynova verdi bu gün kullanmaya başladım ve çocuğum olmuyor bu ilacı kullandığım zaman bazı şeylerin yoluna gireceğini söyledi, size sorum şu olucak bu hapı kullanıp hamile kalan var mı ?

ben 3 ay kullandım gebe kalamadım 1 yıl önce kullanmışım 1 yıldır başka ilaçları denioz benim eltim 1 ay kullandı gebe kaldı simdi 5 aylık

merhaba, benimde geçen ay adetim 15 gün gecikti. bu sürekli yaşadığım bir durum değil ama doktorum hem adetlerim düzenli gelsin hemde yumurtlamaya yardımcı olsun diye cyclo - progynova verdi ilac bitdikten 5 gün sonra yine adet oldum:KK43: çok umutlanmıştım ama olmadı tekrar başladım kullanmaya umarım önümüzdeki ay gelir bebiş...
kilo aldırdığını zannetmiyorum ben 3 kilo verdim bir ayda.
bu ilaçla ilgili bilgisi olan varsa bende çok merak ediyorum

ayy ne güzel kalmışsınız hamile=)) ben daha yenibaşladım.. darısı başıma inş=)

Canim merhaba, sorunun bir kismini yanitlayabilecegim, evli olmadigim icun hamile kalma durumuyla ilgili yorum yapamicam:) ben bu hapi gecen sene 3 ay kullandim ve bende kilo yapma aksine kilo vermemi sagladi, cunku kullandigim donem zaafim olan abur cuburu pek canim istemedi, belki hormonlari duzene soktu da o yuzden istahim normal seviyeye geldi veya bunyeden bunyeye farklilik gosteriyo.. simdi de 6 ay diane35 kullanicam bakalim o napicak bana offff, kafamda deli sorular :)))

bende şuan kullanıyorum..bende bebek istiyorum 2 senedir..rahim duvarı inceliği (bebek tutunmasına engelmiş) ve adet düzensizliğim var..rahim duvarınıda kalınlaştırıyomuş hem, hemde adet düzenliyo..rabbim şifa versin..bebek isteyen hiç bi evi boş bırakmasın rabbim..

Bende adetim cok az geldigi icin ve bebek istemiyle gitmistim doktora bu ilaci kullan dedi 3 ay.. 2 ay kullandim ama yine cok cok az geldi adetim hatta 2, de lekellenme seklinde oldu.. cocuk konusunda planlar degisincede biraktim bu ay.. kendi bildigi gibi gelsin :) siskinlik yapiyo ama su topluyo vucut oyuzden ... olcumlerimde ole cikti onu vermekte yani vucuttan atmak yaga gore daha kolay tabi...

Bu ilaçla ilgili en güncel yazışma burda kalmış.Ben de 10 yıldır çocuk sahibi olmaya uğraşıyorum.Bu ilaca başladım 3.yü içtim bugün.Bir gelişme olursa yazıcam.Çok düzensiz adet görüyorum.(2-3-4 ay) Allah isteyen herkese nasip etsin Anne olmayı.Sağlıklı Hayırlı evlatlar doğurmayı...

bende kullanıyorum bu ilacı ilk defa 2 aylık bir gecikme yaşamıştım dr gittim tarlusal verdi kullandım haziran 22 de adet oldum 5.günü cyclo progynova başladım günde bir tane bide dostinex verdi prolaktin yüksek diye haftada 2 defa yarım alıyorum şu an ilacın kahverengi olan kısmındayım 3 gün oldu mide bulantım var halsizim ve uyku halim var sürekli uyumak istiyorum yediklerim bulantı yapıyor yemesem aç kalıyorum nedendir anlayamadım gebelik olsa sizce bu kadar erken belirti verirmiki muallaktayım umutlanmakta istemiyorum ama çok halsiz ve yorgunum bulantı,uyku hali nedir anlayamadım fikri olan varsa yazsın lütfen :KK17::KK17:

Son düzenleme:
bende kullanıyorum bu ilacı ilk defa 2 aylık bir gecikme yaşamıştım dr gittim tarlusal verdi kullandım haziran 22 de adet oldum 5.günü cyclo progynova başladım günde bir tane bide dostinex verdi prolaktin yüksek diye haftada 2 defa yarım alıyorum şu an ilacın kahverengi olan kısmındayım 3 gün oldu mide bulantım var halsizim ve uyku halim var sürekli uyumak istiyorum yediklerim bulantı yapıyor yemesem aç kalıyorum nedendir anlayamadım gebelik olsa sizce bu kadar erken belirti verirmiki muallaktayım umutlanmakta istemiyorum ama çok halsiz ve yorgunum bulantı,uyku hali nedir anlayamadım fikri olan varsa yazsın lütfen :KK17::KK17:

İnşallah işe yaramıştır arkadaşım...Mucizen geliyordur.Sen yine de umutlanma..Olursa sürpriz olsun.Benim umudum kalmadı artık ama ilaçla ilgili yazışmaların hepsini okudum arşivleri bile..Yazdığı dönemde işe yaramadı diyen insanların altında gebelik takvimleri var.Yazmışlar 3 -4 ay sonra hamile kalmışlar gibi görünüyor.Milyarlar döktüm ben bu uğurda..Şu 4 tl lik hapla bu iş olursa diyecek sözüm kalmayacak..Sabrediyorum...

bende kullandım 3 ay tedavı demıstı hem adet duzensızlıgı vardı hemde hormon bozuklugu geen hafta gıttım hormon duzelmıs prolaktın bıraz yukselmıs baska ılac kullabıom allah sabır versın bu uc ay ıcınde kendımı hep hamıle sandım bas dönmesı mıde bulantısı ates ne ararsan var doktoroum dedıkı yalancı gebelık dıyoruz buna dedı beynı etkılıyomus ınsallah bıran önce bıter tedavın

İnşallah kızlar Allahtan umut kesilmez sabır muhakkak verecektir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...adetimin 20.günündeyim dostinexle cyclo progynovayı düzenli kullanıyorum son 2 gündür aşırı kasık ve bel ağrım var sanki adet olacakmışım gibiyim heleki afedersiniz de dün gece ilişki sonrası kasıklarım çatlayacak gibi ağrıdı neden bilmiyorum akıntımda var inşallahhh bişeyler oluyordur Allahım duy sesimizi kurtar bizi bu ilaçlardan nolur :KK43:

İnşallah kızlar Allahtan umut kesilmez sabır muhakkak verecektir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...adetimin 20.günündeyim dostinexle cyclo progynovayı düzenli kullanıyorum son 2 gündür aşırı kasık ve bel ağrım var sanki adet olacakmışım gibiyim heleki afedersiniz de dün gece ilişki sonrası kasıklarım çatlayacak gibi ağrıdı neden bilmiyorum akıntımda var inşallahhh bişeyler oluyordur Allahım duy sesimizi kurtar bizi bu ilaçlardan nolur :KK43:

inşallah biran önce kurtulursun aynı seyler bendede oldu suan sadece 2 tane dostınex verdi sonunu dun ıctım pazartesı kontrol var ınsallah kurtuluruz ınsanın psıkolojısı bozuluyo gercekten bu ılaclarla allah yardımcımızolsun

Merhaba Arkadaşlar,
Benim ilacım biteli bugün 5.gün ama hala adet olmadım.7 gün ara verilen dönemde adet olunması gerekmiyor mu?Hamilemiyim desem en ufak bir belirti yok.Hatta ilacı kullanıp yalancı hamilelik belirtileri yaşayanlar var ben de o bile yok.Nasıl bir vücut düzeni var ben de böyle anlamadım gitti... :KK14:

bu ilacı bende adet düzensizliği için 3 ay kullandım son ayında iştahımı çok açtı ve 4 kilo aldım dün ilaç bitti işahım eskisine dönermi aldığım kilolar nolur ?? bide saç dökülmesi yaptı bende sizdede böyle bir etkisi oldumu

Kızlar önce çok uzun süren adet, sonra da olamama sonucu dr. kist olduğunu söyledi ve bu cyclo progynova ilacını verdi. Ama ilac bitti ,4 gun oldu hala adet olamadım. Kaçıncı günde adet oldunuz bu ilaçtan sonra? Olmasa da yeni kutuya başla 7. Gün dedi. Endiseliyim:KK43:

Kızlar önce çok uzun süren adet, sonra da olamama sonucu dr. kist olduğunu söyledi ve bu cyclo progynova ilacını verdi. Ama ilac bitti ,4 gun oldu hala adet olamadım. Kaçıncı günde adet oldunuz bu ilaçtan sonra? Olmasa da yeni kutuya başla 7. Gün dedi. Endiseliyim:KK43:
merhaba 3 cm kist için doktorum bu ilacı verdi, adetlerim düzenlidir ama kist oluşalı 2 gün geç geldi, ilaçta 6. günüm inşallah işe yarar, çoğunluk işe yarıyor diyor, soğan kürü yapmıştım ,işe yaramadı kistim 1 cm büyüdü

Kızlar konu eski ama 4 yıl sonra tekrar cyclo progynova ile başbaşayım. Bu kez fsh yuksekligi nedeniyle adet olamadim ve bu ilaci verdi, bitti 5 gun oldu ama yine adet olamiyorum. Yeni kutuya baslamali miyim?

X