- 23 Ocak 2019
- 53
- 35
- 34
-
- Konu Sahibi egeincisi28
Bazı forumlarda ilacı kullanırken gebe kalmak bebek için sakıncalı falan denilmiş acayip kafam karıştı yumurtlamam gayet iyi adetlerim düzenli gebe kalmanı kolaylaştırır dedi korunmamı da söylemedi anlamadım yanibende duzene sokmasi icin kullandim gebe kalamadim ama yumurtlama tembelligim var uzerinde de dogum kontrol hapi degildir yaziyo zaten engellemez heralde yinede nasip..
Bende kullanıyorum hatta dün son dozu attım. Doktorum korunmam gerektiğini söylemişti. 21 günlük bir hap tek kutu bakalım inşallah işe yarar. Bu arada benimde düzenlidir adet döngüm. İnşallah gebeliğimize sebep olurBazı forumlarda ilacı kullanırken gebe kalmak bebek için sakıncalı falan denilmiş acayip kafam karıştı yumurtlamam gayet iyi adetlerim düzenli gebe kalmanı kolaylaştırır dedi korunmamı da söylemedi anlamadım yani
Evet 21 günlük bir kutu canım benim de son 3 dozum kaldı. Doktor korunmamı söylemedi ben de korunmadımBende kullanıyorum hatta dün son dozu attım. Doktorum korunmam gerektiğini söylemişti. 21 günlük bir hap tek kutu bakalım inşallah işe yarar. Bu arada benimde düzenlidir adet döngüm. İnşallah gebeliğimize sebep olur
Arkadaşlarınız korunmamış o halde doğru mu anladım. İnşallah gebe kalırsanız sizde onlar gibi sorun yaşamazsınızYok mu kimse???
gebe kalmana yardımcı olur ,doktor verdiyse bir bildiği vardırMerhabalar 2,5 yıllık evliyim eşimle tüm tahlillerimiz normal bir sıkıntı yok. Doktorum cyclo progynova ve pro women verdi 2 şer kutu kullanmamı söyledi. Prowomeni biliyorum ama cyclo progynova ile ilgili kafam karışık kimi gebeliği engeller kimi gebe kalmaya yardımcı olur demiş. Adetlerm düzenli doktorum neden bu ilacı yazdı anlam veremedim. Bu ilacı kullanırken hamile kalanınız var mı yardımcı olun lütfen
Sonunda aradığım yorumgebe kalmana yardımcı olur ,doktor verdiyse bir bildiği vardırben kullandım gebe kaldım dış gebelikti benim ama olsun yinede hamile kalabildim faydasını gördüm yani
Doktor tahlil istiyor ona göre kullandırıyor canım doktora danışmadan olmaz yaniDoktor tavsiyesi olmadan alinabiliyomu kullanilabiliyomu
Canım evet arkadaslarım korunmadılar faydasını görürsem mutlaka yazacağım buradan:) ne durumda olduğunu çook iyi biliyorum kuzum bi yerlerden unut bekliyor insan.. ben de öyleyim..Arkadaşlarınız korunmamış o halde doğru mu anladım. İnşallah gebe kalırsanız sizde onlar gibi sorun yaşamazsınızDurumla ilgi buradan etiketleyerek haberdar edelim birbirimizi biz de çok istiyoruz bebeğimiz olsun ama 1,5 yoldur olmadı maalesef...
rica ederimSonunda aradığım yorumAllahım inşallah bana da faydası olur güzel bir sonuç alabilirim. Teşekkürler canım cavabın için
Sağolasın amin canım. Doktor tavsiyesiyle kullanıyorum zaten buradan sonucu yazarım:)rica ederimdoktor tavsiyesi olmadan kullanmayın sakın inşallah faydasını görürsün
Size ne için verdi doktor bu habı banada verdı de ıcerken hamıle kalmak sakıncalı mıBende kullanıyorum hatta dün son dozu attım. Doktorum korunmam gerektiğini söylemişti. 21 günlük bir hap tek kutu bakalım inşallah işe yarar. Bu arada benimde düzenlidir adet döngüm. İnşallah gebeliğimize sebep olur
Ben o ilacı kullandıktan sonra hamile kalamadım canımKonuyu acan arkadaşimiz hapin faydasini gordunuzmu acaba yada goren oldumu hamile kalan oldumu acaba?
Peki onunla olmasada hamile kaldin mi canmBen o ilacı kullandıktan sonra hamile kalamadım canım
Maalesef kalamadım hala.. 3 yıldır bekliyorum bir dış gebelik gecirdim. Ama sonrasında ne yaptıysam gebelik oluşmadıPeki onunla olmasada hamile kaldin mi canm
Canım benm dualarmda olacaksn inşallahMaalesef kalamadım hala.. 3 yıldır bekliyorum bir dış gebelik gecirdim. Ama sonrasında ne yaptıysam gebelik oluşmadı