Cyclo prognova kullanırken adet olmak pkos

Sutlac777

Gül güzelliği diye bişey var🌹
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
498
252
18
Merhaba ilaçla adet oluyorum PKo var.bu ay adet olmadım olmayinca ilaca başladım.beyazlar bitince adet oldum ilaca devam etmeli miyim.kahverengi olanlar kaldi.baya yoğun adet oldum ara kanama değil.

Bilgisi olan var mı yada kullanan
merhaba, öncelikle sizin adınıza sevindim. bana da benzer sebeple bu ilaç verildi, daha önce duphaston kullanmıştım.beyazlardan sonra det olduysanız ilacı bırakın bence. bu ilaç reçetesiz alınıyor mu bir de? ilacı siz düzenli kullanıyorsunuz sanırım, duphastona göre yan etkileri fazla görünen bir ilaç prospektüste. yan etkilerini yaşıyor musunuz?

Merhaba ilaçla adet oluyorum PKo var.bu ay adet olmadım olmayinca ilaca başladım.beyazlar bitince adet oldum ilaca devam etmeli miyim.kahverengi olanlar kaldi.baya yoğun adet oldum ara kanama değil.
Bence bırakın içindeki kağıdı da okumuştum o yüzden tek seferlik adet olana kadar kullandım

Merhaba bıraktım adetim bugün bitti.recetesiz almıştım ilkkez kullandım önce duphaston kullanıyordum.yan etki yaşamadım sadece hafif göğüsumde dolgunluk ağrı oldu.baska yan etki olmadı belki tam kullanmadığım için

geçmiş olsun. bu ilacın reçetesiz satıldığını bilmiyordum, ücreti nedir acaba bilginiz varmı? sanırım bu duphastondan daha ağır bi ilaçmış, en azından prospektusu oyle

geçmiş olsun. bu ilacın reçetesiz satıldığını bilmiyordum, ücreti nedir acaba bilginiz varmı? sanırım bu duphastondan daha ağır bi ilaçmış, en azından prospektusu oyle
Teşekkür ederim tam hatırlamıyorum alalı baya olmuştu kullanmamıştım.adet olmayınca kullandim.ama 100 TL civarıydı sanırım .

Cuma günü aldım 99 tl idi. Histeroskopi sonrası verdi doktor bana adeti geciktiriyor mu yoksa adet sökücü mü tam nedir kullanıyoruz ama bilmiyoruz estrodiol sonuçta ama

İyi yapmışsın daha başka söktürücü kullan bence rahim kanseri vs bir şeyler yazıyordu uzun zaman oldu annem bence adet olmasan bile içme demişti
bu ilaç özelinde daha ağır yanetkiler var sanırım. 1 kutu içmekle tetikleneceğini düşünmüyorum diğer yan etkilerin ama sürekli bununla adet olunacaksa içmemek daha iyi bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…