- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
Dün baya yogundum canim gozun aydin cokkk sevindim Annem yer gök duayla der hep ..Allahim sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canim cok sevindim ya masallah masallahhhAllahım binkere herkesden razi olsun şükürler olsun sonucum temiz çıktı gebelik devam dedi baska şeyler gozlemcek ama şükür buna rabbim sizlerin sayesinde dualariniz sayesinde herşey dua bunu anladim insallah gonlunuzde kalbimizde dilediginiz ne var ise rabbim nasip etsin.hepinizin evlat ile sinanmasin egerki sinarnirsak dua hersey sukur.
Allahım binkere herkesden razi olsun şükürler olsun sonucum temiz çıktı gebelik devam dedi baska şeyler gozlemcek ama şükür buna rabbim sizlerin sayesinde dualariniz sayesinde herşey dua bunu anladim insallah gonlunuzde kalbimizde dilediginiz ne var ise rabbim nasip etsin.hepinizin evlat ile sinanmasin egerki sinarnirsak dua hersey sukur.
Cok sukur Canımm cok sukurŞükr kızlar bugün kontrolden geldim güzel dedi sonuç temiz ciktigindan ense kalinligi önemi yokmuş kafana takma artık dediler dualariniz için tekrar teşekkür ederim allahım herkesin derdine derman versin aminn.
Oh çok şükür canım bnim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiniŞükr kızlar bugün kontrolden geldim güzel dedi sonuç temiz ciktigindan ense kalinligi önemi yokmuş kafana takma artık dediler dualariniz için tekrar teşekkür ederim allahım herkesin derdine derman versin aminn.
Amiiin amiiinAminn. Allah razı olsun kuzum allahım kimsenin başına vermesin tez vakit sifaci olsun
Cok sukur Canımm cok sukur
Teşekkür ederim canım benimçok şükür gözün aydın olsun canım
son izci Zeytintanem [/QUOTE]
Arkadaşımızın bebeğinde farklı bir sorun çıkmış dua eder misiniz?