• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cüzdanınıza Katkı Sağlayın

BenSergu

SATRAB
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
1.843
84
643
Ankara
Bu başlık yönetimden alınan izinle açılmıştır:

Ev hanımları artık benimde kendi param olsun diyorsanız , hele bu ekonomik krizde evime bende katkı sağlamak istiyorum diye düşünüyorsanız işte fırsat.
İş saatlerinizi kendiniz seçin , ne ailenizi ihmal edin ne işinizi.
En yakınlarınız, akrabalarınız, komşularınız, arkadaşlarınız, çocukların okullarındaki veli arkadaşlarınız hepsi sizin potansiyel müşterileriniz, ilerleyen zamanda ise iş ortaklarınız olacak.

Orgatem doğa dostu temizlik ve kişisel bakım ürünleri , içeriğinde insan sağlığına zarar vermeyen çevreyi kirletmeyen astım ve cilt hastalıkları olanlar için ,kimyasal temizlik ürünlerinin sıkıntılarını çekenler için sunulan ürünler yelpazesidir..

Ürün Çeşitlerimiz:

ORGA DAMLA (Konsantre)
ORGA CAM MOBİLYA (Konsantre)
ORGA GENEL TEMİZLİK ( Konsantre)
ORGA YAĞ ATIK TEMİZLEYİCİ (Konsantre)
ORGA OTO YIKAMA (Konsantre)
ORGA HALI MATİK (Konsantre)
ORGA HALI ŞAMPUANI (elde) (Konsantre)
ORGA JEL (Konsantre)
ORGA PARFÜM (Konsantre)

ORGA BULAŞIK YIKAMA SIVISI
ORGA SIVI SABUN
ORGA PAS KİREÇ
ORGA BANYO WC
ORGA EXTRA BEYAZLATICI (Toz)
ORGA BEYAZMATİK (Toz)
ORGA RENKLİMATİK (Toz)
ORGA DUŞ ŞAMPUANI
ORGA PARFÜMLÜ DUŞ ŞAMPUANI

üyelik ve diğer bilgiler için özel mesaj yolu ile de bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ürünlerin daha önceki ismi Berceste idi yaklaşık 2 aydır Orgatem olarak ismi değişti ve 8 yıldır varlığını sürdürüyor.

Bunu şuan çevremde birçok insan kullanıyor..Özellikle çok amaçlı olan orgadamlayı bakalım dün aldım henüz deneme fırsatım olmadı sergüm çok tşk ederim..Yengelerim ablalar oldukça memnun kalmışlar..Pazarlamasını aktif yapabiliyorlar ..En son kalan suyu bile çiçeklere dökün beslesin demedilermi nasıl olur dedim hani..Ve aldım:roflol:Sonuçları unutmazsam buraya yazarım zira oldukça yoğun günler..Öpüyorum canım a.s.

arkadaşım bu yasak değilmi iş teklifi sadece bazı markalaramı yasak bu marka türkmü sadece bizemi yasak şaşırdımda ö yüzden bu sorular sevgiler:1shok::1shok::1shok: yönetimden izin alınabilinirmi

Back