- 20 Şubat 2010
- 1.178
- 106
sela saati geçti geç kaldım bu saatten sonra olmaz mı2 senedir yapıyorum bunu. Şükür Rabbime faydasını çok gördüm. Bugün de yapacağım Allah izin verirse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sela saati geçti geç kaldım bu saatten sonra olmaz mı2 senedir yapıyorum bunu. Şükür Rabbime faydasını çok gördüm. Bugün de yapacağım Allah izin verirse.
Bilmemkisela saati geçti geç kaldım bu saatten sonra olmaz mı
Sonuçta niyet önemlisela saati geçti geç kaldım bu saatten sonra olmaz mı
Sende mibu hafta inşallah unutmayız
Faydasını görürsün Allahın izniyle inşallahBende yapıcam bu sene, ilk defa.
Faydasını görürsün Allahın izniyle inşallah
alarm kur muhakkak ben cüzdanımın boş kaldığını elhamdülillah görmedim duanın hürmetinebu hafta inşallah unutmayız
aynen öyle bu cumaRamazanin son cumasi bu cuma oluyor yani. Oglen selasiyla ezani arasinda mi
Ramazan'ın son cuması oluyordu dimi?Merhaba arkadaşlar.
Benim hemen hemen her Ramazan'da yaptığım bir uygulama var. Geçen Ramazan yapamadım ama bugün yapacağım.
Hemen açtım konuyu ki yetişin sela vaktine.
Şimdi bir dua var bunu bir kağıda Ramazan'ın son cuması (yani bugün ) sela ve Cuma ezanı arasında (yani bu saatte) yazıyorsun conra cüzdanına koyuyorsun. Bir sonraki Ramazan'ın son günü çıkarıp suya atıyor yenisini yapıyorsun. Bu kadar basit.
Yaptığım senelerde cüzdanımda para hiç eksilmedi. Yapanlarda aynı şeyi söylemişti.
Dua şudur;
وَلَقَدْ مَكَّنَّاكُمْ فِي الأَرْضِ وَجَعَلْنَا لَكُمْ فِيهَا مَعَايِشَ قَلِيلاً مَّا تَشْكُرُونَ
Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş’ kalîlen mâ teşkurûn.
Çıktı alabiliyorsanız arapçasını çıktı alın üzerinden kalemle geçin öyle koyun. Çıktı alamıyorsanız arapçasını yazamayacağınız için latin harfleriyle olanı yazın onu koyun. İkisini de yaptım ve fayda gördüm.
Duayı cüzdanda para koyulan kısma koymaya dikkat edin. İsterseniz bir poşete sarıp koyun. Ama asla asla oradan çıkarmayın. Cüzdan değişse bile çıkarmak yok. Gerekirse her cüzdana ayrı yazın.
Hem kendi adınıza hem de başkalarını niyet ederek yapabilirsiniz.
Bereketimiz hiç eksilmesin.
Evet bu cuma yaniRamazan'ın son cuması oluyordu dimi?
Teşekkür ederimEvet bu cuma yani
Suan bende bundan korkuyorumAraf suresi 10.ayetiyle.
Sad suresi 54.ayet. 1 haftadir aklimda kesin oglen yapmayi unuturum