Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ramazan ayının son cumasi ezanla sela arasında ben sadece okinusunu kendim elimle yazdım 3 cuzdanim vardı üçüne de koydum eşimle babamada yaptımTam anlamadım ben çıktısını alıp sela okunurken üzerinden mi geçiyoruz ve niyeti nasıl yapıyoruz ?
Ramazandamı yapıyoruz kaçırdım sanırım
Kaçırmışım bidahakine inşallah sagol cevap için hikmetini görürsen yaz olurmu :)Aynen canım ramazan ayının son cumasi ezanla sela arasında ben sadece okinusunu kendim elimle yazdım 3 cuzdanim vardı üçüne de koydum eşimle babamada yaptım
Şu 3 günde katar katmaz hikmetini gördüm valla sonuçta niyet önemli istersen yazıp kat canımKaçırmışım bidahakine inşallah sagol cevap için hikmetini görürsen yaz olurmu :)
Bakıyım bi ama ramazandan ramazana yeniliyomuşsun yaŞu 3 günde katar katmaz hikmetini gördüm valla sonuçta niyet önemli istersen yazıp kat canım
Ramazan ayına kadar saklarsinBakıyım bi ama ramazandan ramazana yeniliyomuşsun ya
Canım merhaba ramazan ayının son cilası yapılacak yazmisya ben bunu unutup arefe günü selayla ezan arasında yapılacak sanıyordum yanlış mi hatithatırlıyorum lütfen cevap yazınArkadaşlar yarın sela vaktini kaçırmayalım inşallah
Canım böyle yazmıştın geç oluyor ama yazayım yinede şükürler olsun hiç parasız kalmadım hem cüzdanıma hemde altınımı kattığım cüzdan vardı ona da katılmıştım şükürler olsun YÜCE RABBİM E bereketlendi ikiside birikimde yaptım çok şükür herkese tavsiýe ederim bu yıl galiba geç kalmışım çok üzüldüm kaçırdım diyeKaçırmışım bidahakine inşallah sagol cevap için hikmetini görürsen yaz olurmu :)
bu sene bayramın ilk günü olan bu cuma yapacağız değilmi ayın 15.iCanım böyle yazmıştın geç oluyor ama yazayım yinede şükürler olsun hiç parasız kalmadım hem cüzdanıma hemde altınımı kattığım cüzdan vardı ona da katılmıştım şükürler olsun YÜCE RABBİM E bereketlendi ikiside birikimde yaptım çok şükür herkese tavsiýe ederim bu yıl galiba geç kalmışım çok üzüldüm kaçırdım diye
Yok canım son cuma si geçen haftaydi bu cuma bayrambu sene bayramın ilk günü olan bu cuma yapacağız değilmi ayın 15.i
Sen doğru olanı yapmışsınBenim anladığım Ramazan’ın son cuması geçen hafta cuma oluyodu. Ben o gün yaptım
Olsun bence niyetine girmeniz önemli :)Sen doğru olanı yapmışsın
Oda doğruOlsun bence niyetine girmeniz önemli :)
Bizde yarın selayla ezan arasında yapıp cüzdanımıza katariz sonuçta niyet önemli RABBİM bereketini verir inşallah canım bir de böyle deneyelimben geçmi kaldım olmazmı şimdi