Çürük mü var anlayamadım?

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
2 hafta önce arka üstte bir dişime dolgu yapıldı beyaz, sıcak seylerde sorun olmuyor ama soguk şeylerde sızlıyor normal mi?her sızlayan diş çürük mü demek? birde o dişte siyah küçük bi leke var ama çürük gibi değil çünkü çürük olsa görürdü diş hekimim 2 hafta önce o dişle uğraşırken . yardım edin lütfen bide o dolgulu dişime başta dilimle deyince böyle pütürlü şeyler hıssedıyodum sımdı normal diş gibi gelmeye başladı zamanla nolmuş olabilirki?dolgum düşseydi fark ederdim dimi?

Benim dişimde çürükten dolayı soğuk ve tatlı şeyler yediğimde ağrı yapıyordu. Sen bence bir daha görün hekimine canım.

bazı derin dolgularda ilk 1 ay soğuk hassasiyeti normal diye biliyorum.

merabalar
derin çürüklü dişlerde dolgu işleminden sonra bir müddet (ki bu süre dişin adaptif kapasitesine göre değişir ) soğuk sıcak hassasiyeti oluşabilir, bu normal bir süreçtir ve zamanla ortadan kalkar.tek sorun hekiminizin bu konuda sizi bilgilendirmemesi olmuş

benimde bu hafta içinde 4 dolgum oldu birinde soğuk yiyeceklerde sızlama hissediyorum o oyulurkende hafif bir ağrı hissetmiştim.Doktoruma sızlamayı sordum 1 hafta 10 gün içerisinde geçer dedi bakalım geçmezse gideceğim tekrar sende canım bir sor istersen cevabı burada paylaşırsan sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…