• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çürük mü var anlayamadım?

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
2 hafta önce arka üstte bir dişime dolgu yapıldı beyaz, sıcak seylerde sorun olmuyor ama soguk şeylerde sızlıyor normal mi?her sızlayan diş çürük mü demek? birde o dişte siyah küçük bi leke var ama çürük gibi değil çünkü çürük olsa görürdü diş hekimim 2 hafta önce o dişle uğraşırken . yardım edin lütfen :( bide o dolgulu dişime başta dilimle deyince böyle pütürlü şeyler hıssedıyodum sımdı normal diş gibi gelmeye başladı zamanla nolmuş olabilirki?dolgum düşseydi fark ederdim dimi?:(

Benim dişimde çürükten dolayı soğuk ve tatlı şeyler yediğimde ağrı yapıyordu. Sen bence bir daha görün hekimine canım.

bazı derin dolgularda ilk 1 ay soğuk hassasiyeti normal diye biliyorum.

2 hafta önce arka üstte bir dişime dolgu yapıldı beyaz, sıcak seylerde sorun olmuyor ama soguk şeylerde sızlıyor normal mi?her sızlayan diş çürük mü demek? birde o dişte siyah küçük bi leke var ama çürük gibi değil çünkü çürük olsa görürdü diş hekimim 2 hafta önce o dişle uğraşırken . yardım edin lütfen :( bide o dolgulu dişime başta dilimle deyince böyle pütürlü şeyler hıssedıyodum sımdı normal diş gibi gelmeye başladı zamanla nolmuş olabilirki?dolgum düşseydi fark ederdim dimi?:(

merabalar
derin çürüklü dişlerde dolgu işleminden sonra bir müddet (ki bu süre dişin adaptif kapasitesine göre değişir ) soğuk sıcak hassasiyeti oluşabilir, bu normal bir süreçtir ve zamanla ortadan kalkar.tek sorun hekiminizin bu konuda sizi bilgilendirmemesi olmuş :61:

benimde bu hafta içinde 4 dolgum oldu birinde soğuk yiyeceklerde sızlama hissediyorum o oyulurkende hafif bir ağrı hissetmiştim.Doktoruma sızlamayı sordum 1 hafta 10 gün içerisinde geçer dedi bakalım geçmezse gideceğim tekrar sende canım bir sor istersen cevabı burada paylaşırsan sevinirim :)

Back