Çürük diş ağrısı

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
Merhabalar, iki dişimin arası oyuk ve çürük vaziyette akşamdan beri öyle bir sızlıyor ki ağrısı başıma kadar vuruyor
ramazan dolayısıyla doktora gidemedim ama bayramdan hemen sonra ilk işim dişçiye gitmek olacak
şuanda ağrısı çok şiddetli netten araştırdım karanfil tohumu koydum banamısın demedi tuz beklettim aynı şekilde hiç etki etmedi
etkili ve hemen geçiren yöntemler varsa benimle paylaşın lütfen

karanfil iyi gelir aslinda disinle bastir gercekten bir süre sonra uyusuyor..

ben 20likleri aldirmadan önce cok fenaydi netten baktim yaptm bende iyi olmustu..

nanede iyi gelirmis birde

canım o ağrıyan dişin üzerine zeytin koy biraz dursun zeytini ye ama çekirdeği dişin üzerinde dursun karanfilde işe yarar v bi ağrı kesiciyi dişin üzerine koyabilirsin en azındnan hafifiler :/

majezik ağrı kesici varsa hemen al 1 saate birşeyciğin kalmaz benim de başıma böyle bir durum gelmişti ağrı gözüme vurmuştu geçirdi eşine söyle nöbetçi eczaneden hemen gidip alsın zira benimkide öyle yapmıştı

ağzını rakıyla çalkala canım ablamda bir süre diş ağrısı çekti tedavisi biraz uzun sürdü ve bu dönemde canı çok yandı.ağrı kesiciler fayda etmiyordu artık eniştem tekelden rakı aldı abalm onunla ağzını çalkalayıp tükürüyordu.o şekilde idare etti

en kesin çözümü çürük yere parmağını ıslat tuza batır sonra çürü dişine koy tuzu beklet bir kaç ke tekrarala her gece göreceksin dişin kendiliğinden eriyip gidecek.denenmiştir...

Bunları yapana kadar neden Dr a gitmeyi dememiyorsunuz? Bayramda da nöbet tutan Dis hekimleri var. Alkol, aspirin, kolonya ağrıyı geçirir belki ama o bölgedeki dişetini yakar daha cok eziyet çekersiniz.
Gecmisolsun

çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşıyorum dişim ağrıyor ve dolorex ağrı kesici içtim geçti yarın bende gidcem dişçime tatilden dönsünde...ben zaten dişlerimden çok çektim malesef sağlam değil daha 30 yaşına geldiğimde 6tane ana dişim kaldı kalanını orselen kalama yaptırmak zorunda kaldım şükür memnunum hemde çok estetik duruyor ama tabiki insanın kendi dişi gibi olmuyor,kalan 6dişimlede ara ara uğraştırıyor beni..çok şükür çok iyi bir diş doktorum var ,beni strese sokmadan düzeltti tüm dişlerimi 3 yıldır kullanıyorum maşallah sorunsuz yani...

cektım gecmıs olsun,bende dıs agrısı cok cektım ılacın fayda etmedıgı donemler de oldu ozaman temızleme pamugunu rakı ıle ıslatıyordum dısıme suruyordum onu ıyı gelıyordu hemde hemen agrı azalıyordu.

evet aslında temizleme pamuğu kullanmak çok mantıklı mesela ben anasondan nefret ederim ama senin dediğin gibi yapılırsa sadece dişle temas etmiş olur :)

Bir aktardan KARANFİL YAĞI al, kulak temizleme çubuğu yardımıyla o ağrıyan dişine sür... yada bir pamuğa damlat ve dişin üzerine koy.. Gerçekten uyuşturuyor.
Benimde bir bayramda bu şekilde çok ağrım vardı, bunu yaptım geçti..
Ertesi günde tabii direk doktora gittim

konu ile ilgili olarak uzman doktor ....burada hastaların sorularını cevaplamış umarım yardımcı olur sizede..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…