Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hatice benm için istediğini düşünmekte özgürsün tabiki..
bunun için sana müdahale edemem..
ben şaka yaptım.. ki bunuda zehrada özgede anladı..
yazdıkların üzdü beni..

Son düzenleme:
kızlarrr yanlış anlamayın birbiriniziii döverim he sizi
berfo şaka yaptı onun böyle takılmalarına ben bayılıyorum
haticecan da aslında şaka yaptı bi kıskanç da sen misin diyerekten sonra da konuyu sevdicekte gözü olan bi kıza bağladı

zehroşş bana uyar c.tesi gülinimovski ne dicek bakalımmmm

Son düzenleme:

tmm kuzum o zamansa onunlaada konuşalım ok derse buluşuruz

hatice benm için istediğini düşünmekte özgürsün tabiki..
bunun için sana müdahale edemem..
ben şaka yaptım.. ki bunuda zehrada özgede anladı..
yazdıkların üzdü beni..

Kız ben sana kıskanç demedimki
Aklıma kendimle bir olay geldi anlatayım dedim.
Ben hep kendimden örnekler vererek anlatırım birşey anlattığımda
Kırdıysam özür dilerim:26: aramızdaki samimiyete inanarak bu şekilde yazmıştım böyle düşüneceğin aklıma gelmemişti

Biz sözlücümmmlleeee yemek yiyiciğiiiiiizz deeeee

Ben Aşka uçuyorum kızlaaarrrr

Biz de her öğlen beraber yiyoruz yemeciklerimizi,aşkla karşık olunca pek bi tatlı oluyo

Hahahha yorumunu okuyunca nasıl güldüümmmm yaa alemsin gizott

Gel saçımı çek kız benim sopala beni valla böyle anlatınca farkediom ben de marifeterini,çok gereksiz üzüyorum galba ben bazen sevdiceğimi dur bi sveyim ben onu biraz bu akşam iş çıkışı yine

Çokk şükür Elisim gerçekten ne kadar kötü şeyler duyuyoruz.Aldatanlar,yalanlar daha neler neler çok şükür Rabbime sorunlarımız ufacık sebeplerden oluyo ve hakkaten dediğin gibi bunun kıymet bilmiyoruz bazen

Maşallah bizlereeee 1000 kere maşallahh

heee buldum
buluşalım kuzularımm bu c.tesi mi haftaya c.tesi mi

Son karar bu haftaymış sanırsammm olaarrrr bana da uyar kiiiii bu c.tesi sarılalım sıkı sıkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

sen kusura bakma canım ben fevri davrandım

günün planını yapalım o zaman bi araa
ben sevdiceğe söyliyim de haberi olsun başka iş çıkarmasın başıma

sen kusura bakma canım ben fevri davrandım

Önemli değil beni tanıdığını ondan rahatlıkla anlayacağını düşünmüştüm.
Neyse bu şekilde davranmamam gerektiğini anladım. Kusura bakma ben patavatsız olduğumu aklıma ilk geleni söylediğimi\yazdığımı söylemiştim.
Bundan sonra yazarken daha dikkatli olurum. Kusura bakma tekrar.

hatice bende bunun için alındım zaten. hatice beni tanımıyormu bana nasıl kıskanç der.. yanında hiç ifade falan kullanmayınca alındım..
bide "bitane daha kıskanç" diyince ister istemez alındım yani..
sonrada göremediğim şeyi sen özge ve zehra yazdınız. bence uzatmaya degmez. kusra bakma canım. niyetim seni kırmak deildi. kırdıysam hakkını helal et

NE bielyim birden kaynar sular başımdan aşağı döküldü gibi hissettim.
Ben yazını geç gördüm kızlar yazınca ciddi olduğunu anladım.
Kırılmadım dersem yalan olur ama neyse en azından hassas olduğumuzu öğrendik

bende waffle canavarıyımm bende geliceemmm diyebilseydim keşke ne güzel bizi de anın

elis biz senle tanışmadık gel tanışalım
özge bennn
siz göçmensiniz di miii benim de dede tarafında bulgar anne tarafında yunan göçmenliği mevcut

Tanıştığıma memnun oldum Özge Evet canım Bulgaristan muacırıyız annem babam ben hepimiz 92 de geldik İstanbul'a. Karmalık var ohh ne güzel.Gittin mi hiç oralara???

Baktın mı Opram?
Çeyiz olayları, çamaşır fln derken bende kıyafet almayalı aylar oluyo sankiiiii

Yavrum ben gittim tava aldım Yine gidip kendime çamaşır almadım.2 tane seramik tava, 1 tane wok tava ,kek kalıpları,dondurma kaşığı ve pasta spatulası aldım.Hani iç çamaşırı yok hanimiş yokk Gittim gittim dere tepe düz gittim kendimi çamaşırcı yerine tavacıda buldum

Canım iyi ki söylemişsin sevdiceğine Çantalarda yakıyor buarada çok güzeller

Kesinlikle yavrum ne illet tipler var Şükürler olsun hepimizin karşısına helal süt emmiş ana baba sayan insanlar çıkmış.Allah yolundan şaşırtmasın inşAllah cümlemizi.MaşAllah maşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…