- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.681
nerde benimmmm Işın Kılıcımgetirin bu kızı sopalıcam
berfom sen kafada bitirmişsin zaten bu olayı eeee artık iyi olcagı varsa da olmaz ki
bu sekilde gidersen olmaz... lütfen seni tevekküle davet ediyorum hemen derhal
[/B]
ama onun yüzünden çağla.. o uzattıkça uzattı..
bakalım hayırlısı olur inş..
dua edip duruyorum rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye..
saol çağla.. benm için çok degerlisin
eliff canım bende yalancı tavuk göğsünü taaa ortaokulda yapmıştım o king tatlım benim
denemediğimizi yapalım ben kedilliii yapayım sen etimekliyi yap ben etimekliyi çok yaptımm :)))))))))))) şetbetine portakalda koydum ahahahah limon ve portakalllı oldu :))))))))
o zaman bu haftasonu deneyip fotoluyoruzz kızlar herkes katılabilirrrr :)))))))))))))) hatta konu bilem açabilirz elifimmmmm :))))))
bende katılmak isterimmmmmmmmmmm
aaaa zehram süper olur ki yapalım yapalım :))))))))))))))
kızzz elif loyaya seni nyüzüdnen gittim kadiköyde deli gibi cicler aldım 3 al 2 ödeden hatta markopaşada gördüm alllahtan markodan almammışım çeyizime koydum ama o çamarşılar senin sayende bilesin indirim haberini senden duymuştum :))))))))) öperim çamaşrlamı baktıkça sen gelecen aklıma
kızzz elif loyaya seni nyüzüdnen gittim kadiköyde deli gibi cicler aldım 3 al 2 ödeden hatta markopaşada gördüm alllahtan markodan almammışım çeyizime koydum ama o çamarşılar senin sayende bilesin indirim haberini senden duymuştum :))))))))) öperim çamaşrlamı baktıkça sen gelecen aklıma
Berfin nasıl bu şekilde karamsarlığa düşüyorsun.
Onun ne olacağından önce sen neden bu şekilde düşünüyorsun onun tahlil etsen bence daha iyi olacak.
Neden bu şekilde düşünüyorsun kuzum?
oyyy seni sıka sıka severimmmmmmmmmmmmmmm
sen de benim için cok degerlisin bebegimmmm
haklı sebepleri vardık illaki dur bakalım uzatttıysa da snunda geliyor
sen simdilik buna odaklan cok heyecanlıyım senin adına
Tatlım tarifi kaydediyorum
Ypar yapmaz paylaşacağım resminiiii
Annemler çok şaşıracak eminiimmmm
Gizim ne tatlısı yapsak kiiii
Ben yalancı tavuk göğsü biliyorum hep onu yapıyorum
Etimekli bi tatlı vardı, hafif ve kolay
Onu yapayım hiç denemedim, ama bayılmıştım
Hem kolay gibiydiii
Zehrammmmmmm
Düzelmene çok sevindimmm,yazdıkların benim de içime umut saçtı.Hadi artık bahar gelsin heryer de kuşlar cıvıldasın yaa aşk dolsun coşku dolsun içimizzz
Off çok duygusalım şu sıralar,topiğimize kurşun mu döktürsek ki yaa
Zehraamm,özgemmm ben çok özledim siziii,sana sarılmam geldi benim yineee
eliff canım bende yalancı tavuk göğsünü taaa ortaokulda yapmıştım o king tatlım benim
denemediğimizi yapalım ben kedilliii yapayım sen etimekliyi yap ben etimekliyi çok yaptımm :)))))))))))) şetbetine portakalda koydum ahahahah limon ve portakalllı oldu :))))))))
o zaman bu haftasonu deneyip fotoluyoruzz kızlar herkes katılabilirrrr :)))))))))))))) hatta konu bilem açabilirz elifimmmmm :))))))
bende katılmak isterimmmmmmmmmmm
evet kuzum yapalım ben bayadır etimek tatlısı yemiyorumondan yapayım bariii daha önce yaptım ama tarifi aklımda değil nasıl yapcem ki bide portakallı falan yapıomuşsunuz onalr nasıl oluyor :26:
Eminim çok güzel olucak ellerinden çıkan çorba mis gibi sıcacık.İstemek önemli olan.isteyince insan neler neler yapıyor.Ben sana bak pratik bir börek tarifide vereyim kuzucum.Onuda yaparsın cok lezzetli oluyor.Ben çok yapıyorum bunu.İlk olarak yapacağın börek miktarına göre kıyma miktarını ayarlıosun.Bana yarım kilo kıyma yetiyor.İlk olarak 1 soğanı soyup rendeliyoruz.Soğanı öldürmeden sanayağda kavuruyoruz.Sonrada kıymayı kavuruyoruz güzelce.Üstüne karabiber,tuz,kırmızıbiber,azcıkta kekik atıyoruz.Azcık daha kavuruyoruz.Sonra ılımasını bekliyoruz.Kaşarı alıp yeteri kadar rendeleyip ılımış karışımın içine atıyoruz karışımı başka kaba alıyoruz önce ama içine azcık peynir 1 yumurta sarısı 1 kaşıkta yoğurt koyuyoruz.Hepsini karıştırıyoruz.Sonra yufkaları zarf olacak şekilde kesiyoruz.Karışımdan koyup zarf gibi kapatıyoruz.Sıvıyap koyup kızdırdığımız tavamıza börekleri koyup sarımsı çıtırdanak oluncaya kadar kızartıyoruz.Bu kadar böle uza uzadıya yazılıyor ama şipşak yapılıyor kuzucumyanınada amerikan salatası yanınada sarma bide tatlını yap koy mis mis çayda yap ama
Zehrammmmmmm
Düzelmene çok sevindimmm,yazdıkların benim de içime umut saçtı.Hadi artık bahar gelsin heryer de kuşlar cıvıldasın yaa aşk dolsun coşku dolsun içimizzz
Off çok duygusalım şu sıralar,topiğimize kurşun mu döktürsek ki yaa
Zehraamm,özgemmm ben çok özledim siziii,sana sarılmam geldi benim yineee
Etimekli de ustalaşmışsın gibi hissettim Gizot
Bide tarifini paylaşıversene benimle
Portakal limon.. baya iyi bişeye benziyoo
evet kuzular herkes katılsın
Herkes bi tatlı bi resim koysa, ohoooooo
Yehuuu 3 kişi olduuukkkk
Baktıkça aklına gelecem demek
İyi yapmışsın kuzum ya, ohhh sefan olsun
Ben çamaşır alınca iyi hissediyom kendimiiii, hele giyince vuhuuuu
Dayanamayıp giyiyom, ama bu son aldıklarıma direndim
Kuzum bende sevgililer günü haftası için sanıyodum meğer 24 üne kadarmış
Sütyen-külot takım alacaktım alamadım
Belki bi umut 8 mart için indirime girer diye bekliyoruuuumm
Ama cidden çok cici şeeler vardııı
Bende hiç denemedim ama Gizotunki baya iyi bişeye benziyoo
Ayy Opram bildiğin cesaretlendirdin sen beni yaaaa
Ben herşeyi yapabilirim moduna büründüm şuan
Kıymalı böreğe de bayılırııııımm
Acaba zarf gibi nasıl oluyo, tam anlayamadım ben:26:
oyy ağlarım amaaaben de çoook özledim yine bi organizasyon yapalım tez zamandaaaa
seviyom sizi canlarım benim
zehroşum yazdıkların çok hoşuma gitti ve kendimi gördüm sende.. ben de senin gibiyim hala geçmişin kimi yüklerini hissediyorum
bebeğimi çok seviyorum onun karısı olucam onsuz bi hayat asla düşünemiyorum ama geçmişteki kalp kırıklıklarım hala geliyo aklıma
çok da zaman geçti üstünden halbuki..
ve ben de genelde dengesiz biriyim gün gelir neşe dolarım gün gelir en dipte yaşarım (çoğunluk en dip malesef)
havaların da etkisi büyük ben de o kadar ihtiyaç duyuyorum ki bahara..
mesela pazar günü müydü hava nasıl sıcak nasıl güzeldi.. ben de çocuklar gibi şendim
az kaldı marta giriyoruz
Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee
Etimekli de ustalaşmışsın gibi hissettim Gizot
Bide tarifini paylaşıversene benimle
Portakal limon.. baya iyi bişeye benziyoo
evet kuzular herkes katılsın
Herkes bi tatlı bi resim koysa, ohoooooo
Yehuuu 3 kişi olduuukkkk
Baktıkça aklına gelecem demek
İyi yapmışsın kuzum ya, ohhh sefan olsun
Ben çamaşır alınca iyi hissediyom kendimiiii, hele giyince vuhuuuu
Dayanamayıp giyiyom, ama bu son aldıklarıma direndim
Kuzum bende sevgililer günü haftası için sanıyodum meğer 24 üne kadarmış
Sütyen-külot takım alacaktım alamadım
Belki bi umut 8 mart için indirime girer diye bekliyoruuuumm
Ama cidden çok cici şeeler vardııı
Bende hiç denemedim ama Gizotunki baya iyi bişeye benziyoo
Ayy Opram bildiğin cesaretlendirdin sen beni yaaaa
Ben herşeyi yapabilirim moduna büründüm şuan
Kıymalı böreğe de bayılırııııımm
Acaba zarf gibi nasıl oluyo, tam anlayamadım ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?