Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Kıyamam ben sana canımmm ama biliyorum ki yarın gidiceğin doktordan güzel şeyler duyucaksın,öyle hemen yıkılmak yok ya çok şükür çaresi olan bi rahatsızlığın var bitanem biraz olsun kendine gel moralini yüksek tutmaya çalış nolur

güliiğim olması gereken buydu canım ikiniz inatçı ve fevrisiniz bunu düzeltin ikiniz yapamıyorsanız bazen biriniz bazen diğer alttan alabilir kuzum pozitif olacağnız siz hep mutlu olmayı hakediyorsunuz kuzum

Bazen ikimiz de adam akıllık bi dayağı hakediyoruzz kuzummm yaa

İnşallah bundan sonra daha sakin olabiliriz

Güzel dileklirin için çokk teşekkür ederimmm Elifimmmm

Elini bırakmam ki ben böcüğümüünnnn,kavga etsekte bağırışsakta canım o benim canımmm

Elif bende isterim omlet

Vakit bulduğumda kedi dilli tiremusu bide kedi dilli kurdelelli pasta yapmak istiyorım ay birbirimizze ödevimi versek bu hafta şunu yapalım die ben tembeleştim çünkü

Gizim valla ne de güzel oluuurrr
Ben gerçekten tembelleştim çünküüüü
Hatta yapıp resmini koyalım, motive oluruz belkiiiiii:26:

Ben sana omlet yapmam mı kuzum yaaaa

Tiremisuyu 2 yıl önce denemiştim ben

Ben hiç çorba bilmiyorum biliyo musun
Gerçekten şaka gibiyim ben yaaa
Lise üniversite uzakta olunca, şimdi de işe gel git, hafta sonu gez toz
Sıfırım ben

Ama nişanlına helal olsun
Bu çok önemli bişii bence
İnsan motive olamıyo yoksaaa

Bende mercimek çorbasına bayılrıım
Denesem mi ki acaba?:26:

Güzel dileklirin için çokk teşekkür ederimmm Elifimmmm

Elini bırakmam ki ben böcüğümüünnnn,kavga etsekte bağırışsakta canım o benim canımmm

Hep mutlu olun ki siiiizzzzz

günaydın gelinciklerimm
ya hepiniz iyi olun lütfen...bu hafta hep ağladım şu pc başında, kıyamıyorum size ben
sibelimm canımm çok geçmiş olsun. bak bu gibi hastalıkları en çok stres tetikler. öncelikle bu hastalağı kafana takmayacaksın, görmezlikten geleceksin ve tedavini aksatmayacaksın bunlar 1. kural kuzum. bebiş olayına gelince artık bebek için öyle çözümler varkii yeter ki Rabbim ol desin. menopozmuş şuymuş buymuş hikaye eğer Rabbim alnına yazdıysa olur o. bizim komşumuz menopozluyken hamile kaldı ve doğurdu. düşün yani bu yıllar önceydi tedavisiz hamile kaldı.ki seninki zaten engellenicek menopozun geciktrilicek. diyeceğim o ki kafaya takıcak bir durum yok hep ne dedik " iyi düşünelim iyi olsun"
gülinimm oh mutlu son işte sizede bu yakışırdı. maşallah
elifcan eline sağlık.biz öğretiriz sana burdan mama yapmayı ramazanda çok fenaydık hergün yemek tarifleri paylaşıyorduk buarada tiramisu demişsiniz benim favorilerimdendir kendileri.hatta pazar günü kayınannimlere yaptım bohça getirdiler ya.kayınannişiminden gelmeden önceki akşam canı çekmiş keşke kızıma desemde bize tiramisu yapsa demiş.sonra kıyamamış bana bohça alışverişinde çok yorulduk ya ertesi gün uğraşmasın diye.benimde içime doğmuş gibi akşam 9 da aklıma geldi hemen markete koştum gece yaptım tiramisumu
kıymetimle büşram gelmiş onlarada
nazlım gecelerin pufu sanada kocaman

buarada tickerımı yeriimm bennn :))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Benim bu ara bol bol motivasyon kitapları falan okumam gerek galiba. Çünkü o kadar karamsar bir insan oldum ki. Herşeyin hep kötüsünü düşünüyorum.
Dün kötü bir gün geçirdim. Kendi dünyamda herşey karanlıktı. Akşam bu sebeple sevdiceğe patladım bol bol tartışıp bol bol ağladım. Tabi sabah şişmiş gözlerle merhaba dedim güne.
İçimde birşeyler hep birikti diye bağırırken aslında biriktirenin ben olduğumu anladım. Geçmişte ki hatalar hataydı geçti, gitti.. Farkında değilmişim nasıl içimde biriktirip bir nefrete dönüştürdüğümün..
Düşündüm.. Sevdicek o kadar haklı ki. Her fırsatta ona karamsar davrandığımı haykırdı bana. Geleceğimize hep karamsar yaklaştığımı. Haklıydı.. Ne oldu bana ? Hangi ara bu kadar kararttım dünyamı ? Hangi ara vazgeçtim bizden, mutluluktan ? Bulamadım cevapları. Sonra düşündüm. Düşündüm aslında değmez hiçbirşeye. Hayatta hiçbirşey bizim değil iken sürekli birşeylerin peşinden koşmaya değer mi ?
Mutlu olmak olmalı oysa tek amacımız. Huzur olmalı..
Bugün yeni bir başlangıç yapma kararı aldım. Geçmişteki tüm hataları geçmişte bırakarak, geleceğe 4 elle sarılarak yeni bir başlangıç. Ben güçlü olmazsam sevdiğim adamı nasıl ayakta tutabilirim ki ?

Şimdii herkese güçlüüü kocamann gülümsemelerlee bir GÜNAYDINNN

Son düzenleme:
günaydınn meleklerimmmmm

pufişkom senin agzından damlayan balları yerim ama bennnnn cok tatlısını

sibelcimmm oncelikle gecmiş olsun ama lütfen uzulmeeeee Allah dermansız dert vermesin

gidecegin doktor icini rahatlatcak seyler soyler insallah dualarım seninle tatlım... lütfen kendini üzme elbette bebeklerin olacak harika bi anne olacaksın sen

Elitim lafı ağzımdan Aldın foto koyalım dicektm bende olur valla

Ben tiremusuyu pandislanya kekiyle yapıyorm seviyorlar ama orijinal kedi dilliymiş

Bide karartman pastası denincem aşkımda revani seviyo ona yapıcam kısmetse

Arkadaşıma etimekli pasta ve etimekli preftorol tarifi vermiştim her haftasonu birini yaptı çok mutlu oda yeni evli kazma evlenince yapıyosun ben tarif bile bilmiyodum sen en azından denemesne bile yemek programı izşemişsn dedi

Aşkımda geçenlerde aradığında KAnal Türk'te bir program izlediğim söledi tatlı süpriLerdi şaşırmıştı az çok mantık biliyorm denemede yaptım çoğu zaman

Bende yerim ki Ezgiiimmm
Oh valla böyle gelini sevmez de ne yapar insaaaannnnn
Pek bi şanslı kayınvalidişin haniiiii

Günaydın Pelinim Nasıl İkea da fıtı fıtı dolandın mı? O gün bizde gidecektik İkea ya ama ben hastayım diye gidemedik Gideydimde göreydim güzel yüzünü

Ahahah sekeeeeer valla fiti fiti gezdik bi suru de sey aldik musmutluyummm

Cumartesi mobilyacidan cikipp kadikoye gittikk loyaya bi girdim tam girdim cok ucuzdu bi suru iccamasiri ve gecelik aldim kadikoyde gelinlikcilerin caddesinden gecerken boynum kopacakti eda sposayi gorunce gozlerim portledi

Bence bu telaslar en guzel telaslar...

Elifiiimm ben kendimi comez bilirdim ama ben cirak olmusum sanirim ilk yaptigim seylerdendir omlet... ogrenciykende pazarlari kalkip yapardim pizza gibi olurdu

Ama yemek konusunda neredeyse sifira sifirim...

Ben mama yapmayi seviorum pasta kurabiye kek yapiim ben hep

zehrosum harikasınnnn

bu tavrını bugunden sonra hep koru... kendini kotu hissettiginde aldıgın tek bir nefesi bile geri getiremiceni hatırla

ne geçmişin hatalarına ne de geleceğin korkularına-umutlarına takıl

sadece anı yaşa ve anın içinde mutlu olmaya çalış

hep şimdide kalabilsek oyle seyleri değiştirebilecegiz ki hayatımızda

x man cumartesi geliyor..
bu iş uzadıkça sıkılıyorum
zaten karamsar olmaya başladım
snaki bişey hissetmicem gibime geliyor..
oda aile dışında herkese söylemiş
keşke söylemseydi. ya olmazsa kendini kötü hissedecek

zehroşum tebrik ediyorum bu güzel kararını ve destekçinim canım
elifcimm teşekkrür ederim bencu bu topiğin gelinlerinin kayınvalidişlerinin hepiciği çok şanslı çook

Çağlamm biliyormusun güçlü karakter konusunda sen benim idollerimden birisisin..
Hayranım senin pozitif gücüne.
Sabahları bile uyanmak istemediğimi, saati sürekli erteleme isteğimi ben uykusuzluk diye düşünürken aslında bunun benim yine karamsarlığımdan kaynaklandığını farkettim.
Böyle olmamalı. Hayatın her anını doyasıya yaşamalı öyle değil mi
İçimde bu sabah bir ağlama isetği var aslında ama içimdeki coşkudan..
Bahar gelmeden günlerime yazı getirme kararındayım artık

Gizim olur valla
Ben hafta içi yapamam kesin de hafta sonu deneyeyim olur mu?
Ayy çok heyecanlandım
Bende kedi diliyle yapmamıştım daha öncee:26:

Zehram çok çok çok doğru bi karar vermişsin kuzum!
Geçmişe takılı kalmak mutsuzluğun en büyük sebebi!
Oysa anı yaşamak, geleceğe umutla bakmak gerek her zaman

Pelinim sen benden bir adım ileride gibisin sankiii
Ama dediğin gibi bi omlet bilmekle olacak iş değil ki, bi yerden başlamamız gerek acilen

Son düzenleme:
Gizim olur valla
Zehram çok çok çok doğru bi karar vermişsin kuzum!
Geçmişe takılı kalmak mutsuzluğun en büyük sebebi!
Oysa anı yaşamak, geleceğe umutla bakmak gerek her zaman

Canım çok sağol

Sibel tatlım herşey çok güzel olucak. Gittiğin doktor sana gelecekteki çocuklarınıza isim düşünmenizi bile söyleyebilir

işte bu tebrk ederim zehra:) herresin böyle düşünmesi dileğiyle..
aşk sevgi çok zor buluyor.. ama çabuk yitiriliyor.. kçk yanlış koskocamn oluyor bizler farkında olmadan..
bunun için hem kendimize hmde hayatımıza daha iyi bakmak için güzel düşünmek lazım

canım çok haklısın kış kışşş karanlıklaraaaa
havalar birazcık ısınsa sabah duşuyla güne başlamak istiyorum hiç adetim değil, bu yüzden yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum

Kesinlikle tatlım zaten diyor sevgilim ben senin deney kobayın olayım sen yap yap yedir bana zaten diye diye benim farecik tospik oldu Dene tatlım tabi. hatta ben sana pratik bir mercimek çorbası tarifi yazayım.Kırmızı mercimek 1 bardak kadar tencereye koy yıkayıp,sonra 1 soganı üstüne doğra,1 patates doğra,1 tanede havuç doğra.Bunları sanayağla 1 çorba kaşığı kadar kavur azcık.Sonra yeteri kadar su koy bırak kaynasınlar fokur fokur zaten mercimekten anlaşılıyor pişmesi.Sonra blenderdan geçir güzelce.Üstüne tavuk tablşeti koy yada toz halinde olandan tozsa 1 bucuk corba kasıgı yetiyor.Tabletse 2 tablet.Sonra üstüne sanayağ içinde kırmızı biber ve karabiber kızdır koy karıştır mis gibi çorban hazır.Yanınada balık patates salatası oohhhh mis gibi oldu hadi yiyelim

Ohhhh süper Pelinim Benimde almam lazım çamaşır tamamen eve odaklanınca unuttum vallahi kendimi bitanem Kesinlikle bu telaşlar çok güzel telaşlar

zehram canım geçmişe takılıp kalmak gelceğe haksızlık etmektir o yüzdne geçmişin izlerini sil emin adımlarla geleceğine bak canım

elifff bu hafta tatlı yapalım o vakit olurmu ben her 2 gün dışarda oluyorum ama malzeme alıp yapar pazar sabahıda aşkprensime götürrü afiyetle yedirrrim

irmik helvası çok sever prensim ona irmik helvası yapmıştım oruçluyken yazın askere gidiceği vakitttt askedeykende cevizli kıymalı börek götüğrmüştüm hepsini o yemişti ayyyy ağlamıştım üzüntüden

zaman ne hızlı geçiyor o gelelli 1 ay 10 gün oluyorrr .)))))))))))))))))))))))))))

berfi kuzum hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım

nerde benimmmm Işın Kılıcım getirin bu kızı sopalıcam

berfom sen kafada bitirmişsin zaten bu olayı eeee artık iyi olcagı varsa da olmaz ki

bu sekilde gidersen olmaz... lütfen seni tevekküle davet ediyorum hemen derhal

estafurullah kusuuuummm ne mutlu bana ısık tutabiliyorsam az da olsa... ben de cogu kez koyveriorum sonradan hop noluosun diyip kendimi tokatlıyorum :)

önemli olan vazgecmemek bu tutumdan kesinlikleee süpersin valla sakın vazgecme

Tatlım tarifi kaydediyorum
Ypar yapmaz paylaşacağım resminiiii
Annemler çok şaşıracak eminiimmmm

Gizim ne tatlısı yapsak kiiii
Ben yalancı tavuk göğsü biliyorum hep onu yapıyorum
Etimekli bi tatlı vardı, hafif ve kolay
Onu yapayım hiç denemedim, ama bayılmıştım
Hem kolay gibiydiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…