- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #1.621
Herşeyin sadece en güzeline hayran kalırız.. Tektir o, eşsizdir.. Başka hiçbirşey onun kadar büyüleyici değildir..
Aşkın hayran kalınır olması içinde tek olması gerekir dimi? Ama burda öyle eşsiz aşklar varki hepinize ayrı ayrı hayranım ben.. Çağlam benim pastalar prensesim bizim öyle kuvvetli bağımız varki haberi aldıgımdan beri kahroluyorum bildiğin her dakika her ezan duyusumda dualar ediyorum.. İçimde gram kadar " ya olmazsa?" düşüncesi yok! Allah'ım bu açtığımız elleri geri çevirmeyecek.. Aşkın ateşi içinizde varoldugu sürece hiçbirşey amaa HİÇBİRŞEY! size engel olamaz.. Darbe gibi gördüğümüz herşey aşkımızı daha da katmerlemiyor mu? "Daha ne kadar çok sevebilirim ki?" diye düşündükçe, hayatın "Bak dahada fazlası var" demesinin başka bir şekli bu bence..
Evreni büyüleyen kocaman AŞKlarımız var bizim
Herkesi imrendiren AŞKlarımız, haricinde birde harika DOSTluklarımız! Biziiim sırtımızz yeree gelmeez bebekleriiimmm
saat 9 oldu
enerjılerım hayallerım kurabıyeee ve bogurttlenlee dolumaa başşladıı ![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Gülbiğiiimm aşılmıcak birşey inan bana yook , aşkınızın olgunlaşmaya ihtiyacı var sadece
unutmaa her aşk kendi masalını yazar, sizin aşkınızda mutlu sonla biticek bi masal olucak inan bana ![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Berfoom fındıgııım cok sevındım senın adınadaa, gelıyoomus x man
Hayırlısıysa olsun bebegım en guzel dualarımızı enerjılerımızı yollııcaz sanaaaadaa
Bugu buguuuummm! benim daimi kötü gün dostum , hep bi yerlerde olup benim her kötü anımda yanımda olabılmeyı basaran eşsiz ınsann cok sevıyorum senı cookk![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşkın hayran kalınır olması içinde tek olması gerekir dimi? Ama burda öyle eşsiz aşklar varki hepinize ayrı ayrı hayranım ben.. Çağlam benim pastalar prensesim bizim öyle kuvvetli bağımız varki haberi aldıgımdan beri kahroluyorum bildiğin her dakika her ezan duyusumda dualar ediyorum.. İçimde gram kadar " ya olmazsa?" düşüncesi yok! Allah'ım bu açtığımız elleri geri çevirmeyecek.. Aşkın ateşi içinizde varoldugu sürece hiçbirşey amaa HİÇBİRŞEY! size engel olamaz.. Darbe gibi gördüğümüz herşey aşkımızı daha da katmerlemiyor mu? "Daha ne kadar çok sevebilirim ki?" diye düşündükçe, hayatın "Bak dahada fazlası var" demesinin başka bir şekli bu bence..
Evreni büyüleyen kocaman AŞKlarımız var bizim
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Gülbiğiiimm aşılmıcak birşey inan bana yook , aşkınızın olgunlaşmaya ihtiyacı var sadece
Berfoom fındıgııım cok sevındım senın adınadaa, gelıyoomus x man
Çağlammm....Şu an yatsı ezanı okunuyor burada ve yazılarına denk geldim.
Sana içime dolan huzuru tarif edemem. Ben inanıyorum.Allah çok çok çok büyük !
Ve eminim bu da bir imtihan. Çok kısa bir zamanda hayırlı haberlerle döneceksin.
Belki çok tanımıyoruz birbirimizi,siz de beni...
Ama beni bu topiğe,size çeken bir şeyler vardı.
Ben sizi çok sevdim. Hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız.
Bugu buguuuummm! benim daimi kötü gün dostum , hep bi yerlerde olup benim her kötü anımda yanımda olabılmeyı basaran eşsiz ınsann cok sevıyorum senı cookk
Son düzenleme: