Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

gülübik canıımm sonsuzzz olsun aşkınız inş. çok sewidndim.. kalbin aşka dolsun bir daha olmaz inş:)

sibel canım üzülme.. ALLAH büyüktür.. hem artık tıp çok ilerledi. tedavisi geçikmiş olabilir ama hallolur gibime geliyor. sen sıkma tatlı canını. güzel düşün güzel olsun canım

Precious ççooooook tşekkür ederim iyi dileklerin için. sen adını değiştirmiş olabilirmisin:26::26::26: bende zamanla severim belki diyorum. bunun içinde zaman geçirmemiz lazım bi süre.. benmde bu sürede dikaktli olmam lazım.. malum uzaktanda olsa akrabam.. ama hani ilk olarak inşallah bişeyler hissederim diyorum. tabiki aşık olmayı bekleyemem. ama en azından onu görünce bu benm geleceğim olmalı onla mutlu olcam gibi şeyleri düşünmem lazım. bunaları düşününce kalbim çarplamalı.. hayırlısı olur inş diyorum..

minnakım: dün akşam bi ara girdim kk ya. sırf minnakım bu saatte ordadır diye ama yakalayamadım seni

...................

akşam birsürü rüya gördüm.. 2tanesi çoook üzücüydü. nerdeyse tekrar tekrar görüyorum... hep aynı şeyi görürmü insan:26: çok üzülüyorum rabbim hayra çevirsin.. ne oldugunu söylemim
peygamber efendimiz(sav) rüya uçan bir kuş gibidir ne tarafa çekersen oraya gider diye buyurmuştur. bu yüzden rüyaların anlatılması doğru değilmiş

günaydın hepinizi kızlar.. mutlu huzurlu aşklı günler diliyorum

Günaydın kızlar Gününüz güzel,mutlu mutlu , bol kahkahalı geçsin Tatlım geçmiş olsun öncelikle.Hiç korkma.Sana verdiği ilaçları düzenli bir biçimde kullan.Ve kesinlikle strese girme.Stres bu tür şeyleri en fazla tetikleyen neden.Ve sakın tek doktorda kalma.Annemde görmüş oldum çünkü tek doktorda kalmanın sakıncasını kadın hastalıklarında.Annem eğer tek doktorda kalsaydı şuan dünyalar tatlısı bir kardeşim olmayabilirdi Bitkisel ürünlerinde çok faydası var onuda dipnot olarak düşmek isterim.Emin ol düzene girecektir reglin.

kızlar geçmişi okuyamadım sibeli görünce çok çok üzüldüm kıyamam sana canım benim ben küçücük 1 cm kistle ortalığı yıktım doktora ilk anda 1 aylık reglmde ara kanma a olmasyla gittim ve doktor şok oldu nasıl geldin bu belirtide nereden anladın dedi ben çok pimpirikliyimdir hemen doktora koşarım

sibel bak canım doktora gitmek zor geliyor bazen ama ben dünyayı ayağa kaldırıp gidiyorum lütfen kendi canına dikkat et kendine dikkat edersen mutlu olabilirsin bu durumun çareside var ayrıca şirketten bir bayanın kızı 18 yaşında böle oldu ilaçlaa herşey düzeliyor o minicik beden bunun farkında değildi ama araştırdılar öğrendiler doktora gittiler ve ilaçla herşey düzeliyor

ALLAH seni iyi etsin inşallh dualaırm seninle

güliiğim olması gereken buydu canım ikiniz inatçı ve fevrisiniz bunu düzeltin ikiniz yapamıyorsanız bazen biriniz bazen diğer alttan alabilir kuzum pozitif olacağnız siz hep mutlu olmayı hakediyorsunuz kuzum

Günaydııınnnnnnnn......

Çarşamba geldiiiii, haftayı yarıladık demektiiirrrrr
Yarın bir aydan uzun zamandır olmayan, göremediğim babişim geliyooooo

O kadar güzel bi gün geçirin kiii, damarlarınızdaki kan bile hızlansın bebikleriiiimmmm

Gunaydinn kizlaarr

Hala pcden goremiyorum saydim sovdum az once... format atilcakmis bilgisayarima! Ne yaparsaniz yapin nasilsa ben gidiyorum dedim.

Hepimize stressiz bi gun diliyorum ballarimm...

Son düzenleme:
Gunaydinn kizlaarr

Hala pcden goremiyorum saydim sovdum az once... format atilcakmis bilgisayarima! Ne yaparsaniz nasilsa ben gidiyorum dedim.

Hepimize stressiz bi gun diliyorum ballarimm...

Günaydın Pelinim Nasıl İkea da fıtı fıtı dolandın mı? O gün bizde gidecektik İkea ya ama ben hastayım diye gidemedik Gideydimde göreydim güzel yüzünü

Sibelcim seninle hiç tanışmadık ama üzülme ne olur..
Kader de kısmette ne varsa o oluyor
Ama sende demişsin ya tamamen umutsuz değil hiçbirşey..
Her türlü yolu denersin, bitkisel otlar, ilaçlar
Dert veren Rabbim derman da olur

Puuufuuummmm
Resmen ağzından bal damlamış yaaaa
Bayıldım bayıldım
Senin tarafından kollarının kocaman açılıp topiği sarmaladığını hissettimmmmm

Güliiinnnn
Nasıl mutlu oldum anlatamam kuzuuumm
Zamanla oturan Aşk inadı silip götürüyooo, göreceksin bak sendeeee
Hiç bi zaman kötü düşünme, elini tut hiç bırakmaaaa

Son düzenleme:
Elif bende isterim omlet

Vakit bulduğumda kedi dilli tiremusu bide kedi dilli kurdelelli pasta yapmak istiyorım ay birbirimizze ödevimi versek bu hafta şunu yapalım die ben tembeleştim çünkü

Teşekkür ederim tatlım
Biraz geç kaldım ama artık hızlandıracam biraz
Daah öncede denemiştim ama dibi yanmıştı, bu sefer tam kıvamı olduuu

Deneme yanılmayla öğrenicez artık.Ben 1 sene kadar evde kalınca öğrendim birçok yemeği.Çorba hep hazır karıştırırdım.Nişanlım hiç sevmez hazır çorbayı.Annem sağolsun çoğunu öğretti bana Allah tan bide internet denen bişey var tatlım yoksa naparım ben Geçen bir çorba yaptım tadı çok feci oldu.İlk denememdi ama napim.Nişanlımı oturttum içirdim.Bakalım ne dicek diye.Çok güzel olmuş dedi Biliyorum kötüydü ama en azından beğenmiş gibi yaptı Sonra aşkım bidahakine mercimek yapsana dedi.Mercimek çorbam baya iyidir bazı tekniklerle geliştirdim

Elif bende isterim omlet

Vakit bulduğumda kedi dilli tiremusu bide kedi dilli kurdelelli pasta yapmak istiyorım ay birbirimizze ödevimi versek bu hafta şunu yapalım die ben tembeleştim çünkü

En sevdiğim tatlıdır canım bayılırım Anneeeemmmm canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…