Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

özgem annenle konuşsaydın bi. durumunu anlatsaydın.

yok bebeğim konuştum ben ödeyemeyiz dediler
zaten bugüne kadar hiç onlardan para istemedim bugünden sonra da kardeşim için bile olsa istemem
o mutlu oldu ya bana yeter.. düğün arifesinde beni en son düşünecek insan sensin ama sen düşünüyosun dedi mutlu oldu kardeşim defalarca teşekkür etti
hayırlısıyla artık bu sene bitirsin
4 senelik okulu 8e uzattı ilk seneler haytalık yaptı bi daha toparlayamadı
ama hem çalıştı hem okudu..bizimkilere öyle aman aman çok yük olmadı yine
neyse..bu sene bitircek inşallah inanıyorum ben ona

kaçtımmmm

bu arada anlatmışmıydım bilmiyorum ben halam ve b.annemle yaşıyorum 7 yaşımdan beri
7 yaşımdan önce hep birlikte yaşıyoduk sonra aile apartmanı olduğu için babamlar üst kata çıktılar
ama ben halamı bırakmadım ve halam annem gibidir..beni o okuttu
büromu da o açtı
yani size acayip gelmesin ailemden para istememe dururmum çünkü üni okurken de hiç istemedim..
öyle işte...

Son düzenleme:
gulinim bak ne kadar guzel seler soluyosunnn bunlar biz olamayan bir ciftin yapacagı seyler mi?

aslaaa

tartısma inan her ciftte olur... biz de cok tartısabilioruz ozellikle de evlilik hazırlıkları konusunda son donemde o kadar tartıstık ki onemli olan uzatmamak buyutmemek

iki dk sonra bi bakıoruz guluyoruz halimizle cocuk gibi didişiyoruz diye... ya da ben surat asıp konusmuosam nisanlım dayanamayıp kolumu ısırıo

birimizde biri sirinlik yapınca da tartısma falan unutuluo

ilk zamanlar ole fenaydı ki ben... Tam bir Leydi Kibir!

haksız da olsam atmazdım o ilk adımı ama böğürtlen hiç pes etmedi... hep ilk adımı attı uzamasına izin vermedi

ondan gordukce ben de alıstım bi bakmısım ben de oyleyim artık

sen ya da o kim oldugu onemli mi? o atmıyorsa sen at adımı kır inadını... şimdi o Leydi Kibir hallerime cok guluyorum zaman kaybıymıs yok yere

tek bir anını dahi geri alamadıgımız su dunyada bosa kaybedecek zamanımız yok ki... eninde sonunda barıscaksak neden uzatalım neden buyutelim

bole dusun at adımı uzatma o da senden ogrenecek bak gör

saat 6 olsun bende koşayım nişanlımaa morali bozuk bana ihtiyacı var bitanemin. tutayım elinden,sarılayım, her zamanki gibi şebeklik yapayım, öpüp koklayayımda kendine gelsin gönlümün prensi ömrümün nefesi

Son düzenleme:
gülinim bak bu şarkı sözleri sana ve tüm gelinciklerime gelsinn

"Unutma hiç aşkın kıymetini
Ne roman ne film metini yazmaz hiç, herkes kendi çözmeli!"

canım tşk ederim iyi dileklerin için..
inş en güzeli en hayırlısı olur..
geçen sordum ne okusun diye
abdulhamitin kurtlarla dansı diye
ben romantik olmaSINı daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
sence? fikirlerine ve hislerine güveniyorum

Canım erkekler pek romantik kitap okumazlar ben diyeyim sana.

Polisiye severler genelde ama:26:Bence onun zevkine göre bir kitap yerinde olur.

Gülinim ben de yazmıştım ama görmedin galiba kiiii

Özgem üzülme kuzum ya.
Nurayın yorumunu çok beğendim, demek ki sen o parayı kardeşin için ayırmışsın da haberin yok
Kimi aile çok destek olur kimi aile olmaz..
Ama her ikisinde de mutluluk sağlanır ki
Yuvanın her eşyasını, en ince ayrıntısına kadar almak nasıl güzel
Öyle düşün kuzum
Bak şurada ne kaldı sizin kavuşmanıza daaaa:123:

Bu arada Ezgi cidden ne çabuk geçmiş yaaaa
Ben daha yeni hayırlı olsun diyodum, hatta sen daha yeni nişan konusunda kararsızlık yaşıyodun

Çağlamik düşüncelerini çok seviyorum biliyosun di mi kendi minnak kalbi beyni kocaman kuzucan

Son düzenleme:
Halana maşallah diyorum ve sana da büyük bi alkışşşş kardeşin senin gibi bir ablası olduğu için çok şanslı keşke benim de ablam olsaydı senin gibi beni kendinden önce düşünen sırf bu yüzden bile çok şanslı biri kardeşin. Düşünsene düğün arifesinden önce hem de helal olsun sana canım ya işte kardeşlik bu. Onun sana duası yeter demi. Rabbim bu yardımlarının yüzü suyu hürmetine evliliğine aşk mutluluk ve huzur katsın inşallahh

Canım erkekler pek romantik kitap okumazlar ben diyeyim sana.

Polisiye severler genelde ama:26:Bence onun zevkine göre bir kitap yerinde olur.

:26::26: ben ozaman en iyisi alamut kalesi ni alayım
yada ahmet ümit kavimm
çok begenmiştim ikisini sence?

Herkes gitmis ama pelooss geldi.. ve tabi yazilanlari okuyunca sok gecirdi!

Gulinimm noldu sana? Ben sizin askiniza inaniyorum.. 1. Gozle gordum yaniliyor olamam asla! Mail attimm sana donus yap bana merak ediyorumm seniii ikizcanimmm
Seni boyle gormek istemiyoruuumm!

Berfocan, x man geliyormus. hayirlisi ile gelsin insallah...

Umarim mutlulugu gozlerinde yakalayip aski yureginde bulursun berfomm...

Cok mutlu ol sen

Caglammm pelotundaa seni ozledii

Hala pc duzelmedi, telefondan yazmak ve takip etmek ne de zormus!

Çağlammm....Şu an yatsı ezanı okunuyor burada ve yazılarına denk geldim.

Sana içime dolan huzuru tarif edemem. Ben inanıyorum.Allah çok çok çok büyük !

Ve eminim bu da bir imtihan. Çok kısa bir zamanda hayırlı haberlerle döneceksin.

Belki çok tanımıyoruz birbirimizi,siz de beni...

Ama beni bu topiğe,size çeken bir şeyler vardı.

Ben sizi çok sevdim. Hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız.

ozaman aramıza hoşgeldin:)
ben berfin tanışdıgıma memnun olmak istiyorum uygunmudur
benm içinde dua edermisin bu aralar çok önemli bnm için

canlarımm bebeklerimm ben burda olamadığım için yanınızda olamadım kusura bakmayınn

ama geçmişi okudum da geldimm..

Hatice'nin eşyaları gelmiş hayırlı olsun güzel günlerde kullansın innnnşşaalllaahh

Çağlam kuzicanımm için bende bu gün katılayımm 9da dua ediyimm daha 9 olmadııı

Ezgime maşallah 30günlük nişanlıı tazecikk ohh miss

Berfoocannım X man le görüşecekmiş, inşallah hakkında hayırlısı olurr. kalbin ısınırsa gönlün severse Allahım da hakkında hayırlı kılsın onu, değilse de hayıra çevirsinn, aminn

vee Gülin'cimm, kızlar herşeyi söylemişler ama ben kendimden bi örnek vermek istiyorum. bende çok zor bi insanımm ama atmıyorum yani cidden zor geçinilir benimle. kendimi de biliyorum yani. bende senin gibi alınganımdır. buna karşılık aşk benim alındığımı anladığında hemen alttan alır. bi keresinde de evet sadece bi kere aşk alındı bu sefer de ben türlü şebeklikler yaptımm üzülmesin diye. bu kadar alınganlığıma bide inatçı olsam eminim bizde de çok tartışmalar olurdu, ama 15dk yı geçen bi tartışmamız kırgınlığımız küslüğümüz olmadı. yani asıl sorun inat kısmı bence.

sakin bi anında kendine söz ver tartışma durumuna gelirsek inat etmicem hemen tatlıya bağlamaya çalışıcam diye. ama bunu da aklından hiç çıkarma. sinirlendiğin anda aklından geçsinn. o da anlar yapıcı olmaya çalıştığını ve uzamaz böylece. bence siz birsiniz ya kalpleriniz bir

nabersiniz şekerdepoları
çağlamm hastanın duası kabul olurmuş sana dua ettim bugün inanıyorumki herşey çok çok çok güzel olcakyazdıklarını okuduğumda sizlerle ilk tanışmam bugüne kadar geçen süreç aklımdan geçti hepiniz çok çok kaliteli gerçekten mutluluğu hakeden insanlarsınız iyiki tanımışım sizleri
nasıl yaptım bilmiyorum ama ciğerlerimi üşütmüşüm az birazcık bütün gün yatmak zorunda kaldım işe de gidemedim raporluydum bi ara buraya gelcektim pc yi açtım ama uyuyakalmışım ilaçların etkisiyle
gülinin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım üzüldüm ama eminimki şuan sevdicegiyle birlikte musmutludur herşey düzelmiştir.
hem bu sayfadaki kimsenin aşkına küsmeler yakışmıyo hepimiz sevgi pıtırcığı olalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…