Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Alıngan olduğunu, çabukl kırıldığını fark ettiysen bunun minimuma indirebilirsinde demektir.
Bazen dışardakilere gösterdiğimiz anlayışın 5 de 1ini sevdiklerimize göstermekte sıkıntı yaşıyoruz.
İnşallah bu şekilde birbirinizin huyunu törpileye törpileye birlikte tek vücut olacaksını ve sizlerde inşallah çağlalar gibi iyi bir takım olursunuz.

Haklısın gizotum çok konuştuk bu konu hakkında seninle.Ne zamandır düzeldiğimi hissediyodum ama birden patladım yine ve kaç gündür de düzelemiyorum.Birbirmizi yiyoruz resmen.

Ruhumun yorulduğunu hissediyorum artık,beraber kahkaha atmayı ne çok özledim

Doğru söylüosun Haticem dışardakilere nasıl anlayış gösterioruz ama sevdiğine en yakınına gösteremiyo işte insan.İnşallah canımm inşallah şu çocukluklarımızı atlattığımız günleri de görmek nasip olur

Gülin neler duyuyorum....

Öncelikle biz olamamanıza neden inandıgını anlamadım melegim... Ben aranızdaki aşktan o kadar eminimki..

Aşkın oldugu yerde biz olamamak diye bir sey de zaten soz konusu olamaz.

Aşk her zaman gulmek her zaman toz pembe olmak falan degildir... Sanıyormusun ki biz de birbirmizi yemiyoruz hiç kırılıp gucenmiyoruz birbirimize?

Aşk tartısmasız kavgasız olmaz... Aşk cekişmeden yasanmaz ki

Biz olamıyoruz demen icin yalnızca iki tarafın da cok bencil olması lazım. Mesela biri hasta oldugunda digerini dusunmemesi, ceplerinde yüreklerinde ne varsa iki tarafında ortaya dokmemesi lazım

Ama ben oyle olmadıgınızı biliyorum...

Ve unutma biz olmak bir ilişkiyle beraber dogmaz... Biz olmak iki kişinin elindedir. Senin inatcılıgın fevriligin varsa mesela bunu dengelemeye calısırsın aynı sekilde o da

bir zor gelir iki zor gelir ama sonunda alıskanlıga donusur...

İlişkiler de insanlar gibi doğar ve büyür... Siz de büyüyrosunuz bitanem, büyümekse kolay bir iş değildir sancılıdır...

Sabah dediğim gibi güzel olan her şeyin bir zorlugu oluyor değil mi belki de güzelliği burada.

Şıp dye ilk göz göze geldigi an kimse ogrenmez bu degerleri... Zaman size ve ilişkinize cok sey katacak cunku su an bunları yazmıs olman bile içinde o ısıgı tasıdıgını gosteriyor.

Lütfen sakın bir yere gitme...

benim de başım çatlıyo bugün kötü bi gün geçirdiğimi düşünüyorum surat hep asık
zaten telefonum da bozuldu telefoncuya bıraktım kaç güne düzelir kaç para alırlar bakalım
zaten kardeşçaazımın harcını da ben ödedim bizimkilerle arası kötü diye..2. öğretim bi de.. maddi çöküşlerdeyim yarebbim
bi yandan kıyamıyorum kardeşim diye ama öte yandan ben de zaten her istediğimi alamıyodum hep kendimi engelliyodum biraz daha elim bollaşsın öyle alırım diye
Allahım günah yazmasın ama harç parası ile baya eksik kapanırdı diye de düşünmekten alıkoyamıyom kendimi
pöfff.. neyse Allah büyük..
herkes için herşey yoluna girer inşallah

Neyse canım Benim çıkmam lazım. İyi akşamlar herkese

Aklıma gelmişken biraz ağır bir örnek olacak ama ebn hep çok kızıp, kırıldığımda aklıma o kişinin ölümünü ve benim nasıl üzüleceğimi getiriyorum.
Haklı olsam dahi o kişiyi affedip, sevmeye devam edebiliyorum.Bu dünyada birbirini seven iki insanın çevresinde hep aksilikler, kötü insanlar, kötü enerjiler varolacaktır.
Yeterki sen içindeki sevgiye, aşka inan ve affetmesini öğren gerisi çorap söküğü gibi gelir O zaman samanlık seyran olur bizde hamişlerinizi severiz inşallah

Canımmm düşünsene o kişi aranızda hiçbir kan bağı olmadan seni sen olduğun için seviyor ve bir ömür boyu seni korumak için varım diyor o yüzden bu kişiye elinden geldiğince hoşgörülü olman ve alttan alman gerekir bak şimdi bi karar al ve bu ilişkiyi sen düzelt elinden geleni yap ve inanıyorum ki sevdiceğin bunu görünce o daha da bi çaba gösterir

çağla ben çektim gülinin kulagını

özge her genç kızın başına gelir benmde telefonum kırıldı hala telefon alamadım maddi çöküntüden dolayı
kardeşimin dersana taksini ödüyorum die kardeş işte.. bazen insan düşünüyor(şansen ben) neden ben ödüyorum babam ödesin diye.. ama napcak bişey yok. ödemek gerekiyorsa ödenir:26::26:

ne çok ortak noktamız var yoksa biz hayır olamaz çünkü benm başım ağrımıo

gülinim tek çareniz konuşmak.
karşılıklı bu durumdan şikayetçiyseniz bunu sadece konuşarak aşabilirsiniz.
senin moralin bozuk olduğunda o durumu toparlayan olmalı. fakat sen de inatla üstüne gitmemelisin bu sefer de benim moralim bozuk sen gül öyle falan gibilerinden.
bilmelisin senin için öyle davrandığını.
aynı şekilde sen de ona karşı kuzum.

Tatlım ben de aynen senin gibi yapıyorum birine kızdığımda o kişinin hayatımdan çıktığını düşünüyorum işte o zaman diyorum ki kırgınlığı boşverrr o kişiyi olduğu gibi kabul et

özgem hayırlısı kuzum. demekki elim biraz daha bollaşsın diye bekleme sebebin aslında kardeşin içinmiş. bi engelmiş 'bekleyeyim sonra alırım' düşüncesi... allahım yeniden bol bol kazanmayı nasip etsin kuzum.
bugün ben de regl oldum. gerginim sanki yok yok değilim. olmamalıyımm

ay deli ya güldürdü beni
az sonra başın ağrırsa karışmam ama

gülinim bak nejla arkadaşımız ne güzel demiş bu ilişkiyi sen düzelt diye
gurur yapmadan, neden o çaba harcamıyo ki demeden sen at adım
inan barışıldıktan sonra kimin adım attığının hiç önemi olmuyo
hadi bakalımmm eniştecanı araaaa ben seni çok seviyorum aramız kötü olmasın de

bu konuda dertliyim nurayım konuşsam hiç susmam inan..
düğünümü kendim yapıyorum herşeyimi kendim alıyorum.. annem-babamdan fayda göremiyorum
kardeşim hatalı evet okulu 8. seneye uzattı ama sonuçta evlat di mi? atamazsın satamazsın
ama babam ben bıktım artık ondan ödemicem harcını dedi..çocuğun da yarın son ödeme günü
beni de biliyo ailem herşeyi kendimin yaptığını..aldığım üç kuruş para ile hem çeyiz yapmaya çalıştığımı hem de büro masraflarını karşıladığımı
her istediğimi gönlümce alamadığımı..nişanlım ile herşeyin ucuzunu almaya çalıştığımızı
ama içleri nasıl rahat bilmiyorum..babam halama özge söz verdi ya kardeşine ödeyiversin demiş
özge ödeyiversin tabi çünkü trilyonlar kazanıyorum ya ben

özgecim biraz alıstırmakla alakalı bisey sanırım

ben de herseyimi kendim yapmaya cabalaıyorum neden aman sonradan kimse biz de sunu yaptık demesin yuvam benim el emegim alın terim olsun tamamen diye

ne kadar zorlandıgını tahmin edebiliyorum ama ucuzu olmus pahalısı olmus iyisi kotusu olmus dedgim gibi ne önemi var... genciz cok sukur daha guzellerini alırız yaparız sıkma canını hiç bunlara boyle kalacak değil

gülinim ben sana mailde yazdım herşeyi bi baktım kızlarla neredeyse aynı cümleleri kurmuşum. gel sen dinle bizi bak hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz
öyle halsizim k yaa sanki üzerimden kamyon geçti
berfo özgeye yazıkların güldürdü beni kız yerim seni
özgem benim fedakar arkadaşım Allah görüyor herşeyi üzülme sen mükafatını alırsın emeklerinin

birileri nişanlanalı 30 gün olmuş

yerimmm

peloşumu ozledim yaaa duzelsin pcsii

nazocanım aksam gelirrr ama ben bu aksam yine asklayım yakalayamam

içimde bi boşluk var..
mutlu olamadım geliyorum dediğinde..
heycanlanamadım..
buda canımı sıktı..
bu yüzden sizinle paylaşmak istedim..
içimdeki kötü enerjiyi atmam lazım diye

Canım benim gelmesi her şekilde hayırlı olacak bence,hem senin duygularını anlaman açısından hem de birbirinizi daha yakından tanımanız açısından. Tabii heyecan hissetmeyebilirsin,nihayetinde o senin için hala yabancı somut olarak. Alışamadın ben ona bağlıyorum,dua edeceğim sana hakkıında en güzeli olsun bitanem.

Gülinim benim kızların yda yazdıklarına baktım genelde ben de aynı fikirdeyim.
Şu her şey sıcakken konuşma durumunuz olmasa ne de güzel geçinirsiniz aslında.
Bekleyin,soğuyun azıcık ya,insan sinirliyken en kötü lafları bile demek geçiyor içinden biliyorum ama o an pişman olmamak için engel olmak lazım kendimize.
Ayrıca ben bu topice geldim geleli kızlardan hep yapıcı olmayı, gerçekten de yuvayı yapanın dişi kuş olduğunu öğrendim.
Adım atmaktan,ilişkimizi kurtarmaktan çekinmemeliyiz, gurur konusu olamaz bence mutluluğumuz.
Özgenin de dediği gibi sorun çözüldükten,barıştıktan sonra iyi ki o adımı ben atmışım diyor insan.

lavincim gelince bana bi kitap tavsiye edermisin..

x man gelirken hediye etmek istiyorum şuan aklımda Mart Menekşeleri bu kitap var. başka seçenekler olabilirmi

x man ın zevkine göre mi yoksa romantik bir kitap mı hediye etmek istiyorsun canım?

Ben de sen gibiyim Özgem ya hatta harçlığını bile ben veriyorum, alışverişini de ben yapıyorum ama senin kardeş nasıl 8 yıl uzattı okulu onu anlamadım.

Belli ki ailen de sıkılmış artık devamını getirmediğinden güvenmiyorlar galiba.

Ben sizi bırakıp gidemem kii hiç bieyere

Allah korusun başıma bişey gelse herşeyden önce o yaralanır,o üzülür hiç bi zaman bencil olmadık birbirimize.Maddi manevi paylaşıoruz herşeyimizi.Daha ilişkimizin 4.ayındaydık bankaya geleceğimiz için hesap açtırdık ortak hesap.Her ay paramızı yatırdık sırf ilerde evimizi kurarken daha az sıkıntı çekelim diye.O zaman çevremden herkes nasıl güveniyosunuz daha sevgiliyken dedi ama biz bilioduk ki birbirimizin hayatı olucağını.Hiç bi zaman kıskanmadık hiç bişeyimizi birbirimizden.

Benim biz olamadık diye dşünmemin sebebi böyle saçmalayıp tartışmalar yaşamamız.Aşık iki insan nasıl tartışır diyorum bazen nasıl kırar birbirini ama yapıoruz işte her tatrtışmadan sonra sarılıp ağlıyoruz neden yapıoruz bunu birbirimize diye.

Ben çok kırılgaım,ufacık şeylerden büyük anlamlar çıkarıyorum ve galba en büyük sorunlarımız burdan çıkıyo.Ben bu denli kırılınca o da ne yapıcağını nasıl davranıcağını şaşırıyo,yanımda olamadığını bana iyi gelmediğini gördükçe üzülüyo.

Benim bu huyumu aşmam lazım biliyorum,gücümü toplamalıyım.Umarım başarabilirim zamanla bunu...

Allah korusun bazen bu da geliyo aklıma,biz şimdi bağırışıp duruoruz ya ona bişey olsa diyorum Allah yanımdan yüreğimden ayırmasın onu...

Hepimizi sevdiğinden ayırmasın Rabbim..

Çok sağol canımmm çok haklısın sözlerinde.Sayenizde daha iyiyim şimdi.Buraya yazdığımda çok kötüydüm umudum bitmişti resmen ama beni kendime getirdiniz ben ilişkimi düzeltmek için elimden geleni yapıcam inşallah başarabiilirim

Evettt baya bi çekti kulağımı Berfooo kendime getirdin beni kız

He aynen bunu yapıorum işte.Moralim bozuluo mesela işle ilgili bişeye o da napsın konuşuo konuşuo düzelemiyorum bu sefer o da üzülüp kendi halime bırakıyo,ben sana yardımcı olamıyorum diyo bu sfer de ben patlıyorum ona sen benim yanımda olmuyosun diye

Az değilim ben de yaa biliyorum

Birazdan beni almaya gelicek işten kuzum ve sım sıkı sarılıcam ona,kaç gündür konuşmadan uzak davranıodum öpmüyodum bile onu çok üzülüyodu ama bu akşam sıcak davranıcam sım sıkı sarılıcam ona

özgem annenle konuşsaydın bi. durumunu anlatsaydın.

güzel haberlenizi bekliyorum gülinimmm sımsıkıs arıl sevdiğine
ne demiş demir demirkan abimizzz var mı aşktan öteeee
hakkaten yok aşktan öte bişey ben de sevdicğeime uçayım moral depolayayım huzur bulayım kollarında
iyi akşamlar kuzularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…