- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.581
gülibik sen farkındamısın bu huyunu hep aşacağını sölemiştim son aylarda kendinin ne kadar değiştiğini sıkıntlarının en aza indiğini eskiden haftada bir iki sıkılrken şimdi ayda 1 oldğnu ve bu duruömun gidrek bittiğini kendin görüyorsun değilmi inadını yok etmek senin elinde o edmiyor sen yoket ve onada öğret kuzum senin yanındayım
Alıngan olduğunu, çabukl kırıldığını fark ettiysen bunun minimuma indirebilirsinde demektir.
Bazen dışardakilere gösterdiğimiz anlayışın 5 de 1ini sevdiklerimize göstermekte sıkıntı yaşıyoruz.
İnşallah bu şekilde birbirinizin huyunu törpileye törpileye birlikte tek vücut olacaksını ve sizlerde inşallah çağlalar gibi iyi bir takım olursunuz.
Haklısın gizotum çok konuştuk bu konu hakkında seninle.Ne zamandır düzeldiğimi hissediyodum ama birden patladım yine ve kaç gündür de düzelemiyorum.Birbirmizi yiyoruz resmen.
Ruhumun yorulduğunu hissediyorum artık,beraber kahkaha atmayı ne çok özledim
Doğru söylüosun Haticem dışardakilere nasıl anlayış gösterioruz ama sevdiğine en yakınına gösteremiyo işte insan.İnşallah canımm inşallah şu çocukluklarımızı atlattığımız günleri de görmek nasip olur
Haklısın gizotum çok konuştuk bu konu hakkında seninle.Ne zamandır düzeldiğimi hissediyodum ama birden patladım yine ve kaç gündür de düzelemiyorum.Birbirmizi yiyoruz resmen.
Ruhumun yorulduğunu hissediyorum artık,beraber kahkaha atmayı ne çok özledim
Doğru söylüosun Haticem dışardakilere nasıl anlayış gösterioruz ama sevdiğine en yakınına gösteremiyo işte insan.İnşallah canımm inşallah şu çocukluklarımızı atlattığımız günleri de görmek nasip olur
Neyse canım Benim çıkmam lazım. İyi akşamlar herkese
Aklıma gelmişken biraz ağır bir örnek olacak ama ebn hep çok kızıp, kırıldığımda aklıma o kişinin ölümünü ve benim nasıl üzüleceğimi getiriyorum.
Haklı olsam dahi o kişiyi affedip, sevmeye devam edebiliyorum.Bu dünyada birbirini seven iki insanın çevresinde hep aksilikler, kötü insanlar, kötü enerjiler varolacaktır.
Yeterki sen içindeki sevgiye, aşka inan ve affetmesini öğren gerisi çorap söküğü gibi gelirO zaman samanlık seyran olur bizde hamişlerinizi severiz inşallah
benim de başım çatlıyo bugün kötü bi gün geçirdiğimi düşünüyorum surat hep asık
zaten telefonum da bozuldutelefoncuya bıraktım kaç güne düzelir kaç para alırlar bakalım
zaten kardeşçaazımın harcını da ben ödedim bizimkilerle arası kötü diye..2. öğretim bi de.. maddi çöküşlerdeyim yarebbim
bi yandan kıyamıyorum kardeşim diye ama öte yandan ben de zaten her istediğimi alamıyodum hep kendimi engelliyodum biraz daha elim bollaşsın öyle alırım diye
Allahım günah yazmasın ama harç parası ile baya eksik kapanırdı diye de düşünmekten alıkoyamıyom kendimi
pöfff.. neyse Allah büyük..
herkes için herşey yoluna girer inşallah
çağla ben çektim gülinin kulagını
özge her genç kızın başına gelirbenmde telefonum kırıldı hala telefon alamadım maddi çöküntüden dolayı
kardeşimin dersana taksini ödüyorum diekardeş işte.. bazen insan düşünüyor(şansen ben) neden ben ödüyorum babam ödesin diye.. ama napcak bişey yok. ödemek gerekiyorsa ödenir:26::26:
ne çok ortak noktamız varyoksa biz hayır olamaz çünkü benm başım ağrımıo
özgem hayırlısı kuzum. demekki elim biraz daha bollaşsın diye bekleme sebebin aslında kardeşin içinmiş. bi engelmiş 'bekleyeyim sonra alırım' düşüncesi... allahım yeniden bol bol kazanmayı nasip etsin kuzum.
bugün ben de regl oldum. gerginim sankiyok yok değilim. olmamalıyımm
birileri nişanlanalı 30 gün olmuş
yerimmm
peloşumu ozledim yaaa duzelsin pcsii
nazocanım aksam gelirrr ama ben bu aksam yine asklayımyakalayamam
belki yarın belki yarındanda yakın
sanırım yarın gelcek yada perşembe bu hafta içi olcak işte
..................
sizden bende dua isticektim. güzel geçsin istiyorum. bişeyler hissetmek istiyorum.. o iyi biri.. herkes tarafından takdir edilen efendi denilen biri. inşALLAH bende bişeler hissederim.. mutlu olurum.. geçmişe odaklanıp kalmak istemiyorum.. günaş banada doğsun istiyorum
içimde bi boşluk var..
mutlu olamadım geliyorum dediğinde..
heycanlanamadım..
buda canımı sıktı..
bu yüzden sizinle paylaşmak istedim..
içimdeki kötü enerjiyi atmam lazım diye
O kadar imreniyorum ki sizlerin şu güçlü aşklarınıza,ilişkinize...
Biz yapamadık,yapamıyoruz...Çabalasakta ''biz'' olamıyoruz...
O yüzden sizlere diyceğim şu...Çok ama çok şanslısınız ve ömür boyu mutlu olucaksınız...
Çok seviyorum sizleri ama bu ve diğer gelin topiklerine girmek istemiyorum artık.Sizin mutluluklarınızla çok mutlu olsam da,biz böyle olamadığımız için kahroluyorum.Kalbim daha da parçalanıyo.
Kendinize iyi bakın...
lavincim gelince bana bi kitap tavsiye edermisin..
x man gelirken hediye etmek istiyorumşuan aklımda Mart Menekşeleri bu kitap var. başka seçenekler olabilirmi
benim de başım çatlıyo bugün kötü bi gün geçirdiğimi düşünüyorum surat hep asık
zaten telefonum da bozuldutelefoncuya bıraktım kaç güne düzelir kaç para alırlar bakalım
zaten kardeşçaazımın harcını da ben ödedim bizimkilerle arası kötü diye..2. öğretim bi de.. maddi çöküşlerdeyim yarebbim
bi yandan kıyamıyorum kardeşim diye ama öte yandan ben de zaten her istediğimi alamıyodum hep kendimi engelliyodum biraz daha elim bollaşsın öyle alırım diye
Allahım günah yazmasın ama harç parası ile baya eksik kapanırdı diye de düşünmekten alıkoyamıyom kendimi
pöfff.. neyse Allah büyük..
herkes için herşey yoluna girer inşallah
Gülin neler duyuyorum....
Öncelikle biz olamamanıza neden inandıgını anlamadım melegim... Ben aranızdaki aşktan o kadar eminimki..
Aşkın oldugu yerde biz olamamak diye bir sey de zaten soz konusu olamaz.
Aşk her zaman gulmek her zaman toz pembe olmak falan degildir... Sanıyormusun ki biz de birbirmizi yemiyoruz hiç kırılıp gucenmiyoruz birbirimize?
Aşk tartısmasız kavgasız olmaz... Aşk cekişmeden yasanmaz ki
Biz olamıyoruz demen icin yalnızca iki tarafın da cok bencil olması lazım. Mesela biri hasta oldugunda digerini dusunmemesi, ceplerinde yüreklerinde ne varsa iki tarafında ortaya dokmemesi lazım
Ama ben oyle olmadıgınızı biliyorum...
Ve unutma biz olmak bir ilişkiyle beraber dogmaz... Biz olmak iki kişinin elindedir. Senin inatcılıgın fevriligin varsa mesela bunu dengelemeye calısırsın aynı sekilde o da
bir zor gelir iki zor gelir ama sonunda alıskanlıga donusur...
İlişkiler de insanlar gibi doğar ve büyür... Siz de büyüyrosunuz bitanem, büyümekse kolay bir iş değildir sancılıdır...
Sabah dediğim gibi güzel olan her şeyin bir zorlugu oluyor değil mi belki de güzelliği burada.
Şıp dye ilk göz göze geldigi an kimse ogrenmez bu degerleri... Zaman size ve ilişkinize cok sey katacak cunku su an bunları yazmıs olman bile içinde o ısıgı tasıdıgını gosteriyor.
Lütfen sakın bir yere gitme...
Neyse canım Benim çıkmam lazım. İyi akşamlar herkese
Aklıma gelmişken biraz ağır bir örnek olacak ama ebn hep çok kızıp, kırıldığımda aklıma o kişinin ölümünü ve benim nasıl üzüleceğimi getiriyorum.
Haklı olsam dahi o kişiyi affedip, sevmeye devam edebiliyorum.Bu dünyada birbirini seven iki insanın çevresinde hep aksilikler, kötü insanlar, kötü enerjiler varolacaktır.
Yeterki sen içindeki sevgiye, aşka inan ve affetmesini öğren gerisi çorap söküğü gibi gelirO zaman samanlık seyran olur bizde hamişlerinizi severiz inşallah
Canımmm düşünsene o kişi aranızda hiçbir kan bağı olmadan seni sen olduğun için seviyor ve bir ömür boyu seni korumak için varım diyor o yüzden bu kişiye elinden geldiğince hoşgörülü olman ve alttan alman gerekir bak şimdi bi karar al ve bu ilişkiyi sen düzelt elinden geleni yap ve inanıyorum ki sevdiceğin bunu görünce o daha da bi çaba gösterir
çağla ben çektim gülinin kulagını
özge her genç kızın başına gelirbenmde telefonum kırıldı hala telefon alamadım maddi çöküntüden dolayı
kardeşimin dersana taksini ödüyorum diekardeş işte.. bazen insan düşünüyor(şansen ben) neden ben ödüyorum babam ödesin diye.. ama napcak bişey yok. ödemek gerekiyorsa ödenir:26::26:
ne çok ortak noktamız varyoksa biz hayır olamaz çünkü benm başım ağrımıo
gülinim tek çareniz konuşmak.
karşılıklı bu durumdan şikayetçiyseniz bunu sadece konuşarak aşabilirsiniz.
senin moralin bozuk olduğunda o durumu toparlayan olmalı. fakat sen de inatla üstüne gitmemelisin bu sefer de benim moralim bozuk sen gül öyle falan gibilerinden.
bilmelisin senin için öyle davrandığını.
aynı şekilde sen de ona karşı kuzum.
ay deli ya güldürdü beni
az sonra başın ağrırsa karışmam ama
gülinim bak nejla arkadaşımız ne güzel demiş bu ilişkiyi sen düzelt diye
gurur yapmadan, neden o çaba harcamıyo ki demeden sen at adım
inan barışıldıktan sonra kimin adım attığının hiç önemi olmuyo
hadi bakalımmm eniştecanı araaaa ben seni çok seviyorum aramız kötü olmasın de
özgem annenle konuşsaydın bi. durumunu anlatsaydın.bu konuda dertliyim nurayım konuşsam hiç susmam inan..
düğünümü kendim yapıyorum herşeyimi kendim alıyorum.. annem-babamdan fayda göremiyorum
kardeşim hatalı evet okulu 8. seneye uzattı ama sonuçta evlat di mi? atamazsın satamazsın
ama babam ben bıktım artık ondan ödemicem harcını dedi..çocuğun da yarın son ödeme günü
beni de biliyo ailem herşeyi kendimin yaptığını..aldığım üç kuruş para ile hem çeyiz yapmaya çalıştığımı hem de büro masraflarını karşıladığımı
her istediğimi gönlümce alamadığımı..nişanlım ile herşeyin ucuzunu almaya çalıştığımızı
ama içleri nasıl rahat bilmiyorum..babam halama özge söz verdi ya kardeşine ödeyiversin demiş
özge ödeyiversin tabi çünkü trilyonlar kazanıyorum ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?