- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.561
Hayır canım Cumartesi günü gidip göreceğim inşallah.
Aşk onunla gitmedim diye fotolarını bana atmıyor, cumartesi gelirsen görebilirsin diyor gıcık.
Lakin biz yeni yaptırdık ve bellonanın victoria takımlarına benziyor. 14 bindi beğendiklerim bende yaptırınca yarı fiyatından aşağıya mal ettim.
aklınızda bulunsun iyi bir mobilyacıyla anlaşınca daha ucuza alabiliyorsunuz. Daha iyileri, güzelleri senin olsun teşekkürler kuzum
bi an mobilyalarını görmedin mi diyecektim ki neyse yapıldığını okudum :)
benim mobilyalarım da yapılıyor canım. hallettik o işi çok şükür.
güle güle oturun siz de.
Canım özel mesaj atamıyorum.
Yazına bakınca işte o tanıdığım şeker kokulu o güçlü kız geri gelmiş diye bildim.
Herşey güzel olacak inşallah ve Allah kötü niyetli insanlardan korusun inşallah
Çağlam,ne güzel yazmışsın öyle.
O kadar güçlü ki sizin aşkınız bu zor günlerin üstesinden geleceksiniz. Ve sen masal gibi bir düğünle prenses gibi bir gelin olacaksın..
Buna yürekten inanıyorum..
Çok çok mutlu olacaksın..
ÇAğloşummmmm nazar değiyodur elbet ama ben seni dinlemeyi aldıklarına bakmayı çok seviyorum ve herseyin sonunda maşallah diyorumsen yatmadan her gece fatiha felak nas oku tamam mı canikomm bak o zaman kötğ gözler değmez sana hem belki bu da aşkınızın sadakasıdır demi
Çağlaaaammmmm..
Beni nasıl fena ettin kuzum sen yaaa
Ben sana enişteye aşkınıza diyecek söz bulamıyorum!
Gerçekten kaç genç kız aynı cümleleri kurabilir ki şu hayattaaa!
Zaman takım olma zamanı ve siz ikiniz muhteşem bi takımsınız!
Ben sevgimi, duygularımı size pek belli edemiyorum ama tüm dualarım seninle kuzum
O kadar imreniyorum ki sizlerin şu güçlü aşklarınıza,ilişkinize...
Biz yapamadık,yapamıyoruz...Çabalasakta ''biz'' olamıyoruz...
O yüzden sizlere diyceğim şu...Çok ama çok şanslısınız ve ömür boyu mutlu olucaksınız...
Çok seviyorum sizleri ama bu ve diğer gelin topiklerine girmek istemiyorum artık.Sizin mutluluklarınızla çok mutlu olsam da,biz böyle olamadığımız için kahroluyorum.Kalbim daha da parçalanıyo.
Kendinize iyi bakın...
O yüzden sizlere diyceğim şu...Çok ama çok şanslısınız ve ömür boyu mutlu olucaksınız...
Çok seviyorum sizleri ama bu ve diğer gelin topiklerine girmek istemiyorum artık.Sizin mutluluklarınızla çok mutlu olsam da,biz böyle olamadığımız için kahroluyorum.Kalbim daha da parçalanıyo.
Kendinize iyi bakın...
Ya yaptırmak gerçekten daha mı ucuz bana da dediler ki özel tasarıma giriyo pahalı diye. bak şimdi bunu duyunca mutlu oldum daha benim yıllarrrr var ama olsun şimdiden öğrenmek gerek
Kendinize iyi bakın...
bebeğim olur mu öyle şey yaa asıl ben sizin ilişkinize imreniyorum çünkü eniştenin sana bakışını sana olan aşkını görüyorum
facete bile her fotonun altına nasıl güzel şeyler yazıyo
siz birbirini çok seven bi çiftsiniz sadece ikiniz de inat ediyorsunuz ikiniz de fevri davranıyosunuz
ilk yıllar ilişkinin oturması için belki de böyle kavgalar gerekli.. zamanla birbirinizi daha iyi tanıyıp birbirinize daha özenli davranmanız için
nolur gitme bi yereasıl burda aramızda olursan inan kendini daha iyi hissedersin
örnek vereyim sevdiceğe kızdığım anlarsa burda bi arkadaşım aşkından bahsedince hemen içim eriyo ve anında kızgınlığım aşka dönüşüyo
olumsuz duygular olumluya dönüşüyo
ink canım duanı bekliorumCanımmm inşallahh sen de sol yanını bulursun burda senin de aşk hikayeni sevdiceğinle yaşadaıklarını dinlerizz dualrımız seninleeee
berfomm cok sevindimmm x maninn gelio olmasına... Benim senin kalbinin temizliginden zerre kadar suphem yok en az bizimki kadar guclu bir bag ve guzel bir ask diliyorum sana da
Berfooo biz sinanla başlatıdığımızda eski kızlar bilir kaç defa ayrılmak istemiştim.
İlk görüştüğümüz aylarda (2-3ay kadar dönem) onun isteği ile olmuştu.Beni yıllarca sevdiği için tanımak istemiştim.
İnan içimde ona karşı en ufak kıpırdı dahi yoktu.Sadece uzun uzun sohbetler edebiliyorduk.Kitaplar hakkında, işler hakkında konuşuyorduk.
Geçen ortak arkadaşlarımızlada konuşunca aynı şeyi söyledim.Onu ilk günler sevmiyordum diye. Sonra inanılmaz bir sevgi oluştu içimde anlam veremedim.
İlk zamanlar herşey hakkında çok rahat konuşurken şimdi bebek mevzusunu bile konuşurken kalbim duracak gibiydi. (ki biz evveliyatında kürtaj yasağı üzerine uzun uzun konuşmuş bir çifttik.)
Anlatabildim mi? Hisler zamanlada değişebiliyor hemde hiç beklemediğin şekilde şimdi gözlerine bakınca kalbim duracak gibi oluyor.Nefesim kesiliyor dilerim sende hayırlı bir şekilde aşkı yakalarsın.
bende öyle düşünüyodum canımTatlım bak gece kalk namaz kıl dua et bence Rabbim inşallah gönlüne göre versin
Kendinize iyi bakın...
mesaj kutum dolmus sanırım canımama silemedim nedense hata verip duruyor :44:
tesekkur ederimmm amin diyorum mobilyaların gelmiş seninde hayırlı olsun
aminnnnnnnnnnnn hep birlikte mutlu olalımmmmmmmmmmmmm kuzum
yerim ben seniiiiiiiii zaten burda benim bebeklerimin hepsi tertemizzzz ama nurtugun dedigi gibi hiç tanımadıklarımız da okuyor her ne kadar ziyaretcisi alana tasımıs olsak da
okuyorum zaten canım annem ananem ben hepimiz ayrı ayrı... Koruyacak olan Allah artık napalım
bikere bidaha belli edemiorum dedigini duymıyım olur mu ole sey cılgın kızelbetteki ediyorsun ne kadar tamiz ne kadar iyi yurekli biri oldugunu hepimiz bilioruz cok da iyi tanıdık seni
burdaki kızların hepsi kurar melegimmm.. cunku hepinizin her cumlesinde hissediyorum ben askla carpan kaplerinizi..
aşk bulasıcıdır... masallar da öyle bosuna mı dedik masallar yazacagız burda diye
bzi gorenler sasırmasın o yuzden butun asık hatunlar da buraya mı toplanmıs diye... Bir yerde hangi enerji yogunsa hangi enerji belirleyiciyse o elektrikte insanları toplar etrafına
tıpkı ısıgın cektigi pervaneler gibi
sırrımız da bu bak acıkladım herkese
sunu da gordum hem: biz topikce de mukemmel bir takımmısız!!!
Hepinizi çok seviyorum,zaten ağlayığ duruyorum yazdıklarınızla hiç tutamadım kendimi wc ye gidip gidip ağlıyorum
Çok teşekkür ederim hepinize,Allah razı olsun hepinizden canım dostlarım.
Nurayım çok haklısın,bizim en büyük sorunumuz inat.O kadar benzioruz ki birbirimize ikimizde alınganız,ufacık şeyleri irdeliyoruz ve alttan almayı ortamı yumuşatmayı bilmiyoruz.Durum böyle olunca çok saçma şeyler bile dağ gibi büyüyo,işin içinde çıkamıyoruz.
Neden böyleyiz biz neden...O kadar çok şeyi aştık bugüne kadar ama şu alınganlığımızı ve inadımızı aşamıyoruz.Kenetlenemiyoruz bi türlü.Benim bişeye canım sıkılsın mesela onun da yüzü düşer hemen,çok etkileniyoruz birbirimizden.Bu da birbirimize güç vermemizi engelliyo,hani birimiz düşünce diğerimiz elinden tutamıoruz destek olamıyoruz birbirimize...
Nolur dua edin bize,nasıl düzelşr ne olur bilmiyorum ama dualarınıza çok ihtiyacım var çok hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?