- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.501
okaa anladım ben zaten az kaldı çözcem ama emss bunu nasıl düşünemiyor yani aklına bu gelmiyormu die düşündüm
:)))))))))))))))))))))) varyaaa ezgiii kitap okumayı acaip özlemişim okumadığım onca zaman aylar boyunca boşmuş diyorum şimdi yolda deli gibi kitap okuyorum sonunda vakit buldue
kızlar bu siteden şirketteklerle bunu aldım vee ben kepçe kulllaklaırm var derken dün zorla arkadaşlaırm balerin topuz yaptıııı :)))))))))))) veee ilk kez 20 yıllık arkadaşlarım öyle gördü beni dün şok oldular şimdi akşamda bir balerin hafif alllık ve aşkın karşısına inci küpelerimi takıp çıkıcammmm
burdan aldım vee yapılışlarııı
Sihirli Topuz Hairagami almanın tam zamanı.En ucuz modelleri ve fiyatları burada. Şimdi Tüm Fiyatları İndirdik.
tatlım çok iyiymiş bu yaa bnde saçımı toplamıyorum hiçkulak sevmeyenlerdenim bende
günaydın kızlar güzel mutlu günler çağla kuzum duamı ettim sana birtanem çok mutlu olucaksınız merak etme herşey istediğin gün olucak hayal ettiğiniz gibi
mart menekşelerini okuyan kızlar yaa estherin günlüğünde o son sayfaya yazdıklarından sonra kaybolması yaaaa okuyamıyorum iş başladı ama deli gibi merak ediyorum hangi ara yazdı o satırlarıııı
Gizottttt döverim kız senii merakla yeni başladım kitaba zaten burda yazılırı mı hiç ilerki sayfalar da nolcağı
kızzz bunu yazdım sonra nuryaımında okumadığını düşündm yaaaaaa tamam tamam öpeyimmmi kız seni ama varya çok meraklıyım hatta özgeye sordum geçen hafta diziyi komple anlat die anlatmadı yaaa anlatsaydıda dizide ağlardım yine buda aynı hesap içim içimi tyiyo son sayfalardayım acilll kitap almam lazımmm
bide en acilidnen phukete uçak biletiiiiiiiiii
kızzz bunu yazdım sonra nuryaımında okumadığını düşündm yaaaaaa tamam tamam öpeyimmmi kız seni ama varya çok meraklıyım hatta özgeye sordum geçen hafta diziyi komple anlat die anlatmadı yaaa anlatsaydıda dizide ağlardım yine buda aynı hesap içim içimi tyiyo son sayfalardayım acilll kitap almam lazımmm
bide en acilidnen phukete uçak biletiiiiiiiiii
Tamam hadi öp beniii
Dost ekmeğini de okumak istiorum ben,kitap çok şirin gözüküyoduu yaa
merhaba bebeklerim
pelomm pelom acaba düğün yaklaşıyo diye bi duygusallık mı oldu sende. geçenlerde bana ilk kez bi dank etti. düğün için gün sayıyorum hadi geçsin hadi geçsin diye bekliyorum ama gidicem yani bu evden. odamı bırakıcam,evimi bırakıcam. annemi babamı kardeşimi. çok garip oldum.
bu akşam yine saat 9 da güçlerimizi birleştirelimmmmgüzel haber gelene kadar devam edelimmm.
kızlar bugün size katılmıcam. kendi enerjimide kendim bitiriorum sizede bulaşmasın en azından.
kızlar bugün size katılmıcam. kendi enerjimide kendim bitiriorum sizede bulaşmasın en azından.
Gizitooomm ya cnaım ben de hiç toplayamam saçımı beceriksizim bu toka nasıl canım işe yarıyo mu he bi de evde bi başımayım :85: canım sıkılıyo gerçi sizinle muhabbet edince çabucak geciyo ya neyse cnaım bana çoook güzel hem de faydalı kitaplar önersene azıcık he nolurokaa anladım ben zaten az kaldı çözcem ama emss bunu nasıl düşünemiyor yani aklına bu gelmiyormu die düşündüm
:)))))))))))))))))))))) varyaaa ezgiii kitap okumayı acaip özlemişim okumadığım onca zaman aylar boyunca boşmuş diyorum şimdi yolda deli gibi kitap okuyorum sonunda vakit buldum
kızlar bu siteden şirketteklerle bunu aldım vee ben kepçe kulllaklaırm var derken dün zorla arkadaşlaırm balerin topuz yaptıııı :)))))))))))) veee ilk kez 20 yıllık arkadaşlarım öyle gördü beni dün şok oldular şimdi akşamda bir balerin hafif alllık ve aşkın karşısına inci küpelerimi takıp çıkıcammmm
burdan aldım vee yapılışlarııı
Sihirli Topuz Hairagami almanın tam zamanı.En ucuz modelleri ve fiyatları burada. Şimdi Tüm Fiyatları İndirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?