- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.361
Davetiyen çook tatlıymış canım....
Evet artık sizin de bir davetiyeniz vaaar
Hayırlı olsuuuuuunnn
Çok teşekkür ederiiimmmmm
Evet Rabbime şükürler olsun
Ama tabisiiii çok ama çok güzelleri sizin olsuuunnnnn
Seninle hiç konuşamadık ama uzaktan izliyoruuummm
Ben de teşekkür ederiim...
Ben biraz sizin konunuza balıklama dalıyorum arada
Konuşamadık hiç seninle. Ben de henüz bir şey yok da seviyorum bu sizleri, bu hazırlıkları, heyecanları işte
Olsun dal tabikiiii
İstediğiniz şeyler olursa belki 2013 gelini olursun sendeeee:123:
Heyecanlı, güzel şeyler, Rabbim herkese nasip etsiiinnn
merhaba kuşlarımaaaa
elifimmm davetiyeniz çok cici. çiçek işini bohça işini sorunsuz halletmenize de çok sevindim kuzumm
giiiizzzzz kesinlikle bu kesim bi gelinlik tam senli
çağlacım tekrar tekrar kutluyorum sizi :) darısı başımızaaababanneciğine de tekrar allahtan rahmet diliyorum canım mekanı cennet olsun.
Amiiiinnn..
2013 gelini olursam mucize oluuuuur
Bir ihtimal nişan olabilir o da benim uçmam demek
Bakalım her şey işe bağlı bizde
Hayırlısı olsun inşAllah
Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin sizin gibi çok sevenlereee
Teşekkür ederim Nurayımiiiikkkkk
Şükürler olsun hemencecik hallettiikkkk
1 Mart'a son 5 mi kaldı neeeeee
5 kaldııı
bugünü saymazsak 4
Kızlar günaydın hava güneşli güzel bir gün aşklancam bol bol bu güzel havada spor yerine Bot giysimde ağırlığı takmadan geçzicem
Canım 2000 2500 civarı dedi bizde biz buna 2000 veriririz dedi oda sezon açılıyor şu anda çok uygun yüzde otuz zam gelecek haftaya dedi bende bunda Fransız dantel yok kimbu gelinlik bu kadar pahalı olmamalı dedim sanki hemen evlenyormda kiralık 2000 satılık 2500 die yaDı sanırsam bizde bunu 2000 e alırık dedik bide arkadaşım gelinliği Bakırköy'den almıştınız detaycıdır hiçbişeyi beğenmez eda sposayı kaliteli buldu ama onun gelinli bunu rahat 1500 e yapar
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gecmişe cok bakamadım ama gizo gelinlik denemişsin ben de eda sposa da denedim... Su an bir eda bir de adını hatırlayamadıgım baska bi yer var ikisi de orjin Pro kumasları ile calısıyor son kararı annik ve clark gordukten sonre vericez
Eda sposa bana 3000 dedi tabi baska bi mmodel denedim ben elie saab'tan...2500 kiralık fiyatta anlasabilcez m biliorum eger annik onu cok begenirse kiralayadabiliriz 3000 lira cok cunku 2500 e satılık verse keske... Sana da cok yakısmıs kusummm
elifiko davetiyen cok sekerrrr musmutlu baslangıcların nişanesi olsun insallah
Veee biz cuma günü çok mu çok aşklıydıkkkk.... Gerçekten yerim ben çılgın aşkımıÇok bekledik ya biz çift haneleri görmeyi... Resmen gözümüz dönmüş napalımmm.. Bizim ilişkimizin simgesi oldu artık bu 2 işareti... Hem cici tarihimiz hem de zaferin bizim oldugunun simgesi... İşte minik "99 GÜN KALDI YEHUUU " kutlamamızdan bir kare
bugun de cok yogun gececek... Mevlütümüz var babanem için sonrasında vakit kalırsa artık gelinlik işini karara baglamak ve damatlık bakmak istiyoruz
sizi seviyorum dua edin işleriniz rast gitsin
Eki Görüntüle 640674
5 kaldııı
bugünü saymazsak 4
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gecmişe cok bakamadım ama gizo gelinlik denemişsin ben de eda sposa da denedim... Su an bir eda bir de adını hatırlayamadıgım baska bi yer var ikisi de orjin Pro kumasları ile calısıyor son kararı annik ve clark gordukten sonre vericez
Eda sposa bana 3000 dedi tabi baska bi mmodel denedim ben elie saab'tan...2500 kiralık fiyatta anlasabilcez m biliorum eger annik onu cok begenirse kiralayadabiliriz 3000 lira cok cunku 2500 e satılık verse keske... Sana da cok yakısmıs kusummm
elifiko davetiyen cok sekerrrr musmutlu baslangıcların nişanesi olsun insallah
Veee biz cuma günü çok mu çok aşklıydıkkkk.... Gerçekten yerim ben çılgın aşkımıÇok bekledik ya biz çift haneleri görmeyi... Resmen gözümüz dönmüş napalımmm.. Bizim ilişkimizin simgesi oldu artık bu 2 işareti... Hem cici tarihimiz hem de zaferin bizim oldugunun simgesi... İşte minik "99 GÜN KALDI YEHUUU " kutlamamızdan bir kare
bugun de cok yogun gececek... Mevlütümüz var babanem için sonrasında vakit kalırsa artık gelinlik işini karara baglamak ve damatlık bakmak istiyoruz
sizi seviyorum dua edin işleriniz rast gitsin
Eki Görüntüle 640674
Kızlar iyi akşamlar herkese çağlam babanen için rahmet diliyorum tekrardan canım sende kadiköydeydn dün dimi kadın bana Avrupa tül dedi ben anlamıyodum baktım provaniasın orjini Avrupa tülmüş arkadaşım bu kadınlar isim yapmış asla dandik tül kullanmaz fiyatıda uygun dediler hatta fiyat artıcakmış ama ben Fethiye hanımı çok sevdim benle işgilendiler ve gerçekten kaliteliydi gelinlikler
Nurayım inan çok beğendim kuzum keşke alsam saklasaydım o derece beğendim
Kızlar ben bu arada kesin 2014 geliniyim aşkımın ablasının sevdiği vardı ama ya hemen evlenckler yada bitcek evlenip boşanmış adam çocuğu varmış aşkım bana ilk kez söledi elim kolum bağlı araya giremiyorum gizem kaç yıldır bekliyoruz dedi bende hayırlı bişi var ablan için en iyisi olsun o bizden 3 4 yaş büyük bekleriz ama kesin i yani nişanlı 1 sene felan kalacaklarmı çünkü ben onlar evlenöeden söz nişan istemyorm diyince bemmlde 6 ay içinde hızlıca evlenirler dedi bende inşalllah ailen priz çıkarmaz sevenler ayrılmasın dedim bakalım
Önemli plan mutllluk hayırlısı hakkımızda bakalım ablasından hep bir atak bekliyordum zaten benmki onlar netleşsin evlenmeden nişan yapalım desede ben onların stresini yaşamak istemiyorım önceliği büyüklere verdim
Kelebeğin rüyasına gittik güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?