- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.341
uyarın için sağol nurayım bak hiç düşünmedim ben bunuiyi alışverişler kuzuumm. içine sinen güzel ciciler bulursun inşallah. çok heyecanlı gerçekten. ben heyecandan doğru düzgün seçememiştim. utanmıştım da birazama çaktırmıyorum hiç. gayet normal bi şekilde seçiyorum, bu olsun şu olsun. iyice bakmıyorum ki. deseni rengi sevmişim ya yeter.. meğer takımları hep tangalı seçmişim
dikkat et ezgimm.
Yaaa burdaki gelinlerrrr hepsi neden bu kadar aşk dolu acepppppppppp çok merak ediyorummmm ve açıkcası kendimi cımıcık şanslı hissediyorum bu siteyi keşfettiğim için çünkü sizlerden enerji kapıyorummmmmm aşk enerjisihaftasonu sevdiceğimle tatildeyimm dönüşteeeeee tek tek okuyup kaçırdıklarımı, enerji toplicam sizlerdennn şimdilik kendinize iyi bakın sevgili kk dostlarımmmmm
Alcanarı denedim arkadaşım resmen ağlıcaktı eda sposada Fethiye Hanım çok ilgilendi
Lavim vapurdayım şimdi bildiğin alcanarı denedm arkadaşım ağlıcaktı o derece duygulandı fotosunda Fethiye hanımı razı ettirdi çektirdi orda kimseye izin vermiyordu çok potifti sarıldı öptü beni cidden gelinliği beğendim Avrupa tül kullanımlar nasıldır aceba
gizim bu pronovias alcanar değil mi?
Merakla beliyorum,haklısın normalde izin vermiyorlar foto çekilmeye.
Oymuş canım bide bir kızın üstünde urbanı gördm onuda denetler ama foto çekemedm aslında urban daha güzel pldu alcanar kırık beyaz urban daha güzeldi straplez yakıştı gibi ama giymem ayyy lavim söz yok nişan yok bir heves var
2000 tl dedi ve fazla geldi lavim bana vallla ben tül gelinliğe işte budur dedim bilmiyorum çok duygulandım alcanarı beğendim çok aslında ama diğer gelinlik daha güzel oldu onun fotosu yok normalde 1500 tl ye bulunur bu sanki lavim
ben mi yanlis anladim giz pronoviasin gelinliğimi 2000 tl
5000-6000 degilmiydiii,kiytırik gelinlikler bile 2000 pronoviasin ki nasil 2000 olur?
kuzu provaniasın alcanarını çalışmışlar bende çok beğendim valla tabisi gerçek provanias değil canım moda evi çalışmış fotom birazdan geliyo kızlar
gizim gelinlik için sana verilen fiyat kiralık içinmiydi yoksa satış fiyatımı o eger öleyse durumum bu
ben geen hafta gitiğimde bana sölenen fiyatları sölemim bari hatta hatun karta yazdı fiyat falan:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?