- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.321
zehram oh en güzeli kur kapıya vur patlasın çal oynasıneğer daha uyguna bulamazsan en azından var böyle bi seçeneğin sıkma canını
Bbebeğim çok geçmiş olsun
zehracııımmm heryer ucukk fıyat verıo valla hele yazııın dahada ucuk oluyo fıyatlarrr sıkma canını kapı onu cok daha samımı ve guzeel oluyooo
Günaydın güzel gelinler
Ezgim benn dün 100 sayfa okudum şimdi öğretmenlerimi gördüm onalarda tavsiye ettim o derece sürükledi 100 sayfa beni vapurdaym. Keşke yanıma alıp okusaydım diorum pişmanım aşk bir yana oraların tasviri resmen gezi yazısı gibi içime işledi oraları gezmiş gibide oldum plaj partisinde uyuya kalmışım gözlerim şiş ama ben bayıldım yaaa
Bugün hangi kitabı alayım bu Pazartesi'ne biter
Zehram fiyatlar ateş pahası masraf etmeyelim destekte hep masraf ecez evlenecek çiftlere 1 şe 3 diyorlar çok zor duruma giriyo insan
Zehram saol tavsiyeler için Britanya yolunuzda gördüm onu alayım konusu merak uyandırdı
Ezgim bende bir düzen kuramadım vakit bulamıyorum hiç
nazlı lokumummmmm yerim senin duanı. gerçekten bir an önce sabah oldu. sabah uyanmak istemedim bi türlü, ne çabuk sabah oldu ya yeni uyumuştuk diyodum. şimdi de akşamki duanı okuyunca dedim bu meleğin duası kabul olmuşşşşpelmiğine kavuşcak bugünnn bu arada geçmiş olsun canımmm
ezgimmm maşallah kayınannişine de babişine deçok güzel çok mutlu bi alışveriş olur inşallah kuzummm
zehram zaten restaurant diyince sen pahalı olabileceği garanti gibi gelmişti bana. boşver valla kapı önü iyidir. alyansları değişcek misiniz canım nişanda?
nurayimikomm hoşgeldin. nasılsın canım?
kıyamam sana been. su gibi geçer bu haftada hemencik.biz burada ayları yılları yedik 1 hafta nedir kiiii
ben alışveriş için heyecanlıyım iç çamaşırı alcam ya. acayip seviyorum ya ben böyle şeyleri
ne için???
ben de ictim onu bir ayy bi işe yaramadı tadı da cok kotuydu elisim
ben memikcanlar icin icmiştim
iştee hayalımmdeeekiii yatak odasııı, ebeveyy banyosuuu veeee giysii odasıııııarkadakı ısıklarr beyaaz olcaaakk
Eki Görüntüle 639843
bı duvarıda bole farklı bı renk boyanıpp kocaman bı aynaa yadaaa sinema perdesı olcak
Eki Görüntüle 639841
buda giriştekii hem askılıgım hem ayakkabılııgıım olcaak askılık bıraz daha uzuunn olcaak, herşey bole ozel tasarlanmıs gıbı olsun ıstıyooruum keskin hatları sevoooruum ben modern farklı keskiin vuhuuuvv dedirtcek cinsteeennn ama pamuk şeker gibi
hayalımdekı evı az cok anlıosnuzz dımıı
Eki Görüntüle 639842
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?