Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Minnaamm yatak odaları harikaaa

Ay kızlar akşam gittim mekan için görüşmeye adamm öylee bi fiyat verdikiiii bayıldımmm
evet bayıldım
sadece pasta-meyve suyu olayına kişi başıı 30 tl + giydirme dedii üstelik bu pazar günü yaparsam fiyatıydıı
az daha gerçekten bayılıyordum zor kaçtım ordan

zaten bu gidişlee kurcam sandalyeleri kapının önüne o olucak
yer falan yok çünküüü

Son düzenleme:
Günaydın türkiye cumhuriyetinin en güzel en tatlı en iyi en hamarat gelinleriiiii

pufikomm çok güzel yatak odalarıı inşallah gönlüne göre olur bebetom
berfo illaki boyatcaksan hürremden yanayım çok beğeniyorum onun rengini
zehram oh en güzeli kur kapıya vur patlasın çal oynasın eğer daha uyguna bulamazsan en azından var böyle bi seçeneğin sıkma canını
gizom ben isteme nişan olaylarının heyecanından yarım bırakmıştım kitabı.dün akşam 10da elime bir aldım 1e kadar kesintisiz okudumm.harika tek kelimeyle!!! tam film olmalık bi kitap bence çok güzel kurgusu var detaylar falan süper.
çağlalaylom dün kitabı bitirip mediyi açtım.sonra uyuya kalmışım.teldeki şarkılar sırayla çalmış sonra aşkım aradığında çalan müzik çalmaya başlayınca bir fırlamışım sevdiceğim arıyor diyo. o derin uykudan nasıl uyandım bilmiyorum
buarada dün çok yoğundum gelipte anlatamadım. işteyken kayınannim aradı.yarın bohça alışverişine gidelim müsaitsen didi.bende bugün çalışıyorum 3'e kadar malesef.iş çıkışı gidiciiz bohça alışverişineee ay çok heyecanlı bide dün akşam 5 dk uğrarmısın bana dedi gittim bana bohçam için aldıklarını gösterdi kızım sende bakta ne eksik varsa yarın alalım diyee.yerim yaa nasılda düşünmüşş
gittiğimde kayınpederimde oradaydı.diyoki kızım yarın ne istiyorsan fazla fazla alıcaksın bak diyo.sonra bizi yalnız bıraktı bohçalara bakalım diye. bana bir babydoll almış kayınanni.siyah full dantel harika bişeyy bayıldımm çok utanmaz bir gelinim ben yaa

ayy kızceleerııım cok fenalardaaayııım beeenn yaaa reglym sabah 2 tane agrı kesıcı içtiimm fabrıkaya gırer gırmez wcye kostum istifra ettiiimm fabrikaada aksam arıza olduu aşaası mal doluydu kendimden geçik bi haldee onları hallettıık sımdılık azda olsa rahatladııımm, bian evel aksam olsunda hem pelmiğimee hem king enişteme hemde sevgilicimee kavuşiiim kadıkööy inlesiiinnn benı suan ayakta tutan tek sey bunlar sanırııım

yarında sevgılıcııımmlee berabeer minik bi kaçamak yapıcaaz o yuzden aksam onlarda kalııcaaamm :26: gezilerimizede yarından sonra bıraz mola verıceezz cunku sevgılıcııımmı para bırıktırme ve evlenmee telaşı sardı

zehracııımmm heryer ucukk fıyat verıo valla hele yazııın dahada ucuk oluyo fıyatlarrr sıkma canını kapı onu cok daha samımı ve guzeel oluyooo

ezgootuum siiyah siyaah vuhuuuv

Son düzenleme:
zehram oh en güzeli kur kapıya vur patlasın çal oynasın eğer daha uyguna bulamazsan en azından var böyle bi seçeneğin sıkma canını

zehracııımmm heryer ucukk fıyat verıo valla hele yazııın dahada ucuk oluyo fıyatlarrr sıkma canını kapı onu cok daha samımı ve guzeel oluyooo
Bbebeğim çok geçmiş olsun
sağolun kızlar ben sokak düğünlerini daha çok seviyorum yazın kmse sigara içmek için oraya buraya gitmiyor.. herkes olduğu yerde katılım sağlayabiliyor daha kalabalık daha eğlenceli bencee hemde ferah
ben hala niye yer baktığımı çözemedim yalnız hem sokak olsun istiyorum hem yer bakıyorum. zaten sevdiceğin yavaşlığına kalırsam biz sokağa kalıcaz yer mer kalmıyor çünküü

Son düzenleme:
Günaydın güzel gelinler
Ezgim benn dün 100 sayfa okudum şimdi öğretmenlerimi gördüm onalarda tavsiye ettim o derece sürükledi 100 sayfa beni vapurdaym. Keşke yanıma alıp okusaydım diorum pişmanım aşk bir yana oraların tasviri resmen gezi yazısı gibi içime işledi oraları gezmiş gibide oldum plaj partisinde uyuya kalmışım gözlerim şiş ama ben bayıldım yaaa

Bugün hangi kitabı alayım bu Pazartesi'ne biter

Zehram fiyatlar ateş pahası masraf etmeyelim destekte hep masraf ecez evlenecek çiftlere 1 şe 3 diyorlar çok zor duruma giriyo insan

nazlım geçmiş olsunn.akşama bişeciğin kalmasındaa bu güzel buluşmanın tadını çıkarınn
gizom ben çağlotun yayınevinin diğer kitaplarınıda almayı düşünüyorum. şöyle bi eski düzenime geri döneyimde ozaman başlıycam

bebeğim mart menekşelerii bir numaradır
gülümse anılara yı da bitirdim ben oda çok güzeldir arkadaşlığı anlatıyor mesela
şimdi britanya yolunu okuyorum o da güzelmiş öyle diyorlar ben daha başındayım..

başka bir kitap istersen okumadım ama Kelebek- Kathryn Harvey in kitabıda çok güzelmiş. britanya yolundan sonra onu okuyacağım baya sürükleyici dedi arkadaşlarım

Zehram saol tavsiyeler için Britanya yolunuzda gördüm onu alayım konusu merak uyandırdı

Ezgim bende bir düzen kuramadım vakit bulamıyorum hiç

Zehram saol tavsiyeler için Britanya yolunuzda gördüm onu alayım konusu merak uyandırdı

Ezgim bende bir düzen kuramadım vakit bulamıyorum hiç

ya şu bir aydır gizom evde sıkılmayı özledim.nişandan dolayı 3 haftaya yakın yatılı misafirlerimiz vardı.şimdide ablamın evi tadilatta eşyalarının yarısı bizde.tam bir kargaşa içindeyiz yani.bende akşamları eve geç gidiyordum hep iş çıkışı koştur koştur hazırlık yapıyordum.nişanlımla sakin bi gün geçiremedik daha hep bi hazırlıktayız ama şikayetçi değilim tabikiiii bunlar çok güzel şeyler iki haftadır beyaz eşya bakmaya hatta almaya gidicez gidemedik bir türlü.bugünde bohça alışverişindeyiz yine gidemicez

nazlı lokumummmmm yerim senin duanı. gerçekten bir an önce sabah oldu. sabah uyanmak istemedim bi türlü, ne çabuk sabah oldu ya yeni uyumuştuk diyodum. şimdi de akşamki duanı okuyunca dedim bu meleğin duası kabul olmuşşşş pelmiğine kavuşcak bugünnn bu arada geçmiş olsun canımmm

ezgimmm maşallah kayınannişine de babişine de çok güzel çok mutlu bi alışveriş olur inşallah kuzummm

zehram zaten restaurant diyince sen pahalı olabileceği garanti gibi gelmişti bana. boşver valla kapı önü iyidir. alyansları değişcek misiniz canım nişanda?

canım yok alyansları değiştirmicez seviyorum ben alyansımı

kıyamam sana been. su gibi geçer bu haftada hemencik.biz burada ayları yılları yedik 1 hafta nedir kiiii
ben alışveriş için heyecanlıyım iç çamaşırı alcam ya. acayip seviyorum ya ben böyle şeyleri

iyi alışverişler kuzuumm. içine sinen güzel ciciler bulursun inşallah. çok heyecanlı gerçekten. ben heyecandan doğru düzgün seçememiştim. utanmıştım da biraz ama çaktırmıyorum hiç. gayet normal bi şekilde seçiyorum, bu olsun şu olsun. iyice bakmıyorum ki. deseni rengi sevmişim ya yeter.. meğer takımları hep tangalı seçmişim
dikkat et ezgimm.

ne için???

ben de ictim onu bir ayy bi işe yaramadı tadı da cok kotuydu elisim

ben memikcanlar icin icmiştim

Kuzummmm memikcanlarda ne işe yarıyo bu ot benimkilerde minick ya boyuma göre 75 takıyorum ben çok küçükler ben lisedeykende öyleydi hala öyle acaba kilo alsam büyür mü dedim sonra bebiş olunca büyür dedim offf şöyle dolgun olsa offff süper olurdu yaaaa şimdi tahta gibi

Yaaa burdaki gelinlerrrr hepsi neden bu kadar aşk dolu acepppppppppp çok merak ediyorummmm ve açıkcası kendimi cımıcık şanslı hissediyorum bu siteyi keşfettiğim için çünkü sizlerden enerji kapıyorummmmmm aşk enerjisi haftasonu sevdiceğimle tatildeyimm dönüşteeeeee tek tek okuyup kaçırdıklarımı, enerji toplicam sizlerdennn şimdilik kendinize iyi bakın sevgili kk dostlarımmmmm

Günaydın fıstıklaaarrrr...
Pufum tam da vuhuuuuuvvvluk bunlar...
2.sine bayıldım resmen...İnsan burdan çıkmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…