Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nurayyy deli gelincikkk

Nurayımın bende asla duramam direk çıkarırım evde sütyeni büyük olmadıkları için rahatım ama uçları büyük ne alamaysa bellli oluyo hep bol şeylerle dürüyorum evde

Eliscim banyoda o msj hareketleni yapıyordum bende onun faydasını gördüm

giz benim uç muçta yok yahu
bebeğim olursa napıcam o zaman olur heralde.

caddemark canım içi :)

berfo ama napıyım. hayır dışardayken bi sorun yok. eve girince birden bişey oluyo ilk işim onu çıkarmak
ben hiç çıkarmam. çıkarsam rahatsız olurum
yazın uyuyunca çıkarıyodum. bide ters çalışın ikizlerimin başı üşümesin diye kullanırım

benim de yokkk ya ufacıklar ama ne hiktmese uclarının masallahı var

nurayım sen sutyensiz gezebiliomusun ya kucukler diye... benim de kucukler ama ole gezemiorum cunku tişörtten ucları "biz burdayız heyoooo bize bakın," diyo

kızlar malum ben başörtülüyüm
saçımı hiç boyamadım. bu aralar boyama isteği geldi. yakışcakmı diye merak eder oldum:)

ne renk yapsam bilemedim.. evde yapcam sonuçta tutmayabilirde o da var. siyah istiyorum aslında kardeimde aşağıdakilrden bitane yap dedi.
bilemedim. sizin fikriniz varsa alabilirmiyim

minnakım akşam gelince sende cvblarmısın:26:

Son düzenleme:
ben hiç çıkarmam. çıkarsam rahatsız olurum
yazın uyuyunca çıkarıyodum. bide ters çalışın ikizlerimin başı üşümesin diye kullanırım

evde evet canım geziyorum gayet rahat
benim uçları da yok. çok üşürsem falan bi belli oluyo gibi. normalde ı ıh

eve gidince benim de ilk işim çıkarmak oluyo valla
uzun zamandır da yapıyom bunu
ohhh rahat rahat dolanıyom

nurayım bu siteden hiç bişi almadım ben yeni duydum nasıl iyi midir acebaaa

Benimde ucu çok yok bende hep diyorum bebeğim olunca napıcak benim yavrum aranıcak inşAllah yeterim bebeğime beğenir annesinin memikini Uzun süre düşünmüyoruz sevdicekle ama insan ne hikmetse hep vucudundaki organlarını bile bebeğine göre olsun istiyor annelik duygusu işte

Berfocan boyatma saçlarını bence...

Kızlar benim göğüslerim var biraz. Ne çok büyük ne orta.
Hani bikini falan giyince güzel oluyo yani.
Destekli kullanmıyorum. Desteksiz 80b iyi geliyo.
Destekli olunca sıkıntı büyük yani
ama küçük göğüslü kişileri daha çok seviyorum

benim eski iş arkadaşım acaip zayıf bi kızdı ama göğüsleri 85di. çok tuhaf duruyodu.
O yuzden siz idealsiniz aşklarım

Çok şükür Allah'a bizleri sağlıklı yaratmış..

Aynen bitanem Allah a şükürler olsun Rabbim sağlıklı yaratmış,İyi ki hepimizide buraya toplamış

son on dakka ve bu kurabiye aşka kosar

sizi seviorum melekler iyi aksamlar simdiden

Koş Çağlam koooşşş aşkitonun kollarına kooşşşş Bizde seni çok kocaman seviyoruzzz öptümmmm

Bende yavaştan kaçıyorum bebişler İyi akşamlar güzellerim benim. Öptüm hepinizi

Son düzenleme:
eve gidince benim de ilk işim çıkarmak oluyo valla
uzun zamandır da yapıyom bunu
ohhh rahat rahat dolanıyom

nurayım bu siteden hiç bişi almadım ben yeni duydum nasıl iyi midir acebaaa

canım ben bugün alışveriş yaptım ilk defa. hemen kargoya vermişler. çok hızlılar.
pelinimin sayesinde öğrendim ben de bu siteyi. o memnundu.

Berfi boyatma ben boyatığma pişmanım inan sürekli dibi çıktı derdi çekilmiyo siyah saçta sevmiyorum ki saçlarım siyah o yüzde. Kahveye boyatıyorm ama en son boya uçlarını yaktı bence el sürme saçlarına

Aşılandım geldim veeee Migros'ta çeyiz bakarken Mart menekşelerini görüp aldım motorda ilk 50 sayfasını okudum şu anda kocasına öfkeliyim adi adam davetiyeyi postalıyo utanmadan bide sanki o adaya gitmiş gibi hissettim kıskandım birazda bende phukete gitmek istiyorummmm

bebekleriiimmm benımmmmmmmm bugun oglenden sonraa aşklıı bi iş günü geçirdiiimmm sevgılıcık fabrıkaya geldıı hem fabrıkayı gorduuu ıcı rahat ettı herkesle tanıstırdım hemde benımmm felakett gıbı gecen cuma gunlerımeee ilaaç gibi geldiii! çok sevoorum uleen hatlarımızıda getırmııs artıkım turkkceellliyiiizz bıdee dusuncelı sevgılım paketlerımızı secerkeen bana danısmamıs bıle olsaa ınternetımı eksık etmemııııss kendınee ucuz paket almıs bana pahalı bu cocuklarınada kendı yemez yedırır vallahı tam baba olcak adam nası baglantı kuruorum amaa

yarın pelmiklerimizlee kavuscamız ıcııın cooook mutluyuumm yüffen bian eveel sabah olsun ricaaaa edıyoorumm bitaneciik Allah'ım

Bu arada puffitooo kopardın beni yaaa
İçli köfte çorba oldu demek
Ama sen ne güzel hamarat olmuşsun, darısı banaaaa

elifiiiimmmmmmm cokta guzel becerırsın pekte guzel becerırsın sen hıııc merakkk etmee

etiii puff naposunn seni ben gormedimki uzun suredir:-(
bugummm yaza hepimiz eriyoruz ins muradimizaaa hayirlisi olsun sizin icinde

kuzucuuuhh bende senı goremıorum bı ara kkya küüsmüşştüüüm amaa miiiiss gibi topiiiğimizle beraberrr barıstııım eskı kk aşkım geri geldi

kuzuuumm gezentı bı cıftt olaraakk bana sorarsan ol bol gezmeek ve gezerken aşklanmaak en guzel balayıııdııırr İnş bizimkide bol gezmelii ara dinlenmeliii cicik bi balayıı olcaakk koskocaamaann 2 hafta

ezgootuuum cibinlikk bence sadece otellerde guzeel ev ıcın kullanıslı ve şık oldugunu dusunmuyoorumm benım hayalımdekı yataaakk odasıı dıger pcmde vaar galbaa ondan atarım bıraz uç bişi istiyorum ama ıns gonlume goree oluuurrr

fındııgıııımmm ben doğallıktan yanayım artıııkk doğallık aşkımaa resmeenn hayvan gıbı kestım saclarımıı cok pişmanım hahahahaha

ılla boyatcam dıosan bencee hüreemminkinden yappppppp

buarada benım çiçooslarda benım gıbı mınnak akarı kokarı yok oh miis eskıden takardım ama benden mınıklerı gordukcee kendımıı banu alkan gıbı gormeyee baslaadımm pelmiğiim masallah senınkıler tam orta karardaa ben anneme cekmısım annem bana benım bekarken senınkı kadar bıle degıldıı dıo sımdı masallah taş gıbı hatunun 2 cocuk emzırmıs halaa füze style

iştee hayalımmdeeekiii yatak odasııı, ebeveyy banyosuuu veeee giysii odasııııı arkadakı ısıklarr beyaaz olcaaakk

bı duvarıda bole farklı bı renk boyanıpp kocaman bı aynaa yadaaa sinema perdesı olcak

Eki Görüntüle 639841

buda giriştekii hem askılıgım hem ayakkabılııgıım olcaak askılık bıraz daha uzuunn olcaak, herşey bole ozel tasarlanmıs gıbı olsun ıstıyooruum keskin hatları sevoooruum ben modern farklı keskiin vuhuuuvv dedirtcek cinsteeennn ama pamuk şeker gibi

hayalımdekı evı az cok anlıosnuzz dımıı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…