- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
nurayımm arnicanın kac bin oldugunu hic bilmiorum yaa :26: 240 yada 260 lı biseye aldım kusumm
bizim beyaz esyacı hediye vercekmiş ne vercegini de bilmiorum o yuzden mikser ve tost makinesini bıraktım en sona
onun dısında sac kurutma, merlin bir de azurum eksik
cok varmıs daha yea prff
neee 200 e mi dusuoay duserse bi yerde soleyin ben de 200 e falan dusse diye bekliorum azuruuu
lavim sen kaca aldın
Kızlar Selam :)
Yeni topik hayırlı olsun Azur kamupanyada 210 lira kızlar bence gayet uygun ama ben kazanlı ütü almayı planlıyorum philipsin ayarlama yapmana gerek kalmadan her kumaşta kullanabilinen ütüsünü alıcam :)))
Vodafone Kamupanya
Çeyiz topikindeki kızlar nerelere kayboldu diye düşünüyordum ki baktım hepiniz buradasınız
Çağlacım yeni topikin hayırlı olsun tatlımev sahibesi olarak beni de kabul ederseniz çok sevindirik olurum
hoş geldin canım teşekkür ederizzz
elbette kabul ederiz seni deeee
senin düğün ne zamana bu arada sonbahar gibi mi dusunuyorsunuz
Teşekkür ettim kocamannn
Canım bizimkiler Ramazan-ı Şerif'ten sonra olsun istiyorum, bitaneciğim de tutturdu illa haziran olsun diye
Şuan için büyük bir ihtimalle ağustos ayında olacak gibi görünüyor ama çok ufak da olsa öne alınma ihtimali var, tam tarih nişana kadar belli olur, nişanım da 23 nisan da bu arada
Canlarııımmm ben geldiiimm
Ooohh miss gibi sporumu yaptım da geldim
Philips Azur diyorsanız bende Azur diyorum o halde alayım üstelik vodafoneluyum sanırım bu ütücan 210 TL ye benim olabilir ye huu
Özleemm hoşgeldin aramıza
haziran olsun hazirannn seni de haziran gelini yapalımm
hayırlısı olsun tabii canım... Nişanı bi atlatın da cok az kalmısssGonlundeki gibi olur insallah her sey
hos gedlinnn sporcu kuss
illa vodafone mu lazım kiii yaaa bir de vodafone bulsak da nası kullancaz ki? biri bana acıklasın
Canlarııımmm ben geldiiimm
Ooohh miss gibi sporumu yaptım da geldim
Philips Azur diyorsanız bende Azur diyorum o halde alayım üstelik vodafoneluyum sanırım bu ütücan 210 TL ye benim olabilir ye huu
Özleemm hoşgeldin aramıza
haziran olsun hazirannn seni de haziran gelini yapalımm
hayırlısı olsun tabii canım... Nişanı bi atlatın da cok az kalmısssGonlundeki gibi olur insallah her sey
özlem canım hoşgeldin bende şimdi şifreyi sölicektim yalnız bu kamu üyelere özel kampanyaydı demi çeyiz kampanya topiğidnen arkadaştan alıyordu herkes şifreyi
o arkadaşı uzun zamandır göremedim yahuuu bir ara yazışmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?