- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Rowenta RO 8221 Silence Force Extreme Cyclonic GittiGidiyor'da 72070288 burda daha ucuza buldum
çağloşum benim için süpürge çok önemli çünkü yıllarca alerji tedavisi gördüm malesefki kendimi korumak zorundayım hep. bizim evde sulu süpürge kullanıyoruz çokta memnunum (ihlasın temizlik robotu) ama çok teferruatlı kurması kaldırması. o yüzden geçen sene başka süpürge aldım eve daha pratik olsun diye homend almıştım. bu rowentanın özellikleri çok hoşuma gitti ama bakalım arnicada düşünebilirim
Bende arnica 5000 aldım kuzucum sulu süpürge diyolar başkada bişey demiyolar.Süpürücez heryeri tefal smart blender seti bana hediye geldi çokta iyi oldublender en çok kullandığım mutfak aleti nerdeyse özellikle çorba yaparken kocama çorbalar yapıcam yemekler yapıcam yesin koçum aslanım
Kuzucum arnica merlin güzel mi peki?Mutlaka dikey bir süpürgede almam lazım çünkü hergün süpürmeye takıntılı biri olarak çalışırken diğeri zor olucak
çağlam trendyoldaki çerçeveler geldi miniş beklerken harika bişi geldi yaniii ben bunu oturma odasında heryerde kulllanırım abajura mini mumlar almak daha iyi bu abajura göre büyük ayyy çok şaşkınım şirkettekler bayıldı bide örgülü çeçevelerimi arkadaşım çok beğendiği için ona vermiştim örgülülerinde ekrusunu alıcam abajurla kardeş olsunlar
:))))))))))))))))))))))))
elisss canım sinemayı beğendiğinden bahsetmişssin bende çok meraklardayım yahuuu gideyim izleyeyyyim
kuzular bernardoda monetanın tencere ve tava seti 139 liraymış28 cm diyo bi de
ay çok ucuz yaaa pişman oldum sermaiklerimi aldığıma valla
kusum o zaman dikkat etmen lazım senin bayaaa sulu alırsan ama kaldırma derdi icin dikey alırsın sen de biz gibi
ama bu rowentada guzel
yesinler tabi ki koclarımızzz aslanlarımızzz bitanecik kocişlerimizzz
süpürge kardeşiyiz o zaman senleee sanırımm elisimm
merlin cok iyiymiş valla yengem cok memnunnnn mor rengini aldı hem deee ben de morunu bulsam hemen alıcam zaten
salak gibi o zaman almadım cetinkayada indirimdeydi hem de hepsi mordu.. Yenge sen kullan begenirsen alırım dedim almadım
şimdi icim gidio yengem memnunum cok ii dedikce
merlinlenelimmmmmm
beğenmene sevindim canımmmm asklı asklı fotolar koy icine
evet çağlaylomum dikkatli seçmem lazım. dikey süpürge zaten garanti alıcam onsuz olurmu olmaaazz
wok tava 87.50 kuşum önceden ne kadardı?
Evet kuzucum merlinlenelim hemencikBugün öğle arası kendime saklama kavanozları aldım mercimek falan koymak için ne görsem alasım gelio deli gibi oldum Allah hepimize kullandığımız mutlu mesut günler göstersin kuzummm Bazen cok yoruldugumu hıssedıyorum ama hayallere dalınca bı enerjı depolanıo bana Şuan zaten gözlerimi bir kapasam var ya derin uykulara dalıcam yeminederim göz kapaklarımda kilolalar var
kızlar pilav tencerye ihtiyacım var benimde yoksa tavaları korkmazdan aldım tavsiye etti korkmazıda herkes ama 1 tava daha alıcam moneta olabilir .))))))
bernardodaki indirim msjamı mailemi geldi kızlar
kuzular bernardoda monetanın tencere ve tava seti 139 liraymış28 cm diyo bi de
ay çok ucuz yaaa pişman oldum sermaiklerimi aldığıma valla
bu gurme set neden monetanın kendi sitesinde yok :26:
ben burdan hesapladım Ceramica 01 « Moneta Mutfak ürünleri online satış sitesi - ceramica, tencere, tava, Alluflon S.p.A,
benimkiler 455 tl tutuyo. ben de 390-400 civarı bişeye almıştım sanırım. bide 100 tl çek vermişlerdi. onu düdüklüde kullanmıştım.
özgem bence pişman olma. sen de çok iyi bi markadan aldın sonuçta. üstelik 60 tl indirime girmiş.. yüzde 50 olsa pişman ol derdim :)
kusum yine aynıydı sankim yaa 80 li biseydiii zaten... öle hatırlıorum baska sitelere baktım orda da aynı fiyat :44:
ben de aynı durumdayım elisimcannn
ki daha baslamadı bizim kosturmacalar... evimiz bosalınca baslıcakyorucu ama cok guzel kiii
gizim ben kardeşimin sevgilisine netten seramik gösteriyodum da bernardonun siteye girdim orda öyle gördüm
yoksa ekstra bi mail msj gelmedi banaa
kuzu link atarmısın bernardo sitesinde giremiyorum doğru düzgün
oooooo kardeşcağızının sevgilisinee vuhuuu oda çeyiz telaşnıamı düştü hade bakalım görümcecik oluyon :)
peloo yeni aldıysan iade edip tekrar alsan olur mu acaba :26:Daha 2 gün önce bu tencere tava setini 179 a mı ne almıstım!
Yuh!
Wok tavasını da 90 liraya.
Ooohhh pelincim sefan olsun ye kazıkları ye canım sen daha
kuzum benim bahsettiğim tencere tava setinde moneta yazıyo ama bu dediğin gurmede moneta yazmıyo bernardoda :26:
acaba moneta diil mi bak kendi sitesinde de yokmuş
Daha 2 gün önce bu tencere tava setini 179 a mı ne almıstım!
Yuh!
Wok tavasını da 90 liraya.
Ooohhh pelincim sefan olsun ye kazıkları ye canım sen daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?