Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Hahahaha çok tatlısın yaaa. Yalnız değilmişim iyi bari.

Kuzum çok güzel evleriniz olacak sizin. Hepsi bir araya gelince alakasız da olmaz bence.Dünya,zıtlıklarla güzel kaymak pufum.

ah inş prensesiiimmm cicik evlerimize kavusalım bian öncee benim belirli bi tarzım yok kuzum yani genel olarakta böyle kararsızlıktan dolayı değil bu tek bir şeye sıkışmak istemiyorum benim giysi dolabım bile öyledir bi gün sporun dibinde bi gün topukluların tepesindeyim ruh hali derler ya aynen ondan evimide öyle yapmak istiyorum bugün canım kırmızı cekiyosa kırmızılarımı sereyim maviyse mavi pembeyse pembee ama hiçbiri erkek rengi değil minnoş şeyler kurbikin isyanıda bundan

bendekide bu öğrenciliğin aç gözlüğü işteee kuzuummm delice saldırıyorum bi oyana bi buyanaa yarın dökücem neyim var neyim yok eksiğim ne gediğim ne ? Sona artıkım mantıklı alışverişlere başliciiim ayrıca bencee bizim sevgiliciklerin % 90 pembeee düşmanıı bi yandan kıyamıyorum öyle acınacak halde diyo ki banaa yapılır mı buuu diye şapşirikimi yerim ya

Şapşirik diyiince demeyii unuttum kızlaaar sevgilicik bana doğum günüşümde minik şapşik bir köpek almış henüz kavuşamadık daha annesinden ayrılmadı ama büyük bir aşk yaşıyoruz adı Şirik çünkü o tam bi şapşirik bişii toplu foto cekmişler yavruları herkes düz dururken benimki dönmüş totoyu ya yeriiim anneye poz verdiği fotolarıda komedi gibi baksanıza teteleriiii

Anaaaaam ne ka şirin buuu... Kara şirik bu Ben dokunamam ama nasıl da yumuş yumuş duruyooo
Benim sevdicek de diyo, senin alerjin( kediye alerjim var da) ve korkun olmasa kedi alırdım ben diye...Böyle uzaktan seviyorum ancak onları Güzel güzel yaşayın aşkınızı pufitom
Erkeklerin geneli böyle demek ki kuzum yaa, hem alırken farketmez diyorlar sonra da hepsi pembe diyorlar. eksikliklerine göre alman daha iyi olur canım ben de sanki hep aynı şeyleri alıyormuşum hissine kapıldım. Senin çeyiz konun var mııı açsam mı ki diye düşünüyorum

Ben uyuyorum fıstıklar ama sohbet çok güzeldi uyumak da istemiyorum doğrusu.
Yarın okul var ondan uyumak zorundayım. Pufiiiii sen çok iyi yaptın, mis gibi uyu benim yerime de.
Özlemişim sizinle sohbeti hee daha sık geliiin, diğer kızlar da gelsin unutulduk hepten
Neyse öpüyorum kocaman kocaman

Son düzenleme:

ya ben biraz fazla düşkünüm kuzum , sevgilicik pek sevmezdi eskiden ama alışmak zorunda kaldı. anelerde 20 küsür kedi 4 köpek var şuan bende bir kuş onuda sevgilicik almıştı yolda buldugum serçe öldüğünde çok üzüldüm diye 2 balık şimdi bikaç haftaya kadarda Şirik bey olucak fabrikadada 6 tane köpeğimiz vardı deliriyorum hala arıorum gece bekçisini vitaminlerini verdin mi diye hastalık derecesinde bizdeki hayvan aşkı

bende aynı sen gibi düşünüyorum kuzum takıldımmı bişeye mırçını çıkarana kadar alıyorum konum yok benim hazır vaktim varken açabilirim aslında yarın bi dökimde neyim var neyim yok ona göre açarım

Ayyy ne güzel çeyizlerden konuşulmuş kaçırmışım ben bu muhabbeti tüh

Ya ne güzel inşallah Rabbim evlerinizde mutlu huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin. Hadi az kaldı Nazlı ve Ezgicim sonra sıra merve nihan ve bendeeeee

Son düzenleme:

20 küsür kedi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben hayatta giremem o eve pufitom,uzaktan aşk bizimkisi
Ancak balık, kuş besleyebilirim. Eskiden kuşlarımız vardı, omzuma konduğunda bile zor dururdum dokunamıyorum
Döktün mü çeyizciklerini çok eksiğin var mı canım?

Kuzum siz de gelin hepbirlikte yapalım bu sohbetleri. Buluşma saati mi yapsak napsak
Evet evet sıra bize gelsin çabucak

amiiiinn tatlişlkooommm gel sende sık sık biz burdayız artık

kuzum döktüm pembişli morlu fiyonklar yaparak düzenledim bile sanki çeyiz serimine gidicek gibi heycanlandım amaa cok fazla eksiğim var yani mutfak agırlıklı olmak üzere heryere bişiler almısım hatta o kadar güldükki ablamla aylar öncesi gratisten banyoma koyucak oldugum losyonlar, duş jelleri, ayak bakım ürünlerini almışım 2 tane fondü setim var falan Pelotlada konustuk bugun en az eksık banyo ve yatak odasında var onları tamamlıcam Pelinin yanına gidene kadar, mutfagı ben cok ıvır zıvırla doldurmak ıstemıyorum o yuzden guzel bı lıste yapıcaz gerekli olanları ve kullanıcak olduklarımı alıcaz İnşallah atlatmış olucam bu çeyiz olayını hazır tazminatımıda almışken heba etmiim biliyorum kendimii savurucam

Ayyy ne güzel.... Ben de öyle fiyonklama hayalleri kuruyorum... Plan dahilinde olmayınca rastgele alınıyor kuzum ya. ben de öyleyim. Mesela benim de banyoya dair hiçbir şeyim yok Çoook eksiğim var ama acele etmiyorum daha tarih yok bi şey yok bizde.Her şeyin azı ama özü de en güzeli canım sonra koyacak yer bulamıycaz yoksa.Ben de uygun bi anımda konu açacağım. Belki düzene girerim

pufum ayy çok sevinirimm. fiyatları falan bi öğrenebilirsen kuzum ona göre kararımı kesinleştiriyim:))
bende netten liste buldum kuzum çıktı aldım. işaretledim aldıklarımı ve almam gerekenleri. artık düzenli gidicem. vakit az ama çoooook eksik var. iki gündür başladım. önce süpürgemi aldım. sırada ütüm var. sonra ev tekstili ve sonra ıvır zıvırlar..
nikah işlemlerine başladınızmı pufum?

İnşallah Nejlacımm.. Bu heyecanları sizlere devredicez en kısa zamanda

cokta sonraya bırakma kuzum bak onceden halledenler rahat rahat hazırlanıyor ben sureklı kosturuyorum bende fotiledim ama cok az geldi gözüme hepsi biraz daha coklaşsınlar açıcam

cokta sonraya bırakma kuzum bak onceden halledenler rahat rahat hazırlanıyor ben sureklı kosturuyorum bende fotiledim ama cok az geldi gözüme hepsi biraz daha coklaşsınlar açıcam

Benimkiler de az ama sevgiliciğe göre çokmuş, hatta ne kalmış ki
Nişanımız olursa şubatta, sonrasında beyaz eşyaları filan almak istiyoruz aslında. Yaza bırakmayın dediler
Mobilya işi düşündürüyor beni bi de kuzum. Burda İstikbal ve Bellona var ama ben pek sevemedim...
Başka yerde alıp göndermek çok mu maliyetli olur

Günaydın kızçelerimmmmm

Hasta bir Lavin var burda

Çeyiz konuşulmuş, benim de katkım olsun dedim.

Kiraya çıkacaksanız ya mutfağınıza ek bir dolap alın ya da salona bir konsol. Yokse misafirlikleri, iki tane olan takımların birini koyacak yer bulamayabilirsiniz.

Benim evim kileri ağzına kadar dolu, daha kutusunu açmadığım fincan takımlarım, çay setim falan var. Kahvaltı setimi de henüz kullanamadım, 12 kişilik yemek takımının kahvaltıya uygun parçalarını kullanıyorum. Çünkü aç kullan, geri kaldır zor oluyor. Her şey de mutfağa yerleşmiyor maalesef.

3 nevresim takımını henüz açmadım, 3 battaniyem vardı, 4 de kayınvalidemden gelince sadece bir tek kişilği, bir de çift kişilği kullanıma açabildim. Evlendikten sonra en çok ihtiyaç duyduklarım:

Bol yedek su bardağı
Bol yedek çay bardağı
Daha fazla mutfak havlusu
Büyük tencere takımı dışında mini boy bir tencere takımı(2 kişi olunca çok yemek yapsan kalıyor.)

Aklıma geldikçe yazarım, çeyiz topiğim hala duruyor ordan da kullanımını merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz

Laviiiinim ya bende ilk kirada olucam en fazla 1-1 bucuk seneye kendı evımıze gecıcez nasipse.. 4 nevresim takımım 1 battaniyem var sımdı. yorgan pike ve bi battaniye daha alıp kapatiim diyorum yatak odasını. banyoda zaten misafire havlu alıcam 2 takım birde bornoz takımı alıcam bittiiii mutfak beni korkutuyo nedensee hiç kullanmıcak olduklarımı almak ıstemıorum ama ceyız ıste al dıyenler cogunlukta olunca bi alsammı almasammı oluyorum

ya bizimkiler akrabamıı acabaaaaa aynı laflar kuzum bakmadan ellemeden almak içine siner mi önemli olan o. Ben mıncır mıncır mıncırmadan hiç bişimi almadım içime sinmez çünküümmm

kuzum bizde geçen sene ocakta nişanlandık ve hemen martta beyaz eşyaları aldık. iyi ki almışız şimdi çok masrafımız var çünkü.
mobilya konusunda bende hala gönlümdekini bulamadım ya (
lavincim çok geçmiş olsunn. yazdığın faydalı bilgiler için teşekkürler ben misafir günlük ayrı almadım. tek takım kullanıcam. çünkü takımı çok seviyorum
puff aşağıdasınn. dün akşam beni görmemişsin yazdığımı

Laviiiiinim ya gecmıs olsun bu arada ıcımden dedımde yazmayı unutmusum cok yapıorum ben bunu

Ezgotuuuumm yaa nirde görmedim ben senii gözümden kaçtı zahar miniğiiiimmmm şimdi gördüm tatlikooommmm nikah işlemlerine 2 hafta sona baslıcaz kusumm bıde bızım dugun yerının sahıbı chpde bilmem neymiş kurbike demiş son gun bıle olsa ıstedıgınız tarıhe alırız merak etmeyın siz diyee biz gene riske atmicaz tabı onumuzdekı hafta bı annıse gidicem sonaki haftaa aliciiz artık günü

Canım benim çok içinden beğendiklerini al bence ama fazlaya kaçtığın noktada kendine 'Dur' demen de önemli.

Ben çilek şeklinde sos tenceresi almıştım mudo'dan. Peşinden de pek koşmuştum ama öyle kalitesiz çıktı ki, içi 5 ayda çizik çizik oldu. Yani aldığın şeyler çok güzel görünmesi insanı çok mutlu etse de daha önemli olan her zaman işlev.

bizimde rezerveliydi tarihimiz pufitom ama yinede hemen halledelim dedik. bugün öğleden sonra sonuçlarımızı alıp belediyeye gidiciiz inşallah
sen düğün yeri nereyi tutmuştun? kaç kere sordum ama ya görmedin ya ben unuttum yada sormayı unuttum :26:

dogru valla lavınım guzellıgı kadar kullanısıda onemlı kesınlıklee.. celikte ne önerirsiniz peki ? benım seramik setim korkmazdan celikleride korkmazdan mı alsam?

Rivada bi villa kusum hem havuz bası hem kır düğünü olucak inşallah Allah bi mani vermesse çünkü tarih açısından istediğimiz zamanlar tutulmus hep pazar günleri var onuda kayınanniş kımse gelmez diye istemiyo cunku yer olarakta cıdden uzak bi yer ya mayısa cekıcez yada pazar yapıcaz o yuzden tam tuttuk dıyemıorum ama orası olsun ıstıyoruz sahıbıyle kurbıkım kankı gibi oldu haftada 2 3 konusuolar artık bu işlemler nasıl yapılıo kuzumm? neler gereklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…