- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.361
galibaa senden etkilendim kuşumTersi cıkarmıs ruyanın cooook eglencelı olucak kesiiinn
diyetimin 2. günüde biraz ızdıraplı geçmesine raaağmen bitti şükür
Biz de karı-koca evlendiğimizden beri 2 kilo almışız. 2 kilo ama ikimizde de göbekte toplu halde:)
Önümüzdeki ay ikimiz de spor salonuna yazılıp bu hımbıllıktan kurtulmayı planlıyoruz.
selam kızlar
hayallerimizin yılı geldi çok şükür. İnşallah çok güzel anılarla dolu olur
nazlıcanım hayırlı olsun işsizliğinoh rahat rahat hazırlıklarını yap bakalım.kilocuklarda gider hemencecik merak etme. kınada bende oje düşünüyorum ay ne güzel olcak :) uygun fiyatlı güzel yerler bulunca haberleşelim canım.
nihancım çok sevindimm bu habere yaa. hadi bakalım devamıda hızlıca ve güzelce gelsin inşallahh
lavincim tayin konusundada Allah gönlünüze göre versiin canım
selam kızlar
hayallerimizin yılı geldi çok şükür. İnşallah çok güzel anılarla dolu olur
nazlıcanım hayırlı olsun işsizliğinoh rahat rahat hazırlıklarını yap bakalım.kilocuklarda gider hemencecik merak etme. kınada bende oje düşünüyorum ay ne güzel olcak :) uygun fiyatlı güzel yerler bulunca haberleşelim canım.
nihancım çok sevindimm bu habere yaa. hadi bakalım devamıda hızlıca ve güzelce gelsin inşallahh
lavincim tayin konusundada Allah gönlünüze göre versiin canım
Kızcelerim benim kurbikte bayaaaa kilo aldıı benle dalga geçerkendüğünde penguen gibi olucaksın dedikçe morali bozuluyoo
kuzuuucuuuuguuum bu yıll biziiimmm bizii es geçmee lüksü yoookbenim annecik kuaför kuşum onun toptancısıyla konusucaam eger sende kırmızı yada bordo düşünüosan yüksek sipariş verelim alalım cicilerimizii nazar boncuklarıız onları
beenn çeyizlere geri dönüş yaptııımm kuşlaarım sevgiliciğiminde katkısıyla minnoş şeyler aldık fakat şöle bişi vaarki benim bian evel liste yapmam lazım alakasız okadar çok şey alıyorumki
Eki Görüntüle 923187
Ne şeker bunlar, Kaya mayayı çok seviyorum ben de çok güzeller.
Bu arada Çağla neden gelmiyor kızlar, özledim ama epey oldu gelmeyeli
kuzuumm kurbik evlenme teklifini kız kulesinde etti yaa tepehomeda görünce hemen 2 tane aldııkdiğerlerini almıcaam çünkü kurbik şimdideen pembiş ve kırmızılara boğulmaktan isyaanlara bağladı babanesinde hiç açılmamış arabistandan ve almanyadan gelme yemek takımları varmış hiç alma misafir için dedi bende kırmadım tamam dedim. doğum günümde eski patroniçem kahvaltı seti olarak bernardodan cicikler almıştı günlük bi takım alıcam 6 kişilik o kadar.
patroniçemin aldığı bu
Eki Görüntüle 923288
günlüğüde düz beyaz alıcam porlanddan büyük ihtimalle. şu listemi çıkariimde tamamlicam herşeyi inş
İyi yapmışsınız canım çok da anlamlı olmuş.
Pufitooom ben bu takıma bayılıyorum ya pek cici...
Pelinin de bundan di mi...
Ya ben kahvaltı takımı ve misafir yemek takımımı aldım...Çok da severek aldım ama bazen bunlardan mı alsaydım diyorum.
Seviyorum ama ne bileyim aklım bunda kaldı.
Benimkiler bak böyle.
Misafir yemek takımım
Eki Görüntüle 923323
Kahvaltı takımım
Eki Görüntüle 923324
Senin kahvaltı takımının yemek takımı var ya, günlüğe onu mu alsam diyorum...Sonra yemekle birleşince çok mu karışık görünür diyorum
seninkilerde gayet cicik kuzukoom ama ıcınde kalmasın günlük olarak al derimBenimde korkum beğendiğim herşeyi alıp duruyorum bi araya gelince kötü gözükmesinden korkuyorumm Mobilyaları istediğim gibi bulabilicekmiyim onuda bilmiyorum hiç gezmedik ama istediğim tarzlar enza homeda var telaşee sardı dört bir yanımı kuzuum
Değil miii alayım ben en iyisi, hem ondaki servis tabakları kahvaltı da kullanılmaz mı canım, romansın şu pembiş bardaklarından ve tabaklrından da bulabilsem uyumlu olmaz mı... Ama işte bulamıyorum onları o ayrı. Geçen A101e gelmişti ama burda olmadığı için alamadım.Kahvaltı takımımın desenini seviyorum aslında ama şu sütlük, demlik, yumurtalık çok gereksiz napıcam ben onları hiç kullanmam Bir de 2 tane küçük servisi var sadece o yetmez ki,reçelliği filan yok mesela Pişman oldum şimdi aldığıma gördün mü
Bende de uyumsuzluk korkusu var tatlım, parça parça alıyoruz ya uymazsa... Mobilyaya ben de bakınsam yavaştan ama ne tarz istediğimi bilmiyorum hepsi güzel geliyo
EHEH yalnız deılmısım bende parca parca aldım bır araya gelınce nasıl durucaklar merak edıyorum mutfak esyalarım uyumlu kucuk ev aletletını arzumun kırmızı serısınden aldım gunluk yemek takımlarım fln kırmızı desenlı ama onun dısında dengesız bıde beyaz yada sıyah bı mutfak dolabı olan bı ev bulsam cok super olucak
Ben hiç umursamıyorum bu çeyiz işini ya.
Buzdolabım,çamaşır makinem,süpürgem var.
Öyle ne yemek takımları hayali kuruyorum,ne kahvaltı,ne mobilya.:44:
Ne olursa olsun diyorum. Anormal miyim ? :26:
Değil miii alayım ben en iyisi, hem ondaki servis tabakları kahvaltı da kullanılmaz mı canım, romansın şu pembiş bardaklarından ve tabaklrından da bulabilsem uyumlu olmaz mı... Ama işte bulamıyorum onları o ayrı. Geçen A101e gelmişti ama burda olmadığı için alamadım.Kahvaltı takımımın desenini seviyorum aslında ama şu sütlük, demlik, yumurtalık çok gereksiz napıcam ben onları hiç kullanmam Bir de 2 tane küçük servisi var sadece o yetmez ki,reçelliği filan yok mesela Pişman oldum şimdi aldığıma gördün mü
Bende de uyumsuzluk korkusu var tatlım, parça parça alıyoruz ya uymazsa... Mobilyaya ben de bakınsam yavaştan ama ne tarz istediğimi bilmiyorum hepsi güzel geliyo
EHEH yalnız deılmısım bende parca parca aldım bır araya gelınce nasıl durucaklar merak edıyorum mutfak esyalarım uyumlu kucuk ev aletletını arzumun kırmızı serısınden aldım gunluk yemek takımlarım fln kırmızı desenlı ama onun dısında dengesız bıde beyaz yada sıyah bı mutfak dolabı olan bı ev bulsam cok super olucak
Kuzum biz ıvır zıvırlarla uğraşırken sen toplamışın büyük eşyaları daha ne istiyon
Geliyoo şaplak totoya totoyaa şimdiiiBen hiç umursamıyorum bu çeyiz işini ya.
Buzdolabım,çamaşır makinem,süpürgem var.
Öyle ne yemek takımları hayali kuruyorum,ne kahvaltı,ne mobilya.:44:
Ne olursa olsun diyorum. Anormal miyim ? :26:
ahh süpeer olurr kuzucuuguummbende mesela biçok şeyi olması gerekli diye alıcam galba ben suanda ablamla yasıorum kuzum evlendıgımde tek degısen ablam yerıne kocikimin olucak olması gerekli tum ev işi, yemek vs. sorumlulugumda vee bir kere olsun blender, düdüklü tencere vb. eşyaya ihtiyaç duymadan herseyımı hallettım ama suan düdüklün varmı dediklerinde alcam yaa onuda alcam diyorum ayrıca 1 tefal tencere, 2 çelik tencereyle 6 senedir gayet güzel idare ediyoruz çeyiz setlerini görünce bile korkuyorum ben yığınla tencere falan darlanıyorum bazıları aman olsunda bigün kullanırım elbet diye alıcak olduğum şeyler olcak bu yuzden en sona atıyorum onları
Mobilya olarakta L koltuk istiyorum kesinliiiikleeeeee kocaman yumusacık bölee içine gömülelim
tatlım benım tek tesellım evlendıkten sonraki süreçte evimizin yapılcak olması herşeye maydonoz olup herseyı ıstedıgım gıbı yaptırıcam inşaaatçılar artık defol minnaak dicekler bana canlarını yiceeem onların
Kuzum benim babam Vestel'de işçi,o sebepten çok çok ucuza aldık.
Üçü 600 lira bile tutmadı.
Geliyoo şaplak totoya totoyaa şimdiiibugular prensesim benım ablacıkta öyle ben renk tonu tutsun diye o reyon senın bu reyon benım koştururken buldugumda havaya zıplayıp topuklarımı birbirine vururken bana tepkisi" bak bak hareketlere bak yapımında bi sorun var senin kesin " oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?