- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.341
Kızlar bugün eş durumu başvuruları başlıyor.
Düğün sonrası yaşadığımız hayal kırıklığından sonra korkuyorum.
Bakanlığı arayıp hatayı düzelttiler ama içim bir türlü rahata ermedi.
Lütfen dua edin bana, olsun artık, her gün bu karda buzda gitmesin artık uzağa.
Hizmetse zaten 3 yıl olacak orda hizmet veriyor, birlikte atandığı herkes gitti, biz de içimiz rahat oturalım artık:18:
Kızlar bugün eş durumu başvuruları başlıyor.
Düğün sonrası yaşadığımız hayal kırıklığından sonra korkuyorum.
Bakanlığı arayıp hatayı düzelttiler ama içim bir türlü rahata ermedi.
Lütfen dua edin bana, olsun artık, her gün bu karda buzda gitmesin artık uzağa.
Hizmetse zaten 3 yıl olacak orda hizmet veriyor, birlikte atandığı herkes gitti, biz de içimiz rahat oturalım artık:18:
Lavincim inşallah hayırlsıyla tayini çıkar eşinin, gelir çok yakınınıza. Zor oluyordur onun için gerçekten. Biz de Allah mani vermezse evlenirsek tayin istiycez. Onun gelmesini istiyoruz. İnşallah bi mani çıkmaz da gelir yanıma. Dua edicem kuzum sizin için
Allah razı olsun canım duaların için. Bugün başvuruyu yaptık, okul onaylayacak, 12 ocakta okul tercihleri açılacak. Allah'ın izniyle gelir inşallah.
Allah size de yuvanızı kurmayı nasip etsin, çektiğiniz tüm sıkıntılar geride kalsın.
Amiiin kuzum,bu ara zihnimin yorulduğunu hissediyorum lavincim... Neden böyleyim bilmiyorum ama ruh halim o kadar değişkenki şu ara.
Sevdicek eskisi gibi değilsin diyip duruyor. Bir iyiyim bir kötü... Geride kalsın her şey, artık sona ersin bu tatsızlıklar.
Neyse canım bir dokun bin ah işite döndü
İnşallah güzel bir okula çıkar tayini. Ne zaman belli olur sonuçlar?
Allah razı olsun canım duaların için. Bugün başvuruyu yaptık, okul onaylayacak, 12 ocakta okul tercihleri açılacak. Allah'ın izniyle gelir inşallah.
Allah size de yuvanızı kurmayı nasip etsin, çektiğiniz tüm sıkıntılar geride kalsın.
İnsan yıpranıyor Nihancım. Beklentilerle dolarken, planlarını yaparken engellere çarptın. Bunu atlatmak ilk önce kolay gelse de etkileri kendini yavaş yavaş gösterir.
Geçen yıl bu zamanlar, tam evlenmeye karar vermişken şu anki kocam tereddütlere düşmüştü. Ertelemek istedi her şeyi. Benim için büyük yıkım olmuştu, hatta adam şaşırdı evlenmeyi bu kadar beklediğini bilmiyordum diye. Seninkinden farklı ama o zaman çok zorlanmıştım. Sanki evlenmeyecekmişiz gibi düşünerek atlatmıştım o dönemi. Böylece sanki ruhum yenilendi gibi olmuştu. Beklentileri azaltınca sanki zorluklardan en az hasarla kurtulmak daha mümkün.
bebekleriiimmmm mutluu yıllllaar hepinizee çoook güzel bir yıl geçsin 2013'ün tüm laneti gitsin üstümüzdenooh ben yeni yılda nede güzel istifa ettim pekte güzel istifa ettimm çalışmamak ne güzelmiş be
Laviniiim dualarım sizinle inş güzel haberlerle gelirsin
Ezgotum ben kadıköyüde dolaştıktan sonra karar vericem gelinliğe artık çalışmıyorum zaten rahat rahat bakarım hoş önce kilo vermem lazım şaka gibi ama 60 kilo oldum balık gelinlikte hamsi gibi değil balina gibi durcam
Ettin miiii hadi hayırlı olsun canım, Rabbim güzel günler göstersin, güzel kapılar açsın
iviit iviiitt iviiittt tatlikoomzaten 13 aralıkta etmiştimde işleri toparlamadan vee yeni gelen çuçuğa işi öğretmeden gidemedim Bugüün diyetee başladım beeen kızceleriiimm kısa sürede kilouklardan kurtuluuupp balık gelinliğimin içinde minnaaak kuğu olmaak istiyoorum
Ayy eminim kuğu gibi olursun sen pufitom
Bende de var gelişmeler, babam gelicek burayaa... Sevdicek de uygun bi anında gelicek ve buluşup konuşacaklar yüzyüze inşallah. Annem şubatta olacak inşallah bu iş dedi hadi bakalım... Bir yanım deli gibi uçup coşsa da bir yanım frenliyor dur bi kızım diye
Amaa ben hiç durabilir miyim hayıırr, kapıldım hayallerimin ardına yine. Elbise bakınıyordum ya, dün siparişimi verdim. Yeşil yeşil olacağım aşkımızın baharı anlamında
Şimdi de hediyelik bakıyorum kuzular yardımcı olursanız çoook sevinirim. Lavanta kesesi istiyorum ama çok pahalı yapılar ya
Ayy eminim kuğu gibi olursun sen pufitom
Bende de var gelişmeler, babam gelicek burayaa... Sevdicek de uygun bi anında gelicek ve buluşup konuşacaklar yüzyüze inşallah. Annem şubatta olacak inşallah bu iş dedi hadi bakalım... Bir yanım deli gibi uçup coşsa da bir yanım frenliyor dur bi kızım diye
Amaa ben hiç durabilir miyim hayıırr, kapıldım hayallerimin ardına yine. Elbise bakınıyordum ya, dün siparişimi verdim. Yeşil yeşil olacağım aşkımızın baharı anlamında
Şimdi de hediyelik bakıyorum kuzular yardımcı olursanız çoook sevinirim. Lavanta kesesi istiyorum ama çok pahalı yapılar ya
kuzuum cok sevındım yaaadikiş biliyosan kendinde yapabilirsin aslındaa
Ohhh nihayet okumlu bir adım!
Konuşsunlar, birbirlerini tanısınlar, güvensinler gerisi gelecek inşallah Kuşum
Ben de sevindim pufitoomBurda malzeme olsa yaparım da lavantası,kumaşı,süsü burda bulmak zor.
Evet Lavinim çok şükür olumlu bir adım... İnşallah severler birbirlerini,anlaşırlar,güvenirler:18:
Lavinimmm.İnşallah sevdiceğinin tayini istediğiniz gibi olur güzel öğretmenim benim.
Nihanım çok sevindim,hadi hayırlısı...
anladım tatlişim bende rüyamda nişan yapıyodum ne alakaysa hediye naparım diye dört dönüyodumkına için kurabiye oje falan yapıcam ben düğün için napıcam bilmiyorum ama
Nihancıııım çok sevindim senin adına yaaaa inşallah şubatta artık adımlar atılır
Teşekkürler monam, evet hayırlsı bakalım..
Benden mi etkilendin kuzumBen de rüyamda nişanımızı görüyordum pufum ve resmen kabus gibiydi.Evde olur ya bizimkisi, öyleydi ve hiç kimse eğlenmiyordu, çok üzülüyordum çok sıkıcıydı Allah korusun. Kına için oje de güzel fikir... Düğüne düşenelim, buluruz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?