- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.321
Giz, bu akşam 5 türkçe testi çözdüm ve tarih çalıştım. Keşke biraz daha çalışabilseydim ama bugün çok yorulmuştum pilim bittiYarın akşam telefi edicem bu akşam ki az çalışmamı
Nazlıcım, verdiğin karar inşallah en hayırlısı olur senin içinSeni de Kpss çalışanlar kervanına alalım şöylee hızlıcaaa
Nihancım, Yaşadıkların gerçekten çok üzücü ama dua et bol bol. Rabbim yardımcın olsun. Ailenin gölüne sevdiceğine karşı sıcaklık versin inşallah biran önce
Diğer bebikler size de iyi akşamlarrr
yaaaa gülümsettin beni yaa gerçekten ama gerçekten sımsıcak pozitifliğin hep yakalıyor beni özlem yaaaacidden 2014 yılı içinse mutlu olacağna çok sağlam bir birliktelik yaşayacağına inaanıyorum bu güzel çeyizlerin gideceği damat bey şanslı olcak
nazlım tamamdır sen biz bir bildirim yappp biz anlarız valla ben baskılamakta gayet iyim sonra ıy mık sıkıldım yok yok deme
tubiii dövcem seni aşağdasın gördüm bak yaramaz seni hani ders hani ders
Ne diyim bilemedim... Bitmesini istemiyorum
Ah kuzum ya Allah korusun şakası bile olmasın evlenin hemencecik mutlulukla inşallah fıstığımP. over çıktı canım ya, stresten ne düzen filan kalmadı bende. Mide bulantıları, ağrılar hat safhada
yılbasından sonraaa en hızlısından geliyorum tubikkooo
anlastık kpss canavarları bu iş bizimdir
ah benim tatlımm yaa cok uzuldum stresın yarattıgı hastalıklar cok can sıkıcı oluyor ben diyet yaptıgında kilo alan biriyim stres ve üzüntüden yazın pelmiğin yanına gitmeden önce 1 bucuk haftada 7 kilo verdim karnım sırtıma yapısmıstı resmen( iyi ol bebegım iyide düşüünn herşeey güzel olacaaakk
Merhaba kızlar
Nihancııım ya duyduklarıma çok şaşırdım. İnsan ne diyeceğini bilmiyor,ailen neden böyle yapıyor acaba? İçlerine sinmeyen nedir? Ah keşke seninle konuşup paylaşsalar bunları:44::44:
Nazlıcım kararın inşallah hayırlı olur, kpss ye çalışmak en iyisi. Özel kariyer için daha iyi gibi görünebilir ama bayanları çok yıpratıyor yaaa
Ben de tekrardan kpssye çalışacağım, öğretmenlik manevi olarak çok yıpratıyor çünkü öğrenciler eskisi gibi değil. 1 saat ders 3 saatlik yorgunluğa bedel. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.
Merhaba kızlar
Nihancııım ya duyduklarıma çok şaşırdım. İnsan ne diyeceğini bilmiyor,ailen neden böyle yapıyor acaba? İçlerine sinmeyen nedir? Ah keşke seninle konuşup paylaşsalar bunları:44::44:
Nazlıcım kararın inşallah hayırlı olur, kpss ye çalışmak en iyisi. Özel kariyer için daha iyi gibi görünebilir ama bayanları çok yıpratıyor yaaa
Ben de tekrardan kpssye çalışacağım, öğretmenlik manevi olarak çok yıpratıyor çünkü öğrenciler eskisi gibi değil. 1 saat ders 3 saatlik yorgunluğa bedel. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.
Pufuuum, dünya şekeriStresin yapamadığı yok evet... Stressiz bir hayat da benim gibi bir insana zor ama işte Her şeyi ve herkesi düşünmekten kendimi yedim, ömrümü yedim. Saçlarıma aklar düştü bikaç ayda Artık bir şeyler olsa da ben eski ben değilim
Ne yapmaya çalıştıklarını bekleyip göreceğiz tatlım, artık onlarla bu konuyu konuşmaya benim mecalim kalmadı zaten. İçlerine sinmeyen şey memleketten oluşu sanırım... Ne diyim ben de bilmiyorum, genelde tam tersi olur. Bi kötülükleri de yok ki kızlar anlayamıyorum.
Herkes radikal kararlar alıyor,ben de mi başlasam kpssye birlikte çalışırdık
Sakın izin vermee bunaa kim olursa olsun, ne olursa olsun bu hayatta en önemli şey kendinsin ! Sende al kararını gel hepımız bırbırımıze destek olup kendımız ıcın bısıler yapalım
günaydınlarr
ay dün ne kadar kaynatmışsınız ölee hep gelin eskisi gibi olsun burası
nihancımmm[/COLOR] senin içinde çok üzüldümm canımm hep bi hevesin yarıda kalıyo ailenin düşüncelerine bende anlam veremedim ama sabır canım dua et bol bol rabbim hayırlı kapılar açsın sana canım benimmm
sİbelim,canım görüyosun di mi hep yarıda kalıyo sevinçlerim, biri beddua mı etti nedirAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn kuzum inşallah. o güzel kalbinle ettiğin dualar kabul olsun inşallah.
ayy yok kuzummm kim neden beddua etsin Allah öyle insanlardan uzak tutsunnn
ümidini kaybetme ,dua et demişler
Ahını aldığım biri de yok diye biliyorum ama baksana kuzum
Dua ediyorum canım, siz de edin olur mu? sen nasılsın canım
insanlar hayatta bazen bazı zor şeylerle sınanıyo işte malesef canım
bi sebep bi neden aramaya gerek bile yok belkide.
Allah daha beter durumlardan sakınsın hepimizi.
ben de işteyim canımm boşken ders çalışıyorum arada kafa dağıtıyım diye buraya giriyorum işte aynı devammm
günaydınlarr
ay dün ne kadar kaynatmışsınız ölee hep gelin eskisi gibi olsun burası
öncelikle nazlımmmmm pufumm benimm verdiğin karar hayırlı olur inş senin için çalışmak değilde düzensiz çalışma şartları yoruyo insanı bende 3 yıldır özel sektördeyim illahhlaahh dedim hani bende 3 ay olucak kpss hazırlanıyorum sende karar vermişsinn ne güzel berfo diyodu nazlıda hazırlancak diye ! daha çook vakit var önemli olan başlangıç emin ol gerisi geliyo kuzucummm
nihancımmm senin içinde çok üzüldümm canımm hep bi hevesin yarıda kalıyo ailenin düşüncelerine bende anlam veremedim ama sabır canım dua et bol bol rabbim hayırlı kapılar açsın sana canım benimmm
gizzzzz tubişimmmmm kızılll meleeğimmmmm benimm sizleriii burda görmek çok güzelll hep gelintubiii akşam insan der kk dayız gel diye telde konuşuoduk bu saatlerde
kpss canavarlarım benim inşallahh bu sene hepimiz kazanırız özelden toplucana kurtuluruz
benimm amacım memur olmakdan daha çok Bolu'dan gitmek gerçi
hayırlısı olsun hakkımzdaa Allah nasip etsin bizlerede
ve burda olmayan diğerr bebişlerr öperimmmmm hepiniziiiiii özletmeyin fazlaaa
Haklısın pufum, önce kendi değerimi bilmeliyim yoksa bu hayat zor. Kpss konusunda da şu an gözüm hç kesmiyo bebeğim. Bu stresi 2 kere en dibinden yaşadığım için göze alamam. Devletteyim çok şükür, dualarım kabul oldu. Mesliğimi daha az stresle sürdürmenin yöntemlerini öğrenmeliyim belki de
ay deme öyle gözüm korkuyooo kusum
Canım halini sorup kaçmış gibi oldum ama çıkmam lazımdı. Allah zihin açıklığı versin inşallah hepiniz çok çok iyi puanlar alırsınız canım
SiibooooşşşuuuuuuuuummmmmmmmÖzledimmmmde özleediiiiimm napooosunnnnn bakiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
ay deme öyle gözüm korkuyooo kusum
lavicimm sağol canım. gözümün önünde değil ama gelinliğim gelinlikçimin deposunda tutuyoruz.evde bişey olur diye korktum. herkes görmek ister falan nazara gelir :)Ezgicim mesajını şimdik gördüm, çok sevindim. En güzel gününde giyeceğin gelinliğine kavuşmuşsun. İnsanın hep yanında, gözünün önünde olması da ne güzeldir şimdi. Bakıp bakıp insan hayaller kurar
Aslında ben buralardayım ama kimse topice gelmeyince benim de sesim çıkmaz oldu.
pufumm çok doğru bir karar verdiğine inanıyorum. hiç birşey sağlığından önemli değil.bu yeni adımla beraber herşeyin dahada güzel oalcağına inanıyorum. inşallah 2014 bizlerin yılı olacak. çok güzel günler yaşadığım kadar bir o kadar kara günler yaşattı bana 2013. o yüzden yeni yıldan çok ama çooook umutluyum ve sizler içinde kızçelerimm
kuzuuumm haklısın gerçekten herşey üstüste gelince çok darlandım inan, batıl olduğunu bile bile kurşun döktürdüm teyze bana sen ortadan çatlamadığına şükret dedi :/ psıkolojıkmı bilmiorum ama rahatladım
gelinliğini bulmana cok sevindim bebegım ben aslında çok seçici değilimdir ama gelinlik konusunda deli gibi aşık olduğum bi model çıkmadı pieerdekinde hala kafam ama kayınannişin krizi olmasaydı kadıköye gidicektik o biraz daha toparlasın diye bekliyorum kadıköyüde gezdikten sonra deli aşık olucaam bişi çıkmazsa karşıma ilk aşkıma geri dönüş yapıcam
Bu arada ben hayatımla ilgili cicik bi karar verdimuzun zamandır stresimin %70lik payı iş yerinin yoruculuğu ve stresiydi 2014'e kendim için yeni bişeyler yaparak girmek istedim ve istifamı verdim Hiç bir şey benden önemli değil kendimden başkaları için çok ödün verdiğimi düşünüyorum daha 25 yaşındayım hiçbirşey için geç değil 2014 lütfeeeeen bu sefer benim cicik yılım ol
Hepinizi çoook özledim ve seviyorummm
aminn canım darısı sizlere olsun inşallahHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ben her gün giriyorum kk ya aslında ama genellikle çeyiz topikindeyim
Buraları unuttu evli kızçeler
Ezgitommm gelinliğin hayırlı olsun kuzum bu arada, bir an önce gelsin giyeceğin gün
Bilmiyorum pufum... Ablam kabul edecekler ama yaza sarkacak gibi her şey dedi... Uzataa uzataa ben bile sıkıldım bu mevzudan. Hayır işlerinde acele ediniz denilmiş. Böyle uzadıkça olacağı varsa da olmuyo işte. İstemenin üstünden 2 ay geçti ya. Artık yorum bile yapamıyorum
canım yazdıklarına hissettiklerini ve yaşadıklarını öylesine yansıtmışsınki üzüntünü derinden hissettim. sen pes etme sakın. hepimiz zorlu yollardan geçtik ve geçiyoruz.her zaman evlilik yolları gülistan olmuyor.zamanın uzaması seni üzüyor biliyorum. ilk nişanlandığımda 1,5 yıl bekleme durumu bizide çok üzmüştü nişanlımla.ama şimdi iyi ki diyoruz. gerçekten varmış bir hayır. sende fazla takılma uzuyor diye. inan ufacık bir olayda hevesin geri gelecek
özlüyorum sizi kızçelerim benimm
iş, hazırlıklar derken fazla açmak istemiyorum arayı. bu arada ben epeyce yol aldım. fotoğrafçı, kuaför ve damatlıkta halloldu çok şükür
Nihancim emin ol işler yoluna girince gelecek hevesin. Ama oyle cok şey bekleme çünkü önceden hayal ettiğin gibi heveslenemiyorsun. artık sürecin içinde olduğumuzdan hayal etmediğimiz gerçeklerle karşılasiyoruz. Öyle cok etken giriyorki araya illaki hevesini yarım yasatcak bişey oluyo. O yüzden takılma bu duruma. Hiç bise uzaktan göründüğü gibi değil çünkü.mAma benim gibi uzun bir nişanlılk yasarsao ilk nisanlandikmi biz şoklarıni atip artık hep o hayal ettiğin günleri yaşadıgini farkedip mümkün olduğunca tadını cikarirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?