- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.081
Ah canım benim yaaa babanın karakteri bu, maalesef değiştiremiyoruz. Baba işte ne kadar huyu kötü de olsa biz alttan almak zorundayız, baba hakkı napalım Allah için. Babandan parayı alsan çeyiz alacağım diye daha da alınacak ve belki daha da kötü olacak değil mi
Ya peki şunu diyeyim annen bu durumda aracı olmuyor mu? Seni desteklemiyor mu?
selamm bebeklerrr iyi geceler
ezgimmmm öncelikle hayırlı olsun yeni işiniz canımmm Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallahh kuzummbide ne üzerine işiniz çok merak ettim ?? :26:
Evet canım kesinlikle daha kötü olur gerçi kredi çektim diyor çeyiz için o parayı da takı olarak takacakmış bana...
Annem destekliyor canım ama babama gücü yetmiyor maalesef... Bir an önce bu olaylar bitsin uzaklaşayım diyorum... İnsanlar neden bu kadar zor anlamıyorum gerçekten bu yılı nişanlılığımı bana zehir etti... Sadece para konusu da değil her şey sorunBabam benim iyiliğim için yapıyor diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama yine kendisi bozuyor oyunumu... Haklısın değiştiremiyoruz maalesef... 1 ay daha baş ağrısıyla geçecek... Desteğin için saol canım benimm
çok özledim seniiiikuzucuklarım mini mini bebekciklerim soslu fıstıklarım nasılmııışşş
nurayimitom gibi ben de hastayımaksırık tıksırık takılıyorum lavitom da mı hastaydı sanki :44: herkes hasta
nihankusun kalbi pır pır puf dugun hazırlıklarında mervosun ici sıkılmısGüzel canlarınızı sıkmayın hiçbir sey icin kuslarım aileler bir yere kadar sıkabilir canınızı önemli olan sizin birirnize tutunmanız
ayrılmak da ne demek mervosum neden vazgececekmişsin sevdigin adamdan ki hiçte bile
hem bastan kötü baslamıs gibi gelse de sonra değişebiliyor... Başlarda kayınvalidem icin bu kadın beni sevmedi ben de onu sevmedim bastan ters basladık böyle gider diyodum.. Ama hiç de öyle olmadı son birkaç ayda öyle değişti ki her şey... Allah nazarlardan saklasın binkere maşallah çok iyiyiz artık yanaklarını mıncırdığımla
Öyle hemen vazgecmek yok yarının ne güzelliklere gebe oldugu nereden bilebilirz ki(hihih gobik bana yakıştı mı )
merhaba nuris, düğününe çok az kalmış şimdiden hayırlı olsun diyorum.Kızlar çok kötüyüm yaa babamdan nefret ediyorum resmen nasıl bir adam oldu ben anlayamıyorum bunu ya... Her şey çok güzel giderken bir yandan sırf inat olsun diye güzellikleri baltalıyor yemin ederim sıkıldım artık ağır konuşup silip atmamak için zor tutuyorum kendimi...
Ben kendimi iyileştirdikçe o mahvediyor beni yeter ya... Biraz önce de bana çeyiz alıyor sözde benim haberim bile yok arıyor annem ne istersin diyor ben de uyku seti olmasın diyorum... Ama adamın bir yorgan 50 TL bir nevresime 100 TL vermek zoruna gitmiş pahalı diyo uyku seti al en iyisi 140 TL diyo... O zaman aramayın sormayın kendi kendinize halledin aldıklarınızın hepsi çöpe gidecek ne de olsa... Yeter ya nefret geldi...
Ha bir de benimle alışverişe çıkmak istemiyomuş ben beğenmiyomuşum bir şey... Çeyizimi bensiz duzecek galiba... Almasın o zaman ya istemiyorum...
kuzum sarf malzeme satışı yapıyoruz. facete detaylı açıklama var
kızçelerimm çook geç oldu bayramınızı kutlayamadım kusuruma bakmayınçok yoğun geçti bayram yine. nişanlı olunca bayram gezmeleri çok oluyor. buarada kuzenimi nişanladık onun için baya koşturdum.ve hasta olarak kapattım bayramı yeni iyileşiyorum. herkes hasta etrafımda
nurayımda hasta olmuş geçmiş olsun canım
nihancım gelişmelere hem sevindim hem biraz sıkıldım. ama en azından bir adım atılmış ve devamının güzel geleceğini düşünüyorum.
bugum sevdiceğinin babasına anlam veremedim ya...bu arada anladığım kadarıyla annenin olumsuzu tepkisi senide etkisi altına almış. sakın bu şekilde hareket etme, kalbini dinle ve gerçekten senin ne istediğine göre hareket et.
pufumm arayışlara başlamış. Allah gönlüne göre versin canımm.bu arada nurayın sana sağlık raporlarını önceden alın tavsiyesi süper oldu bende not ettim, çok mantıklı :) tüm belgeleri hazırlayıp bir kerede gidip hallederiz gün almayı. bizde hemen alıcaz çünkü mekan belli saat belli (Allah nasip ederse tabi)
buarada kızlar ben size düğün salonumuzun linkini atcaktım atmamışım gönderiyim
öpüyorum hepiniziii sevdicek fırsat verdikçe gelip yazarım
salon kardelen (gri olan) düğün salonumuz, salon paris (pembe olan) kına salonum
Centrium Salonları
İnşallah Nurayım,inşallah.Keşke olsaydık,ne güzel olurdu.
Mesajıma dönmedin ama sen.Anneme de bu konuda konuşmak istemiyorum artık,yeter kapatalım,hayırlısı dedim. Rabbim bir an önce feraha çıkarır inşallah.
Bu arada...Bilmediğimiz bir şey mi var ?
Kızlar çok kötüyüm yaa babamdan nefret ediyorum resmen nasıl bir adam oldu ben anlayamıyorum bunu ya... Her şey çok güzel giderken bir yandan sırf inat olsun diye güzellikleri baltalıyor yemin ederim sıkıldım artık ağır konuşup silip atmamak için zor tutuyorum kendimi...
Ben kendimi iyileştirdikçe o mahvediyor beni yeter ya... Biraz önce de bana çeyiz alıyor sözde benim haberim bile yok arıyor annem ne istersin diyor ben de uyku seti olmasın diyorum... Ama adamın bir yorgan 50 TL bir nevresime 100 TL vermek zoruna gitmiş pahalı diyo uyku seti al en iyisi 140 TL diyo... O zaman aramayın sormayın kendi kendinize halledin aldıklarınızın hepsi çöpe gidecek ne de olsa... Yeter ya nefret geldi...
Ha bir de benimle alışverişe çıkmak istemiyomuş ben beğenmiyomuşum bir şey... Çeyizimi bensiz duzecek galiba... Almasın o zaman ya istemiyorum...
ÇAğloşuuuum ve Nuraycıııım geçmiş olsun ikinize de . Çağloşum kayınvaliden iyi olabilir ama benim favorim kayınbabikin
Nurayitom ile Çağlam da hastaymış ben gibi. Ben de çoğunu atlattım ama musluk hala damlıyor
Nuriş babana şaştım kaldım. Resmen senin paranla sana eziyet ediyor gibi. Bir de senle alışverişe çıkmazmış, eee ev senin çeyiz senin kendine göre alacaksın. Madem öyle annene versin parayı beraber gidin.
Keşke hiç vermeseydin arabanın parasını da, 'Baba sen rahatsız olma, ben hallederim.' falan desedin ama çok geç.
Sabır göstermekten başka yol yok maalesef.
kuzucuklarım mini mini bebekciklerim soslu fıstıklarım nasılmııışşş
nurayimitom gibi ben de hastayımaksırık tıksırık takılıyorum lavitom da mı hastaydı sanki :44: herkes hasta
nihankusun kalbi pır pır puf dugun hazırlıklarında mervosun ici sıkılmısGüzel canlarınızı sıkmayın hiçbir sey icin kuslarım aileler bir yere kadar sıkabilir canınızı önemli olan sizin birirnize tutunmanız
ayrılmak da ne demek mervosum neden vazgececekmişsin sevdigin adamdan ki hiçte bile
hem bastan kötü baslamıs gibi gelse de sonra değişebiliyor... Başlarda kayınvalidem icin bu kadın beni sevmedi ben de onu sevmedim bastan ters basladık böyle gider diyodum.. Ama hiç de öyle olmadı son birkaç ayda öyle değişti ki her şey... Allah nazarlardan saklasın binkere maşallah çok iyiyiz artık yanaklarını mıncırdığımla
Öyle hemen vazgecmek yok yarının ne güzelliklere gebe oldugu nereden bilebilirz ki(hihih gobik bana yakıştı mı )
Nurayitom ile Çağlam da hastaymış ben gibi. Ben de çoğunu atlattım ama musluk hala damlıyor
Nuriş babana şaştım kaldım. Resmen senin paranla sana eziyet ediyor gibi. Bir de senle alışverişe çıkmazmış, eee ev senin çeyiz senin kendine göre alacaksın. Madem öyle annene versin parayı beraber gidin.
Keşke hiç vermeseydin arabanın parasını da, 'Baba sen rahatsız olma, ben hallederim.' falan desedin ama çok geç.
Sabır göstermekten başka yol yok maalesef.
Canımmm inşallah öyle güzel bir evliliğin olur ki bunlar geçmişte kalır herşeyi unutursun ve sana eşin her konuda destek olur. Babanda bulamadıklarını eşinde bulursun
ben son sayfaları okumadan yazmışım kusura bakmayın
çağloşuma ve lavinede geçmişler olsun
nuriss aramıza hoşgeldin tatlım. düğüne bir ay kala yaşadıkların hiç hoş olmamış. keşke baban bu şekilde davranmasaydı.ama illaki bir yerden sorun çıkıyor. karşı taraf yada kendi ailen bir yerden birisi patlak veriyor...Allah yardımcın olsun
çok özledim seniiiisenin canın bebik mi istiyo bakıyım dün instagramda biri bana ne yazmış gördün mü, kahvaltı da domates salatalık yemiştim de bahçeden getirmiştik annemlerden dönerken şöyle bişey yazmış,' mevsimi geçmiş salatalık,çiğ et falan tüketmeseniz ne de olsa artık iki canlısınız minik bi tavsiye sadece' ay dedim noluyo, hamileyim de haberim mi yok sonra 4. ayımızda eşimi kastederek, 4 aydır her sabah bi mucizeyle uyanıyorum yazmıştım, o mucizeyi bebek sanmış bayan.. koca bebeğim oysaki muzice
dün de dışardaydık eşimle, bebiş tulumlarını gösteriyo bana 'bak annesi' diyo :90:
ben sana eşinin arkadaşının eşini sorcaktımbayramda geldiler mi canım? nasıl geçti?
merhaba nuris, düğününe çok az kalmış şimdiden hayırlı olsun diyorum.
baban ne kadar yanlış davransa da bence pişman olacağın şeyler söylüyosun. evlilik hazırlığı içinde bir çoğumuz aksilikler, moral bozuklukları yaşadık. hani görmüş geçirmiş olduk bu konuda. ve buna daynarak konuşuyorum.. yorgan için, yastık için bu kadar üzülecek ne varmış diyebilirsin. zaten stresli bi dönem iyice kendimiz zorlaştırıyoruz bu dönemi. aslında en başta hata şu; babanın çeyiz alışverişinde ne işi var? erkek ne anlarki eve ne lazım ne alınır diye. annen bu konuda söz sahibi olmalı ki yeri geliyo anneyle bile çatışmaya girebiliyoruz.
umarım stresi artmadan hallolur bu meseleler canım
bebek suratlımmmm
Çağlaaa çok yakışmış sanaGeçmiş olsun sana da canım herkes hasta dikkat edin kendinize.
Ezgitom ne kadan hoş düğün salonunuz masanın boncuklarını yirim
Nuriss üzülme, evet sinirlerini bozmuş ama sonra üzüleceğin şeyler söyleme. Bak benim de babam hoşuma gitmeyen, ondan beklemediğim şeyler yapabiliyor ama o benim babam, canım kanım her şeyim. Sonradan üzüleceğin şeyler yaşamayın, eşylar maddi imkan varsa her türlü alınır. Annene ilet birlikte çıkın alışverişe.
Nuray makarna mis gibi yemek, yanına bi köfte, salata yapsan bile al sana şahane yemek işteakşama misafir varmış hem de yemegeiyi de ben bugün makarna yapıcaktım sevdiceğin kuzeni geliyomuş, napalım misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi allahtan çayın yanına bişeyler var. dün kek yapmıştım limonlu bugün de bonbonlar yaptım mini mini
Canım benim annem bi şey yapamıyor maalesef... Ben çıkmamaya karar verdim alışverişe canım alsın istediği gibi ben ilerde alırım artık... Tek yaptığı bu olsa gam yemicem valla da ondan beklemediğim şeyleri yapıyo sinirleniyorum... Ama insan hayatı boyunca neler görüyo Rabbim bize en iyiyi göstersin inşallah...
Nihanımm inşallah senin baban da insafa gelir siz sevenleri kavusturur birbirinize en kısa zamanda...
Sevenleri üzmeyinn ey insanlar
ah canım ya sıkma canını dugun uzeri oluyor boyle gerginlikler... sen kullanacaksın o esyaları sonucta onu kırmadan güzellikle anlatmaya calıs cok az kaldı dugunune annenle konussan ya da o yatıstıramaz mı?
Kızlar çok kötüyüm yaa babamdan nefret ediyorum resmen nasıl bir adam oldu ben anlayamıyorum bunu ya... Her şey çok güzel giderken bir yandan sırf inat olsun diye güzellikleri baltalıyor yemin ederim sıkıldım artık ağır konuşup silip atmamak için zor tutuyorum kendimi...
Merhaba kızlarrrrrrrrrrr
Mervecimmm yaaa çok tuhaf bir aile bunlar yaaa, sen iyi tanıyor musun bunları?? Ayrıca sevgilin de artık sana olumsuz olan herşeyi söylemesin çok etkileniyorsun tatlım.Zaten duygusal bir dönemdesin. Senin önünde kpss var ona odaklanmalısın, lütfen kendini üzme ve sadece kendi hayatını düşün şu anda.Dua edelim bak tefriciye demişsin ya tatlım ben kpss ye çalışırken günde 41 defa okurdum. Önce kpss yi kazanayım hayırlısyla dedim sonra başladım kpss ye kadar her gün 41 defa okudum.
Nazlıcııım inşallah gönlüne göre bir mekan bulursunuzz galiba bol eğlenceli bir düğün oliciiikk :)
Nurisss canım annen baban neden alıyor çeyizini, sen gidip kendin istediğini alsan??? İmkanın var mı buna acaba?? Çünkü emin ol bir çok baba neredeyse böyle, misal benimki şimdiye kadar çeyiz için harcadığım parayı duysa neler derdi bana kimbilir. Ben hiç söylemiyorum babama
kızçelerimm çook geç oldu bayramınızı kutlayamadım kusuruma bakmayınçok yoğun geçti bayram yine. nişanlı olunca bayram gezmeleri çok oluyor. buarada kuzenimi nişanladık onun için baya koşturdum.ve hasta olarak kapattım bayramı yeni iyileşiyorum. herkes hasta etrafımda
nihancım gelişmelere hem sevindim hem biraz sıkıldım. ama en azından bir adım atılmış ve devamının güzel geleceğini düşünüyorum.
bugum sevdiceğinin babasına anlam veremedim ya...bu arada anladığım kadarıyla annenin olumsuzu tepkisi senide etkisi altına almış. sakın bu şekilde hareket etme, kalbini dinle ve gerçekten senin ne istediğine göre hareket et.
pufumm arayışlara başlamış. Allah gönlüne göre versin canımm.bu arada nurayın sana sağlık raporlarını önceden alın tavsiyesi süper oldu bende not ettim, çok mantıklı :) tüm belgeleri hazırlayıp bir kerede gidip hallederiz gün almayı. bizde hemen alıcaz çünkü mekan belli saat belli (Allah nasip ederse tabi)
salon kardelen (gri olan) düğün salonumuz, salon paris (pembe olan) kına salonum
Centrium Salonları
kusum ne zaman attın ben almadım bir hafta icinde attıysan gelmemiştir birkac gun once hattımı değiştirdim cunku böğürtlencikin kıskanclık krizlerine daha fazla dayanamayarak...
toplucana aticiim yeni numaramı
ay yok kuzum yaa bebişleri seviyorum hamileleri de ama kendimi öyle dusunemiyorum henüz
ah canım ya sıkma canını dugun uzeri oluyor boyle gerginlikler... sen kullanacaksın o esyaları sonucta onu kırmadan güzellikle anlatmaya calıs cok az kaldı dugunune annenle konussan ya da o yatıstıramaz mı?
sag ol kusum...
kayınbabam bitanenin de ötesinde bitaneee onun sesini duymadıgım gün kötü geçerhayat enerjim o benim pozitif dusunceye inanan bi kayınbabik o bayramda agladı biliyomusun 2 haftadır gitmemiştik bizi ozlemiş... bir de böğürtlenle beni yanyana görünce duygulanmıs... torunu olunca ne yapacak bilemiyorum kesin pamuklara sarar ufaklıgı
sag ol bebitom evlilik nasıl gidio bakıyım
Nurayımmmmmm görmedimBelki de Allah soyletmiştir bizim sevgili baba adayımızın pek o taraklarda bezi yok suan o da benim gibi cocuk cok seviyo ama henuz cocuk istemiyo Senin bebeğin benim ikinci bebeği kıskanırım askım henüz buna hazır değilim beni sev beni sev beni sec beni sec modunda
yok bebegim gelmediler... Hava bozdu tam gelcekleri gun uzaktan gelcekleri icin iptal oldu bu Pazar geliyolar kısmetse umarım iyileşirim o zaman kadar
ezigişimm hayırlı olsun melegim
Centrium Salonları
Peki annemle nasıl tutayım muhabbeti ? :44:
Pufum Rabbim güzel gönlüne göre versin,hiç zorlanırız diye düşünme bence,Rabbim yardım eder,sizin sevginiz öyle kocamaaan kiii....
Söylemesini ben istiyorum canım,hiçbir şey saklamamasını.
Hayırlısı Nihanım...Kafamı kurcalamak istemiyorum bu konuyla.Exin annesi babası seviyordu da ne oldu. Erkeğe düşüyor burda görev...
Aaaa pufum o zaman o dediğiniz bahçe tam gönlüne göre desene kuzum... İnşallah gönlüne göre olsun her şey
Merhaba kızlarrrrrrrrrrr
Mervecimmm
Nazlıcııım inşallah gönlüne göre bir mekan bulursunuzz galiba bol eğlenceli bir düğün oliciiikk :)
çok cicik bi düğün hayal ettim sen anlattıkçainşallah müthiş olur herşey nazlımm. siz, önceden belediyeye gidip ne lazımsa herşeyi halledin.
benım guzel prensesleriim coooookkkk gecmısler olsun hepınızee
kuzuuum benımmmm iviitt deneyimlerinden faydalaniciiz kızcelerimizinhayırlı olsun sızın ısyerınız bebegım valla felaket heycan doluyum ben sımdıden yük oldu sırtıma yeri günü ayarlamadan huzurlu bi günüm geçmicek sanırımmm
Canımın içiiii Allah razı olsuninş güzel şeyler olucak sen kafana takıp cok uzuluyosun senın ıcın bende uzuluyorum onunde gerekten hayatın ıcın onemlı bi sınav var kafanın rahat olması lazım Annen konusuna gelınce bence annenle paylasma bu durumları dahada on yargılı olup senı uzaklastırmak ıstıcek cunku sen askınla sevgınle herseyı unutabılırsın ama anniko hep hatırlıcaak aklında cıkartma bunu bebegım
amiin Nihantoşummm hepimizin gönlüne göre olur inşallah Allah yardımcımız olsun gercekten zor eğlenceli heycalı garip bi süreç bu süreç
İnşallah tatlişkooommküçük keyifli bişi olsun istiyorum ama bakalım nasılı kısmet olcak nedense karamsarım
Ah lokumum bi insanın her dakikası düğüününü hayal ederek geçer miii? resimlere bakıp bakıp bunu hayal ediorumiyice psikopata bağladım inşallah çok cicik bi düğün olurr şimdi biz kurbacıkla beraber dediğin gibi hem ön bilgi için hem gerekli evrakları öğrenmek için bi gidicez aralıktada basvurumuzu yaparız hemencik
mervosummm bence de cok iyi oluyo valla ama su an tam anlamıyla kurtulamadım yine acmak zorunda kalıyorum arada bankalara falan bu numarayı vermisiz... sinir oldu böğürtlencikson düzenlemeleri de yapıp sanırım turkcelli arıcam kapatın bunu diye... avea ya gectim zaten oh mis
pufulikommm ezgitom sizi böle gordukce bidaha evlenesim geliyo gerci hiç gitmio o istek benden deNeden böleyim ben ya anlamadım heralde 100 kere daha evlen deseler bastan evlenebilirim... onca sıkıntı stres diyodum onları bile cekerim balayına tekrar gitmek ev kurma heyecanlarını yasamak dugun gunune uyanmak icin manyak mıyım neyim Hayatımın en güzel yazıydı bittigine cok uzuluyorum
Bu arada sizden fikir soracağımKayınbabikime olan derin sevgim malumunuz Doğumgünü geliyor birkaç aya... Kendisi bana kaç kez supriz yaptı sayamam bu yuzden benim de aklımda kendisine buyuk bir supriz yapmak var tebiki esim de o zamanlarda evde olabilirse 43:)
Bizim evde buyuk bir parti dusunuyorum... Esimin kuzenleri amcaları vs kısacası babişkomun sevdigi insanları toplıcam bir araya. Öncesinde de aile bireylerine mikrofon uzatıp kameraya cekicem dogum gunu mesajlarını iclerinden ne geciosa soylemelerini isticem
Sonra onları bir guzel kolajlayıp herkes bizde toplandıgı gun pastayı getirmeden once "Hadi bizim dugun slaytını izleyelim" diyerekten bu cekimi koyucam televizyona ve bummm :) Eminim aglamaktan izleyemicek ama olsun
Öte yandan cekincem de su benim ailem kırılır mı diyorumBabam boyle kutlamadır falandır filandır pek sevmez sevse ona da yaparım... Anneme de daha once yapmıstık böle bir sey ama biliyorum simdi bana yapmıstınız demez o... Hemen alınır ya da alınacak bir sey mutlaka bulur "bak bak neler de yapıyo kayınbabasına onlar mı seni buyuttu bu yasa getirdi" falan der annemi tanıyorum
O yuzden bu durumun onune gecebilmem gerek ne yapsam da alınmasa, yanlıs anlamasa ve ben de hayalimi gercekleştirsem acaba
çağlakuşum bende bugünlerin çabuk biteceğini bildiğim için tadını çıkarmaya bakıyorum. gerçekten çok heyecanlı, güzel günler bunlar.uzun süre ara verdiğim çeyiz alışverişime tekrar dönmek için can atıyorum. önce para kazanmamız lazım çünkü.
kayınbabişine çok güzel bir sürpriz düşünmüşsün.anlattıklarından bildiğim kadarıyla cidden hakediyor böyle güzel bir kutlamayı.
ailen içinde şöyle bişey geldi aklıma. şimdiden annenin yanında sızlanmaya başla doğum gününde kayınbabama ne yapsak falan diye. o bana hep sürprizler yaptı bende ona güzel şeyler yapmak istiyorum, altında kalmak istemiyorum gibisinden konuşmalar yaparak alıştırabilirsin. hani çok istekli görünmeden yapman gereken birşeymiş gibi hissettirebilirsin.
bu şekilde oynamak kötü biliyorum ama en azından gönül koymamalarını sağlayabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?