Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Tüm canııımmm arkadaşlarım Kurban Bayramınız kutlu olsunnnnn

Nihaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn inanmıyorum yaaaaa bu nasıl güzel bir haber çok mutlu oldum yaaaaaaaa inşallah herşey süper olur gözün aydın tatlımmm

Güzel gelinlerim ben sizin bayramınızı kutlayamadım

Mutlu bayramlar herkese

Bayram sabahına ateşler içinde hasta uyandım maalesef:120:

Babam sabahtan aldı beni acile gittik, yedim iğneyi ben orda

3 gündür de annemde kaldım, bana baktılar yataklarda

Yeni toparlandım geldim evime, evimi de çok özlemişim

İlk bayramımız böyle ayrı geçti, sağlık olsun artık ömür boyu çok bayramlar bizi bekliyor.

Nihaaan gel de gelişmeleri anlat...

Kızçeleeeeeeer nasılsınız, ben geldiiimmm...
Nasıl anlatsam nereden başlasam bilemiyorum kuzular.Burdan evime gittim, babam ne soğuk ne de sıcaktı bana karşı. Konuşmadı pek benimle hele de bu konuya dair. Bayramın 3. günü geleceklerdi sevdicekler biliyorsunuz. O güne değin babam tek bir laf etmedi gelmeleri hakkında. O gün işte aradı onları sordu nerdesiniz,bize gelin diye. Ama sevdicekler sağ olun ayarladık yerimizi dediler, o akşam otelde kaldılar.Ertesi gün öğleden sonra geldiler. Öncesinde bir heyecan ve korku vardı bende, nasıl olacak ne olacak, anlaşabilecekler mi, ailesi nasıl diye :18::18: Karşıladık hep birlikte, yarimi elinde süslü püslü çikolatam ve çiçeğimle ve de öyle yakışıklı görüncee ben nasıl heyecanlandım anlatamam
Çiğeğime ve çikolatama da bayıldım, paşam zevkimi biliyormuş yani...
Çok uzatıyorum kısa geçeyim önce çay faslı oldu, ardından yemek, ardından kahveler ve isteme.. Tuzlu kahvemi de yaptııım ama midesi hassas kıyamadım çok koymaya, hem püskürtür rezil olur dedim
Ama sonuç olarak babam vermedi kızlar Düşünelim,araştırayım acele etmek yok, ben istemezsem olmaz darılmasın kimse dedi... Tüm gece böyle dedi zaten
O gece annesi, babası ve kardeşi bizde kaldı, diğerleri otelde...
Aileler konuştu güldü o akşam, yarimi de beğendiler ama bir yorumları hala yok... Babam igneleyip durdu beni sadece...
Açıkçası işler hala bilinmezlıkte kızlar... Öyle işte

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...:44::44::44:

Babanın aklında başkası mı var ? :44: Ne olumsuz yorum yaptı ki ?

sanmıyorum başkası olduğunu:26: Bize getirdikleri ikramlıkları yemedi,söylemişsindir okumuşlardır filan dedi iğneleyerek yemedi.. bunun gibi şeyler işte. Çocuğa odaklanmaktan ziyade ailesine dayılara, amcalara,halalara, teyzelere takıldı

Son düzenleme:

Ayy yok artık ya... Yorum yapmak istemiyorum canım daha fazla. Rabbim yardımcın olsun.

Nihancıııım önce geçmiş olsun diyeyim Tatlım bence baban doğru olanı yapmış kızma ona, bu bence sevdiceğinin ailesi gözünde seni daha kıymetli kılacak. Bunu nerden çıkardın nejla dersen sana şöyle diyeyim etrafımda evlenen arkadaşlarım diyorlar ki babamız ilk başta vermedi ama iyi ki öyle yapmış çünkü biz daha da bi kıymetlendik ve karşı taraf şunu gördü bu kız sahipsiz değil ailesi sahip çıkıyor izlenimi verdi dediler. Yani ben tecrübe etmedim ama o kızların dediği gibi bir de bu açıdan bak olaya. Babacığın bence seni korumak istediği sana kıyamadığı için naz yapmış

Ayy yok artık ya... Yorum yapmak istemiyorum canım daha fazla. Rabbim yardımcın olsun.

Annem ve ablalarım da birebir böyle dedi Nejlacım... Anlayabiliyorum aslında. Yani sağolsun sevdicek de, ailesi de çok anlayışlı karşıladı. Gerekirse 10 kere gideriz demişler... Ama beni tedirgin edip üzen daha farklı bir şey var canım yaa, ailesine ısınamadı sanki babam,sonradan duyduğum bazı sözleri filan beni de çok üzdü ister istemez etkiledi. Yani tedirgin oldum ben aileler birbirini çok sevsin istemiştim hep

Sevdiceğin babası mesaj atmış feysten,sen benim bayramımı kutlamadın ama ben kutlayayım yazmış.:26: Eklemiş bir de... Adam evli olduğu halde durumunda boşanmış yazıyor. Ve ne yazık ki biraz vukuatlı... Sevdicek ne kabul et,ne cevap yaz,canı sıkılıyor yine onun deyip kızdı. Az evvel yine yazmış. Tamam kızım ben anladım anlayacağımı hadi iyi geceler diye.

Be adam sen kimsin ? :44:Ben mecbur muyum seni aramaya ? Ne bu tavırlar tripler ? Neyin kafası anlamadım.

Hadi bu neyse de...Sevdiceğin okuldaki bayan öğretmenler çok yapışkan çıktı. Sürekli beni soruyorlar,ne zaman evleniyorsunuz,atanamadı mı,ohooo çok varmış,ne zamandır berabersiniz vs.vs.vs...

Kızlar ben çok yorgun hissediyorum yüreğimi... Saatlerce ağlamak istiyorum. Kırgınım ama neye,kime olduğumu bile bilmiyorum.

Nihancııım tedirgin olman normal ama bak baban tanışmayı da kabul etmeyecekti ama noldu azıcık naz yaptı sonunda kabul etti bak da gör bu da öyle olacak. Biraz sevgiceğini zorlayacak ama sonuna evet diyecek çünkü sen sevmişsin bir kere nasıl hayır diyebilir işi de var artık değil mi

Merve çok tuhaf bir durum ya, babası galiba biraz değişik biri hiç anlayamadım Canım yaaaa seni çok iyi anlıyorum elin kolun bağlı şu anda, hasret bir yandan kpss bir yandan çok ağır bi yük ve beklemekten başka elinden hiçbir şey gelmiyor. En kötüsü de bu galiba. Peki sevdiceğin o bayan öğretmenlere ne cevap vermiş çok merak ediyorum, yani onlara ne daha çok varsa, yorum yapma hakkı vermemeli sevdiğin

Son düzenleme:

Bir yıldan fazladır beraberiz demiş. 4 ay gözlerine az gelir karıların daha kolay tavlarız diye düşünmesinler diye herhalde. Ne oldu ne bitti anlatıyor işte bana. Malesef canım ya,çok ağır...

Baya baya değişik bir kp işte...

Yani ne bilim insan az bi yapıcı yorum yapar dimi ah şu kızlar Herşeyi anlatması çok güzel tatlım sana ama bişi sorsam ayıp etmiş olur muyum bilmiyorum? Sevdicek bu kızları sana anlatıyor ya acaba seni kıskandırmak istiyor da olabilir mi? çünkü üzüleceğini bildiği için anlatmaması lazım

Son düzenleme:

Yok canım ya görüntülü konuşuyoruz,defalarca söylüyor saklamak istemiyorum ama kıskan diye demiyorum aklında soru işaretleri oluyor bazen farkındayım ama inan öyle bir şey olamaz diyor. Öyle işte canım...

Canım senin şu yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki çünkü ilk yılımızda bende aynı bunalımları geçirdim, psikolojim alt üst oldu çok da ağladım saatlerce hem de. bir yandan kpss sıkıntısı vardı bi yandan sevgilimden uzaktım daha ilk yılımızda ve bir yandan da etraftaki insanların lafları. Ama kendimi kpss ye verdim sabrettim tabi arada çok ağladım çok çok dua ettim canım anlatamam sana çok şükür şimdi atandım hala sevdiğime kavuşamadım ama olsun en azından 2-3 haftaya bir görüşüyoruz ya bu da yeter ve ben inanıyorum ki inşallah sen de dua ile aşacaksın bunları.En azından sevdiğin çok destek oluyor sana, ve seni seviyor çok şükür

İnşallah geçer bu günler canım,siz de tez zamanda kavuşun inşallah.

Gerçekten ben de nasıl yorumlasam, ne anlasam bilemedim şimdi:26:

Ama sorun sevdiceğinin ailesi falan değil de sanki baban hala kızını evlendirmeye hazır değilmiş gibi.

Umarım kalbi ısınır da tüm bu sorunlar hallolur.

Ne ilginç bir adammış böyle, ne diyeceğini bilemez insan böyle bir durumda da.

Daha resmiyet yok bi de tavır yapıyor, neyse ki sevdiceğin biliyor durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…