- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Senin hayallerini yerim ben yaa...herşeyin en güzelini hakediyorsun Pelinimm.ve inşallahta en güzelleriyle karşılaşıcaksınn
hepinizin o güzel yüreğindeki hayalleri gerçek olsun tatlı gelinciklerim.ay ağlıycam şimdi duygulandımçok seviyorum sizi ben yaa
Biiiir tubiş gördüm, gözlerime inanamıyorum
Elisimmm hoşgeldin bebeğimmmm
Sinlev merhaba hoşgeldin topicimizeee
Biiiir tubiş gördüm, gözlerime inanamıyorum
Elisimmm hoşgeldin bebeğimmmm
Sinlev merhaba hoşgeldin topicimizeee
Eki Görüntüle 633207
cupcakelere buyrunnnnnn
Hepiniz teker teker hos geldiniz bebeklerimyalnız biz ziyaretci istemedigimiz icin oraya acmıstık bu topiği!!!!!!!!!!!!!!!!
Neden tekrar buraya tasındı kiiiiii!
Kuzicannn baban babamın kuzeniyse anlayısla karsılar dicem ama bizim sulalein erkekleri hep farklı farklı... babam kendi kardeslerine bile benzemez
ama olcagı varsa olsun soyleyin artık ciddi adımlar atılsın bi soz takmanın maddi anlamda size nlara da bi kulfeti olmaz ki
tanıoyrum bizimkileri.. duyulursa adını koymak isticeklerdir kacısın yok gibime gelio
aman allahıııımmmmmmm. puuufff lokumum gelmiiiiişşşş
çok özlediiim canımmm ben de seniiiii
gel bakıyım sen
lokumummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızaaammm çokk özleediiimmm beeeeee ! napoosuuun nası gidiyoo hazırlıklaaar
oy adıyla büyüsün bebiş. çok güzel.
aşağıda bi tubiş var. çok özledimmm onuuu. gelse ya buraya, öyle kapıda durmasaaa
nurayımmm ben bunu yeni gördümmbende sizleri çok özlüyorum ama işlerimden dolayı gün içinde pek giremiyorum. Girsem de ben okuyana kadar büssürü sayfa oluyo
tubişimm biliyorum işlerinin yoğun olduğunu. sibel de giremiyo pek. gülden de.
olsun ama gelince hemen yazııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?