• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

aynen kuşum :31: ben lisadeyken falan hastanelik olurdum yine çok şükür artık öyle değilim son bikaç yıldır...

böğürtlenli kurabiyeeee hihihi geçen muhabbeti geçmişti bunun kuşummm...

Sen böğürtlen ben kurabiye bizden olsa olsa böğürtlenli kurabiye olur demiştik :60:

Sorma kuzum çok fena çok.:50::50:

Olur olur hem de pek cici olur.:emir_bebek::emir_bebek::nazar::9:

çok geçmiş olsun bebişim ya aman dikkat et... aslında hiç içmemek lazım minicik bi agrı kesicinin vücuttan atılması bir ay suruyormus tam olarak gazetede okumustum...

ben de en ufak agrıda hapa dayanıyorum ozellikle bas agrısı...

esim bas agrısı icin jel ped almıs dün bidahakine onu denicem o da her seye dikat etmeye calısıyosun ama leblebi gibi hap yutuyosun nerde kaldı saglıklı yasam anlayısın diyo :9:

haklı :31:

nişanlının sana yakın olması büyük avantaj kuzum ne güzel kapıp götürmüş hemen herkül gibi :16:
sağol canım. gerçekten yakın olmamız çok güzel. gerçi nişanlıcanımı dinleyip daha erken gitseydik hastaneye daha kısa süre çekecektim ağrıyı ama yok işte büyük lafı dinlemiyorum hiç:26: onuda uykusuz bıraktım işe zor gitmiş kıyamam:38:
Maşallah kurabiyem yaaa.:31::nazar: Allah nazarlardan saklasın,ne güzel bir aşk sizinki.:16::16::nazar: Rabbim iki cihanda da bir etsin kalplerinizi.

Çok geçmiş olsun canım.:12:

Ben mercanköşk kaynatıp içiyorum,çok iyi geliyor.:34:

teşekkür ederim kuşum. ay bende deniyeyim bunu iyi bir yerden bulursam alayım

Ezgitoommm çok geçmiş olsun canım benim:54: Kızlar size bişey sorucam şimdi benim ocağım üstü camdan temizliğinde biraz zorlanıyorum sanki leke leke kalıyor gibi.Bende hiç sevmiyorum öyle kalmasını siz nasıl temizliyosunuz cam ocağınızı???

valla çok da şirincik dimi mervoşum :9: ama bizim böğürtlenli kurabiye biraz daha bekleyecek anneciğiyle babacığı tam anlamıyla hazır olana kadar :9:

Ya ben hep böyle diyorum daaa dün bir şey oldu anlatıyım size :17:

Bizim burda ofiste bir ablamız var böyle hani kalp gözü açık ve gerçekten çok iyimser ful pozitif enerji biri... Dün yemekte tesadüflerden ve meleklerle yaşamak kitabından bahsediyordu... Bulutlara bakmak önemliymiş mesela etrafta çok fazla gördüğünüz şekiller falan da önemlidir dedi sizin için iyi olacak hayırlı olacak bir şey için sizi cagırıyor size işaret gonderiyor olabilir yaratan dedi...

mesela o yolda sürekli para bulurmuş bir ara... kucuk kucuk kuruslar ve ne zaman bulutlara baksa at gorurmus hep sekillerde cok gecmeden bir miktar para gecmiş ellerine

ben de dünden beri bakıyorum ve hiç aklımda yokken bulutlada falan bebek şekli goruyorum yaaa

dün resmen anne karnında bi cenin bugun de boyle emekleyen cocuk gordum

töbe est... :52::52::52: hayırdır inşallah diyorum :1:

bize göre daha çoook var o mevzuya ama nedense bulutlar öyle görünüyor bana yahu :9:

Son düzenleme:
Ezgitoommm çok geçmiş olsun canım benim:54: Kızlar size bişey sorucam şimdi benim ocağım üstü camdan temizliğinde biraz zorlanıyorum sanki leke leke kalıyor gibi.Bende hiç sevmiyorum öyle kalmasını siz nasıl temizliyosunuz cam ocağınızı???

elisom ben de gecenlerde aynı soruyu sormustum...

Kızlar Sır Aspirins i önerdi evdede vardı hemen denedim.. Benim leke gibi olan gölgeler gün ışıgında belli olmuyodu ancak davlumbazın ısıgını acınca belli oluyodu... Sır baya işe yaradı..

Isıgı acıp dibine girip kontrol ettim gitmişler sonunda baktım :16:

valla çok da şirincik dimi mervoşum :9: ama bizim böğürtlenli kurabiye biraz daha bekleyecek anneciğiyle babacığı tam anlamıyla hazır olana kadar :9:

Ya ben hep böyle diyorum daaa dün bir şey oldu anlatıyım size :17:

Bizim burda ofiste bir ablamız var böyle hani kalp gözü açık ve gerçekten çok iyimser ful pozitif enerji biri... Dün yemekte tesadüflerden ve meleklerle yaşamak kitabından bahsediyordu... Bulutlara bakmak önemliymiş mesela etrafta çok fazla gördüğünüz şekiller falan da önemlidir dedi sizin için iyi olacak hayırlı olacak bir şey için sizi cagırıyor size işaret gonderiyor olabilir yaratan dedi...

mesela o yolda sürekli para bulurmuş bir ara... kucuk kucuk kuruslar ve ne zaman bulutlara baksa at gorurmus hep sekillerde cok gecmeden bir miktar para gecmiş ellerine

ben de dünden beri bakıyorum ve hiç aklımda yokken bulutlada falan bebek şekli goruyorum yaaa

dün resmen anne karnında bi cenin bugun de boyle emekleyen cocuk gordum

töbe est... :52::52::52: hayırdır inşallah diyorum :1:

bize göre daha çoook var o mevzuya ama nedense bulutlar öyle görünüyor bana yahu :9:

Çağlooom bebişler tepenizde dolanıyor desene:52: Dur bakayım benim tepemdeki bulutlar bana ne mesaj yollayacak :52: Bende gökyüzüne çok sık bakarım balkondan falan izlerim gidişlerini.Çocukken herşeye benzetirdik.Dinoya,kaplumbağaya şimdi bakalım nelere benzeticem pamukçukları :27:

elisom ben de gecenlerde aynı soruyu sormustum...

Kızlar Sır Aspirins i önerdi evdede vardı hemen denedim.. Benim leke gibi olan gölgeler gün ışıgında belli olmuyodu ancak davlumbazın ısıgını acınca belli oluyodu... Sır baya işe yaradı..

Isıgı acıp dibine girip kontrol ettim gitmişler sonunda baktım :16:

Evdede var Çağlomm bende deneyeyim bakalım kırmızı sprey şeklinde olması lazım.Umarım şu gölgelerden benim ocağımda kurtulur inşallah.Temizliyorum temizliyorum sanki hala pis gibi duruyor üzülüyorum sonra.Birde yakın zamanda mevlüd okutak istiyorum bakalım inşallah kısmet olur.

Ay kusum sorma valla dolasıyolar tepemizde :9: bak bak sen de soyle bize neler var tepenizde :9::9:

size de bebiko gozukuyo mu bakalım :1::1:

evet tatlım o kırmızı sprey sisede.. Ben onu camasırlara da kullanıyorum eşimin beyaz unıformasının yakaları bazen lekeli oluyor makineye atmadan onu sıkıp hafif citiliyorum bembeyaz cıkıyor makineden gercekten cok iyi bir bulus

ben de kafama cok takıodum o lekeleri ama artık gittiler insallah sende kurtulursun bebişim:26:

Bakarım bende Çağloom bebişkolar mı var Dinolar mı bakalım :1::1: Aynen Çağlom bende çamaşırlarda kullanıyorum.Benim kocikte işyerinde beyaz gömlek giyiyor.Sürekli sıkıyorum öyle atıyorum pamuk gibi bembeyaz çıkıyor.Umarım ocağımıda pamuk gibi yapar :27:

Merhaba canlarııım:16::16::16:

Evde net bozuk telefonum bozuk nete giremiyorum kaldım öyle:50::50:

Ayy sizlerle konuşamayınca çoook yalnız hissettim kendimiii:14::14::14:

Geçmişe gidemedim internet cafeden giriyorum ama galiba konumuz regl :9::9: ahhh o ağrılar hastanelik oluyorum ama her gittiğimde doktorlar regl olduğuna inanmıyor böbrek taşı zannedip film çekiyorlar :27::27:Neyse ki o ağrılar bir işe yarıyor ve günahlarımız akıp gidiyor değil mi::34::34:
Hepinizi seviyorum şimdilik kendinize iyi bakın öpüyrum kocamannn:16::16:

teşekkür ederim canım:54:
günaydın kızçelerimm:16:
sizlere bir şey danışmak istiyorum. çok yakın kardeşim dediğim bir arkadaşım evleniyor kasımda. ve ben onun evine kendi el emeğimle birşey yapmak istiyorum. fikirlerniz var mı?
buarada nihan nerelerdee:50:

Nihantoş tatilde nete pek bakamıo sanırım ezgitommm

Elisom da beğenip beğenip kacmıs bugun :9::9:

kuşum ahşap bir kutu ya mutfağı için obje boyayabilirsin internnete detaylı olarak anlatılıyor nasıl yapılcağı...

Ben de seramik boyamaya başladım... Bikaç bir şeyi değerlendirmek adına seramik ve cam boyamak daha kolay sanırım ahsap da zımpara falan var azcık zahmetli gorundu bana...

Mesela cam boyayarak cok guzel kek fanusları yapıyolar... Bilgisayardan bikaç cıktı alıp dekupaj tutkalıyla da yapıstırırsın boyadıgın objeye sirin olur...

O tarz bisey de yapabilirsin aklıma bir sey gelirse soylerim yine...

Hepinizi yirim hepinizi beğenirim balküplerim benim :27: Ezgitom Çağlomun verdiği fikirler çok güzel bence.İlkokul aklıma geldi iş eğitimi dersinde ne güzel şeyler yapıyorduk.Hobi malzemeleri satan yerlerde rahatlıkla bulabilirsin caniko :34:

Nihantoş tatilde nete pek bakamıo sanırım ezgitommm

Elisom da beğenip beğenip kacmıs bugun :9::9:

kuşum ahşap bir kutu ya mutfağı için obje boyayabilirsin internnete detaylı olarak anlatılıyor nasıl yapılcağı...

Ben de seramik boyamaya başladım... Bikaç bir şeyi değerlendirmek adına seramik ve cam boyamak daha kolay sanırım ahsap da zımpara falan var azcık zahmetli gorundu bana...

Mesela cam boyayarak cok guzel kek fanusları yapıyolar... Bilgisayardan bikaç cıktı alıp dekupaj tutkalıyla da yapıstırırsın boyadıgın objeye sirin olur...

O tarz bisey de yapabilirsin aklıma bir sey gelirse soylerim yine...
hmm fanu güzel fikirmiş çağloşum teşekkür ederimm. bunu değerlendirmeye alıciim:54:
Hepinizi yirim hepinizi beğenirim balküplerim benim :27: Ezgitom Çağlomun verdiği fikirler çok güzel bence.İlkokul aklıma geldi iş eğitimi dersinde ne güzel şeyler yapıyorduk.Hobi malzemeleri satan yerlerde rahatlıkla bulabilirsin caniko :34:

sağol elisom:54:

Kuzularım, tatlı gelinciklerim nasılsınız?
Dün geçmişi okudum tek tek cevaplayacaktım ama çıkmam gerekti yazamadım.
Nete giremiyorum bu ara pek...
Ben de durumlar karışık. Çok kötü günler geçirdim, ailemle çok kavgalar ettim...
Sevdiceğim istemeye gelelim dedi ama ailem kabul etmedi.
Önce abimler var önümde denildi...
Sonra sevdiceğinden yana sorun yok çok da sevdik ama her şey önümüzdeki yaz tatilinde olsun nişanlı kalmayın aylarca diyorlar.
Ama benim aklım almıyor.2 ay tatil var, isteme, söz-nişan,nikah, düğün,tayin, hazırlıklar nasıl sığacak iki aya...
Hiçbir şey hayallerimdeki gibi olmayacak çok çok üzgünüm:14::14::14:
Böyle işte hepinizi bolca öpüyorum, iyi bakın kendinize:16::16::16:

Kuzularım, tatlı gelinciklerim nasılsınız?
Dün geçmişi okudum tek tek cevaplayacaktım ama çıkmam gerekti yazamadım.
Nete giremiyorum bu ara pek...
Ben de durumlar karışık. Çok kötü günler geçirdim, ailemle çok kavgalar ettim...
Sevdiceğim istemeye gelelim dedi ama ailem kabul etmedi.
Önce abimler var önümde denildi...
Sonra sevdiceğinden yana sorun yok çok da sevdik ama her şey önümüzdeki yaz tatilinde olsun nişanlı kalmayın aylarca diyorlar.
Ama benim aklım almıyor.2 ay tatil var, isteme, söz-nişan,nikah, düğün,tayin, hazırlıklar nasıl sığacak iki aya...
Hiçbir şey hayallerimdeki gibi olmayacak çok çok üzgünüm:14::14::14:
Böyle işte hepinizi bolca öpüyorum, iyi bakın kendinize:16::16::16:

Kuzum ailen neden bu kadar anlayışsız ? :50::50:

Onu geçtim,abilerin kaç yaşında ve neden evlenmiyorlar ?

Hadi kendileri evlenmiyor sana neden engel oluyorlar ?

Kusura bakma ama ailen ağzına bir parmak bal çalmış,seneye de olmaz bu iş,resmen oyalıyorlar.:50::50:

Kuzum ailen neden bu kadar anlayışsız ? :50::50:

Onu geçtim,abilerin kaç yaşında ve neden evlenmiyorlar ?

Hadi kendileri evlenmiyor sana neden engel oluyorlar ?

Kusura bakma ama ailen ağzına bir parmak bal çalmış,seneye de olmaz bu iş,resmen oyalıyorlar.:50::50:

Bilmiyorum canım ya, bugün yarimle de dedik oyalanıyormuyuz acaba diye.
Bi abimin askerliği, işi var daha. o da nişan yapmak istiyor gelir gelmez.Diğeri de uygun birini bulamadı diyeyim.
Yaza da onların düğünü çıkar biz yine kalakalırız gibi.:14::14::14:
Kabul etselerdi yarın istemeye geliceklerdi oysa:14::14:
Hiç iyi değilim ben aslında hiç...:14::14:

Bilmiyorum canım ya, bugün yarimle de dedik oyalanıyormuyuz acaba diye.
Bi abimin askerliği, işi var daha. o da nişan yapmak istiyor gelir gelmez.Diğeri de uygun birini bulamadı diyeyim.
Yaza da onların düğünü çıkar biz yine kalakalırız gibi.:14::14::14:
Kabul etselerdi yarın istemeye geliceklerdi oysa:14::14:
Hiç iyi değilim ben aslında hiç...:14::14:

Yok kuzum,senin mehtap karanlık.:50::50:

Benim de moralim felaket bozuk,senden farklı değilim.Çıkış belgemi almaya gidecektim,sevdiceğimle de görüşecektik.Babam sonra gidersin,acele etme dedi.Nasılsa bu yıl evdesin dedi.:ssz: Tartışmadık ama canım acayip sıkkın.:ssz: Ne zaman istersen gelirim diyor sevgilim ama memlekette rahat rahat gezemeyiz ki...:5::5:

Bu hasretler ne zaman bitecek ? :14:

Yok kuzum,senin mehtap karanlık.:50::50:

Benim de moralim felaket bozuk,senden farklı değilim.Çıkış belgemi almaya gidecektim,sevdiceğimle de görüşecektik.Babam sonra gidersin,acele etme dedi.Nasılsa bu yıl evdesin dedi.:ssz: Tartışmadık ama canım acayip sıkkın.:ssz: Ne zaman istersen gelirim diyor sevgilim ama memlekette rahat rahat gezemeyiz ki...:5::5:

Bu hasretler ne zaman bitecek ? :14:

Hiç bilmiyorum ne zaman biteceğini kuzum. benim ailemle zor bu iş biraz.
ben anlamıyorum, anlam da veremiyorum malesef:14: Dediğin gibi mehtap karanlık.
Bir kere daha dillendir bence sen, bu ara zaten bunaldım bir hava almış olurum de. Memlekette gezilmiyor. Biz de aylardır görüşemedik çok özledim. Hepimiz kavuşsak ya artık Allah'ım ya nolurdu:14::14:

Hiç bilmiyorum ne zaman biteceğini kuzum. benim ailemle zor bu iş biraz.
ben anlamıyorum, anlam da veremiyorum malesef:14: Dediğin gibi mehtap karanlık.
Bir kere daha dillendir bence sen, bu ara zaten bunaldım bir hava almış olurum de. Memlekette gezilmiyor. Biz de aylardır görüşemedik çok özledim. Hepimiz kavuşsak ya artık Allah'ım ya nolurdu:14::14:

Üsteledim biraz neden bu kadar acele ediyorsun dedi.:14: Başvuru dedim,şu dedim bu dedim yok.:43::43: Sevgilim benden daha kötü durumda.:ssz: 10 dk bile olsa gelip göreyim ne olur diyor ama ona da kıyamıyorum.:14:

Offf....:5::5::5:

Back