- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.501
evlenince oyle her sey gecmiyomus demek ki bebişimmm
kusum gecmiş olsun öncelikle sorunsuz atlatır insallah ameliyatı... sen yemek durumunu ogren gorumcenden olmadı ona göre yaparsın ya da yapmazsın ama tatlı olayı olabilir illaki gelen olur ikram edilir güzel düşünmüşsün... Usuleten sorarsın da zaten yapabilceim bişey var mı diye yanına da gidecekmişsin zaten
geçmiyomuş gerçekten
aynen kuşum, sorarım da yapabileceğim bişey var mı diye.
ben sana bişey daha sorcaktımm unutmadan sorayım hemen burdan, lazer epilasyona ilk seans gittiğinde tüm tüyler dökülmüş müydü? benim tek tük arada dökülmeyenler var.
eskiden gittiğim yerde(kol altım için 3 sean gitmiştim de) normal ana seansın dışında böyle tek tük dökülmeyenler için bide işlemden 10 gün sonra falan ara seans yapıyolardı.
bide göbüşü yaptıkları lazerin acısını anlatamam sana. resmen çığlık attım. endiyak lazer mi ne öyle bişeydi. zaten o da görmemiş tüylerimi. 20 gün sonra tekrar gel de X hanım tekrar kontrol etsin dedi. yarın bide ona uğramam lazım.
bu arada bacaklarımı ve kollarımı yapmadılar, jiletle al iyice sertleşsin şimdi bide güneş görüyo dediler. haftada bir jiletliyorum kendimi :) korkulacak gibi çıkmıyo ama. ben kocikin sakalları gibi olacak sanmıştım :)
Yorgun bi nuray geldi, azıcık içini döküp gidecek
Bayram tatilinde annemlere gitmiştik kuzularım, pekte hasret gideremedik çünkü dedem çok hastaydı. Dönüş yolunda bide ufak kaza geçirdik. Yol ortasına koyulan levhalardan biri arabanın sol aynasına devrildi, sol taraftaki camda açıktı ve ayna içeri doğru patladıverilmiş sadakamız varmış ki bana bişey olmadı, eşiminde yüzünde ufak bi kesik oldu sadece. Yaşadığım şoku anlatamam. Allahım bidaha yaşatmasın. Ailelerimize falan söylemedik hiç
Bunun dışında yolculuğumuz iyi geçmişti
Yeni yerler görmüştük sevdiceğimle
Sibelimin memleketini ve yemeklerini hele çok sevdik
Haftasonu kursumuz başlıyo bizim ve uzaktan eğitim sürecindeyiz şu an, onları yapmakta bi sorun şu an başımda. 23 üne kadar yetiştirmem lazım ve hesapladım hiç uyumazsam 2 gün 15 saat sürüyo . Bu hafta bide kaynanam ameliyat olacak safra kesesinden. Yanında da olmam gerekir sanırım . Napıcam bilmiyorum hiç.
Özlemcim işin de evin de hayırlı olsun
Lavintoşum taptazecik gelinim herşey hep harika gider umarım
Hepinizi çok özledimmm ben de
günaydınlar
çağlakuşum ben ramazanda doktora gitmiştim. vücudum çok morarıyor, hemen kan topluyor. birkaç şikayetim daha vardı. onun için testler yapıldı. önemli bişey yok çok şükür.sadece bazı tür ağrı kesicileri yasakladı hani şu hep kullandığımız güçlü olanları. sonra dün akşam regl oldum. güçlü ilaçları içemeyince ağrıdan öldüm öldüm dirildim.nişanlıcım beni kaptığı gibi soluğu acilde aldık. iğne oldum rahatladım.acildeki doktor bitkisel bir ilaç önerdi. onu almak için biraz önce eczaneye gittim. tanıdık eczacımız başka bir ilaç önerdi. şimdi deneyeceğim. bakalım inşallah faydası olur
çantanı güle güle kullan kuşum, maşallah size
Ezgişim hayırdır ne tahlili???? Neyin var kuşum ya meraklandım şimdi :26:
herkeslere günaydınlar bu aradaaa
benim kocişceğizim böğürtlencanımm dün akşam bana süprizler yaptı bissürü
Geçen yolda giderken bizim orda sırf el yapımı çantalar satan bi dukkanın onunden geciyoduk ki pembe bi cantaya dibim dusmustu... Ay ne güzel rengi var demiştim.. Fil hafızalım onu unutmamıs. Dün işten dönerken almış ve getirip yatağın içine saklamışGörünce ilk önce acaba bugun özel bi günde ben mi unuttum dedim o da aşkolsun askım illa özel gün mü olması gerekiyo dedi...
Kalbimiz resmen birmiş yahu ben de ona ciciler almıstım gecen kargoyu bekliyorum surpizim icin
Vee dün ogrendim ki ben adamıma ciddi ciddi aşıladım bu saglıklı yasam olayınıGidip kendiliginden saf z.yagı ve defne sabunları toplamıs aktardan... Nasılım ama aşkım diyo bi de
Rabbim kalbi ruhu güzel olan herkese onun gibi bir eş nasip etsin
günaydınlar
çağlakuşum ben ramazanda doktora gitmiştim. vücudum çok morarıyor, hemen kan topluyor. birkaç şikayetim daha vardı. onun için testler yapıldı. önemli bişey yok çok şükür.sadece bazı tür ağrı kesicileri yasakladı hani şu hep kullandığımız güçlü olanları. sonra dün akşam regl oldum. güçlü ilaçları içemeyince ağrıdan öldüm öldüm dirildim.nişanlıcım beni kaptığı gibi soluğu acilde aldık. iğne oldum rahatladım.acildeki doktor bitkisel bir ilaç önerdi. onu almak için biraz önce eczaneye gittim. tanıdık eczacımız başka bir ilaç önerdi. şimdi deneyeceğim. bakalım inşallah faydası olur
çantanı güle güle kullan kuşum, maşallah size
aminnnn bebişim beniiiiiiiiiiiiiimmmm
mercanköşkü hiç duymadım regl agrısı için mi kullanıyosun kuşum? Yazdım hemen ben de deniyim bunu ilacı bırakınca yine gelir agrılar kesin :26:
ay inşalaaah aktardan bakıyım hemennn
sag ol kusum
Ne demek böğürtlenli kurabiyem.Çeken bilir o derdi.
çağlacım geçmiş olsun cnm benim mercanköşkü biz mide ağrısı için içeriz ama regl ağısınada iyi geliyo olabiliray inşalaaah aktardan bakıyım hemennn
sag ol kusum
merhaba
cookie aktardan açık bir şeyler alırken dikkatli olmanı ve güvenilir yerlerden almanı tavsiye ediyorum. geçenlerde arkadşaım görmüş, aktarda çuvallardaki pulbiberler dökülmüş ve çalışanlar kürekle süpürgeyle toplayıp tekrar çuvala atmışistanbulda şu an aklıma sadece kırk ambar geliyor. Tıbbi Bitkileri Doğru Kullanma Rehberi kitbaının arkasında adresler vardı, yanımda olsaydı üşenmeden yazardım.
Geçmiş olsun
çağlacım geçmiş olsun cnm benim mercanköşkü biz mide ağrısı için içeriz ama regl ağısınada iyi geliyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?