Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

evlenince oyle her sey gecmiyomus demek ki bebişimmm

kusum gecmiş olsun öncelikle sorunsuz atlatır insallah ameliyatı... sen yemek durumunu ogren gorumcenden olmadı ona göre yaparsın ya da yapmazsın ama tatlı olayı olabilir illaki gelen olur ikram edilir güzel düşünmüşsün... Usuleten sorarsın da zaten yapabilceim bişey var mı diye yanına da gidecekmişsin zaten

geçmiyomuş gerçekten
aynen kuşum, sorarım da yapabileceğim bişey var mı diye.
ben sana bişey daha sorcaktımm unutmadan sorayım hemen burdan, lazer epilasyona ilk seans gittiğinde tüm tüyler dökülmüş müydü? benim tek tük arada dökülmeyenler var.
eskiden gittiğim yerde(kol altım için 3 sean gitmiştim de) normal ana seansın dışında böyle tek tük dökülmeyenler için bide işlemden 10 gün sonra falan ara seans yapıyolardı.
bide göbüşü yaptıkları lazerin acısını anlatamam sana. resmen çığlık attım. endiyak lazer mi ne öyle bişeydi. zaten o da görmemiş tüylerimi. 20 gün sonra tekrar gel de X hanım tekrar kontrol etsin dedi. yarın bide ona uğramam lazım.

bu arada bacaklarımı ve kollarımı yapmadılar, jiletle al iyice sertleşsin şimdi bide güneş görüyo dediler. haftada bir jiletliyorum kendimi :) korkulacak gibi çıkmıyo ama. ben kocikin sakalları gibi olacak sanmıştım :)

Son düzenleme:
Tatlıyı iyi düşünmüşsün lokumum,yemeği konu komşu falan da getiriyor,ama sen yine de sor bi. Çok geçmiş olsun bu arada.

Yaaa adet sancıları geçmiyor mu tamamen ? Hayallerim yıkıldı,parçalandım.

nurayım benim genitalde kalmıstı bi bölge ikinci seanstan sonra bile hala dokulmuyodu orası ancak 3.seansdan sonra dokulmustu. Ara seans hiç görmedim zaten ayda bi kere cagırıyolardı cıkmamıs olsa da cıkan tek tük olanlara atıyolardı.

ben de ilk defa jilet surmustum lazer olayında korkmustum sakal gibi olcaklar diye ama olmuyolar Allahtan

endiyak hiç duymadım ya tırstım şimdi öyle acılı birsey miymiş o :44:

acı acı acı hayatımız acıdan ibaret

geçen yine isyanım tuttu sardım kocişime... ağda acı lazer acı bu ne yahu cektigimiz size neden yok böle şeyler dedim

o da bu kadar dert ediyosan lazere beraber gideriz askım ben de bacakları aldırıyım maksat senle beraber acı çekmek olsun dedi

ay kocamı düşünemedim öyleeee hemen geri aldım lafımı yok ben böyle mutluyum sende kıllarınla mutlu olmaya devam edebilirsin dedim

lavincim tatsızlıklar geride kalsın, sen mutluluğuna bak canım. tekrar tekrar tebrik ederim kuşum

çok geçmiş olsun nurayım benimm Allah beterinden korusun. kayınvalidene de çok geçmiş olsun canım.
dersleri yetiştirmene bişey yapabilsek keşke

ne zamandır gelemedim çok özledim sizi kızçelerimm
ramazanın son haftaları ve bayram yoğun geçti. iftarlar, el öpmeler... herkes gelini merak ediyor haliyle her yere çanta gibi gidiyorum kayınannemle birde bizim ilk bayramımızda nişanlımla o yüzden baya yoğun geçti bayram gezmemiz. tabi tadı daha bir güzel oldu bu bayramın
sonra bayramın 3.günü akşamı tatile gittik biz ailecek ve pazar günü döndüm.
tabi salon tutmaya zaman kalmadı malesef...
şimdi yine çıkmak zorundayım hazırlanmam gerek tahlil sonuçlarım çıkmış doktorla görüşücem.
inşallah akşama sizlerleyimm. öpüldünüz canlar

Ezgişim hayırdır ne tahlili???? Neyin var kuşum ya meraklandım şimdi :26:

herkeslere günaydınlar bu aradaaa

benim kocişceğizim böğürtlencanımm dün akşam bana süprizler yaptı bissürü

Geçen yolda giderken bizim orda sırf el yapımı çantalar satan bi dukkanın onunden geciyoduk ki pembe bi cantaya dibim dusmustu... Ay ne güzel rengi var demiştim.. Fil hafızalım onu unutmamıs. Dün işten dönerken almış ve getirip yatağın içine saklamış Görünce ilk önce acaba bugun özel bi günde ben mi unuttum dedim o da aşkolsun askım illa özel gün mü olması gerekiyo dedi...

Kalbimiz resmen birmiş yahu ben de ona ciciler almıstım gecen kargoyu bekliyorum surpizim icin

Vee dün ogrendim ki ben adamıma ciddi ciddi aşıladım bu saglıklı yasam olayını Gidip kendiliginden saf z.yagı ve defne sabunları toplamıs aktardan... Nasılım ama aşkım diyo bi de

Rabbim kalbi ruhu güzel olan herkese onun gibi bir eş nasip etsin

Son düzenleme:
günaydınlar
çağlakuşum ben ramazanda doktora gitmiştim. vücudum çok morarıyor, hemen kan topluyor. birkaç şikayetim daha vardı. onun için testler yapıldı. önemli bişey yok çok şükür.sadece bazı tür ağrı kesicileri yasakladı hani şu hep kullandığımız güçlü olanları. sonra dün akşam regl oldum. güçlü ilaçları içemeyince ağrıdan öldüm öldüm dirildim.nişanlıcım beni kaptığı gibi soluğu acilde aldık. iğne oldum rahatladım.acildeki doktor bitkisel bir ilaç önerdi. onu almak için biraz önce eczaneye gittim. tanıdık eczacımız başka bir ilaç önerdi. şimdi deneyeceğim. bakalım inşallah faydası olur
çantanı güle güle kullan kuşum, maşallah size

çok geçmiş olsun bebişim ya aman dikkat et... aslında hiç içmemek lazım minicik bi agrı kesicinin vücuttan atılması bir ay suruyormus tam olarak gazetede okumustum...

ben de en ufak agrıda hapa dayanıyorum ozellikle bas agrısı...

esim bas agrısı icin jel ped almıs dün bidahakine onu denicem o da her seye dikat etmeye calısıyosun ama leblebi gibi hap yutuyosun nerde kaldı saglıklı yasam anlayısın diyo

haklı

nişanlının sana yakın olması büyük avantaj kuzum ne güzel kapıp götürmüş hemen herkül gibi

Maşallah kurabiyem yaaa. Allah nazarlardan saklasın,ne güzel bir aşk sizinki. Rabbim iki cihanda da bir etsin kalplerinizi.

Çok geçmiş olsun canım.

Ben mercanköşk kaynatıp içiyorum,çok iyi geliyor.

aminnnn bebişim beniiiiiiiiiiiiiimmmm

mercanköşkü hiç duymadım regl agrısı için mi kullanıyosun kuşum? Yazdım hemen ben de deniyim bunu ilacı bırakınca yine gelir agrılar kesin :26:

aminnnn bebişim beniiiiiiiiiiiiiimmmm

mercanköşkü hiç duymadım regl agrısı için mi kullanıyosun kuşum? Yazdım hemen ben de deniyim bunu ilacı bırakınca yine gelir agrılar kesin :26:

Evet canım,bizim bahçemizde oluyor. Annem kurutuyor onları,ama kurutmadan da kullanabilirsin herhalde.:44: Ya da aktarda illa ki kurusu vardır.Kaynamış suyun içine bir iki dal atıyorum. Yarım saate varmadan bir terleme basıyor,hafif de bir bulantı...Ardından ağrı bıçak gibi kesiliyor.İnşallah sen de faydasını görürsün.

merhaba
cookie aktardan açık bir şeyler alırken dikkatli olmanı ve güvenilir yerlerden almanı tavsiye ediyorum. geçenlerde arkadşaım görmüş, aktarda çuvallardaki pulbiberler dökülmüş ve çalışanlar kürekle süpürgeyle toplayıp tekrar çuvala atmış istanbulda şu an aklıma sadece kırk ambar geliyor. Tıbbi Bitkileri Doğru Kullanma Rehberi kitbaının arkasında adresler vardı, yanımda olsaydı üşenmeden yazardım.

Geçmiş olsun

Ne demek böğürtlenli kurabiyem. Çeken bilir o derdi.

aynen kuşum ben lisadeyken falan hastanelik olurdum yine çok şükür artık öyle değilim son bikaç yıldır...

böğürtlenli kurabiyeeee hihihi geçen muhabbeti geçmişti bunun kuşummm...

Sen böğürtlen ben kurabiye bizden olsa olsa böğürtlenli kurabiye olur demiştik

teşşekür ederim kriz... Ay ne kadar kötü ya insan sağlığını hiçe sayıyorlar

bizim aktarcımız yılların esnafıdır canım şimdilik bir sorun çıkmadı genelde koşullarına uygun saklıyorlar zaten her şeyi baya büyük bir yer... İçim rahat o yüzden ama yine de dikkatlı olmak lazım tabi

ama madem bahcede yetişiyor ben de bahcede yetiştiririm... Kayınbabamların kocaman bir bahçesi var mercanköşklerime seve seve yer açar zaten

çağlacım geçmiş olsun cnm benim mercanköşkü biz mide ağrısı için içeriz ama regl ağısınada iyi geliyo olabilir

teşekkür ederim canım..

valla mide agrısını icinse o da iyi bi tasla iki kus olur ben de dönemsel reflü de var mide yanması ve agrısı ckiyorum donem donem ona da faydası olur belki ne güzel bitkiymiş

beşiktaş kırk ambarda siyez bulguru da varmış ben hala denemedim ama çok faydalı olduğunu öğrendim
aktarlara bir amaçla gitmek lazım, yoksa bir sürü şey alınıp çkılabilir
neyse ben burayı sağlıklı yaşam topiğine çevirmeden kaçayım

hmmm naneyi bilmiyorum ama belki topragının cinsinden falandır...

kayınbabamlrın bahcesinde oluyor bircok sey... Ben minik biberler ekmiştim nişanlıyken simdi büyüdüler toplayıp toplayıp yiyoruz kahvaltıda

şu mercanköşkleri de ekelim bakalım,

bu gidişle sevgili kayınbabişkomun bahçesini ele geçireceğim zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…