- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.481
Benimki de yemek yemeği çok sever de dışarda kaçamak yapıp yemiş bir şeyler, ondan fark etmemiş.
Ben de son zamanlarda iştahsızım biraz, hele ilk birkaç gün sanki bizim evimiz değilmiş gibi içimden hiç yemek yemek gelmedi.
Zamanla iyice benimsiceksin lavinim.Hatıraların biriktikçe,güzellikler yaşadıkça evinde kopamıcaksın evinde.zamanla annenin evinde sanki sen hiç yaşamamışsın gibi hissediceksin evini özliceksin biz gidelim diceksin,ama herşey zaman heleki başlıcaksınız arkadaşlarınızı çağırıp toplaşıp sohbetler etmeye dahada sıcak gelicek yuvan emin ol...
Öyle güzel yazmışsın ki, gerçekten de öyle zaman lazım.
Aslında ailemin evini de özlediğim yok, çok mekana bağlanan biri değilim oraya da çok bağlı değildim ama şimdi gerçekten kendi evim olunca bir başka oluyormuş ya
ay hakkaten bizim tersimizsiniz ben aynı senin sevdicek gibiyim bana su versinler hiç yemek aramam ama adamım doymak bilmiyor mübarek
sen kilo aldırcan enişteye evlenince desene
Valla kuşum öyle olduğun fiziğinden de belli maşallah.Ben eve geldim geleli 2 kilo aldım. Sanmıyorum kurabiyem,daha da zayıflayacak bence çünkü yemek yapmasını hiç bilmiyorum ben. İşin garibi o çok güzel yemek yapıyor.
ayy utandımm
sana da maşallah bebişimmm ben de biraz daha olgun dolgun olmak istiyorum aslında ama aşırı sağlıklı beslenme şeklimle biraz zor... eve gidince genelde çorba yanında da fırında sebze yemekleri yapıyorum hep bi gun kabak bigun patlıcan...
eşim de et oburdur aksine ama ben eti çok sevmediğim icin oyle her gun her gun yapmıyorum
kuzum yemek yapmak da ne var ki ben de öyle çok bilerek evlenmedim ama tarife bakıp da yapamadığım bir sey olmuyor pek bikaç kez tarife bakıp sonra kendi usulumde uyduruyorum artık bakmıyorum bile kendimden bişeyler katıp değiştiriyorum mutfak çok eğlenceli bir yer
ama gel gör ki yaptıgım seyi cok yiyemiyorum işteee
benim bögürtleni görenler kilo almıssın esin sana iyi bakıyo diyolar ben de alakası yok benim yemediklerimi de o yiyo ondan böyle diyorum
ayy utandımm
sana da maşallah bebişimmm ben de biraz daha olgun dolgun olmak istiyorum aslında ama aşırı sağlıklı beslenme şeklimle biraz zor... eve gidince genelde çorba yanında da fırında sebze yemekleri yapıyorum hep bi gun kabak bigun patlıcan...
eşim de et oburdur aksine ama ben eti çok sevmediğim icin oyle her gun her gun yapmıyorum
kuzum yemek yapmak da ne var ki ben de öyle çok bilerek evlenmedim ama tarife bakıp da yapamadığım bir sey olmuyor pek bikaç kez tarife bakıp sonra kendi usulumde uyduruyorum artık bakmıyorum bile kendimden bişeyler katıp değiştiriyorum mutfak çok eğlenceli bir yer
ama gel gör ki yaptıgım seyi cok yiyemiyorum işteee
benim bögürtleni görenler kilo almıssın esin sana iyi bakıyo diyolar ben de alakası yok benim yemediklerimi de o yiyo ondan böyle diyorum
Annem de sevgilim de öyle diyor kuzum,yaparmışım.Bana da öyle geliyor ama bi meslek sahibi olayım da önce hayırlısıyla. Annem de diyor bazen kokusundan doydum diye,kıyamam. İnşallah ben de senin gibi aşk dolu mamalar yaparım sevdiceğime,onunkileri de ben yerim.
Mücver denedin mi hiç kurabiyem ? :44:
cnm ben 3. aydan sonra almaya başladım rahata eriyoruz galiba 3. aydan sonra
yaparsın tabiki de ballı lokmaaaaam hem de ne mis yemekler yaparsın biz bilem şaşar kalırız...
eşim bana çok şaşırıyor mesela şu an... Valla aşkım evlenmeden önce hiç belli etmedin mutfakta bu kadar iyi olduğunu, mutfağa bu kadar da meraklı olduğunu bilmiyordum, hiç beklemiyordum şaşırtıyorsun beni her seferinde diyor
ben de bilmiyordum ki diyorum ben de
mücver denemedim hiç bebişim ama annem çok yapar aklımda o da yapacağım en kısa zamanda dereotlu mis gibi ohh
yaparsın tabiki de ballı lokmaaaaam hem de ne mis yemekler yaparsın biz bilem şaşar kalırız...
eşim bana çok şaşırıyor mesela şu an... Valla aşkım evlenmeden önce hiç belli etmedin mutfakta bu kadar iyi olduğunu, mutfağa bu kadar da meraklı olduğunu bilmiyordum, hiç beklemiyordum şaşırtıyorsun beni her seferinde diyor
ben de bilmiyordum ki diyorum ben de
mücver denemedim hiç bebişim ama annem çok yapar aklımda o da yapacağım en kısa zamanda dereotlu mis gibi ohh
Çalışan bayanlar için bazı şeylere alışmak daha zor olabiliyor ama sonuçta aşkla yapılınca eninde sonunda düzen kuruluyor işte değil mi
bir seyi severek yapmak gibisi yok , cok yorucu olan seyler bile aksine dinlendiriyor insanı
Yeni geline melekler yardım edermiş kurabiyem,öyle duymuştum.İnşallah ben de dediğin gibi olurum. Çok severim ben de bayıla bayıla yerim.
aynen cnm ilk zamanlarda çok yoruluyordum ama şimdi büyük bir zevkle yapıyorum herşeyi hele mutfak benim için çok önemli bişiler yapmak bunu eşimin beğenmesi falan acayip mutlu ediyor beniinsan herşeye alışıyor valla işten gelip elimi hiç birşeye sürmeyen gamze şimdi 1-2 çeşitte olsa yemek hazırlıyor
ay o melekleri severim ki beeeeeen hep yardım etsinler o zaman bana hi hi hi
inşallah kuzummm... yemeklerini yedi mi eşin sana bi tebessüm etsin "iyi ki evlenmişim seninle" desin bak gör ne yemekler yapıyosun o zaman. Emine Beder e taş çıkartırsın heheyttt
Nurayımmm çok geçmiş olsun,dedeciğine de size de...Verilmiş sadakanız varmış,Rabbim korumuş.
Kurs konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey var mı lokumum ?
Nuraycım kesinlikle verilmiş sadakanız varmış diyorum, çok çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yaşatmasın. Dedene de acil şifalar diliyorum, Allah sıkıntılarını, ağrılarını dindirsin inşallah.
Uzaktan eğitimin de gerçekten yoğunmuş, günde 3 saatlik periyotlar halinde tamamlayabilirsin aslında ama kayınvalidenin ameliyatı var arada. Ama bence mümkünse hemen başlamalısın.
Nuray'ımm çok geçmiş olsunn verilmiş sadakanız varmış cidden
Un, tuz, makarna bişeyler alıp başınızdan çevirip verin muhtaç birilerine :26:
nurayımmmmmmmmmmmmmmAllahım korumuş resmen kuşum yaaa özleme katılıyorum sadaka ver bitanem hemen resmen nazarlara geldiniz
kötü enerji çıkmış bu şekilde öyle yoralım ve sadakanı ihmal etme bebeğim ayrıca mervoşa katılıyorum yardımcı olmak adına yapabilcemiz bişey varsa söylemen yeter
tayin yolu gözleyeceklere Allah sabır versinbeklemenin adı ne olursa olsun çok zor.. Ben de bir nevi bekliyor sayılırım... İstanbuldaki karargahlardan birine gelse birdaha gemi görevi olmayacak ve ben bulutların üzerine fırlayacağım ama işteee
bu sene yine gemide kaldı tayini malesefgez babam gez
ama umudumu kesmiyorum bu işler belli olmaz imkansız dediğin oluverir bir anda
nurayımmmm çok çokk geçmiş olsun kuzucumm Allah korumuş sizi ya Allah beterlerinden saklasın kuzum
dedeciğinede çok geçmişler olsun allah şifa versinn kuzumm
demek beğendin burayıher zaman gelinn
keşke görüşme imkanımızda olaydı sanırım geçerken uğradınız siz kalmadınız burda
Nurayimom kuzucum çok geçmiş olsun nazara geldiniz herhalde bebişim kesinlikle arkadaşlara katılıyorum sadaka verin fakir sevindirin. Lavinim çok geçmiş olsun babacığına Rabbim başınızdan eksik etmesin.
Bende dün d.k hapını başlangıçta perşembe hapını içeceğime çarşambayı içmişim dün baktım pazar hapını içiyorum aaa dedim unutmuşum birgün dedim içtim sonradan kafama takındı tekrar günlere bakınca şaşırdım kaldım meğer haplardaki günleri karıştırmışım birgünde 2 hap içmiş oldum neyse ki zararı yokmuş normal devam edicem ama 21 gün yerine 20 gün olarak sanki bende 2 tane birden içince acayip midem bulandı belki psikolojik ama neyseki şuan iyiyim.Hepinizi kocaman öptüm bebişkolar bal küpleri
ay o melekleri severim ki beeeeeen hep yardım etsinler o zaman bana hi hi hi
inşallah kuzummm... yemeklerini yedi mi eşin sana bi tebessüm etsin "iyi ki evlenmişim seninle" desin bak gör ne yemekler yapıyosun o zaman. Emine Beder e taş çıkartırsın heheyttt
aynen öyle canım ya evlenince yaparsın dedikleri bu olsa gerek
gerçi birçoğu bunu söylerken mecburiyeti kast ediyor oysa sevildiği için yapıldı mı yorgunluk falan vız geliyor maşallah sana daAllah bozmasın
Allah nazarlardan saklasın
Yaaa kurabiyeemm.Ne güzel şeyler söyledin sen öyle yaa. Gelsin hemen o günler. Hatta bir-iki hafta içinde yanına gideceğim günübirlik,o gün deneyeyim bari bir şeyler.
canlarımm çok sağolun.
ders konusunda da videoları izleyip,sunumları okuyup, testleri çözmem lazım. yerim sizleriii ben, hemen yardımıma koşan meleklerimhallediyorum, 48 ders var ben 7.dersteyim şu an. tek sorun süre. zaman koyulmuş, her derste belli bi süre geçirmek gerekiyo. başka sekme açınca süre duruyo, belli aralıklarla mause hareket ettirmezsem süre duruyo. çok sinir bozucu. kalakaldım sabahtan beri başında.
sibelim boluya yaklaşınca annemler dedi, gitmişken yedigölleri de görün diye.. o an karar verdik ve gittik. yolları çok kötüydü ama. normalde 20 dk sürecek bi kilometre 2 saat sürdü. onun dışında yemekleri de doğal güzelliği de harika... yine gelirim inşallah planlı programlı bi şekilde :)
...
ayy benim kocikom da yemekle aşk yaşayanlardançok iştahlı yer herşeyi. pasta börek atıştırmalık onun için akşama da ne yemek var söyleyin bakıyımm, ne pişirceksiniz :)
..
merveemmm, evlilik bambaşka bi boyuta geçmek gibiyemek yapmayı meğerse biliyormuşum ben diyeceksin :) evi öyle bi çekip çevireceksin ki kendin bile şaşıracaksın
hapı bırakmayı düşünenler gördüümmm, doğru kararkondomu tavsiye ediyorum :)
dk hapı konusunda nuraya katılıyorum ilk zamanlarda bende yan etkisi olmadı (evlenmeden 1 ay önce) evlendikten sonra etkilerini gördüm malesef ve hepside evlenilince anlaşılacak etkilerdihaziran ayındaki reglimden sonra bıraktım 1 hafta sonra tekrar regl oldum temmuz da hiç olmadım şimdi tekrar regl olmayı bekliyorum ilaçların vücudumuza zarar vermesini engellememiz lazım kızlar
şuan için kondom en iyisi
Ben epeydir kullanıyorum canım reglim düğünüme denk gelmesin diye 2 ay öncesinden baslamıstım kullanmaya yan etki yapmadı hiç çok şükür ama regl döngüm cok kısa sürüyor ve cok az oluyorum bu da bana sağlıklı gelmemeye başladı.
Zaten baslarken de yeni evliylekn bikaç ay diyerek baslamıstım. Bırakma zamanım geldi sanırım
Kondom en mantıklı yöntem zaten iki tarafa da zararı yok sonuçta....
umarım bıraktıgımda da abuk subuk etkiler yapmaz:44:
asıl ben seni yeriiimdene tabi fıstıkosummmyorumları hemen de bizimle paylaş
gelecek merak etmeee zaman su misali
seni yeeeeğrrrimmm seni yeeeğrrrimmm sonunda hasretlik bitti yuvaya döndün he heee
biz de akşama kayınvalide var mönüde kuşumkaynımın dogum gunu bugun aksama oradayız o yüzden
dk hapı konusunda nuraya katılıyorum ilk zamanlarda bende yan etkisi olmadı (evlenmeden 1 ay önce) evlendikten sonra etkilerini gördüm malesef ve hepside evlenilince anlaşılacak etkilerdihaziran ayındaki reglimden sonra bıraktım 1 hafta sonra tekrar regl oldum temmuz da hiç olmadım şimdi tekrar regl olmayı bekliyorum ilaçların vücudumuza zarar vermesini engellememiz lazım kızlar
şuan için kondom en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?