- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.401
Mutlu bayramlar kuzum,döndünüz mü ?
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr bana dua edin.. Lütfen lütfen lütfen...
Uyuyamadım hortlak gibiyim, karnıma ağrılar giriyor, heyecandan öleceğim.:18::18::18::18:
İnşallah anlatıcam ama lütfen kolaylıkla atlatabilmem için dua edin:18::18:
nihanımm hayırdırr kuzumm yaa :26: dularımız seninle tabiki ama inşallah güzel bişidir
meraklaa beklioreee :18:
nihantoşşş yoksa ailesiyle mi tanısıosun enisteninaklıma ilk bu geldi valla
olsun kuzum ya o da dediğin gibi büyük bir adımannene söyle sonra devamı da gelir zaten ayy çok heyecanlı gerçekten inşallah kolay geçer anneyle açık oturum
Söyledim... Ne kızdı ne ne bir şey dedi... Sustu sonra birkaç soru sordu..Onlara cevap verdim. hiç böyle bir konuşma planlamamıştım. Aklımda kurduğum o cümlelerin hiçbirni söyleyemedim,dilim tutuldu kalakaldım öyle.
Söyledim... Ne kızdı ne ne bir şey dedi... Sustu sonra birkaç soru sordu..Onlara cevap verdim. hiç böyle bir konuşma planlamamıştım. Aklımda kurduğum o cümlelerin hiçbirni söyleyemedim,dilim tutuldu kalakaldım öyle. :26::26:
nihancım kendince ilk adımı atmışsın sen büyük bişi tabiki buda
neden öyle panik heycan yaptın ki ama annelerle daha rahat paylaşılır bu tarz şeyler :26: babalarda daha çok kasıyo insan kendini
ama inşallah bundan sonra güzel olur ya devamını getirir annecin inşallah bu konuşmaların konuşmak görüşmek tanımak ister
hadi bakalım nihancım bir adım atmıssın hayırlısı olsun
ailecek tanısacagınız günler de cabucak gelir umarım tatlım
Ben dün ayın 11 i sanıyodum, lavintoş gelin olmuş bilee
Çok tebrik ederim mutluluklar dilerim ömür boyu
Nihanım senin için de bi adım olmuş, inşallah mutlu haberlerini de alırız. Senin sevdiceğin naptı kpss yi, ben bakamamıştım kk ya o sıra söylediysen de haberim yok
Sibelcim normalde annemle yakınız, arkadaşlarım ıpek çok şeyi anlatırım ama bu mevzuda her seferinde kitlendim.daha önce söyleyemedim ve gittikçe büyüdü bu durum, biraz da erken söyleyip içine dert olsun istemedim bir şeyler. Öyle işte.. çok şükür olumlu bir tepki verdi. hakkınızda hayırlısı olur inşallah, kaderinse zaten olur tabi dedi. Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?