Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çalışınca ev daha çok özleniyor dediğin gibi tatlım.
Sanırım biraz öyle olcaz, paşam şimdiden onun hayallerini kuruyor

Nihanım,Çağloom,Özlemcim,Ezgitom,Siboşum ve diğer herkese çok teşekkürederim kızlar.Ölümün genci yaşlısı olmadığını tekrar görmüş olduk.Allah ım bitanemin mekanını cennet etsin...İşlerim çok yoğun,çizimler bitmek bilmiyor.Ama Allah'tan öyle aklım dağılıyor işim sayesinde.Hepinizi çok özledim yauuu.Denkleşemiyoruz bir türlü o kadar özlemişim ki gerilere gidip gidip okudum.Bizde kocikimle evde duramıyoruz bir türlü.Haftaiçi haftasonu hep akraba yemeklerindeyiz.Bir süre böyle gidicek.Ama iyi oluyor gerçekten.Kocikiminde tarafında bir adet var kız her yemeğe gittiği eve çeyizinden ufak hediyeler götürüyor.Patik.başörtü,havlu falan.Anneeemmm bitecek ya çeyizlerim...

Eliscim merhaba hoşgeldin canım
Bitmedi mi akrabalar, çeyiz bitmeden bitse iyiydi
Ona göre bol patik filan koysaydınız çeyizine

evde vakit geçirmekten de dışarda olmaktan da hoşlanan biri ile oldugun icin sanslısın tatlım... nerede olursa olsun birlikte olmanın keyfini cıkarabilen bir cift olmak en guzeli

ama ne yalan soylıyım bas basa olmayı her zaman tercih ediyorum icimdeki gezente ruhu da durduramıyorum o ayrı tabi

elisom gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişş kusum benimmm biz de seni cok özledikkk

ya bizdede var o adet ama sadece buyuklere goturuluyo ben teyzelerine kayınvalideme ve büyükannelere goturdum... ben de bol bol var yani hala kusum biterse benden alabilrsin

Çok şükür canım, o benim en büyük, en güzel şansım çok şükür
Allah hepimize sevdikleriyle güzel, hayırlı ve mutlu ömürler versin
Bu geceyi de çok güzel ve baş başa geçirirsiniz inşallah

elisommmm hoşgeldinn bizde seni özledikkk
sizinde 2.ayınız kutlu olsun
ilk defa burda duydum güzel bi adetmiş aslında şaşırdım hiç görmedim duymadım daha önceden ya

Merhaba bebeklerim,sahurumu yaptım;size son gelişmeleri aktarmak istiyorum.

Babamın siniri,üzüntüsü geçti;üzüntüden ne dediğimi bilemedim,senin emeklerin boşa gitti ben de kahroldum,sizin üzülmenize ben daha çok üzülürüm vs.tarzı şeyler söyledi. Çalışmamı istemiyor,1 yıl daha çok sıkı bir şekilde hazırlanacağım,2 dersaneye birden yollayacak.Ah atanaydım bu yükü yüklemeyecektim onlara ama sen yeter ki çalış dedi.Hayallerin,umutların ertelendi ama bırakma onların peşini dedi.

Sevdicek de sınırda gibi durumu.:26:İnşallah atanır o ya. Dualarınızı eksik etmeyin bebeklerim.

Hepinize kocaman öpücükler.

Tatlım çok sevindim kendini toparlamana. Baban da bak üzüntüden demiş hepsini yoksa bilmiyor mu emek verdiğini. Bence de bırakma. Bu ilk yılındı sıcağı sıcağına güzelce çalışırsan yaparsın...İnşallah sevdiceğin atanır canım dua edelim birbirimizee

Gönül Dostlarım hepinize hayırlı kandiller.. Allah dualarımızı kabul etsin gönlümüzden geçenleri hakkımıza hayırlı kılsın inşallah..

Kızlar ya ben size yine bi şey danışacağım sizlerin fikirlerini almak istiyorum..
Şimdi ben sevgilimi 8 aydır tanıyorum aynı yerde çalışıyoruz son 1,5 aydır da sevgiliyiz işte..
Onu tanıdığım kadarıyla şunları söyleyebilirim.. Çok rahat bi insan, lafını çat diye söyleyen kimseden çekinmeyen, şöyle olursam etrafımda daha mı çok ilgi görürürüm falan diye düşünmeyen olduğu gibi davranan bi insan.. Hatta iş yerine ilk geldiğinde herkes bi yadırgamıştı.. Hiç kasmadı kendini bi iki gün sonra sanki yıllardır çalışıyomuş gibi muhabbet kurdu herkesle..
Bana olan ilgisine gelince iş yerinde sürekli boş olduğunda odama gelir yüzümü gözümü öper, saçımı koklar güzel şeyler söyler yanımızda kimse var mı yok hiç çekinmeden.. Zaten iş yerinde herkes biliyo birlikte olduğumuzu.. Günümüz böyle güzel geçiyo ama akşamları hiç ses çıkmıyor ondan.. İş yerinden benden sonra çıkıyo...Ben hep onu merak ediyorum acaba napıyo çıktı mı işten falan diye.. Ama o sanki beni hiç merak etmiyor.. Hatta ona da söyledim ya biz akşamları sevgili gibi değiliz diye.. Saatlerce netten yazıştığımız zamanlarda oldu ama şu son 2 haftadır bu durum bariz bi şekilde artık beni irite ediyor.. Mesela geçen hafta cuma günü akşam telde konuştuk.. Cumartesi günü bundan hiç ses yok dedim o arayana kadar aramayayım bekledim bekledim bekledim arayan yok akşam msj attım dönmedi sonra aradım ahha baktım teli kapalı.. Sinirden deliye döndüm.. Ertesi gün gayet rahat bi şekilde şarjım bitmiş bitanem ya demedi mi bide ben iyice kızdım.. Yine bu hafta da aynı şey oldu.. Cuma günü iş çıkışı konuştuk ayrıldık.. Akşam hiç aramadı mesaj atmadı.. Ben biraz fazla tedirgin bi insanım galiba noldu acaba diye hemen endişeleniyorum.. 3-4 defa aradım.. Sonra öğlen üzeri aradı işten eve gelince biraz dinleneyim derken uyuyakalmış daha yeni uyandım dedi.. Dedim ki bi mesaj atsaydın bari.. O bu konuyu hiç takmıyor, bu gayet normal ona göre.. Yani bana bunu açıkça söylemedi ama sanırım şöyle düşünüyor sevgili olsak da hatta evli bile olsak herkesin kendine göre bi yaşam alanı olmalı.. Tamam bende sürekli mesajlaşalım ya da saatlerce telde konuşalım demiyorum ama sevgililer birbirlerinin hayatına karışabilir ve merak edebilir diye düşünüyorum.. Onun bu konuda ki rahatlığı artık gözüme batıyo.. Yani gün içerisinde beni sürekli mutlu etmeye çalışıyo tamam ama hafta sonları ben aramasam ses çıkmıyor ondan hiç..

Ben bu konuyu abartıyormuyum yada haklı mıyım sizce ? Nasıl davranmam gerek ?

Mesleği neydi canım ? :44: Çok yoğunsa oturduğu yerde uyuyakalıyordur ya da gerçekten iş kafasının doluluğundan telefona bile bakmayı unutuyor olabilir.Bence bu rahatszılığını yüz yüze konuş,güzel bir dille ifade et,emin ol anlayacaktır seni.

Asistan Dr. canım.. Evet yoğun çalışıyor farkındayım ama çok değil ki isteğim akşamları sadece bi iyi geceler desin mesela..
Bu konuyu daha bi kaç gün önce konuştuk onu merak etmem onu düşünmem çok hoşuna gidiyormuş bugüne kadar beni kimse böyle umursamadı hep kendi halime bıraktı falan dedi.. Yani o aramayınca bende mi aramasam ki.. Tutamıyorum işte kendimi onunla iletişim kurmadan içim rahat etmiyor.. Ona karşı nası davranmam gerektiğini hala çözemedim.. İş yerindeki askıntı olan kadını biliyorsunuz sanırım onun yüzünden ben böyle pimpirikli oldum.. Yoksa bende bu kadar üstüne düşmezdim herhalde..

Ya eğer ilk ilişkisiysen ya da daha önce ciddi anlamda bir ilişkisi olmamışsa cidden düşünemiyor olabilir,senin kırılacağına ihtimal vermiyordur.Çoğu şeyi sen öğreteceksin sabırla,güzellikle. Ben kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum canım;sen yine müsait bir zamanda söyle içinden geçenleri.

Hayat sultancım bence de konuşarak, bu durumun seni son derece üzdüğünü belirterek çözebilirsiniz. Anlaşılan daha önceki ilişkilerinde bu tarz bir ilgiye ya da sorumluluğa alışık değil. Ama senin için önemli olduğunu dile getir yine derim.

Canlarım canlarıımm sizleri yeeeğğğrriiiiimmm bayramınız mübareek olsuuun anca kutlayabılıyoruuumm kusura bakmayııınn minikler umarım hepiniz iyisinizdiizz siziii sevoooruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…