Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Sibelcim senin de başın sağ olsun canım.
Allah hayırlı ve gönlüne göre birini karşına çıkarır inşallah

bende çok büyük konuştum hala konuşuyorum sanırım :26: tutamıyorum kendimi napim ki nasipten öte hiçbişey yok zaten bunu biliyoruz ama 2yıl benim emeğimin boşa çıkması o tarifi edilmez sıkıntıların karşılığını görememek ve biton şey gözümü fena korkuttu
sırf asker diyede uzak durmadım içimden gelmedi 3 ay oldu daha daha kendimi toparlamam lazım kısa bi süre hayırlısı olsun artık Allahım hayırlı insan çıkarsında nerde ne olduğunun pekde önemi yok

Sibelcim senin de başın sağ olsun canım.
Allah hayırlı ve gönlüne göre birini karşına çıkarır inşallah

nihanımm sağolasınn bebeğimm amin inşallahh bakalımm hayırlısı olsunn ya

Çağlacımmm yaaa inşallah mecburi hizmet görevi bitince bulursunuz başka bişiler, Rabbim gönlüne göre versin. Kuşum annenlerre neden gitmiyorsun, alışmak için mi tatlım?

Sibelcim başın sağolun tatlım. ÇAğlacımın dediği gibi insan ne kadar kaçarsa kaçsın olmuyor. Bi arkadaşım kesinlikle asker olmaz demişti komiserle evlendi ama iyi ki evlenmişim diyor, aşkı mutluluğu kocasında buldu, o bile yaptıysa sen de yaparsın ama sen yapamam kendimi biliyorum, çok çektim diyorsan canım Rabbime ona göre dua et. Sen nasıl dua ediyorsan Rabbim onu veriyor.

Mervecimmm canım sen mezun oldun yaa inşallah kpss de olur hiç üzülme, bi kere daha dene emin ol hiç ummadığın kadar yüksek puan alırsın, inanıyorum.

sağolasın nejlacımmmm Allah razı olsun
tek meslek diil sıkıntı işte böle içimde kıpırtılar olsun istiyorum hani yeniden bişi ama denedim cıksss en ufak bişi olmadı zorlamak istemedim kendimi hazır olmadığımı anladım Allahım hayırlı zamanda hayırlı insanlaa karşılaştırsın diyorum artık

nejlosum annemlerde kalıyorum zaten evde duramıyorum eşim yokken...

sabahları işe giderken benden 1 saat önce çıkıyor o 1 saati bile geciremiyorum evde... Dört dönüyorum sonra da erkenden dışarı atıyorum kendimi..

zaten annem bırakmaz ki... hala evli bir bayan oldugumu algılayamadı esim varken bile hergun beni gormek istiyo esim yokken yalnız bırakması resmen mucize olur

canım kendini hazır hissetmiyorsan uzak durman en iyisi. kendini zorlamanın gereği yok. zaten zamanı geldiğinde ve kaderindeki karşına çıktığında herşey kendiliğinden gelişecek. başın sağolsun buarada. insanın içini yakıyor bunları duymak...

nasılsınız kuzular?

sibelcim yeni okudum arkadasını mı kaybettin...

Aman allahım yaaa rabbim ailesine sabır versin... Mekanı cennet olsun...

Off insanın resmen ici yanıyo

basın sag olsun tatlım

Çağloşummm iyi yapmışsın canım tek başına zor olur Annecine yarıyor eşinin sefere gitmesi nöbet tutması falan desene

Siboşum başın sağolsun ya şimdi okudum ve çok üzüldüm Başın sağolsun bitanem, Allah arkadaşının ailesine sabır ihsan etsin

Rabbim hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın, hepimiz mutluluk manyağına dönelim inşallah

Mutlu yuvamızdan ve ileride bebişlerimizden haberler de paylaşalım inşallah burada

sibelcim yeni okudum arkadasını mı kaybettin...

Aman allahım yaaa rabbim ailesine sabır versin... Mekanı cennet olsun...

Off insanın resmen ici yanıyo

basın sag olsun tatlım

günaydınlar sağolun bebeklerim Allah razı olsun Allah kimseye görtermesin
çağlakuuşumm tez zamanda evine eşine kavuş inş

günaydın fıstıklar

siboşummm bu akşam geliyor inşallah... Bugün 2.ayımız oldu çok şükür

evlendim de iki ayı geride bıraktım bile tam da bu akşam geliyor olması çok ama çok güzel bir tesadüf olduu

Çağlam iki ay oldu mu maşallah
Allah 2. 20. yıllarınızı da kutlamayı nasip etsin.
Bu akşam da kavuşuryormuşsunuz çok şükür.
Ne sürpriz yapıcaksın eşine

wowwwwwwwwww
yeni gördüm hakkaten tickerdada yazıyo aslında
nice nice aylara yıllaraa bölee o masal gibi evinizde huzurla mutlulukla geçsin ömrünüz
eee ne var bugüne özel bakalımm çağlakuşumm :18::18:

Çağlam iki ay oldu mu maşallah
Allah 2. 20. yıllarınızı da kutlamayı nasip etsin.
Bu akşam da kavuşuryormuşsunuz çok şükür.
Ne sürpriz yapıcaksın eşine

evet kuşum oldu valla ne ara oldu ben de anlamadım

güzel mamalar ve evde romantik bi akşam planlıyorum malumunuz geçen ay hevesimiz kursağımızda kalmıştı pek sevgili kuzeni yüzünden... umarım bu akşam kimse bir şey çıkarmaz başımıza çıkarsalar da evde yokuz dicem kusura bakmasınlar

Amin siboşummm çok teşekkür ederim
ya ben kendimce öyle plan yaptım ama sanırım böğürtlen yapıcak asıl sürprizi... Akşama erken çıkabilir misin biraz diye mesaj atmıs şimdi gördüm.. sanırım evde olmayacağız :44::44:

ohhh en güzeli canım. Başbaşa yuvanızda kutlayın ve telefonları bile kapatın
Evde yokuz diyince aklıma geldi bi anımız dur anlatayım.
Bizim eskiden yaşadığımız yerde,memlektte bayramlarda gelen giden çok olurdu. Hele de çocuklar öyle böyle değil artık şeker tutmaktan yorulurduk. Biz de annemlerle bayram gezmesine çıktık,küçüğüm o zamanlar, abimler evde kaldı. Akıllılar şeker tutmamak için evde yokuz yazıp cama yapıştırmışlar Bas bas tv sesi geliyo içerden oysa
Siz de öyle yapmayın

kimm bilirr napıcak böğürtlenn eniştemiz ya :18:
merak ettim valla :18: hiçbişi yapmasa bile yapmasanız bile elele dipdibe olucaksınız ki

ay koptum nihantosummm yaaa gerçekten ilginç olmuş o baya bi

ama su fiş çekme işi mantıklı... telefon nedense bizim evde hiç susmuyor. Bi cep telefonu bi ev telefonu bazen kafayı yiyorum kapatalım sunları yeter diyorum

sürekli millet suraya gelin buraya gelin hadi bize gelin hadi suraya gidelim modunda bir tek evde tek basına kalmayı seven biz mi varız acaba anlayamadım... :26:

evet siboşum yan yana olalım aramıza aile üyeleri ve akrabalar girmesin yeter valla en güzel kutlama olur o bak bıktım valla yaaa gerçekten diyorum biri alnımıza yazmış: Bu çifti asla baş başa bırakmayın, diye ondan böle yapıolar

Sağolsun abimler muziptir biraz
Aslında seveniniz çok çağloş ondan böyle yalnız kalamıyorsunuz çok eğlenceli geçer zaman da ama yeni evlisiniz azcık bıraksınlar sizi yalnız. Ben de ev kuşuyumdur, evet gezmeyi filan da çok severim ama bazen evde kalıp saatlerce şöyle uzatcam ayaklarımı bi Aşk da yanımda olcak oh

Allahım eksikliklerini göstermesin tabii kuşum ben de severim kalabalığı misafiri gitmeyi gelmeyi ama evde oturmayı da severim... yani bazen cidden ihtiyacı oluyo insanın siz de bizim gibi biraz ev kuşu olabilirsiniz o zaman

eşim de benim gibidir... evde vakit gecirmeyi severiz beraber

zaten haftaiçi sabahtan aksama dek evden uzakta oluyoruz haliyle insan özlüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…