- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.361
bende çok büyük konuştum hala konuşuyorum sanırım :26: tutamıyorum kendimi napim ki nasipten öte hiçbişey yok zaten bunu biliyoruz ama 2yıl benim emeğimin boşa çıkması o tarifi edilmez sıkıntıların karşılığını görememek ve biton şey gözümü fena korkuttuteşekkür ederim siboşum daha güzelleri senin olsun
evet benim de öyleydi ne büyük konusmustum bidaha asker görmek istemiyorum diye
esimi görüp vuruldugumda da asker oldugundan bihaberdimkader işte... zor bir meslek hem de cok ama yapacak bir şey yok.. fedakarlık karsılıklı olursa bir sekilde orta yol bulunuyor yine de normal bir işe sahip olmasını cok ama cok isterdim
kısmet artık belki mecburi hizmet suremiz doldugunda Allah bize baska bir yol gösterir...
Sen de hep hayırlısını iste kusum... bir kere agzın yandı uzak duruyorsun evet ama belki de hayırlı olan kaderinde olan o meslekten biridir... Seni mutlu etsin de üzmesin de ne iş yaparsa yapsın önemi yok zaten
Sibelcim senin de başın sağ olsun canım.
Allah hayırlı ve gönlüne göre birini karşına çıkarır inşallah
Çağlacımmm yaaa inşallah mecburi hizmet görevi bitince bulursunuz başka bişiler, Rabbim gönlüne göre versin. Kuşum annenlerre neden gitmiyorsun, alışmak için mi tatlım?
Sibelcim başın sağolun tatlım. ÇAğlacımın dediği gibi insan ne kadar kaçarsa kaçsın olmuyor. Bi arkadaşım kesinlikle asker olmaz demişti komiserle evlendi ama iyi ki evlenmişim diyor, aşkı mutluluğu kocasında buldu, o bile yaptıysa sen de yaparsın ama sen yapamam kendimi biliyorum, çok çektim diyorsan canım Rabbime ona göre dua et. Sen nasıl dua ediyorsan Rabbim onu veriyor.
Mervecimmm canım sen mezun oldun yaa inşallah kpss de olur hiç üzülme, bi kere daha dene emin ol hiç ummadığın kadar yüksek puan alırsın, inanıyorum.
günaydınlariyi olmaya çalışıyorum kuzum doğum günümde belli oldu kuzenimin 1 yıl önce gördüğüm uzaklarda okuyan sonradan asker olan bir kuzeni konuştuk ettik aileme söyledim ailem arkadanyız verceğin kararın dedi tanıdğımız bildiğimiz insanlar bi görüşün konuşun istersen dediler 1 hafta görüştük konuştuk ama ben hep isteksiz gittim içimden gelmedi.çoçuksa beni mutlu etmeye çalışıyodu sürekli.asker olduğunu sonradan söyledi :26: böle oldum ve çok çektin sibel hayır dedim ! ki yeni birine yeni bi ilşkiye hazır değilim ben daha onu anladım güzellikle olmıcağını söyledik uzamadan yolları ayırdık benim zamana ihtiyacım var daha kuzucum
elisimmm başın sağolsunn kuzummmbende internette görmüştüm haberi kuzenin olduğunu face de gördüm mekanı cennet olsun.pazarteside ben çok çokk yakın arkadaşmı motosiklet kazasında kaybettim aynen pazartesi aldım haberi bursaya gittim dün döndüm o anne babanın acısı beni bitirdi.. tarifi edilemez duygular Allah sabırlar versin hepimize genç ve ani ölüm olunca şaka gibi geliyo inanası gelmiyo insanın çookk çook zor bi durum
nejlosum annemlerde kalıyorum zaten evde duramıyorum eşim yokken...
sabahları işe giderken benden 1 saat önce çıkıyor o 1 saati bile geciremiyorum evde... Dört dönüyorum sonra da erkenden dışarı atıyorum kendimi..
zaten annem bırakmaz ki... hala evli bir bayan oldugumu algılayamadı esim varken bile hergun beni gormek istiyo esim yokken yalnız bırakması resmen mucize olur
özleeeemmmcanım arkadaşımm ogünde konuştuk uzun uzun tekrar okuyunca bida üzüldümm keşke böyle olmasaydı ama senin arkanda mükemmel bi ailen var ilk başta sakın üzülmek yok çok dahaa güzel günler gelicek eminimm bunaa
canım kendini hazır hissetmiyorsan uzak durman en iyisi. kendini zorlamanın gereği yok. zaten zamanı geldiğinde ve kaderindeki karşına çıktığında herşey kendiliğinden gelişecek. başın sağolsun buarada. insanın içini yakıyor bunları duymak...
nasılsınız kuzular?
sibelcim yeni okudum arkadasını mı kaybettin...
Aman allahım yaaa rabbim ailesine sabır versin... Mekanı cennet olsun...
Off insanın resmen ici yanıyo
basın sag olsun tatlım
Siboşum başın sağolsun ya şimdi okudum ve çok üzüldümBaşın sağolsun bitanem, Allah arkadaşının ailesine sabır ihsan etsin
Rabbim hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın, hepimiz mutluluk manyağına dönelim inşallah
Mutlu yuvamızdan ve ileride bebişlerimizden haberler de paylaşalım inşallah burada
günaydın fıstıklar
siboşummm bu akşam geliyor inşallah... Bugün 2.ayımız oldu çok şükür
evlendim de iki ayı geride bıraktım biletam da bu akşam geliyor olması çok ama çok güzel bir tesadüf olduu
günaydın fıstıklar
siboşummm bu akşam geliyor inşallah... Bugün 2.ayımız oldu çok şükür
evlendim de iki ayı geride bıraktım biletam da bu akşam geliyor olması çok ama çok güzel bir tesadüf olduu
Çağlam iki ay oldu mu maşallah
Allah 2. 20. yıllarınızı da kutlamayı nasip etsin.
Bu akşam da kavuşuryormuşsunuz çok şükür.
Ne sürpriz yapıcaksın eşine
wowwwwwwwwww
yeni gördüm hakkaten tickerdada yazıyo aslında
nice nice aylara yıllaraa bölee o masal gibi evinizde huzurla mutlulukla geçsin ömrünüz
eee ne var bugüne özel bakalımm çağlakuşumm :18::18:
evet kuşum oldu valla ne ara oldu ben de anlamadım
güzel mamalar ve evde romantik bi akşam planlıyorum malumunuz geçen ay hevesimiz kursağımızda kalmıştı pek sevgili kuzeni yüzünden... umarım bu akşam kimse bir şey çıkarmaz başımıza çıkarsalar da evde yokuz dicem kusura bakmasınlar
Amin siboşummm çok teşekkür ederim
ya ben kendimce öyle plan yaptım ama sanırım böğürtlen yapıcak asıl sürprizi... Akşama erken çıkabilir misin biraz diye mesaj atmıs şimdi gördüm.. sanırım evde olmayacağız :44::44:
ay koptum nihantosummm yaaagerçekten ilginç olmuş o baya bi
ama su fiş çekme işi mantıklı... telefon nedense bizim evde hiç susmuyor. Bi cep telefonu bi ev telefonu bazen kafayı yiyorum kapatalım sunları yeter diyorum
sürekli millet suraya gelin buraya gelin hadi bize gelin hadi suraya gidelim modunda bir tek evde tek basına kalmayı seven biz mi varız acaba anlayamadım... :26:
evet siboşum yan yana olalım aramıza aile üyeleri ve akrabalar girmesin yeter valla en güzel kutlama olur o bakbıktım valla yaaa gerçekten diyorum biri alnımıza yazmış: Bu çifti asla baş başa bırakmayın, diye ondan böle yapıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?