- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.321
Kıyamam ben Çağloşuma,hemencik geçer ki....Olmadı kurabiyem yapamadım.
![]()
Merve yaaaaaa
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam ben Çağloşuma,hemencik geçer ki....Olmadı kurabiyem yapamadım.
![]()
Merve yaaaaaa![]()
ya kuzum noluur sıkma canını her şeyin hayırlısı bunda da bir hayır var mutlaka...
cok mu umutsuz belki bakarsın bi mucize olur atanırsın ya da Allah baska bir kapı acar...
insanları sınavların kölesi edip yıllarını hayatlarını calan su sapsal sisteme bir cozum ne zaman gelecek cok merak ediyorum
öğretmenler işsiz... okullar öğretmensiz
ben bu işi çözemedim
Çok umutsuz malesef kuzum,tekrar deneyeceğim.Tabi yıl içindeki memur alımlarında da deneyeceğim şansımı.Bloğun hayırlı olsun bu arada canım.
![]()
hayırlısı olsun hakkında bebişim dualarım seninle Allah yüzünü güldürecek inşallah
teşekkür ederim kuzucuğummm![]()
Amin bebeğim inşallah,kenara bir köşeye de nazar duası as,evin pek güzelmiş maşallah.![]()
Dedemleri aradım,sesini duyunca zor tuttum kendimi.Sözümü tutamadım dedeme.
![]()
ya kuzum noluur sıkma canını her şeyin hayırlısı bunda da bir hayır var mutlaka...
cok mu umutsuz belki bakarsın bi mucize olur atanırsın ya da Allah baska bir kapı acar...
insanları sınavların kölesi edip yıllarını hayatlarını calan su sapsal sisteme bir cozum ne zaman gelecek cok merak ediyorum
öğretmenler işsiz... okullar öğretmensiz
ben bu işi çözemedim
Mrb Özlemcim
Canım öncelikle şunu söylemek istiyorum babanı bu kadar mantıklı ve iyi niyetli olduğu için tebrik ediyorum. Bir baba olarak bu durumda direk ayrıl da diyebilirdi.
Sen bence elinden geleni yapmışsın onca zorluğa rağmen kestirip atmamışsın emek vermeyi tercih etmişsin seni de tebrik ediyorum. Karşındaki hakkında yorum yapmak istemiyorum ama tavırlarına bakarsak senin açından ayrılmak iyi olmuş.
Ben inanıyorum ki dualarının karşılığını en kısa zamanda alacaksın, Rabbim karşına öyle birini çıkaracak ki iyi ki bu olmuş diyeceksin. Sadece sabır
özlemcim cnm öncelikle hakkında hayırlısını versin mevlam bence namazındaki dualarının karşılığı bu durum ben hep hayırsızsa bir bardak su bahane olsun derim sizinkide o durumbiz evlenebildiysek herkes evlenir eşim 950 ben 850 tl maaş alıyorum
ama 20,000tl kredimiz var evimiz kira çok şükür rabbime geçiniyoruz
ben ilk zamanlarda çok sıkılmıştım topiklerimden bilirsin nasıl olacak nasıl yapacaz diye kredisi vardı evine bakıyordu falan filan ama inan allah'ım nasıl yardım etti anlatamam beklememekle hata etmiş baban mantıklı yaklaşmış benimde ailem olsaydı bu evliliğe karşı çıkardı sıkıntı çekmemi istemezlerdi ben sevdim ama katlanacağım yapacak bişi yok
allah'ım iyilerle karşılaştırsın inş mutluluğu hakediyorsun cnm![]()
Baban o kadar yapıcı ve aynı zamanda o kadar da gerçekçi davranmış ki. Aslında çok güzel yol göstermiş size, sizin göremediklerinizi bile.
Ama eski sevgilin görememiş. Bilmiyorum belki de o evde bir cehennem hayatı yaşıyor, ve belki de yaşam şartları onu böyle korkup kaçmaya itmiştir. Herkesten bizdeki cesareti bekleyemeyiz, özellikle biz kadınlar sevdiğimiz için çok şeye sabredebilirken erkekler daha 'korkak' oluyorlar bu konuda. Tecrübeyle sabittir, erkekler pek cesur sayılmazlar.
Ama sen üzülme, seni de bir hak eden çıkacak, uçurup götürecek inşallah.
Kendin için yaşamaya, sadece her gününü en verimli şekilde değerlendirmeye yönelmelisin. Ne zaman ki kendine odaklanırsın işte o zaman gerçek aşkı bulacaksın. ben inanıyorum. Rabbim yardım etsin sana.
evet nihantosum daha yeni sayılır ama alan adım cok uzun zamandır vardı da yazmıyordum hiç... neredeyse 2 senedir falan var sanırım blogun alan adı ama ici bostu
yavastan öyle yazmaya basladım ben de şimdilik![]()
Özlemcim...Okurken hep bu durumu ailen mi istemedi diye düşündüm ama maşallah ailen çok anlayışlı ve olgun davranmışlar. Ne mutlu ki her durumda yanında olan bir ailen var.Maddi konularda seninle benzediğimizi söylemiştim... Ben de kredi konusuna hiç sıcak bakmazken yarim çekelim başka şansımız yok diyor ve ben de ürküyorum doğrusu nasıl yaparız ki diye.Bu süreçte sen elinden geleni yapmışsın bana göre, ben değil biz olmuşsun biriktiririm, beklerim demişsin... Birlikte mücadele etmek yerine o senden kaçmış. Onun gerçek niyetini de bilemeyiz ki bu yüzden pek bir şey diyemiyorum. Ama hayırlsı diye düşün. Gerçekten en önemlisi bu. Ben de dualarımda hep Allah'ım birbirmiz için hayırlıysak bizleri kavuştur, bizi birbirimize hayırlı kıl idyorum. Dualarımız seninle...Daha sonra olsaydı her şey çok daha zor olacaktı canım, böyle düşün
![]()
Kuzum çok çok beğendim, bir kere tasarım çok hoş,çok tatlı, çok ferah bu da okuma isteğini arttırıyor.
Üslubun da çok hoş, akıp gidiyor...
Konuların zaten tam bizim çağloşumuza yaraşır, umut dolu, aşk dolu..
Evin zaten çok çok hoş... Masal tadında dediğin gibi
Daha çok merak ettim ki ben şimdi.
Hayırlı olsun kuzucum, yaz bence.. Sen hep yaz![]()
oiiiiyy yerim senii
teşekkür ederim bebişkommm vakit buldukça yazıyorum zaten şimdilik bakalım
evin kendisi masal gibimidir bilemem kusum ama içinde bizim masalımızın yazıldığı kesin
Rabbim sana da ve isteyen herkese de nasip etsin kendi masalını kendi yuvasında yasamayı![]()
özlemcim çok üzüldüm ama öte yandan da sanırım böylesi daha iyi olmuş ne olursa olsun senin gösterdiğin cesareti gösterebilmesi gerekirdi... sıkma canını öyle güzel bir kalbin var ki enine sonunda doğru kişi karşına çıkacak
Amin çağlam, hayırlısı böyleymiş demek ki... inancımız sonsuz Allaha... Demek ki böylesi daha hayırlı imiş...
Lütfen dua et bana..