- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.341
aayyy bu kız gelin oldu gidiyoooorrr:123:
her şey gönlünce olsun lavişimmmmm masal gibi geçsin düğünün de sonrası daaa... cici haberlerini ve evlilik hakkındaki yorumlarını dört gözle bekliyor olacağız
bir ömür hep mutlu olun bu evlilik sizi çok daha sıkı bir bağ ile sarsın...
Güzel kuzularımmmmmmmm yarın internetim kendi evime taşınacak, düğün sonrasına kadar buralarda olamayacağım, eğer eve uğrayınca yazacak zaman bulursam mutlaka yazacağım.
Çağlammmm sen yalnız mı kaldın kuşummm kıyamam sana beeen
Merveee tatlım ben hala senden ümitliyim nedenseDuadan vazgecme tatlım.
Lavincimmm ne güzel artık eş durumu olacak süper bi duygudur yaaaa dimi inşallah hayırlısı olur
Ah ahh alan değiştirmeler benim bransımı da yaktı
Çağlammmm sen yalnız mı kaldın kuşummm kıyamam sana beeen
Merveee tatlım ben hala senden ümitliyim nedenseDuadan vazgecme tatlım.
Lavincimmm ne güzel artık eş durumu olacak süper bi duygudur yaaaa dimi inşallah hayırlısı olur
Ah ahh alan değiştirmeler benim bransımı da yaktı
Öyle tabi nejlacım eğri oturup doğru konuşmalı. Saçma sapan bir sistemimiz var.
Alan değişikliği lise branşlaını da çok etkiledi pek çok branş doldu,ilk atama sıkıntı oldu...
Eğitimin kalitesi zaten kimsenin umrunda değil.
Ben bile okulda alakasız bir derse girmek zorunda kaldım. Niye öğretmen yok, dersler boş geçmesin diye. Bir faydam dokundu mu hayır.
Oyy oyy bilmiyorum. Gönlüm elbette sevdiceğin bölümüne atanmasından yana.
Ya canım hadi eş durumu dediler anladım belki sınıfçılar eş durumundan çok mağdur oldu tamam ama benim okuluma bi sınıfçı ingilizceci olarak geldi ama kendisi eşinin yanında, batıda.Hiçbir mağduriyeti yok. Alan değiştirme sebebi küçük çocuklardan sıkılması, rahat etmek istemesi yani tamam keyfi yatmak istiyor, malum ingilizce de bilmediği için ders de anlatmıyor cd leri takıyor dinlettiriyor. çok kızdım ama işte elden bişi gelmiyor Allaha havale ettim. mağduriyet olsa anlarım empati yaparım da böyle keyfi şeyler kızıyor insan.
Mervecim puanın kaç?
Öyle canım dediğin gibi eş durumuna hadi neyse diyoruz yani, biz de aynı durumda kalsak yaparız el mahkum ama keyfi isteyenleri ben de çok duydum
Lavinkuşum inşallah yanlış anlamamıştır beni
Hepinizi pamuklara sarmalar bi sürü öperiiiiim ...
Ezgim Rabbim içinize sindirsin inşallah,güzel haberlerini bekliyorum.
Artık hep düğün konuşulur aileler bir araya gelince, ne güzel. Gözün aydın diyelim şimdiden ezgişim, dua da edelim inşallah istediğiniz tarih boştur. Yakın olması da çok iyi çünkü bazıları uzak, yol sıkıntılı diye gelemiyor,içinize de sinmiş o en güzeliinşallah cıvıl cıvıl güzel bir düğününüz olur kuzum. İş meselesini de şimdi anladım inşallah bulursun canım kısa zamanda.
Bugucuk biz de seni öperiz de gel artık buralara da, niye kapandın sen içine bakim. Kpss konusunda ben senin çok iyi puanlar alacağına inanıyorum, üzme kendini şimdiden
Ezgicim ne güzel aileler bir araya geliyor düğün konuşuluyor ne güzel maşallah ya artık geri sayım başladı
Nihancım svgilin umutsuzmuş kpss den ama belli olmaz yaaa dua edelim bol bol ki kpss olmazsa bile başka iş olur sıkmayın canınızı siz bir olun sağlıklı olun yeter tatlım
Mervecimmm senin sabah oturumun çok iyiydi o yüzden atanırsın inşallah. Benim de öyleydi sabah çok iyiydi o belirleyici oldu. Dua et bol bol
Canım ben seni çok iyi anlıyorum ki Lavinde anlıyordur seni. Çaresizlikten insan herşeyi yapar belki ben de atanamasaydım deselerdi ki başka alan seçebilirsiniz belki ben de seçerdim. Çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor, bi de siz yıllardır bekliyorsunuz ne diyebilirz ki! Zor durumda olmayan anlayamaz bence.Sen canını sıkma olur mu.DEvlet sonuçta böyle bir hak veriyorsa mecbur kullanacaksınız.
iyi geceler kızçelerim...
eliscim tekrar başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşallah...
nihantoş merveden öğrendim sevdiceğinin sonucunu inan çok sevindim, atamasıda olur inşallah canım
özlemcim baban öyle güzel yaklaşmışki onun sayesinde belkide en hayırlı kararı verdiğini düşünüyorum. dilerim çok yakında daha mutlu hayırlı bir ilişkin olur ve evlilikle devam edersiniz
bugum Allah karşına hayırlı kapılar çıkarsın. klasik ama gerçekten vardır bir hayır. benim ablam 5 yıl uğraştı ama olmadı. nasip değilmiş yapacak birşey yok...
siboş nerelerde?
çağloşum blogun hayırlı olsun tatlım, bakacağım birazdan
nejlacım nasılsın?
hepinizi öpüyorum
günaydınlariyiyim siboşum sen nasılsınn? kuzu senin çiçeklerin sahibi belli oldu mu?
düğün tarihimiz yıldönümümüz olsun istiyoruz 17 mayıs yani canım. inşallah o güne ayarlayabiliriz
Merhabalar canlarımHepinizi çok özledim gerçekten.Ama duydunuz mu bilmiyorum faceden görenler olmuştur biricik kuzenimi motorsiklet kazasında kaybettim.1 Haftadır derin acı ve hüzün içindeyim.Yeni yeni kendime gelmeye başladım.Acısı kavurdu yüreğimi bitanemin İş,aile o bu şu derken hayata adapte olmaya çalışıyosunuz.Sizden isteğim kuzularım kuzenime dua etmeniz.Dualarınızda benim canımda olsun.Adı Tansel soyadı Pehlivan şimdiden Rabbim dualarınızı kabul etsin.Öpüyorum hepinizi
kız siboş senin de kaderin benimki gibi midir nedir.. asker paratoneriyiz heralde..
eninde sonunda bi askerle evlenirsen sasırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?