Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Güzel kuzularımmmmmmmm yarın internetim kendi evime taşınacak, düğün sonrasına kadar buralarda olamayacağım, eğer eve uğrayınca yazacak zaman bulursam mutlaka yazacağım.

aayyy bu kız gelin oldu gidiyoooorrr :123:

her şey gönlünce olsun lavişimmmmm masal gibi geçsin düğünün de sonrası daaa... cici haberlerini ve evlilik hakkındaki yorumlarını dört gözle bekliyor olacağız

bir ömür hep mutlu olun bu evlilik sizi çok daha sıkı bir bağ ile sarsın...

Yüzdük yüzdük nihayet biz de kuyruğuna geldik kuşumm

Eş durumu atama başvuruları da 12 Ağustos'ta başlıyor, tam da gününü bulmuşlar. Bizim ilk haftamız okul araştırmaları ile geçeceğe benzer. Sonrasında da işlemler var. Tayini olsun da ben balayı yapmasam da olur

Güzel kuzularımmmmmmmm yarın internetim kendi evime taşınacak, düğün sonrasına kadar buralarda olamayacağım, eğer eve uğrayınca yazacak zaman bulursam mutlaka yazacağım.

oooyy lavinim lavinim güzel lavinim gelin mi oluyorr...
Bol kahkahalı, çok güzel bir düğününüz olur inşallah.
Dualarımız seninle, inşallah eşinin tayini de istedğiniz yere çıkar, hiç ayrılmazsınız artık:123::123::123::123::123::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

Çağlammmm sen yalnız mı kaldın kuşummm kıyamam sana beeen

Merveee tatlım ben hala senden ümitliyim nedenseDuadan vazgecme tatlım.

Lavincimmm ne güzel artık eş durumu olacak süper bi duygudur yaaaa dimi inşallah hayırlısı olur

Ah ahh alan değiştirmeler benim bransımı da yaktı

Yok kuzum imkansız artık.

Öyle tabi nejlacım eğri oturup doğru konuşmalı. Saçma sapan bir sistemimiz var.
Alan değişikliği lise branşlaını da çok etkiledi pek çok branş doldu,ilk atama sıkıntı oldu...
Eğitimin kalitesi zaten kimsenin umrunda değil.
Ben bile okulda alakasız bir derse girmek zorunda kaldım. Niye öğretmen yok, dersler boş geçmesin diye. Bir faydam dokundu mu hayır.
Oyy oyy bilmiyorum. Gönlüm elbette sevdiceğin bölümüne atanmasından yana.

Ya canım hadi eş durumu dediler anladım belki sınıfçılar eş durumundan çok mağdur oldu tamam ama benim okuluma bi sınıfçı ingilizceci olarak geldi ama kendisi eşinin yanında, batıda.Hiçbir mağduriyeti yok. Alan değiştirme sebebi küçük çocuklardan sıkılması, rahat etmek istemesi yani tamam keyfi yatmak istiyor, malum ingilizce de bilmediği için ders de anlatmıyor cd leri takıyor dinlettiriyor. çok kızdım ama işte elden bişi gelmiyor Allaha havale ettim. mağduriyet olsa anlarım empati yaparım da böyle keyfi şeyler kızıyor insan.

Mervecim puanın kaç?

Öyle canım dediğin gibi eş durumuna hadi neyse diyoruz yani, biz de aynı durumda kalsak yaparız el mahkum ama keyfi isteyenleri ben de çok duydum
Lavinkuşum inşallah yanlış anlamamıştır beni

Öyle canım dediğin gibi eş durumuna hadi neyse diyoruz yani, biz de aynı durumda kalsak yaparız el mahkum ama keyfi isteyenleri ben de çok duydum
Lavinkuşum inşallah yanlış anlamamıştır beni

Canım ben seni çok iyi anlıyorum ki Lavinde anlıyordur seni. Çaresizlikten insan herşeyi yapar belki ben de atanamasaydım deselerdi ki başka alan seçebilirsiniz belki ben de seçerdim. Çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor, bi de siz yıllardır bekliyorsunuz ne diyebilirz ki! Zor durumda olmayan anlayamaz bence.Sen canını sıkma olur mu.DEvlet sonuçta böyle bir hak veriyorsa mecbur kullanacaksınız.

iyi geceler kızçelerim...
eliscim tekrar başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşallah...
nihantoş merveden öğrendim sevdiceğinin sonucunu inan çok sevindim, atamasıda olur inşallah canım
özlemcim baban öyle güzel yaklaşmışki onun sayesinde belkide en hayırlı kararı verdiğini düşünüyorum. dilerim çok yakında daha mutlu hayırlı bir ilişkin olur ve evlilikle devam edersiniz
bugum Allah karşına hayırlı kapılar çıkarsın. klasik ama gerçekten vardır bir hayır. benim ablam 5 yıl uğraştı ama olmadı. nasip değilmiş yapacak birşey yok...
siboş nerelerde?
çağloşum blogun hayırlı olsun tatlım, bakacağım birazdan
nejlacım nasılsın?
hepinizi öpüyorum

Hepinizi pamuklara sarmalar bi sürü öperiiiiim ...

Ezgim Rabbim içinize sindirsin inşallah,güzel haberlerini bekliyorum.

buarada alıntılarım gittiği için tekrar yazıyorum güzel dilekleriniz için teşekkür ederim güzellerim. Allah sizlerede nasip etsin

ezgotum teşekkür ederimmmmm ramazandan sonra bi görüşelim de seni de bi sıka sıka tebrik ediyim ben her şey hep böyle yolunda gitsin bebeğim

bu arada nurayım nazlışım nerelerde yaa

evet nejlosum yazık bana bu aksam da kocikim yokkk malesef yine saman gibi geçecek olan bi aksam beni bekler

lavişimmm önemli olan iş tabiki balayı her zaman yapılır hakkınızda hayırlısı olsun tatlısım

Günaydın fıstıklaaaaaaaaaaaaarrrr
Nasılsınız, ne yapmaktasınız.
Ben uyuyamadım sabaha kadar, çok uykusuzum ama hala uyuyasım yok.

Mervem konuştuk bunları ve seni çok çok iyi anlıyorum... Ama bu sıkıntıdan kurtulmanın tek yolu dua ve sabır. Bi ara ver her şeye. eylüle kadar at kafandan sınavı, sizinkileri, herkesi... Seni iyi eden neyse ona yönel, aşka yönel. Kendini daha iyi hissetttiğinde çok daha sağlam adımlarla başlayacaksın her şeye.Ve lütfen içine kapanma olur mu? Yeniden hazırlanabilirsin ve ben senin gerçekten yapabileceğine inanıyorum.

Teşekkür ederim tatlım, umarım Lavinkuşum da böyle düşünüyordur. Dün yanlış anlaşıldım diye düşündüm doğrusu.Sonuçta ben de öğretmenim ve hiçbir branşa haksızlık yapılmasını istemem. Neyse inşallah iyi bir alımları olur diye dua edelim biz

Ezgiiiiiişşş teşekkürler canım İnşallah kuzum yaa çok kritik şu an bilemiyoruz ya sıralamayı dualarınızı bekliyorum bebeklerim

iyiyim siboşum sen nasılsınn? kuzu senin çiçeklerin sahibi belli oldu mu?
düğün tarihimiz yıldönümümüz olsun istiyoruz 17 mayıs yani canım. inşallah o güne ayarlayabiliriz
günaydınlar iyi olmaya çalışıyorum kuzum doğum günümde belli oldu kuzenimin 1 yıl önce gördüğüm uzaklarda okuyan sonradan asker olan bir kuzeni konuştuk ettik aileme söyledim ailem arkadanyız verceğin kararın dedi tanıdğımız bildiğimiz insanlar bi görüşün konuşun istersen dediler 1 hafta görüştük konuştuk ama ben hep isteksiz gittim içimden gelmedi.çoçuksa beni mutlu etmeye çalışıyodu sürekli.asker olduğunu sonradan söyledi :26: böle oldum ve çok çektin sibel hayır dedim ! ki yeni birine yeni bi ilşkiye hazır değilim ben daha onu anladım güzellikle olmıcağını söyledik uzamadan yolları ayırdık benim zamana ihtiyacım var daha kuzucum

elisimmm başın sağolsunn kuzummm bende internette görmüştüm haberi kuzenin olduğunu face de gördüm mekanı cennet olsun.pazarteside ben çok çokk yakın arkadaşmı motosiklet kazasında kaybettim aynen pazartesi aldım haberi bursaya gittim dün döndüm o anne babanın acısı beni bitirdi.. tarifi edilemez duygular Allah sabırlar versin hepimize genç ve ani ölüm olunca şaka gibi geliyo inanası gelmiyo insanın çookk çook zor bi durum

Son düzenleme:
kız siboş senin de kaderin benimki gibi midir nedir.. asker paratoneriyiz heralde..

eninde sonunda bi askerle evlenirsen sasırma

kız siboş senin de kaderin benimki gibi midir nedir.. asker paratoneriyiz heralde..

eninde sonunda bi askerle evlenirsen sasırma

aldım haberleri seninde öyleymiş eskiside askermiş sanırım ay yok çağlam ben yapamam dedim braz olumlu düşüncem derken üniversiteyi 3.sınıfta bıraktım asker oldum dedi kader işte ne blim ne denir istemediğin ot başında bitmesi gibi bişi sanırım :26:

bu arada blogun ne ccicikkk yaaa ki özellikle evinden kareler var bayıldımmmm masal gibi masaldan da ötesi

özleeeemmm canım arkadaşımm ogünde konuştuk uzun uzun tekrar okuyunca bida üzüldümm keşke böyle olmasaydı ama senin arkanda mükemmel bi ailen var ilk başta sakın üzülmek yok çok dahaa güzel günler gelicek eminimm bunaa

nihannnn
canım hayırlı olsunn erkek arkadaşın baya iyi almış inşallah güzel yerlere atanır canımm

mervoşşşş dünde dedimm umutsuz olmana gerek yok rabbim güzel kapılar açar inşallah sanada

teşekkür ederim siboşum daha güzelleri senin olsun

evet benim de öyleydi ne büyük konusmustum bidaha asker görmek istemiyorum diye

esimi görüp vuruldugumda da asker oldugundan bihaberdim kader işte... zor bir meslek hem de cok ama yapacak bir şey yok.. fedakarlık karsılıklı olursa bir sekilde orta yol bulunuyor yine de normal bir işe sahip olmasını cok ama cok isterdim

kısmet artık belki mecburi hizmet suremiz doldugunda Allah bize baska bir yol gösterir...

Sen de hep hayırlısını iste kusum... bir kere agzın yandı uzak duruyorsun evet ama belki de hayırlı olan kaderinde olan o meslekten biridir... Seni mutlu etsin de üzmesin de ne iş yaparsa yapsın önemi yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…