Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ya kuzum noluur sıkma canını her şeyin hayırlısı bunda da bir hayır var mutlaka...

cok mu umutsuz belki bakarsın bi mucize olur atanırsın ya da Allah baska bir kapı acar...

insanları sınavların kölesi edip yıllarını hayatlarını calan su sapsal sisteme bir cozum ne zaman gelecek cok merak ediyorum

öğretmenler işsiz... okullar öğretmensiz

ben bu işi çözemedim

Çok umutsuz malesef kuzum,tekrar deneyeceğim. Tabi yıl içindeki memur alımlarında da deneyeceğim şansımı.Bloğun hayırlı olsun bu arada canım.

Amin bebeğim inşallah,kenara bir köşeye de nazar duası as,evin pek güzelmiş maşallah.

daha güzelleri senin olsun kuşum

kenardan köşeden halleri var gerçi öyle her yeri her şeyi paylaşmadım henüz süprizi kaçmasın ...
yavaş yavaş alışıyorum diyelim seversem bu blog işini devam ederim artık

ay bizim kızlar artık hiç olmuyor sanırım akşamları ne zamandır nete girmiyordum akşam da pek kalabalık olmuyo demek artık burası

Dedemleri aradım,sesini duyunca zor tuttum kendimi. Sözümü tutamadım dedeme.

Ama bu br tek senin elinde değil ki... Çok şükür inanan insanlarız, sen elinden geleni yaptın merve, çok çabaladın gördük biz.
Bir yerde nasip meselesi... Türkçecilerin genel durumu ne baktın mı?

Sorma çağloşum... Öyle garip bir sistemin içindeyiz ki sorma gitsin.
Öğretmenler atama bekler okullar öğretmen. Herkes birbirinin dersine girer, görevlendirilir, yok ücretli filan.
Lavinle de o konu açıldı,bir de alan dışı geçişler yapılır alandakiler çok atanıyormuş gibi...
İnsanları neye mahkum ediyorlar, nasıl bir düzendeyiz ben de çözemedim

Çağlaaa blog mu açtın seeen, ben de hiç bakmıyom hee... bakar körüm valla
Işınlanıyorum ben oraya

evet nihantosum daha yeni sayılır ama alan adım cok uzun zamandır vardı da yazmıyordum hiç... neredeyse 2 senedir falan var sanırım blogun alan adı ama ici bostu

yavastan öyle yazmaya basladım ben de şimdilik

Güzel temennilerin için teşekkür ederim nejlacım çok sağol arkadaşım

Gamzem ççok sağol bitanem, Allah yuvana bolluk bereket ihsan etsin, mutluluğunuz daim ve kaim olsun bitanem

Bana da dua et olur mu

İnşallah lavincim, çok sağol desteğin için arkadaşım

evet nihantosum daha yeni sayılır ama alan adım cok uzun zamandır vardı da yazmıyordum hiç... neredeyse 2 senedir falan var sanırım blogun alan adı ama ici bostu

yavastan öyle yazmaya basladım ben de şimdilik

Kuzum çok çok beğendim, bir kere tasarım çok hoş,çok tatlı, çok ferah bu da okuma isteğini arttırıyor.
Üslubun da çok hoş, akıp gidiyor...
Konuların zaten tam bizim çağloşumuza yaraşır, umut dolu, aşk dolu..
Evin zaten çok çok hoş... Masal tadında dediğin gibi
Daha çok merak ettim ki ben şimdi.
Hayırlı olsun kuzucum, yaz bence.. Sen hep yaz

Nihancım amin sağolasın... Böylesi daha hayırlıymış demek ki...

oiiiiyy yerim senii

teşekkür ederim bebişkommm vakit buldukça yazıyorum zaten şimdilik bakalım

evin kendisi masal gibimidir bilemem kusum ama içinde bizim masalımızın yazıldığı kesin

Rabbim sana da ve isteyen herkese de nasip etsin kendi masalını kendi yuvasında yasamayı

amiin kuzum inşallah
Herkese yuvasını kurmayı ve musmutlu olmayı nasip etsin ve sizi de nazarlardan korusun

Amin çağlam, hayırlısı böyleymiş demek ki... inancımız sonsuz Allaha... Demek ki böylesi daha hayırlı imiş...

Lütfen dua et bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…