- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.021
Yeni evlenmiş kısa saçlılar cemiyeti yavrumSizi çok özlüyorum buarada tatlı sohbetlerimizi yoğunluk azalıyor diyorum hooooppp yenisi pörtlüyor
Nihancımmm canım benim ne güzel annikine kavuşmussun inşallah sevdiğine de kavuşacaksın canım benim
bugubugulopuummm canım benım Allah'ım hep yuzunu guldursuuunlokum nurayım demiş yogunlugumu felaketız bu ara 33 saat calısmıslıgım bıle var bıde malum sıkıntılı bı donemden gectım halada gecıyorum, böle zamanlarda ben pek konuskan olamıorum malesef Allah razı olsun destekcı arkadaslarım hal hatır sorunca haberleşiyoruz ama akıllarına gelmedıklerımde olmuyo degıl insan bole zamanlarda goruyo ıste dostu dusmanı
Nihaaanımmm bende özledim kuzucuuummm
Siboşum bende nurayım gibi gercek sandım bian okuduklarımıSabret bebegiim o iç yangını dunyanın en beter seyı bılıyorum ama nolursun sabret
Lavincim gelinliğini göremedim atmamışsın ama zevklı oldugun ıcın guzellıgını tahmın edıyorum Allah mutlu mesut giymeyi nasip etsin inşallah.
Pelintoşumunda neti 1-2 güne baglanıcak , telefondaki net pakedide bitti giremiyo hiç
İşteee geldiiiiimmm
Sonunda netime de kk ma da kavuştumPelininn inadı aybiki yendi hiç istemiyodu evde neti kocican ama telefondaki 2 gb. da doldurunca mecbur kaldı, faturayla tehdit ettim onu
Uzun zamandır gelememiştim hepinizi epey bi özledim
Evlendik, 1. aylarımızı bile kutladık ki maşallah hepimizeAllahım isteyen, hakeden herkese nasip etsin
Kimler varmış ki buralarda?
Hoşbuldum kestane şekerimKestanemmm,hoş geldinnn.Netsiz olur mu yaa,biz ne yaparız sensiizzz ? Biz de seni çok özledik ki...
Evet geldik siboşumpuuuffuumm gelmişş pelmişimmm gelmişşş
çook özledikk sizii amaa açmayın arayı bukadar
pufummokuyan herkez gerçek sanmış ben uyandığımda okadar afalladım ki öyle gerçekçi bişi görmedim hayatımda tüm güm gerçekten arıcakmı die tele baktım. ama aramadı ki aramasında işte ben böyle böyle atlatıcam düşe düşe gidicem belki ama tam kalkıcam
pelmişimm nasıl gidiokiii evlilikk ?
nejloşkoo iş bulursam çalışıcam inşallahNuraycımmm yaa ben de böyle bazen ev hanımı olmak istiyorum yaaa evlenince özellikle çocuk olunca falan. Sen çalışmayı düşünüyor musun?
mervem, çok gülünç duruma düşürüyor kendisini bu adam. evlenir çoluk çocuğa karışırsın, bu şey der : senin çocuğun vardı benden sakladın, nasıl sakladın onu sana sadece bunu soruyorumEmbesilden yeni inciler döküldü,20.30 sularında...
''Merak ettiğim tek bir şey var.Neden beni aldatma,arkamdan iş çevirme gereği duydun,ne yaptım ki ben sana...Kaç aydır muhabbetin vardı o çocukla ? ''
Cevap yazmadım,arayıp ağız dolusu küfürler etmek istedim.Ama Ya Sabır deyip sustum.
büşümm hoşgeldinnnsenin nasıl gidiyo evliliğin bakalımm
elisomm büşümm güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim bunları okudukça ben daha güçlü oluyorumm
hepinizi çok seviyorum kiii
büş hoşgeldinn kuzum.
senin menün de süper. benim sevdiceğim bulgur pilavına bayılır, en kısa zamanda ben de yapıyıımm
Hoşbuldum jeliboncuummHoşgeldin PeloommmmÖzledik senide özleşiyoruz hepbirlikte Bazen sadece göz gezdirip çıkıyorum bende.Bizde neti komşudan alıyoruz evde netsiz olmuyor.Çünkü kocikle akşamları film izlemek netten süper oluyor
Lokumumm hayırlı olsun telefonunnejloşkoo iş bulursam çalışıcam inşallah
nolur bulayım allahım
mervem, çok gülünç duruma düşürüyor kendisini bu adam. evlenir çoluk çocuğa karışırsın, bu şey der : senin çocuğun vardı benden sakladın, nasıl sakladın onu sana sadece bunu soruyorum
allahım ya.
idrak edemiyo mu artık ayrıldığınızı acaba. sizi hala birlikte mi sanıyo..
...
oyy pelinkuş gelmiiişş, lokum prensesi nazlı gelmişşşş
bu akşam yemeğe misafirim var beniiiimm . ilk kez yemeğe misafir alıyorum :) aşkıcığımın kuzentoşları geliyor.
menüme bakın bakalım
içli köfte (yuuuh artık dediğinizi duyuyorumben yapmadım, annem yapıp buzluğa atmıştı, ben sadece çıkarığ pişiricem)
meşhur pizzamdan artmıştı, onları da ufak ufak dilimleyip ortaya koyucam.
semiz otu, havuç, ceviz ve yoğurt birleşimiibayılıyorum buna
çoban salata
pirinç pilavı
fırında tavuk,patates(tavukları but şeklinde aldım, sosladım akşama doğru fırın poşetine koyucam. patates biber de ekliycem.ilk defa yapıyorum bunu :))
tatlı olarakta bisküvili pasta yaptım
bence yeter :26:
..
dün süper bi gündüü, saçlarımı kestirdim ben de eliso gibii :) omuzlarımda artık :) kafam hafifledi resmenne taşıyomuşum öyle ben
kuaförden aldı kocacıkım beni, sonraaa bir süpriiz var dedii
aylardır sayıkladığım telefonu aldıı bana :124: sonra bunu kutlamaya götürdü :) çok güzel bi yemek yedik.
nüfus cüzdanlarımızı değiştirdik
pelinimmm nurayımmm diğer hepinizzz Allahımm ağzınızın tadını hiçççç bozmasınn
pelinimm güzel dileklerin içinde teşekkür ederim çizdim ki bile yolumu işte tıngır mıngır gitmeye çalışıyorum şimdilik
nurayım menü süper o ilk yaptıgın mamalar süper ötesi olurkii üstesinden gelirsin sen saçlarında eminim çok yakışmıştır evlenenler yükü atıyo üzerinden resmen
Amanıııııııııııınnnn
Aşk kuzularım toplanmış mı yine...
Cıvıl cıvıl olmuş yine topiğimiz çok sevindim ki been
Pelintoşum hoş geldin, çok iyi yapmışsın eve net almakla, evlensem ben de istemeyebilirim çünkü sevgilicik oturursa kalkmaz ben de deli olurumama netsiz olmuyor napacaaan mecbur
Büüüş, Nuray, elis nasılsınız, evli hatunlar misafir de ağırlarlarmış oy oy oy
Nejloşum oh çok iyi yapmışsınız canım yaa, bizim de sınav üstü olduğundan mütevellit yapamadık böyle gezin bizim yerimize de
Bugucum nurayın yorumuna katılıyorumTakma artık boşveeer
Nihantoşuummhoşbuldum bebeğimm
Bizde deli olan taraf aybik olcak galiba ama akşamları pc.yi falan elime almayı düşünmüyorumzira aybikin diline düşmek istemiyoruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?