Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Yeni evlenmiş kısa saçlılar cemiyeti yavrum Sizi çok özlüyorum buarada tatlı sohbetlerimizi yoğunluk azalıyor diyorum hooooppp yenisi pörtlüyor

He he tam öyle oldu elisim, biz de seni özlediiikkk.

Nihancımmm canım benim ne güzel annikine kavuşmussun inşallah sevdiğine de kavuşacaksın canım benim

Tatlışım çok sağ ol, hepimiz kavuşalım hepimizGittin mi sen de memleketine?

Aaa bizim pufitomuz gelmiiş
Nasılsın diycem ama çok yogunmuşsun canım Allah kolaylık versin. Geçmedi mi sıkıntıların ben düzeldi biliyordum. Umarım atlatırsın bu sıkıntıları canım, gel buraya da anlat, elimziden bir şey gelmese de dinleriz

Günaydın Bebeciklerrrrr Gününüz güzel,kocaman mutluluklarla geçsin inşAllah Gıdıkladım hepinizi

İşteee geldiiiiimmm

Sonunda netime de kk ma da kavuştum Pelininn inadı aybiki yendi hiç istemiyodu evde neti kocican ama telefondaki 2 gb. da doldurunca mecbur kaldı, faturayla tehdit ettim onu

Uzun zamandır gelememiştim hepinizi epey bi özledim

Evlendik, 1. aylarımızı bile kutladık ki maşallah hepimize Allahım isteyen, hakeden herkese nasip etsin

Kimler varmış ki buralarda?

Kestanemmm,hoş geldinnn. Netsiz olur mu yaa,biz ne yaparız sensiizzz ? Biz de seni çok özledik ki...

puuuffuumm gelmişş pelmişimmm gelmişşş
çook özledikk sizii amaa açmayın arayı bukadar

pufumm okuyan herkez gerçek sanmış ben uyandığımda okadar afalladım ki öyle gerçekçi bişi görmedim hayatımda tüm güm gerçekten arıcakmı die tele baktım. ama aramadı ki aramasında işte ben böyle böyle atlatıcam düşe düşe gidicem belki ama tam kalkıcam

pelmişimm nasıl gidiokiii evlilikk ?

Kestanemmm,hoş geldinnn. Netsiz olur mu yaa,biz ne yaparız sensiizzz ? Biz de seni çok özledik ki...
Hoşbuldum kestane şekerim

Kocişcan biraz takıntılı nete kestanem, kk'yı falan da biliyo bi de bütün gün saçma konular okuyup kurma kendini akşam olunca da olmayacak şeylerden yıpratma bizi dedi bende söz verdim, yabancı konulara girmicem diye

Sonunda geldim işte

Evet geldik siboşum Kardeşler olarak sırayla geldik
Allah yardımcın olsun sibelim, inşallah atlatıcaksın bu zor gunleri, son durum ne bi gelişme var mı inan bilmiyorum bitanem ama seni üzecek bi hamle bile yapmasına izin verme.. sana ulaşmasını engelle ve kendine tertemiz bi yol çiz

Evliliğe gelince :78::78::78:
Süper gidiyo, çook çok güzel gidiyo kuşum Aşkla yapılan mamalar, sürprizler, balkonda dostlarla çay keyfi, bazen arkadaşlarla parkta okey turnuvası, yürüyüşler, helva arası dondurmalar çok güzel gerçekten Mutluyuz, darısı başına kuşum

Hoşgeldin Peloommmm Özledik senide özleşiyoruz hepbirlikte Bazen sadece göz gezdirip çıkıyorum bende.Bizde neti komşudan alıyoruz evde netsiz olmuyor.Çünkü kocikle akşamları film izlemek netten süper oluyor

Nuraycımmm yaa ben de böyle bazen ev hanımı olmak istiyorum yaaa evlenince özellikle çocuk olunca falan. Sen çalışmayı düşünüyor musun?
nejloşkoo iş bulursam çalışıcam inşallah
nolur bulayım allahım

mervem, çok gülünç duruma düşürüyor kendisini bu adam. evlenir çoluk çocuğa karışırsın, bu şey der : senin çocuğun vardı benden sakladın, nasıl sakladın onu sana sadece bunu soruyorum
allahım ya.
idrak edemiyo mu artık ayrıldığınızı acaba. sizi hala birlikte mi sanıyo..
...
oyy pelinkuş gelmiiişş, lokum prensesi nazlı gelmişşşş

bu akşam yemeğe misafirim var beniiiimm . ilk kez yemeğe misafir alıyorum :) aşkıcığımın kuzentoşları geliyor.
menüme bakın bakalım
içli köfte (yuuuh artık dediğinizi duyuyorum ben yapmadım, annem yapıp buzluğa atmıştı, ben sadece çıkarığ pişiricem)
meşhur pizzamdan artmıştı, onları da ufak ufak dilimleyip ortaya koyucam.
semiz otu, havuç, ceviz ve yoğurt birleşimii bayılıyorum buna
çoban salata
pirinç pilavı
fırında tavuk,patates(tavukları but şeklinde aldım, sosladım akşama doğru fırın poşetine koyucam. patates biber de ekliycem.ilk defa yapıyorum bunu :))
tatlı olarakta bisküvili pasta yaptım

bence yeter :26:

..
dün süper bi gündüü, saçlarımı kestirdim ben de eliso gibii :) omuzlarımda artık :) kafam hafifledi resmen ne taşıyomuşum öyle ben
kuaförden aldı kocacıkım beni, sonraaa bir süpriiz var dedii
aylardır sayıkladığım telefonu aldıı bana :124: sonra bunu kutlamaya götürdü :) çok güzel bi yemek yedik.
nüfus cüzdanlarımızı değiştirdik

pelinimmm nurayımmm diğer hepinizzz Allahımm ağzınızın tadını hiçççç bozmasınn
pelinimm güzel dileklerin içinde teşekkür ederim çizdim ki bile yolumu işte tıngır mıngır gitmeye çalışıyorum şimdilik
nurayım menü süper o ilk yaptıgın mamalar süper ötesi olurkii üstesinden gelirsin sen saçlarında eminim çok yakışmıştır evlenenler yükü atıyo üzerinden resmen

Son düzenleme:
kuzularrr ben geldimmm tebriklerini ileten butun bebeklere tesekkurler :-D
ezgim ins sinavinin sonucu superotesi olur kuzucum
bugummm yeni mutlulugun hep yuzunu guldursun gerisi bos canims hic takma kafani degerli olan sensin ;-)
sibosummm Allah seni bian once ferahliga kavustursun tatlim dualarimdasin
pelintoss ve pufff karisimii optum sizleri:-*
nurayimm bence menu super mamalar sonrasi bide kahve keyfi oldumu tadindan yenmez ;-)
benimde bu hafta iki gun misafirim vardi bi gunde disaridaydik sonunda bugun kocikimle evimizde basbasa yicez menumdede yayla corba firinda tavuk bulgur pilavi yogurt var cay keyfi icinde pudingli kek

Nurayimoommm Sıhhatler olsun bebişim.Aynen bende hafiflemiştim gerçekten baya baya bakımlı hal aldılar gerçekten Menünü yesinler Bayılırım semizotuna Ellerine sağlık bebiş

Sibelim hayatta malesef bazen istemediğimiz birçok şeyle karşılaşıp sınava tabi tutuluyoruz.Zamanında bende başka şekilde tabii olmuştum.Çok yıkıcı zor zamanlar geçirdim ama yılmadım.Ayakta kaldım.Dualar ettim.Rabbim sanada elbet ışığını göstericektir.Benim ışığım kocam oldu 6 sene önce ellerimden tuttu beni hayat oldu bana sanada biri yada bişeyler hayat olucaktır emin ol

büşümm hoşgeldinnn senin nasıl gidiyo evliliğin bakalımm

elisomm büşümm güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim bunları okudukça ben daha güçlü oluyorumm
hepinizi çok seviyorum kiii

büş hoşgeldinn kuzum.
senin menün de süper. benim sevdiceğim bulgur pilavına bayılır, en kısa zamanda ben de yapıyıımm

kuzummm hosbuldumm evlilik super gidiyo kociskomla mutlu mesut geciniyoruz tek sorun ailemden uzakta olmak ama alismaya basladim yavas yavas sagolsun sevgilikim cok destek oluyo
canimm guclu ol tabiki hem biz hep burdayiz yanindayizki sakin kendini yalniz hissetme ;-)

büş hoşgeldinn kuzum.
senin menün de süper. benim sevdiceğim bulgur pilavına bayılır, en kısa zamanda ben de yapıyıımm

nurayimm hosbuldumm buarada saatler olsun kuzum saclara kiymissin ben hala cesaret edemedim ama haftasonu kestircem galiba kurutmak dert hele kisin hic dusunemiyorum :-D
canim bulgur pilavini ben domatesli yesil biberli yapiyorum daha guzel oluyo ;-)

MErhabalar şekerlerrrrr

Nasılsınız bakalım???

Nurayımmm inşallah çok süper bi iş bulursun tatlımmmm.

Mervecimmmm bu kişi senin birisini bulup sevebileceğini hesaba katmamış ve bunu kaldıramıyor sakın sıkma canını sınavına odaklan tatlımmm

Pelitoooommmm hoşgeldinnn iyi olmuş net almanızzz ya çoook sevindimmm

Nihancımmm ben cumartesi gidiyorum memlekete, şimdi sevdicekle beraberim bi kaç gün beraber gezelim dedik

Hoşbuldum jeliboncuumm
Benimki de film delisidir ama digiturk dışında hiç dvd ye film takıp izlemedik daha eli kulağındadır
Lokumumm hayırlı olsun telefonun instagramda takip ettiğini görünce içime doğmuştu yeni bir telefon aldığın güzel günlerde kullanın inşallah kuşum.
saçlar gitmiş rahatlamışsındır.
bende 1-2 hafta once kestirdim, hatta instagramda fotim var görebilirsin yeni imajımı
ben bayagı kısa kestirdim, kısa küt.

evlendikten sonra evde bitmek bilmeyen kıl, tüy yüzünden kendimi temizliğe adadım, buna saç da eklenince hele viledaya dolanan saçlar(!) hiç çekilmiyo. şimdi çok rahatım

mönüne bayıldım! bizde gelelim mi misafirliğe o içli köfteler bitmeden çok severim ben

bu akşam benim de bulgur pilavım var ama yanında ne yapsam kararsızım :26:

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin sibelim inşallah

Amanıııııııııııınnnn
Aşk kuzularım toplanmış mı yine...
Cıvıl cıvıl olmuş yine topiğimiz çok sevindim ki been
Pelintoşum hoş geldin, çok iyi yapmışsın eve net almakla, evlensem ben de istemeyebilirim çünkü sevgilicik oturursa kalkmaz ben de deli olurum ama netsiz olmuyor napacaaan mecbur

Büüüş, Nuray, elis nasılsınız, evli hatunlar misafir de ağırlarlarmış oy oy oy

Nejloşum oh çok iyi yapmışsınız canım yaa, bizim de sınav üstü olduğundan mütevellit yapamadık böyle gezin bizim yerimize de

Bugucum nurayın yorumuna katılıyorum Takma artık boşveeer

Nihantoşuumm hoşbuldum bebeğimm

Bizde deli olan taraf aybik olcak galiba ama akşamları pc.yi falan elime almayı düşünmüyorum zira aybikin diline düşmek istemiyoruuuummm

Nihantoşuumm hoşbuldum bebeğimm

Bizde deli olan taraf aybik olcak galiba ama akşamları pc.yi falan elime almayı düşünmüyorum zira aybikin diline düşmek istemiyoruuuummm

Bence de kuzum evliliğin tadını çıkarmak varken... doya doya gezin tozun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…