Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Tatlı gelincikleriiiiiiiiiiimmmm, şekerler nasılsınız?
Kaç gündür yoktum bilmem fark eden oldu mu
Bugün anneciğime kavuştum..Nasıl da özlemişim ya ağladı zaten görünce
18 saatlik yorucu bir yolculuk sonrası sersem gibiyim şu an.

Lavinkuşum
nihayet görebildim nasıl yakışmış maşallah sanaaaaaa
Çok beğendim zaten ilk gösterdiğinde de beğenmiştim, Allah mutlulukla giymeyi de nasip etsin

Bugu buguuuuuuuuuuuu
Bu nazar boncukları sana, seni mutlu edebilecek, sahiplenecek, koruyup kollayacak aşkı bulmuşsun inşallah daim olur tatlım.O mesajları da hiiç takma kafana cevap vermezsen söneceğine inanıyorum Kardeşinin yaptığı da doğru değil ama düşünüp üzülme ne kadar bekleyecektin ki, ayrıca gönül bu zaman mı tanırmış...

Çağloşum 1. ayınız bitmiş, zaman ne de tuhaf bir şey...Ne zaman geçti bir ay Aşk dolu yuvanızda hep gülmenizi diliyorum tatlım. Ayrıca ben de gecenin sonrasına şaşırdım Kayınbabişine de maşallah canım. Ne aldığını bilmiyorum da düşünmesi bile yeter.

Nuraycıım
hamarat gelinimiz teşekkü ederim güzel dileklerin için. Abim adına gerçekten mutluyum dediğin gibi onlar da birkaç yıl beklediler de benim yıllardır bekleyişimi kimsenin umursamamasına üzülüyorum ben. Ayrıca iki abimi de beklemeliymişim. Kimse benim uzakta tek başıma yaşadığımı düşünüp üzülmüyor maalesef. Neyse canım mutlu olsunlar hepsi ne diyebilirim ki.

Nejlacım nasılsın canım? Evet yaa bir engel daha İkisi de evlensin diyorum bir an önce

Ezgicim sınavının iyi geçmesine sevindim inşallah hayırlı haberlerini de alırız, iyi tatilleeer
Elisim sen yoğun olup gelemesen de aklımızdasın kii

NAzlıcıkla pelintoş da özlettiler gerçekten gelsinler artık

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim bebeklerim Dün kocikimle Forum istanbul'a gittik işlerimizden direk.Dışarda yemek yedik sonra birlikte sinema yaptık kocikimle Sonra evde devam ettik keyfe Çok seviyorum kocikimi Rabbim nice güzel aylar göstersin cümlemize Buarada bende saçımı kestirdim bebişlerim çok kısada değil uzunda değil artık

Nihanım zaten sönmüştü davranış,bu da kendiliğinden geri gelme oldu. Bundan sonra hayatıma salça olmaz inşallah.

Kuzummm benim fark ettik tabi ki...Hayırlısıyla bir dönemi daha tamamladın,darısı başıma,anneciğine de kavuşmuşsun,oh miss.

İyi dileklerin için teşekkür ederiz fıstığımmm.

Evlenince herkes saç kestiriyor
Ne güzel gezmişsiniz canım, maşallah sizee

Evet canım kavuştum çok şükür,teşekkür ediyorum
Bu kez de aşktan uzağa düştüm ama En az iki ay göremiycem...
Benim ömrüm böyle hep bir şeyleri özlemekle geçiyor.
Darısı başına inşallah canım, atanma haberlerini alırız burdan inşallah.
Bundan sonrasında çok karışacağını sanmıyorum canım, o kadar düşmez herhalde.

Ağzımı bozacağım susayım en iyisi.

İnşallah canım,senin sevdiceğin de atanır hayırlısıyla,gönüller bir olsun,biz de uzağız.

Elisooomm maşallah size,darısı yıldönümlerinize olsun fıstığım.

İnşallah bugucum inşallah atanır
Bozma bozma sakin ol

Teşekkürederim bebitom Seninde buarada haberlerini okuyorum kusum MaşAllah diyorum başkada yorum yapmıyorum Aşk kokasın emiii

Nihancımmm canım benim ne güzel annikine kavuşmussun inşallah sevdiğine de kavuşacaksın canım benim

Çağlacımmm çook güzel geçirmişsiniz 1. ayınızı Rabbim bozmasın inşallahhhh kuşum benimmm

Eliscimmm sizin de mutluluğunuzu bozmasın Rabbim kocişini ne kadar çook sevdiğin belli oluyor

Nuraycımmm yaa ben de böyle bazen ev hanımı olmak istiyorum yaaa evlenince özellikle çocuk olunca falan. Sen çalışmayı düşünüyor musun?

Amin tatlım cümlemizinkini Çok seviyorum Nejlam kocikimi

ahhhh .....
o feraha çıkcağım gün gelmeli hemen nurayım

Embesilden yeni inciler döküldü,20.30 sularında...

''Merak ettiğim tek bir şey var.Neden beni aldatma,arkamdan iş çevirme gereği duydun,ne yaptım ki ben sana...Kaç aydır muhabbetin vardı o çocukla ? ''

Cevap yazmadım,arayıp ağız dolusu küfürler etmek istedim. Ama Ya Sabır deyip sustum.

bugubugulopuummm canım benım Allah'ım hep yuzunu guldursuuun lokum nurayım demiş yogunlugumu felaketız bu ara 33 saat calısmıslıgım bıle var bıde malum sıkıntılı bı donemden gectım halada gecıyorum, böle zamanlarda ben pek konuskan olamıorum malesef Allah razı olsun destekcı arkadaslarım hal hatır sorunca haberleşiyoruz ama akıllarına gelmedıklerımde olmuyo degıl insan bole zamanlarda goruyo ıste dostu dusmanı

Nihaaanımmm bende özledim kuzucuuummm

Siboşum bende nurayım gibi gercek sandım bian okuduklarımı Sabret bebegiim o iç yangını dunyanın en beter seyı bılıyorum ama nolursun sabret

Lavincim gelinliğini göremedim atmamışsın ama zevklı oldugun ıcın guzellıgını tahmın edıyorum Allah mutlu mesut giymeyi nasip etsin inşallah.

Pelintoşumunda neti 1-2 güne baglanıcak , telefondaki net pakedide bitti giremiyo hiç

Puflar prensesim çok teşekkür ederizzz. Rabbim yardımcın olsun,dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…