- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.001
Kızlar ben geldim bebeklerimDün kocikimle Forum istanbul'a gittik işlerimizden direk.Dışarda yemek yedik sonra birlikte sinema yaptık kocikimle Sonra evde devam ettik keyfe Çok seviyorum kocikimi Rabbim nice güzel aylar göstersin cümlemize Buarada bende saçımı kestirdim bebişlerim çok kısada değil uzunda değil artık
Evlenince herkes saç kestiriyor
Ne güzel gezmişsiniz canım, maşallah sizee
Nihanım zaten sönmüştü davranış,bu da kendiliğinden geri gelme oldu.Bundan sonra hayatıma salça olmaz inşallah.
Kuzummm benim fark ettik tabi ki...Hayırlısıyla bir dönemi daha tamamladın,darısı başıma,anneciğine de kavuşmuşsun,oh miss.
İyi dileklerin için teşekkür ederiz fıstığımmm.
Mecbur canımEtrafta saç görmek insanı çileden çıkarıyor açıkçası.Yıprandıda zaten kurutmasıda dert falan filan
Evet canım kavuştum çok şükür,teşekkür ediyorum
Bu kez de aşktan uzağa düştüm amaEn az iki ay göremiycem...
Benim ömrüm böyle hep bir şeyleri özlemekle geçiyor.
Darısı başına inşallah canım, atanma haberlerini alırız burdan inşallah.
Bundan sonrasında çok karışacağını sanmıyorum canım, o kadar düşmez herhalde.
Ağzımı bozacağım susayım en iyisi.
İnşallah canım,senin sevdiceğin de atanır hayırlısıyla,gönüller bir olsun,biz de uzağız.
Elisooomm maşallah size,darısı yıldönümlerinize olsun fıstığım.
En iyisini yapmışsınız o zaman
Ağzımı bozacağım susayım en iyisi.
İnşallah canım,senin sevdiceğin de atanır hayırlısıyla,gönüller bir olsun,biz de uzağız.
Elisooomm maşallah size,darısı yıldönümlerinize olsun fıstığım.
Nihancımmm canım benim ne güzel annikine kavuşmussun inşallah sevdiğine de kavuşacaksın canım benim
Çağlacımmm çook güzel geçirmişsiniz 1. ayınızı Rabbim bozmasın inşallahhhh kuşum benimmm
Eliscimmm sizin de mutluluğunuzu bozmasın Rabbim kocişini ne kadar çook sevdiğin belli oluyor
Nuraycımmm yaa ben de böyle bazen ev hanımı olmak istiyorum yaaa evlenince özellikle çocuk olunca falan. Sen çalışmayı düşünüyor musun?
Teşekkürederim bebitomSeninde buarada haberlerini okuyorum kusum MaşAllah diyorum başkada yorum yapmıyorum Aşk kokasın emiii
Canım benim yaaa,çok teşekkür ederizzz.Dualarını eksik etme e miii ?
sibelim günaydın
farzetkiye yazdığını okudum da, bi an gerçek sandım biliyo musun ve gözlerim doldu. kıyamam sana ya. rabbim bir an önce feraha çıkarsın o yüreğini.
sen benden daha hamarat bi gelin olacaksın.
Bebekleriiim mail yolladığımı söylemeyi unutmuşum ama görmüşsünüz neyse ki...
İyi dilekleriniz,dualarınız için çok teşekkür ederiz bebek suratlılarım.
Ya kestanemle pufumuz nerde ? :44: Hiç gözükmüyor ikisi de.
bugubugulopuummm canım benım Allah'ım hep yuzunu guldursuuunlokum nurayım demiş yogunlugumu felaketız bu ara 33 saat calısmıslıgım bıle var bıde malum sıkıntılı bı donemden gectım halada gecıyorum, böle zamanlarda ben pek konuskan olamıorum malesef Allah razı olsun destekcı arkadaslarım hal hatır sorunca haberleşiyoruz ama akıllarına gelmedıklerımde olmuyo degıl insan bole zamanlarda goruyo ıste dostu dusmanı
Nihaaanımmm bende özledim kuzucuuummm
Siboşum bende nurayım gibi gercek sandım bian okuduklarımıSabret bebegiim o iç yangını dunyanın en beter seyı bılıyorum ama nolursun sabret
Lavincim gelinliğini göremedim atmamışsın ama zevklı oldugun ıcın guzellıgını tahmın edıyorum Allah mutlu mesut giymeyi nasip etsin inşallah.
Pelintoşumunda neti 1-2 güne baglanıcak , telefondaki net pakedide bitti giremiyo hiç
Puflar prensesim çok teşekkür ederizzz.Rabbim yardımcın olsun,dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?