Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ezgimm inanmıyorum yaa çok geçmiş olsun Allah korumuş canım ya :26: şok oldum okuyunca Allah bida yaşatmasın tatlım.

hoşbuldum :) aranızda yeniyim, sizlerle güzel paylaşımlar yapmak için geldim bende :)
birbirimize destek olmak ne güzel :)))

Kızlar hepinize çok teşekkürederim bitanelerim Geldim geldim Çağlooommmm özlemle geldim gerçekten Çok güzel Çağlom ya sihirli değnek değmiş gibi gerçekten.Çok başka bişey gerçekten.Keşfe çıkmış gibiyiz birbirimizde kocacımlaDün bulusup aşkımla eve öyle geçtik.Nasıl özleşmişiz.Artık daha başka özler olduk evlendikten sonra gerçekten.

Ezgitom çok geçmiş olsun.Allahtan siz iyisiniz Rabbim korumuş kuzucum.

Kuzummmm Rabbim sizede nasip etsin inşAllah.Sizde tadın bu duyguları yaşayın çok dua ettim hepinize Allah ım kabul etsin.Amin bitanem Rabbim cümlemizin yuvasını nazarlardan korusun

Ezgicim çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten, üzüldüm ama iyi olmanıza da sevindim. Allah yaşatmasın bir daha.

Kuzummmm Rabbim sizede nasip etsin inşAllah.Sizde tadın bu duyguları yaşayın çok dua ettim hepinize Allah ım kabul etsin.Amin bitanem Rabbim cümlemizin yuvasını nazarlardan korusun

Sağ ol tatlım, Allah dualarınızı kabul eylesin inşallah hayırlısıyla nasip olur

Elisciiimmmm... maşallah sizee nasıl güzel nasıl içten yazmışsın, ağladım resmen.. gözlerim hala dolu dolu yazarken... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah kuzuuumm, bir ömür hep böyle ilk günkü gibi heyecanlı olun inşallah...

ezgicim ne diosun sennn Allah korumus vallaha ayyy nasıl elim ayagım titredi yangın falan okuyunca birdennn kendinize de kuzunuza da iyi bakın kusumm sadaka falan verin hemennn

sibosummm Yerim seni benn sana daha bile guzelleri nasip olacak hiç merak etme Senn

eliscim aynen oyle ne cabuk alısıyo insan dimi sanki yıllar boyu her an yanyanaymıs gibi

sanki yıllardır hep onunla uyuyomussun gibi yataktaki varlıgına hemen nasıl alısıveriyo insan bian bebekligine donmusun gibi oluyo bazen gece arada uyanırsan boyle direk kokusunu arıyosun sonra burnunu boynuna gomup tekrar uykuya ole dalıyosun falan

neyse işte tamam kapatalım bu muhabbetleri yoksa işten kacıcam

özetle: evlenin, evlendirin anacım bu kadar

Amin canımmmm benimm Kıyamam ki ya Darısı başınıza inşAllah.Biliyordun zaten benim ne kadar çok evlenmek istediğimi Allah ım gördü nasılda herşey biranda gelişti Çok güzel,çok heyecanlı birşey gerçekten evlilik.Yenilikleri birlikte keşfetmek,yeni özelliklerini görmek süper bişey.Hemencik evlendiricem 2014 gelinciklerini

Eliscim yazdıklarını okudum ve çoooook mutlu oldum ne güzel herşey hayal ettiğiniz gibi Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın yaaa

Ezgicim çook büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

Ama olan var olmayan var bacılar olmuyo böyleee
Şimdi ben sınav arifesinde sarıyorum benimkinin başına hayallerle, heveslerle sonra alıyorum cevabımı oturuyorum kös kös
Sonra da benimkine kızıyorum eski romantikliğin nerde diyee...
Yok yok ben temmuzun 6 sına kadar romantiklik, aşk meşk düşünmeyeyim en iyisi üzülüyorum daha çok
Ama sizi böyle görmek de çok güzelmiş yaaa

Nihancım seninki bi atansın kafası bi rahatlasın bak da gör nasıl romantik oluyorrr stresten yazık odaklanamaz ama yaaa atanınca beklemeyin siz artık

Nihancım seninki bi atansın kafası bi rahatlasın bak da gör nasıl romantik oluyorrr stresten yazık odaklanamaz ama yaaa atanınca beklemeyin siz artık

Ah tatlım yaa... Valla atansa da rahatlasak artık. Adam hayal bile kurmuyor artık gerçek olmazsa üzülüyoruz diye. Haklı mı evet haklı e ben de ilgi bekliyorum, upuzun mesajlar bekliyorum eskisi gibi.. Ama ders çalışmak zorunda anlıyorum... Artık kpss lafı bile midemi bulandırıyor, ben daha çok stresteyim, nolcak diye... Yemekten içmekten kesildim resmen. Bilmiyorum Allah'a sığındım kuzum...

Seni çooooooook iyi anlıyorum tatlım benim da hayal kurmam yasak ee malum daha 2 yıl var seneye okul bitiyor inşallah belki de bitmiyor bilmiyorum nasip sonra iş askerlik ohoooooo artık glüyorum tatlım seni seviyor yaaa dediği gibi ya olmazsa diye düşünüp seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyor ama atandıktan sonra yapmazsa bunları küs ona
Ama canım nolur sen böyle yıpratma kendini olur mu bak o sınava gireceği gün bi teheccüte kalkarız dua ederiz hem ramazan ayı da geliyor bol bol dua edelim

Çağlaaa, Eliiiiiiiiiiisss kırılmadınız değil mi bi önceki mesajımaa...:26:
Sizin mutluluğunuzu anlatmanız bizleri gerçekten mutlu ediyor, ne güzel örnek de oluyorsunuz bizlereee.
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır

Canım yaa iyi ki varsınız, Allah razı olsun. İnşallah okulu seneye biter, daha fazla beklemek zorunda kalmazsınız. Zaten ona da diyorum sınav sonrasında beni bolca şımartmak zorundasın diye Ama özlüyorum ben de napim... Çok düşünmemek lazım, yoksa gerçekten daha kötü oluyor her şey. O ilk sınav sonrası sonuçlar açıklanıp da olmadığında öyle ağladım ki yok böyle bir şey...Ömrümde öyle ağlamadım ben soluğum kesilmişti, gözlerim nasıl şişmişti dokunamıyordum bile... Bu düzen insanı nasıl da mahvediyor. Sonra kendine gel kızım dedim, vardır bunda da bir hayır, güçlü ol ki o da bırakmasın kendini dedim... Tevekkül edince Allah gönlüne bir ferahlık veriyor, güç veriyor. Çok şükür bu yıl aşkımızın en güzel yıllarından birini yaşamış olduk aynı zamanda... İşte sınav yaklaştıkça aynı korkular günyüzüne çıkıyor ister istemez. Evet canım dua edelim bol bol, dualarınızla, desteğinizle yanımda olmanız harika, Çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

canım sizde mi atama bekliyorsunuz off bizdee nedir çektiklerimiz bu atamalar yüzünden pufff bizimkiside atansada işler çok çabuk hızlanıcak inş haziranda atanır hayırlısıysa

İnsanın zamanla hayatının merkezi nasıl da değişiyor değil mi???

Bazen diyorum bir de çocuğum olsa, kesin bırakırım işi

Ama sen home-office çalışma yaparsın, çok da güzel olur bak.

Canım benim kiraladığımız evi iptal ettik, başka yerden kiralayacağız. Şimdi onun işleri var, haftasonu da düğün alışverişi yapılacak. Ufak çapta sandık krizi çıktı ama kayınvalide ile benim annoş bastırınca pes ettim

Çok çok çok mutlu oldum, Allah'ım tüm isteyenlere böylesini nasip etsin

Ne zaman düğün? Ben düğün günü için gün sayan tek kişiyim artık, beraber sayarız:)

Okuyunca şok oldum Ezgicim, Allah sizi korumuş, çok geçmiş olsun:26:

Sen artık evlendin ya yolumuz tam açıldı

canım sizde mi atama bekliyorsunuz off bizdee nedir çektiklerimiz bu atamalar yüzünden pufff bizimkiside atansada işler çok çabuk hızlanıcak inş haziranda atanır hayırlısıysa

Evet kitkitcim biz de atama bekliyoruz. Üstelik artık puanlar tek yıl geçerli ya, sınava girecek bakalım ne olacak, bekliyoruz inşallah tüm bekleyenlere Rabbim hayırlı bir kapı açar.

Aa neden ki canım uzak olacaktı sanırım ondan mı? İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz ve güzel bir alışveriş olur inşallah canım. Annneler, kayınvalideler her şey usulüne göre olsun istiyor işte, hatıra olur...

Cagglaaacaanımm, cok tebrık ederım, Allah mutluluunu daım etsın. Ne guzel anlatmıssın herseyı. KK'ya pek gıremıyorum ama hep aklımdasınız. Nurayım da evlendı, prensesler gıbı olmustu fotograflarını gordum, senınkılerı de cok merak edıyorum.

Ahh ah darısı basıma, ınsallah hayırlı zamanlarda yasarım herseyı :)

Âmin canımmm, darısı 2014 gelinlerine inşallah... Tekrar maşallah size de kuzum, Rabbim nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…