- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.801
Kizcelerim..
Pazar gecesi tatlı tatli yazdıklarınzi okuyup tam cevap yazıyordmki binamiza yıldırım düştü, yangın cikti. Dumanlar, bagrismalar...Allah im kâbustu...bebekte var biliyorsunz.. dumanlarin icinden simsiyah çıktık. Pijamalarla terliksiz sırılsıklam sokaktaydik...şükürler olsunki canimiz sağ bebiste iyi.bugün geçtik eve halamda kalıyorduk...oyle işte...
Bugu ve kubra sizin adınıza cok sevindim inanin. Insallah bu sefer gönlünüzdeki kişiyi omrunuze nasip eder rabbim.
Caglam ve elisom herşey mükemmel görünüyor. Hayatıniz hep boyle devam etsin hep mutlu olun
valla siboşşummm sorma ben fena isyanlardayım öle böle değil... kafayı yiorum burda sanki askım yanımdan geciyo gibi kokusu gelio burnuma habire... o da bensiz evde duramıyomus sabahları beni duraga kadar bırakıp geri donuyo dun gidip biraz kestiriyim bari vakit gecsin demiş ama yataga yatat yatmaz sen koktu sağ yanım kenarda duran pijamalarına baktım onlara sarıldım duramadım yatakta kalktım annemlere gittim dedi kocikim benim ya
yeni evlilik bu yandan da biraz zor bisey
özluuuşş sagol bitanemm darısı basına güzel güzel seyler duyuyorum hani
veee işte beklenen isim de geldi... düğündaşımmmm seni o kadar iyi anlıyorum ki sanki hayatına sihirli bir degnek degdi dimi??? oyle hissediyosun
cok sevindimmm herseyin mukemmel gecmesineee yagmur icin bana da ole dediler hatta dediskom dua okudu... düğününde yagmur yağan gelin bereket timsalidir kuracağı yuvaya bereket götürür duası okunur dedi...bereketli gelinler olduk biiiiiiiiiiiiizzz
merhaba inci hos geldin tesekkur ederiz
Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssss hoşgeldin kuzum
Çok özledik seni de ama elis ağlatın sen beni... Nasıl güzel anlatmışsın öyle...
Sanki kınanda, düğününde yanındaymışım, görmüşüm gibi hissettim.Testi adetnizi çok beğendim, çok hoş olmuştur.
Hele dedin ya eşin seni gördüğünde donmuş, kulağına fısıldamış filan Allah daim etsin hep böyle olsun aşkınız.
Her anınızın güzel geçmesine gerçekten çok çok sevindim...
Maşallah size Rabbim korusun yuvanızı, aşkınızı, huzurunuzu nazarlardan
Kizcelerim..
Pazar gecesi tatlı tatli yazdıklarınzi okuyup tam cevap yazıyordmki binamiza yıldırım düştü, yangın cikti. Dumanlar, bagrismalar...Allah im kâbustu...bebekte var biliyorsunz.. dumanlarin icinden simsiyah çıktık. Pijamalarla terliksiz sırılsıklam sokaktaydik...şükürler olsunki canimiz sağ bebiste iyi.bugün geçtik eve halamda kalıyorduk...oyle işte...
Bugu ve kubra sizin adınıza cok sevindim inanin. Insallah bu sefer gönlünüzdeki kişiyi omrunuze nasip eder rabbim.
Caglam ve elisom herşey mükemmel görünüyor. Hayatıniz hep boyle devam etsin hep mutlu olun
Kuzummmm Rabbim sizede nasip etsin inşAllah.Sizde tadın bu duyguları yaşayın çok dua ettim hepinize Allah ım kabul etsin.Amin bitanem Rabbim cümlemizin yuvasını nazarlardan korusun
Merhaba canlarım ben geldim.Kocaman heyecanlar yaşayıp,mutluluktan yanakları kasılmış şekilde geldim.Öncelikle hepinize çok teşekkürederim bebeklerim.Sizde burda bizimle heyecanlanmışsınız inanın hissettim enerjinizi Başlıyayım özetleyerek yazmaya
Kına gecesinin olduğu sabah mutluluktan uçacak gibiydim.Nihayet beklediğim günlerden bir tanesi gelmişti.Hiç gergin değildim gerçekten.Kuaföre gittim güzelce hazırlandım.Kuaförde kahkahalar havada uçuşuodu resmen.Akşam kına gecesinin olacağı salona geçtik.İnsanın en çok istediği beklediği şey gerçekten dostları,akrabaları oluyor.Kına gecem çok ama çok güzel geçti maşAllah çok eğlendik.Ben baya bi ağladım kına yakılırken insan atmosferden cok etkileniyor gerçekten.Canımıniçi bitanecik kocam serçe parmağını kaldırmış açmıcam parmağımı bak anne diye bağırdı herkesi güldürdü.Sonra alnımdan öpüp kucağına alıp götürdü beni.Gece testi kırma adetimizle şenlendi.Testiyle çıkıp bir güzel bekar kızlarla oynadım testiyi kafalarının üstünden geçirip hayırlı ve bereketli bir evlilik geçirmelerini diledim.Sonrada kırdımHerkescikler çok beğendi.Çoluk çocuk şekerleri süpürdü.Gerçekten çok eğlendim kınamda.
Düğün günümüze gelince uykumu güzelce alıp kalktım.Hava biraz yağışlıydı.Olsun dedim bereketli geliniz demek ki :) moralimi hiç bozmadım.Canım kardeşim,kankam ve beni kocacım ve kankası arabayla alıp kuaföre götürdüler.Benle birlikte sabah 5 gelin vardı.Hepsi heyecanlı,ışıl ışıl bekliyodu.İlk beni aldı Damla ablaMakyaj,saç derken prensesler gibi olup çıktım Aşkım ilk gördüğünde bir süre donup kaldı.Gözleri doldu.Kolay değildi 6 sene bu anı beklemiştik ikimizde.Arabada bağıra çağıra şarkılar söyleyerek foto çekimine gittik.Orda da çok eğlendik gerçekten.Her foto çekiminde kulağımda sürekli seni seviyorum prensesim deyişi ki fotolara bile yansımış :) Eve geldik annem benim kralicem görür görmez açtı çeşmelerini.Kurban olsun yavrusu ona.Hiç yemek yiyemedim desem heyecandan yeridir.Sonra kapıda davullar zurnaların sesi duyuldu.İşte geldiler!!! Yağmurda durdu yerini güneşe bıraktı.
Babam girdi odaya elinde kırmızı kuşağımla.O an başladım ağlamaya.Baya zor oldu benim için ayrılık.Herkes ağladı.Kayınvalidem bile ağladı.Kapıdan zor çıkardılar beni kuzen kardeş kapıyı açmadıDualar edildi,amcaların,dayıların,dedelerin elleri öpüldü,havluları omuzlarına atıldı,şekerler saçıldı etrafa.Ve ben bindim gelin arabasına el sallayıp salona gitmeye koyulduk.Çocuklar vampir gibiydi biri bana göz kırpıo gelin abla gelin abla atsanıza zarf bana
Düğünüm çok güzel geçti kızlar şükürler olsun.Herşey gönlümüzce oldu gerçekten.Takı uzun sürdüğü için oynamaya vakit pek kalmadı ama ben oynadığımız süre içinde hiç oturmadım desem yeridir.Çiçek atma törenimde arkamda tam bir ordu oluştuKuzenim boy avantajından dolayı tuttu.Sonra aile fotoları derken sıra geldi vedalaşmaya.Ah vedalaşmak artık ana-baba evinde kardeş yanında yatağında yatmıcak olmak heran görmeme korkusu gözyaşlarım hiç durmadı yine.Ama çok mutluydum garip br duygu kızlar çok garip.Kayınvalidemin evindede bazı adetleri yaptıktan sonra evimize götürdüler bizi.Çok başka bir duyguydu gerçekten.Gözlerim doldu aşkım bitanem geldi sarıldı alnımdan öptü ışıl ışıldık ikimizde
Balayımız mükemmeldi gerçekten.Özel ilgi alaka onca yorgunluğun ardından çok iyi geldi.Bütün güzellikleri yaşayıp geldik kocacımla.
Evlilik bambaşka bir dünya gerçekten kızlar.Hiçbirşeye benzemiyor.Evde sevdiğiniz olması aynı hayatı paylaşmak sabah gözlerinizi açtığınızda onun olması.Öpücüklere boğulmak Siz yemek yaptığınızda mükemmel olmuş deyip ellerinizin öpüp koklanması aynı zamanda kocacığınızın yemek yaparken yorulduğunuzu görüp gelip gelip minnettar bakışlarla size sarılması bunlar yalnızca minicik bir kısmı.Evlilik mükemmel bişey zorluğuda yorgunluguda var ama aşk dolu tavsiye ederim canlarım
Elisciiimmmm... maşallah sizeenasıl güzel nasıl içten yazmışsın, ağladım resmen.. gözlerim hala dolu dolu yazarken... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah kuzuuumm, bir ömür hep böyle ilk günkü gibi heyecanlı olun inşallah...
Ama olan var olmayan var bacılar olmuyo böyleee
Şimdi ben sınav arifesinde sarıyorum benimkinin başına hayallerle, heveslerle sonra alıyorum cevabımı oturuyorum kös kös
Sonra da benimkine kızıyorum eski romantikliğin nerde diyee...
Yok yok ben temmuzun 6 sına kadar romantiklik, aşk meşk düşünmeyeyim en iyisi üzülüyorum daha çok
Ama sizi böyle görmek de çok güzelmiş yaaa
Nihancım seninki bi atansın kafası bi rahatlasın bak da gör nasıl romantik oluyorrr stresten yazık odaklanamaz ama yaaa atanınca beklemeyin siz artık
Ah tatlım yaa... Valla atansa da rahatlasak artık. Adam hayal bile kurmuyor artık gerçek olmazsa üzülüyoruz diye. Haklı mı evet haklı e ben de ilgi bekliyorum, upuzun mesajlar bekliyorum eskisi gibi.. Ama ders çalışmak zorunda anlıyorum... Artık kpss lafı bile midemi bulandırıyor, ben daha çok stresteyim, nolcak diye... Yemekten içmekten kesildim resmen. Bilmiyorum Allah'a sığındım kuzum...
Seni çooooooook iyi anlıyorum tatlım benim da hayal kurmam yasak ee malum daha 2 yıl var seneye okul bitiyor inşallah belki de bitmiyor bilmiyorum nasip sonra iş askerlik ohooooooartık glüyorum tatlım seni seviyor yaaa dediği gibi ya olmazsa diye düşünüp seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyor ama atandıktan sonra yapmazsa bunları küs ona
Ama canım nolur sen böyle yıpratma kendini olur mu bak o sınava gireceği gün bi teheccüte kalkarız dua ederiz hem ramazan ayı da geliyor bol bol dua edelim
Canım yaa iyi ki varsınız, Allah razı olsun. İnşallah okulu seneye biter, daha fazla beklemek zorunda kalmazsınız. Zaten ona da diyorum sınav sonrasında beni bolca şımartmak zorundasın diyeAma özlüyorum ben de napim... Çok düşünmemek lazım, yoksa gerçekten daha kötü oluyor her şey. O ilk sınav sonrası sonuçlar açıklanıp da olmadığında öyle ağladım ki yok böyle bir şey...Ömrümde öyle ağlamadım ben soluğum kesilmişti, gözlerim nasıl şişmişti dokunamıyordum bile... Bu düzen insanı nasıl da mahvediyor. Sonra kendine gel kızım dedim, vardır bunda da bir hayır, güçlü ol ki o da bırakmasın kendini dedim... Tevekkül edince Allah gönlüne bir ferahlık veriyor, güç veriyor. Çok şükür bu yıl aşkımızın en güzel yıllarından birini yaşamış olduk aynı zamanda... İşte sınav yaklaştıkça aynı korkular günyüzüne çıkıyor ister istemez. Evet canım dua edelim bol bol, dualarınızla, desteğinizle yanımda olmanız harika, Çok teşekkür ediyorum.
aynen lavitom... bi mucize olur da askıcanın gemisi seyirlerden vazgecerse işi bırakmayı dusunuyorum cidden yani bırakmak derken evden freelance calısma olayını dusunuyorum aslında ciddi ciddi
yahu bu kadar zor gelcegi aklıma hiç gelmezdi ki ben cidden kariyer manyagı bir insanım...ama bana bile suan öyle zor geliyor ki evi bırakıp da işe gelmek anlatamammm
iki sabahtır işi bırakcam yeter yeaaa diyerek geliyorum valla bakalım nolcak böle
Günaydın tatlı hanımlaar, nasılsınız?
benim günlerdir midem bulanıyo yemek yemek, görmek bile istemiyorum.
Sizde ne var ne yok?
Çağla hanım patron duymasın bunları
Lavinkuş nasıl gidiyor hazırlıklar?
Merhaba canlarım ben geldim.Kocaman heyecanlar yaşayıp,mutluluktan yanakları kasılmış şekilde geldim.Öncelikle hepinize çok teşekkürederim bebeklerim.Sizde burda bizimle heyecanlanmışsınız inanın hissettim enerjinizi Başlıyayım özetleyerek yazmaya
Kına gecesinin olduğu sabah mutluluktan uçacak gibiydim.Nihayet beklediğim günlerden bir tanesi gelmişti.Hiç gergin değildim gerçekten.Kuaföre gittim güzelce hazırlandım.Kuaförde kahkahalar havada uçuşuodu resmen.Akşam kına gecesinin olacağı salona geçtik.İnsanın en çok istediği beklediği şey gerçekten dostları,akrabaları oluyor.Kına gecem çok ama çok güzel geçti maşAllah çok eğlendik.Ben baya bi ağladım kına yakılırken insan atmosferden cok etkileniyor gerçekten.Canımıniçi bitanecik kocam serçe parmağını kaldırmış açmıcam parmağımı bak anne diye bağırdı herkesi güldürdü.Sonra alnımdan öpüp kucağına alıp götürdü beni.Gece testi kırma adetimizle şenlendi.Testiyle çıkıp bir güzel bekar kızlarla oynadım testiyi kafalarının üstünden geçirip hayırlı ve bereketli bir evlilik geçirmelerini diledim.Sonrada kırdımHerkescikler çok beğendi.Çoluk çocuk şekerleri süpürdü.Gerçekten çok eğlendim kınamda.
Düğün günümüze gelince uykumu güzelce alıp kalktım.Hava biraz yağışlıydı.Olsun dedim bereketli geliniz demek ki :) moralimi hiç bozmadım.Canım kardeşim,kankam ve beni kocacım ve kankası arabayla alıp kuaföre götürdüler.Benle birlikte sabah 5 gelin vardı.Hepsi heyecanlı,ışıl ışıl bekliyodu.İlk beni aldı Damla ablaMakyaj,saç derken prensesler gibi olup çıktım Aşkım ilk gördüğünde bir süre donup kaldı.Gözleri doldu.Kolay değildi 6 sene bu anı beklemiştik ikimizde.Arabada bağıra çağıra şarkılar söyleyerek foto çekimine gittik.Orda da çok eğlendik gerçekten.Her foto çekiminde kulağımda sürekli seni seviyorum prensesim deyişi ki fotolara bile yansımış :) Eve geldik annem benim kralicem görür görmez açtı çeşmelerini.Kurban olsun yavrusu ona.Hiç yemek yiyemedim desem heyecandan yeridir.Sonra kapıda davullar zurnaların sesi duyuldu.İşte geldiler!!! Yağmurda durdu yerini güneşe bıraktı.
Babam girdi odaya elinde kırmızı kuşağımla.O an başladım ağlamaya.Baya zor oldu benim için ayrılık.Herkes ağladı.Kayınvalidem bile ağladı.Kapıdan zor çıkardılar beni kuzen kardeş kapıyı açmadıDualar edildi,amcaların,dayıların,dedelerin elleri öpüldü,havluları omuzlarına atıldı,şekerler saçıldı etrafa.Ve ben bindim gelin arabasına el sallayıp salona gitmeye koyulduk.Çocuklar vampir gibiydi biri bana göz kırpıo gelin abla gelin abla atsanıza zarf bana
Düğünüm çok güzel geçti kızlar şükürler olsun.Herşey gönlümüzce oldu gerçekten.Takı uzun sürdüğü için oynamaya vakit pek kalmadı ama ben oynadığımız süre içinde hiç oturmadım desem yeridir.Çiçek atma törenimde arkamda tam bir ordu oluştuKuzenim boy avantajından dolayı tuttu.Sonra aile fotoları derken sıra geldi vedalaşmaya.Ah vedalaşmak artık ana-baba evinde kardeş yanında yatağında yatmıcak olmak heran görmeme korkusu gözyaşlarım hiç durmadı yine.Ama çok mutluydum garip br duygu kızlar çok garip.Kayınvalidemin evindede bazı adetleri yaptıktan sonra evimize götürdüler bizi.Çok başka bir duyguydu gerçekten.Gözlerim doldu aşkım bitanem geldi sarıldı alnımdan öptü ışıl ışıldık ikimizde
Balayımız mükemmeldi gerçekten.Özel ilgi alaka onca yorgunluğun ardından çok iyi geldi.Bütün güzellikleri yaşayıp geldik kocacımla.
Evlilik bambaşka bir dünya gerçekten kızlar.Hiçbirşeye benzemiyor.Evde sevdiğiniz olması aynı hayatı paylaşmak sabah gözlerinizi açtığınızda onun olması.Öpücüklere boğulmak Siz yemek yaptığınızda mükemmel olmuş deyip ellerinizin öpüp koklanması aynı zamanda kocacığınızın yemek yaparken yorulduğunuzu görüp gelip gelip minnettar bakışlarla size sarılması bunlar yalnızca minicik bir kısmı.Evlilik mükemmel bişey zorluğuda yorgunluguda var ama aşk dolu tavsiye ederim canlarım
kızlar ne güzel anlatmışsınız yaşadıklarınızı, sizin yazılarınızı okurken yaşadım resmen. benim düğünümde yaz sonunda olucak, sizin yazılarınızda kendi yaşayacaklarımı gördüm, hüzünlendim, mutlu oldum... allah ım hepinize önce sağlık, sonra bir ömür mutluluk ve huzur versin... sevdiğin insanla hayatını birleştirmekten daha güzel birşey olabilir mi? her sabah gözlerini açtığında sevdiğini görmek... ayy hayali bile gülümsetmeye yetiyor :)
bir yastıkta kocayın 2013 gelinleriiiii :)))
Kizcelerim..
ezgicim ne diosun sennnAllah korumus vallaha ayyy nasıl elim ayagım titredi yangın falan okuyunca birdennn kendinize de kuzunuza da iyi bakın kusumm sadaka falan verin hemennn
sibosummm Yerim seni bennsana daha bile guzelleri nasip olacak hiç merak etme Senn
eliscim aynen oyle ne cabuk alısıyo insan dimi sanki yıllar boyu her an yanyanaymıs gibi
sanki yıllardır hep onunla uyuyomussun gibi yataktaki varlıgına hemen nasıl alısıveriyo insanbian bebekligine donmusun gibi oluyo bazen gece arada uyanırsan boyle direk kokusunu arıyosun sonra burnunu boynuna gomup tekrar uykuya ole dalıyosun falan
neyse işte tamam kapatalım bu muhabbetleri yoksa işten kacıcam
özetle: evlenin, evlendirin anacım bu kadar
canım sizde mi atama bekliyorsunuz off bizdee nedir çektiklerimiz bu atamalar yüzünden pufffbizimkiside atansada işler çok çabuk hızlanıcak inş haziranda atanır hayırlısıysa
Canım benim kiraladığımız evi iptal ettik, başka yerden kiralayacağız. Şimdi onun işleri var, haftasonu da düğün alışverişi yapılacak. Ufak çapta sandık krizi çıktı ama kayınvalide ile benim annoş bastırınca pes ettim
meyabaaaaaaa ben deeedim
ayagımın tozuyla antalyadan dondumm ve bugun işimin basındayımmmm gecmişe bakamadım cok malum bugun işe gomuldum hersey birikmiş umarım herkescikler cok iyidir
bana gelince bennn SÜPERİMMMMMMMMMMMM (maşallah 41 kere)
sabah işe gelmek cok koydu sadece kocacıgımı bırakıp da
hepiniz merak ediyosunuz simdi dimi evlilik nası bişey yorumum ne diyeo zaman dinleyin
öncelikle hepinize teşekkür ederimmm o gun yureklerinizin benle oldugunu bilmek superdi...2 haziran harika bir gündü benim adıma ufak tefek aksilikler yasandı elbet gelinligim bile patladı ama nazardan olsun o kadar dedik ve ben ne oldu demeye kalmadan bi baktım gun bitmiş ve ben evlenmişim... en zor kısmı ayakta durmaktı.. ayakkabı deiştirmeme ragmen uzayıp giden takı merasiminde neredeyse yere oturacaktım artık zor dayandım dugun sonunda cekilen fotolar var bir de tabii cektir cektir bitmedi mubarek velhasıl dugun neredeyse foto cekimi ve takıyla bitti diyebilirim oynama faslı baya gec saatlere kaldı ama yine de az cok oynadık
kınaammm hele kınammm ellerim bile su topladı parmaklarımı sıklatmaktan ne kurdum varmıs dokemedim
foto cekimimiz superdi arabamızla bizi goren yoldan gecenler bile cok tatlısınızzz sizinle foto cekilebilirmiyiz dediler hiç tanımadımız insanlarla bile foto cekindik ünlüler gibi.. herkes barbie bebek gibisin arabanda pembik pembik hiç böle gelin görmedik dedi
sürece gelince ne ceyiz giderken ne kınada ne evden cıkarken hiç aglamadım, aglamadık garip bi sekilde ne annem ne babam kimse aglamıyodu herkes mutlu falan oh ne guzel diyoruz.... ta ki düğün bitip de vedalaşma anı gelene kadar... o an öyle bir an an ki amaaan yani of offff... once yengem actı muslukları sonra bi baktım ben de dahil herkes aglıyo kaynanam bile agladıbabam bana sıkıca sarıldı " aglamak yok melegimm sen hala bizlesin ama artık iki kişisiniz sadece sakın aglama," dedi ama o da aglıyodu hem de nasıl neyse zar zor ayrıldık işte... arabaya binip de eve yol alırken de bi garip oluyosunuz sanki böle dunyanın en buyuk sucunu işlemişsiniz de anne babanıza ihanet etmişsiniz gibi kocikiniz sizi kıucagına alıp eşikten gecirdikten sonra bile o his kolay kolay kaybolmuyo... bi an binbir emekle kurdugunuz o evde yabancı gibi hissediyosunuz kendinizi ama askınızın ısıldayan gozlerini gordugunuz her seferde gecip gidiyo
sabah uyanıyosunuz yaa rüya sanıyosunuz... askıcınızı opup kokluyosunuz gercek mi anlamak icin o da o sırada gozunu acıp burnunuzu ısırıyo ve anlayısonuz ki gercek
balayımızzzz ah balayımızz Voyage Belek ahh ahhh boyle bi otel yok resmen cennetti... bizi belege asık etti ki donemedik oradan 1 hafta daha uzattık tatilimizi yine de doyamadık oraya o derece... bizi kral ve kraliceymişiz gibi karsıladılar ve tatilimiz boyunca da oyle muamele ettiler... deluxe oda ayrıcalıgı ise bambaskaydı... terasımızda bol bol keyif cattıkcok detay var daaa kısaca solemem gerekirse balayım sanki rüyaydı ve ben suan uyandım o derece
ben hayatımın askıyla evlendim... hikayemi bircogunuz biliyor. Böyle olmasına ragmen bile her zaman su meshur söz kulagımdaydı evlilik kapalı bir kutudur icinden ne cıkacagını bilemezsiniz ... Belki cicim ayı falan ama benim kutumdan hiç beklemedigim kadar güzel bir mücevher cıktı adeta(maşallah) kırk yıl dusunsem evliligin boyle guzel olabilcegi aklıma gelmezdi
evdeyken de anneniz size kahvaltı hazırlıyo belki ama askınız hazırladıgı kahvaltıyı size elleriyle yedirmeden gondermiyo işe
anneniz sizi kızııııııııım hadi kaaaaaalk artık diye bagırırak uyandırıyosa eşiniz kulagınıza fısıldayıp opucukler kondurarak kaldırıyo... kucagında goturup banyoya yuzunuzu bile o yıkıyo gerekirse
beraber yemek yapıyosunuz etrafı kirlete kirlete... biz kurabiye bile pişirdik berabeeer ilk günümüzde hem deiçine aşk katılan kurabiye yediniz mi hiç öyle güzel oluyor kiiii
sonra siz en ufak bi ayyy ya da uuff diye bagırsanız biri taaa diger odadan uca uca geliyo (süpermaniz ya)
kısacası evlilik ne sevgililige ne nisanlılıga benziyo... evlilik bambaska ve evlilik tarif edemeyecegim kadar mukemmel
darısı bekarların basına en kısa zamanda
Amin canımmmm benimmKıyamam ki ya Darısı başınıza inşAllah.Biliyordun zaten benim ne kadar çok evlenmek istediğimi Allah ım gördü nasılda herşey biranda gelişti Çok güzel,çok heyecanlı birşey gerçekten evlilik.Yenilikleri birlikte keşfetmek,yeni özelliklerini görmek süper bişey.Hemencik evlendiricem 2014 gelinciklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?