- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.761
cnm hoş geldin ne güzel şeyler yazmışsın ah cicim ayları hep sürse keşkebizler şimdiden 2013 gelinleri olarak ev işlerinden şikayetçiyiz hem çalışıp hem ev bakmak çook zormuş allah yardımcımız oluyor tabiki önemli olan ağzımızın tadı evimizin huzuru var herşey yavaş yavaş eksik tamam halloluyor
Çağlamikom özledim seni ben, hoşgeldiiinnn
Ah kuzum yaa nasıl keyifle okudum, nasıl maşallah çeke çeke ve duygulanarak okudum her satırını...
Allah daim etsin bu mutluluğunuzu. Dİyecek söz yok ki tatlım, siz bu dünyada aşkın varlığını kanıtlayan, aşk için mücadeleyi, sabrı gösteren ve mutluluğu hakeden çiftlerdensiniz. Rabbim o kurabiye kokulu yuvanızdan hep kahkahalar yükseltsin. Ve Allah bana da böyle bir evlilik nasip etsinBalayınızı da iyi ki uzatmışsınız biz burda kızlarla kulağını çınlattık bol bol nerde bu kız altın balayı mı yapıyor diye Hakikaten öyle olmuş, senin adına çok sevindim kuzum
bende cok özledim bebişkommmmmmmmmm darısı basınaaaminnnnnn insallah hep kurabiye koksun evim mis gibiii ohh
balayımız ole oldu evet cunku böörtlen butun izinlerini tek seferde kullandı sefer durumundan oturu butun yıl baska tatil yok bize o yuzden uzattık tatilimizi cok da sevince oteli... tek uzuldugum nurayımın dugunu olduucak bulamadık donus icin baya gec saate kaldık haliyle dugune yetişemedim ayrıca böörtleni hava carptı sanırım biraz boyun rahatsızlıgı tekerrür etti son bikaç gun yerinden bile kıpırdayamadı dun aksam gelince igne oldu da bu sabah duzeldi ancak baya canı yanıyodu benim neşe kaynağımın keske uzatmasaydık gitseydik evimize zamanında dedim o yuzden
aksamları sahilinde cok ruzgar vardı arka arkaya iki hafta boyunca o ruzgarı yiyince kotu oldu baya işte dayanamam ona ben allahım parmagının ucuna toz bile degdirmesin oyy
Aa geçmiş olsun enişte beye, soğuk da fena çarpıyor insanı ama bak geçmiş artık üzülme Çağlam. Korkuyordun balayı yapamayabiliriz diye çok da güzelini yaptınız çok şükür. Nuray çok güzel olmuş ya maşallah gelinlik çook yakışmış,
sagol nejlosummmmmmm darısı seninde basına
kim görmüş kızbenim elimde bile foto yok kii henuz hiç... sadece dugun fotografcım kendi facebook sitesine koymus bitane yanında mutluluklar falan yazıyo işte ama onda da hiçbişi belli değil zaten foto kucuk ve net degil cok benim yüzüm bile gorunmuyo gelinlik de belli değil öyle cok fazla...
biz ne fotolar cekildiiiikkkkkgorunce kopcaksınız
hele bi alalım da
yerim ben onuuuu yakısmaz mı hiiiçhemencik gelsin de fotilerini görelim bari
evet cok sukur gecti benim ondan daha cok canım yanıyodu valla supermanimi öle gordukceee
ara ara gecmişe soyle bi ustunkoru bakıyorumm ne guzel seyler olmus herkes ne kadar mutlu kubosum mervosum özlemcimmm ve tabi dugunune cok az kalan taze gelin adayımızda kosturmacalardaaa
sanırım düğünler ugurlu geldi ne güzel maşallah nazar degmesin
Sokaktaki insanlarçooooooook merak ettim ama şimdi tatlımmm
onları mı diyosun kızo fotoların akıbeti belli değil umarım fotolarımızı kötü yola dusurmezler diyomusum
yaslı teyzelerdi hep yaaa bi tane genc bi cift vardı sadece bi de 3 kişilik genc kız grubu onlar kuaforden cıktıgımda yakaladılar beni tam arabaya binerken
digerlerini hep cekim mekanında gorduk
ben de merak ediyorummmmm valla deli gibi nası cıktılar acebaaa
eveeet büşüm de evlendiiii kocasının bebişi olduAllah mutlu mesut bahtiyar etsinn insallahhh ikisini de
eniştenin izni uzunsa donmeyebilirler kusummm evet antalya seni icine hapsediyo donemiyosun cunkuhala alısamadım sudan cıkmıs balık gibiyim antalyada olmam gerekiyodu burda ne işim var beni oraya ısınlayın diye aglıyorum ofistekilere... balayı sonrası sendromumu asamadım...
geciyo işte nejlosum yaa ole bole bitio... dugun falan bahane evlilik sahane
sıkıntıya strese hiiiiç degmiyomus valla
Nihancımmmm sende evleneceksin sevdiğine kavuşacaksın bak da gör az kaldııııı sonra artık balayından dönsün diye seni de bekleriz meraktan çatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?