- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.661
büşümm, canım aynı duyguları yaşıyoruz bire bir.nurayimmm dugundasimmm gelin olduk gidiyoruz kuzumm cok az kaldikiii :-D
heyecan varmii kuzum ben karmakarisigim ailemden ayrilacak olmak gercekten uzuyo ama diger yandan sevgilime kavusmanin mutlulugu hem aglarim hem giderim modundayim tam olarak
sende durum ne canim bittimi hazirliklar
uzakligin mesafenin nedemek oldugunu cok iyi bilirim bizimde son 3 yilimiz hep ayri sehirlerdeydi ki hala oleyiz dugunde kavuscaz :-D
yakindayken gercekten zaman daha hizli geciyo cunku birarad olmanin kiymetini ozledigimiz icin daha iyi biliyoruz dilerimki kuzucum topigimizin bundan sonraki kavusan gelincigi sen olursun
sibosummm bende cok ozledim hepinizi ama ole yogunumki is,ev hazirligi,dugun hazirligi,baska sehire fidicem arkadaslarla vedalasmalar falan zaman ole hizli geciyoki nasil 14 gune geldik anlamadim :-D
canimm senin yasadiklarinida okudum biraz topikten hersyin hayirlisi gelecekte bu kotu gunleri daha agir yasamaktansa simdi yasaman daha hayirlisi bence kuzum dualarim seninle gelecegin hep mutlu olsun ins.
ayakkabi listeme ekledimkii;-)
günaydııın
2 prenses daha prensine kavuşmuş halde uyandı bu sabaha
darısı bekleyenlerin, isteyenlerin başına
büşümm, canım aynı duyguları yaşıyoruz bire bir.
biliyosun ben de kilometrelerce uzağa gidiyorum ailemden, bi yandan sevgiliye kavuşma sevinci, yeni bir aile kurmanın gururu... bir yandan da yine şafak sayma günleri başlayacak. mesela bayram gelse de annemi görsem, kardeşime, babama kavuşsam diyeceğim...
sen annemin memleketine gidiyorsun. mis gibi bi gelin görsün bakalım orasııistanbuldan sonra küçük bi şehre alışmak biraz zaman alıyo.. inşallah çok çabuk adapte olursun. inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın her daim.
bizim planlarımıza göre 13 gün kaldı, dilerim rabbimde kaderimize böyle yazmıştır büşümm
nurayim aynen soledigin gibi simdiden safak saymalar hatta ben simdiden tekrar nezaman gelsem onun planindayim :-D
ama sevdiceklerimiz anlayisli insanlar ozlersek bizi gonderirler cok sukur
canim gittim gordum yeni sehrimi cok asiri kucuk degil yeni sehrim gelismis duzenli bi cok sehire gore illaki zorlancaz ama hepimiz alisiriz zamanla askimizin gucuyle hepimiz mutlu mesut olalim ins
bazen hic kendimi gelin olcak gibi hissetmiyorum sanki bi yakinim evleniyo ben misafirim sendede durum bolemi benmi garip bi canliyim
pufumikk nabersinnn guzellik ;-)
Aşklı ballarım, ballı aşklarımSizi ben çok seviyorum, çoooookk
Geçmişi okudum benimle heyecanlanıp benimle telaşlanmışsınız resmen.. Gözyaşlarımı tutmam pek mümkün olmadı, duygulandırdınız beni yineNazlım benim minik kardeşötemm! her anımda yanımdaydı hakkını nasıl öderim ben onun kıyamam ki, benimle yoruldu benimle koşturdu, düğün gecesi ayrılmak öyle zor geldi ki, hoş onu çisota emanet etsem de içim burkuldu Kardeşötemmmm bi kez daha teşekkürr ederimm Yürüyüşlerden fırsat bulunca beni ara 7/24 amadenimmm
Kızlar kına gecem, düğünüm nasıl geçti inanın hiçbi şey anlamadım.. İnsan böyle oluyomuş zaten afedersiniz ama aptal gibitakımız 10 bucuga kadar surdu, artık isyan ediyorduk... en sonunda organizasyoncumuz yeter dedi ve çıkarttı bizi.. düğüne giriş müziğimi nazlımla ortak kararda seçtik can atilla-rumeli hisarının yapılışı herkes çok beğenmiş parçayı bir sürü mesaj aldım onunla ilgili
İlk dans müziğimiz: zerrin özer-o yaz
2. dansımız: ana gabriel & julio iglesias-historia de un amor
3. dans müziğimiz: sezen aksu-tutuklu
sonra vur patlasın çal oynasın
şükürler olsun güzel iki gece atlattık, sonra da spice hotelimize kavuştuk.. Mükemmel bi oteldi, oradan da çok memnun ayrıldık zaten
Allah evlenene yardım etsin ama sabır işi gerçekten...
Çağlam ve elisimde dünya evine girdiler, hayırlısıyla çok mutlu olsunlar inşallahAllah kem gözlerden nazarlardan uzak tutsunn
Anneme gelmiştimm hemen bişiler yazıyım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?