- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.621
Ne vicdansız insanlar var ya 1 ay idare ertse ne kaybeder sanki işte Allah bazı insanlara iimkan veriyor ama insanlar bu imkanları hayır için kullanmıyor. İnşallah tam gönlüne göre bi ev bulursun canım yaaaa Allah yardım eder sana eminimmm
[video=youtube;bc7LE44aDe0]http://www.youtube.com/watch?v=bc7LE44aDe0[/video]
Bu şarkı tam benlik.
Bebeklerim hepinizi büssürü özledim kiiii....Sınavdı,mezuniyetti derken stres diz boyu. Ama sağlığımdan olacak kadar takmıyorum artık hiçbir şeyi.
Lavinimmmm feysten yazdım buradan da diyem,Allah bir yastıkta kocatsın kuşum.
Peloşumuz da balayında,ohhh mis kavuştu sevdiceğine,bir ömür mutlu olsunlar.Pufişkooo seni yerim ben ne o güzellik öyle kızımmm.
Nihanııımm dualarım seninle,sıkma canını ne olurrrrr.
Özlemim,Nejlam daha sık gelin.Diyene bakın.
Sibelim sen de ihmal etme gelmeyi...
Oyyy Çağlamın kınası var Cuma günü.Birer birer gidiyor benim bebek suratlarım. Rabbim hepinizi kem gözlerden korusun.
Çok seviyooom len sizi !!!!!!!!!!!
bugubugulopppp yeriim seniiii kardeşkomun düğününde cicik olmıcaktımda nezman olcaktım ama diimii
bu arada ciddeeennn özledim bende herkeşşleerii ama yogunluktan kimsecikler giremiooooo şu tatlı telaşlar bi bitsin herkees doluşsun genee
Heyecanlıyııımmmmm heyecanlıyımmmmEvet artık çok heyecanlıyım bebeklerim.Ateşim falan çıkıyor ara ara o derece Çağlooommmm bebekoooo yarın hoppidik hoppidik oynicaz kusum,ağlıcaz ağlarken oynicaz.Bugün aldım bindallılarımııı Allah ın izniyle giymek nasip olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?