Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Ne vicdansız insanlar var ya 1 ay idare ertse ne kaybeder sanki işte Allah bazı insanlara iimkan veriyor ama insanlar bu imkanları hayır için kullanmıyor. İnşallah tam gönlüne göre bi ev bulursun canım yaaaa Allah yardım eder sana eminimmm

Evet canım dediğin gibi Allah imkan veriyor bazılarına ama vicdanları da sökülüp alınıyor bazılarının. ne diyeyim zor duruma düşüren bir ev sahibim değil ki...
Çook dertliyim de bu ev, arkadaş filan konularında da neyse. Dualarını esirgeme tatlım, gerçekten sıkıntıdayım

[video=youtube;bc7LE44aDe0]http://www.youtube.com/watch?v=bc7LE44aDe0[/video]

Bu şarkı tam benlik.

Bebeklerim hepinizi büssürü özledim kiiii.... Sınavdı,mezuniyetti derken stres diz boyu. Ama sağlığımdan olacak kadar takmıyorum artık hiçbir şeyi.

Lavinimmmm feysten yazdım buradan da diyem,Allah bir yastıkta kocatsın kuşum.

Peloşumuz da balayında,ohhh mis kavuştu sevdiceğine,bir ömür mutlu olsunlar. Pufişkooo seni yerim ben ne o güzellik öyle kızımmm.

Nihanııımm dualarım seninle,sıkma canını ne olurrrrr.

Özlemim,Nejlam daha sık gelin.Diyene bakın.

Sibelim sen de ihmal etme gelmeyi...

Oyyy Çağlamın kınası var Cuma günü. Birer birer gidiyor benim bebek suratlarım. Rabbim hepinizi kem gözlerden korusun.

Çok seviyooom len sizi !!!!!!!!!!!

bugubugulopppp yeriim seniiii kardeşkomun düğününde cicik olmıcaktımda nezman olcaktım ama diimii

bu arada ciddeeennn özledim bende herkeşşleerii ama yogunluktan kimsecikler giremiooooo şu tatlı telaşlar bi bitsin herkees doluşsun genee

Eveeettt toplaşalımmm,cicik muhabbetler edelimmm.

Bugubuguuum sağ ol tatlım,dualarını esirgeme,napayım bu acılarla büyüyorum
ben de özledim hepiciğinizi yaa, gelin artık gelin.
Çağlamikom'la Elis'imizin mutluğununa çok az kaldı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Heyecanlıyııımmmmm heyecanlıyımmmm Evet artık çok heyecanlıyım bebeklerim.Ateşim falan çıkıyor ara ara o derece Çağlooommmm bebekoooo yarın hoppidik hoppidik oynicaz kusum,ağlıcaz ağlarken oynicaz.Bugün aldım bindallılarımııı Allah ın izniyle giymek nasip olsun inşAllah

Eliissss yaa heyecanlanmamak mümkün mü ki tatlım
Yeni mi aldın bindallını güle güle giy, oyna, salın
Güzel geçsin her anınız.

Ben de bugün aşklandım da geldim kızçeler.Çok güzeldi
Ama aylarca birbirimizi göremeyebiliriz. Bi mucize olsa da bu yaz o atansa hemen nişanlansak

nihanım inşallah rabbim gönlünüze göre verir, sevdiceğin atanır ve kavuşursunuz. lavinin jetgilliğinden sana da bulaşsınn

pufuumm nazlı lokumummm ben de çok özledim hepbirlikte toplaşmayı burda.
pelinkoo gelsiinnn ona soracaklarım vaaarrr

elisiiimmmmmmm, çağlammmm yarın misler gibi prenses olacaklar biz de burda kına yapalııımmm

mervemm

Sağ ol Nuray'ım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn, inşallah hayırlsıyla jet bir şekilde kavuşuruz.
Çok özlüyorum zaten, başladığımızdan beri özlem de bizimleydi de artık çekilmez oldu,veda etmek istiyoruz kendisine mümkünse

Sizin kavuşmanıza da az kaldı hele Çağlayla Elis'e azıcık kaldıııııı:119::119:

Eliscim ve Çağlacımmm yarın kına gecesiii ellerinize kınalar yakılacak bindallıların içinde harika görüneceksiniz eminim kiiii Sonraaa gelinkllerinizi giyeceksiniz veeee melekler gibi olacaksınız Allahın izniyle inşallah

heyyy özledimm siziii
yarın çağlam la elisinn kınası ya şaka gibi cidden hele çağlammm inanamıyorum yaa zaman gerçekten çokmu hızlı geçiyo
Allahımmm o aşk dolu yuvalarınızda bi ömür mutlu olmayı nasip etsin sizlere çook seviyoruz sizleri
sizden sonrada nurayımm
topiğin bekarlarını yalnız bırakmayın sakın evlenincee eskisi gibi muhabbetin dibinee vuralım burda

Son düzenleme:
bugün iki kınamız var heehheyyttt çalsın sazlar oynasın kızlarr:118:
Allah ım gelinçelerimizin gönüllerine göre versinn inşallahh. ikiside dünyalar güzeli olacak bu gece
kızçelerimm nasılsınız? ben bebiş bakıyorum ve ders çalışıyorum çok gelemiyorum o yüzden.
nihancım durumuna çok üzüldüm inşallah istediğin gibi bir ev bulursun hemen.yazdıklarını okurken dua ettim sana
pufumm sen ne güzel olmuştun pelotumuzun düğünündee maşallahh
lavicim tebrik ederimm.sonunda seninde mürvetini görmek nasip olduu.ümitsizliğini hatırlıyorumda bak nasıl birden bire gönlüne göre oldu. Allah bir yastıkta kocatsın canım. buarada mailin boş gelmiş fotolar yoktu
siboşum nasılsın kuzum? daha iyisin inşallah

bugün kınamızzzz vaaarrrrrr :118::118::118::119::119::119::122::122::122::124::124::124::124::124:
çağlamla elisim kınalanacak bugünnn
allahım isteyen, bekleyen herkese bugünleri yaşatsın inşallah.

lavinkuşum bana da gelmedi mailin ama facebookta bi fotografınızı gördümm nikah sonrası :) allahım hiç ayırmasın o ellerinizi
gelinlik bakıyo musun gelinliiiiikkkkkk

sibelimmmmm, kızlarda düğünlerini, balayılarını yapsın gelsin yine toplanalımm bence deee

bebeklerim biz de davetiyelerimizi dağıtmaya başladık dün. bugün de çok iş var. balayı alışverişi yapıyorum bi yandan :) pelot gelse de sorsam ona :) eksik gördüğü, mutlaka yanınıza bunları da alın dediği şeyler var mı acaba..
bu arada rüya gibi geçiyordur inşallah balayılarıı

topiğimizin 2 meleğinnn kınası var bugünn yenir o kınalı kuzucuklarrr
detayları resimleri yaşananları merakla bekliyoruzz burda

teyzoşş ezgimmm yiğeninemii bakıyomuşş
ne dersi çalışıyosun kuzum sen :26:
ben iyi olmaya çalışıyorum canım ya ailesi hala bi arada tutmaya çalışsada hala canım kızım gelinim diye arasalarda valla oğulları 10 mayıstan beri 1 kere aramadı ben başta olmak üzere kimse anlam veremedi onun hal ve hareketlerine sağlık olsun.. böyle bi insan için kendini üzmeye bile değmez sibel diyip geçiyorum
çok daha iyi olucamm çooook Allahın izniyle

nurayımm face de gördüm ne şeker davetiye öyle o
herkescikler kavuşsun aşklarına

pelinimizde gelsede anlatsa valla rüya gibi geçiyodur bencede

Bugün bu topikte 2 kınalı kuzu vaaarr
Onlar şimdi heyecanla süsleniyorlardır
Sonra da böyle döktürecekler:118::118::118:
Çok güzel geçsin kına geceleriii,
Yarın da mutlu, yepyeni hayatlarının ilk günü inşallah...Yeni bir başlangıç, tertemiz bir sayfa.
Allah Çağlama da Elisimize de hep güzelliklerle doldurtsun o sayfayı inşallah
Darısa da bizlere olsun

Ezgi'cim güzel teyzoş Allah razı olsun canım ya, her gün ağlıyorum aylardır her gün, çok yoruldum çok sıkıntıdayım bu daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
Bir de evsiz kalınca çöktüm ben artık, iyi değilim

Sibelcim seni arayı sormayan, düşünmeyen bir insanı hiiiiiiiiç düşünme. O kaybetti e şükür ki bunu önce anladın, artık mutlu olursun inşallah.

Hepiciğinizi öpüyorum kızçelerim

Son düzenleme:
Elisle Çağlacım ne kadar mutlulardır şu anda kimbilir acayip heyecanlılardır ikisi de harika olmuşlardır eminimmmm inşallah herşey kusursuz olurrrrrrr Allah bizlere de nasip etsin

siboşum bu ilişki ve yaşadıkların seni çok güçlü yaptı ve en kısa sürede dahada iyi olacağına inanıyorum canım.
nihancım adını bilmediğimden seni biraz geç ekledim facete kusura bakma (nurayıma sordumda o söyledi ) insanın hayatında hep bir dip noktaları oluyor ama şunu unutma ki nasıl ki her karanlık gece aydınlığa kavuşuyorsa hayatımızdaki bu dönemlerde bizleri gün ışığına hazırlıyor. ben hep çaresiz hissettiğimde bunu düşünürüm ve sabırla güzel günleri beklerim. belki bu günlerde senin sınavın canım. güneşin doğduğunda herşeyin birden bire güzelleştiğini göreceksin

14 haziran gelini hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun
nihancıık sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama hiç mi başka ev yok anlamadım orda :26: allah yardımcın olsun canım
ezgimmm bebiş nasıl zorluyo mu sizi kuzucuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…