- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.141
Hava mükemmel,moralim yerle yeksan,akşam dersanem var.
Zalimsin dünya !
bugu buguuuuuuuuummmmmmmm keyfiiin yerinee gelmeli benceeeee
timamm minikoooomm
hakaten düzelemedi havaaa ya bende güneş enerjisiyle yaşayanlardanım bugun güzel hava bayaa akşam sevgilicimlee buluşucaaz heycandann havalara uçuyoruuummm
çok ama çok özledim hepiniziii
kuzucuklarrr yoğunluktan uyumaya zor vakit buluyorum evlenmek nasıl bişymiş yaherkes benim gibimi
bayadır gelemiyorum ömrü aşkım geldi çok çok mutlu bi hafta geçirdik enerji depoladıkçok şükür mobilyalarımızı beyaz eşşyalarımız aldık gelmelerini beklicez artık evimizde hazır çok farklı bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin
pufummm yıldönümünüz kutlu mutlu ve uzun yıllarla olsunbizde geçen hafta 6.yıl kutlaması yaptık son bekarlık kutlaması diyerek dibine vurduk
çağlam nurayımm pelinmmm ve diger gelinciklerim sizde durum ne benmi yetişemiyorum sadece herkesmi böle moral verin bana
güzel, musmutlu pazarlar aşık gelinlerimee
herkes çok yoğun büşramm.
bide kasvetli havalar enerjimizi düşürüyo topikcene
6 yılı geride bıraktınız demekkknice güzel yıllarınız olsun canım.
aşkınla dolu bir hafta geçirmen çok iyi olmuş. şu stresli günlerde ilaç gibi gelmiştir.
ben de 6 gün sonra kavuşucam inşallah mis yarimeartık dayanamıyooom böyle ayrılıklaraa
kuaför tavsiyelerin varsa bekliyorum kuzumm. ezgitoo pendikte bir yer önerdi, düğün mekanı malum beykozda, fotograf çekimi kuzguncukta. pendikten kuzguncuğa gidene kadar mahfolmak istemiyorum. eğer üsküdar civarında bulursam daha iyi olcak. bulamazsam mecburum pendiğe
nurayimmm sanada mutlu pazarlarrr
evett biz 6 oldukkk daha uzun daha guzel yillar sizin olsun birlikte zaman gecirmeyi gercekten ozlemistim sevgilisimlee ole iy geldiki gecen haftadan sonra simdi boslukta gibiyim ama az kaldii bitcek kavuscaz diye avutuyorum kendimi
ne guzel kuzum ya senin icinde cok sevindim 6 gun sonra askinin kollarina ohh miss zamaniniz bol askli gecsin
kuzum fotograf cekiminiz tek mekanmi kuzguncuk sahilmi? buarada gecen hafta gordum orda bi cift foto cektiriyodu kopru manzarasina karsi guzeldi canim ben uskudar civarinda pek bilmiyorum kuafor ama bi bakarim sorarim arkadaslarima falan benim kuafor burda uzak olmasin istedim kpsusturmaca icinde ama bi bakalim buluruz sana bi yer;-)
ÇAğloşummmm ya bu yaptığına bayıldım ya yüzükleri alıp her cuma yasin falan okuman gerçekten çook beğendim ve bana da fikir verdin Allah razı olsun tatalım
bitaneciiim biz de erkenden almıstıkaraya ramazan giriyordu gezip bakamayız diye oncesinde aldık nisan ramazan sonrası oldu..
ben napıodum biliomusun... her cuma cıkarıyodum yuzukleri ve Allah ne verdiyse butun duaları yasin falan okuyup okuyup ufluyodum yuzuklere... Sonra da Allahım hayırlı kıl bu birlikteligi, parmaklarımızdan cıkarma bu yüzükleri, bu duaları sar askımızın etrafına kem gözlerden koru bizleri falan diye dua ediyodum..
baya okunup uflenmiş yuzuk taktık yani
ohhhh Elisim ne güzel yaaa Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip etsin herşeyini o güzelim evindeGünaydın benim tazecik aşk kokan gelimlerimeGününüz bol kahkahalı geçsin
Havalar hala ısınamadı.Mayısa giricez hadi ama hava nazlanma düğünlerimiz yaklaşıyor ısın azıcık.Hani çok sıcak ol demiyorum ılııı bari
Bugümn halılarımız geliyor eve.Babiş evindede temzilik var.Haftaya çeyizler gidiyor bakalım.Çeyizlerde gidince babiş evinde bana ait sadece ben ve giysilerim kalacak.Onca sene harçlıklarımdan biriktirerek aldığım,çalışırken paranın hepsini yatırdığım çeyizciklerim babiş evine güle güle diyecek vay beeee
Hava mükemmel,moralim yerle yeksan,akşam dersanem var.
Mervecimmmm lütfen artık eski neşene geri dön
Zalimsin dünya !
Ben de 2013 te aşık olup, yıldırım nikahıyla evlenip, bu topiğe dahil olur muyum acaba:26:
Buğu, ne diyorsun bu duruma
Gerçi sorduğun ben değilim ama nedense sorunun cevabı bana ''evet'' olarak geldi Med
çok sevinirim büşram
fotograf çekimi kuzguncuk ara sokaklarında ve sahilinde olacak. 55 model chevrolet kiraladık bide canım
2 saatlik çekim zaten. 4 saate çıkarıp adayada gidilebilirdi ama abartmak istemiyorum. o gün fazla yorulmayalım yeter bence. üstelik maddi açıdan da iki katı ücret çıkacaktı bize.
Oyyy gelsin o günleriniz de paylaşın o fotoğrafları fiysbukta ballarım,çok seviyorum siziiii.....
bebeklerım öpuyorum hepınızı cooook yorgunumun vede bıtkınımmm
sevgiliciimle cocuklar gibi şen 2 gün gecırdımm ruyada gıbıyım hatta hıc cıkmamak ıstıyorum bu ruyalardan ama maleseeef onsuz geçen her dkka yavaas yavaas gecerken onla olan dakıkalar su gıbı gecıyo
legolar yaptık burburkingte toplu kaydıragın ıcınde oyunlar oynaadııık beraber yemekler yaptıııkçook guzeldı coooook onumuzdekı hafta gelsın bıan eveeelllll yüfffeeennn !
bebeklerım öpuyorum hepınızı cooook yorgunumun vede bıtkınımmm
sevgiliciimle cocuklar gibi şen 2 gün gecırdımm ruyada gıbıyım hatta hıc cıkmamak ıstıyorum bu ruyalardan ama maleseeef onsuz geçen her dkka yavaas yavaas gecerken onla olan dakıkalar su gıbı gecıyo
legolar yaptık burburkingte toplu kaydıragın ıcınde oyunlar oynaadııık beraber yemekler yaptıııkçook guzeldı coooook onumuzdekı hafta gelsın bıan eveeelllll yüfffeeennn !
pufitommm Allah hic bozmasin nesenizi hep bole cocuksu kalinki ayni heyecan sursun
onumuzdeki haftami kuzum ne kaldiki 5 gun bak bize 56 gun icin az diyoruz 5 gun yok sayilir:-D
Pufum farzetkiye yazdığını gördüm de oradan yazamadım, kesinlikle katılıyorum canım nazar çok kötü etkiliyor insanı. Benim de yıldızım düşük hemen etkileniyorum malesef.
O yüzden aslında dikkat etmek gerek
Hepimize tüm topiğe, tüm aşklara maşallah diyelim
ben son kavuşma şafaaanı saymoorum kuzum valla şafak saya saya bi hal oldumher pazar aksamı sonraki pazarı iple çeker oldum resmeeeennnnnnn
kesiinliikkleee tatlıııımmmmmNazarlar uzak olsun bizlerdeeennn Sevgiliciim bugun ınsanın kendı kendıne bıle nazarı degıyo didi haklıda cidden daha dikatli olcam artıkımm bende cok cabuk etkılenıorummm kusuumm
Ben yavaştan yatoorum bebekler sabahın köründe kalkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?