Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çok teşekkür ederimmm kuzummmm

Bi taraftan almasa mıydım şimdiden diyorum, daha takmamıza 2 ay var, bakıp bakıp duruyorum

bitaneciiim biz de erkenden almıstık araya ramazan giriyordu gezip bakamayız diye oncesinde aldık nisan ramazan sonrası oldu..

ben napıodum biliomusun... her cuma cıkarıyodum yuzukleri ve Allah ne verdiyse butun duaları yasin falan okuyup okuyup ufluyodum yuzuklere... Sonra da Allahım hayırlı kıl bu birlikteligi, parmaklarımızdan cıkarma bu yüzükleri, bu duaları sar askımızın etrafına kem gözlerden koru bizleri falan diye dua ediyodum..

baya okunup uflenmiş yuzuk taktık yani

Yaa ben sizi yeriiiiiiiiiiimmmmmmmmmm...

hemencicik kolaçaan ediyoooruuummm pastalar prensesiiiimm eminiim çok güzeldiiir heppsiii bidee okunuşu nasıııll adının rezil olmiiimmm orda sölerkene

hayırlı ugurlu olsun laviniiiim pek bi sevdiiiimmm cicik yüzüklerniziii

Lavincim hayırlı olsun kuzum, hiç çıkarmayın parmaklarınızdan inşallah, iki cihanda da birlikte olun,mutlu olun. Rabbim ağzınızın tadını hiiiiç bozmasın inşallah.

Pufitom yıldönümünüz mü yaklaşıyor sizin ayyy
Aşkla geçen yılları anan aşklı bir gün geçirin tatlım.
Allah mutluluğunuzu arttırsın

iviiiiiiiiiiiiiiiittt ballııımmm 5. seneyi dolduruuuppp 6. seneye yatay geçiş yapiciiizz

Herkese selam diyerek direkt konuya giriyorum

Buğucum, müstakbel erkek arkadaşımın fotoğrafını avatar yapmışsın bakıyorum Tamam sayende tanışmış olabiliriz ama olmuyor yani

Sana buradan bir adet yolluyorum

Günaydın benim tazecik aşk kokan gelimlerime Gününüz bol kahkahalı geçsin

Havalar hala ısınamadı.Mayısa giricez hadi ama hava nazlanma düğünlerimiz yaklaşıyor ısın azıcık.Hani çok sıcak ol demiyorum ılııı bari
Bugümn halılarımız geliyor eve.Babiş evindede temzilik var.Haftaya çeyizler gidiyor bakalım.Çeyizlerde gidince babiş evinde bana ait sadece ben ve giysilerim kalacak.Onca sene harçlıklarımdan biriktirerek aldığım,çalışırken paranın hepsini yatırdığım çeyizciklerim babiş evine güle güle diyecek vay beeee

Günaydın bebekler Nasılsınız bakalım?
Burda da havalar yağmurlu hala. Bi ısınmadı kanımız canımız yaa, psikolojim bozuluyo, depresyona giriyom habira

Pufitom resim koymuyorum fiysbook alemine bi ara gösteririm inşallah

Elisimizin çeyizleri mi gidiyormuuuşş.
Yeni hayata adım adım eliisss
Güzel güzel yerleştirmek ve kullanmak nasip olsun canım

timamm minikoooomm

hakaten düzelemedi havaaa ya bende güneş enerjisiyle yaşayanlardanım bugun güzel hava bayaa akşam sevgilicimlee buluşucaaz heycandann havalara uçuyoruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…