Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ay kusum her anne de var demek bu telaseler benim annem de bizi mahvetmişti resmen aylarca

caya geliolarsa pasta da olur cicek de olur bizim de istemeden once caya geldiler kurabiye ve cicek getirmişlerdi... her gelişlerinde askıcan getiriodu cicek yani illa isteme olmasına gerek yok ki bebisim

nurayımmm cok az kaldı cooooooooook

ya ben bu dişçi korkumu napıcam korkudan gidemiyorum tam gidicekken amaan haftaya giderim diorum ama vakit kalmadı... tedavi olması gereken bi dişim var ve dugune kadar bitmesi laızm napıcam yaaa üühhüühüh

çağlamm dişin tedavi olmazsa daha beter ağrılar çekmek zorunda kalacaksın bunu düşün bitanem.
dişçine çok korktuğunu söylersen seni rahatlatacaktır bence.

çağlamm dişin tedavi olmazsa daha beter ağrılar çekmek zorunda kalacaksın bunu düşün bitanem.
dişçine çok korktuğunu söylersen seni rahatlatacaktır bence.

bitanem yaa agrımıyo ki dişim agrısa mecbur kalıp gidicem zaten ama agrısı sızısı yok dişim kıırıldı kaldı oyle yarıısı var yarısı yok

curuk olmayan dişlerim kırıldı benimmm

bir de tamamen kırılmıs ve içerde sadece kökü kalmış olan var

hangisine ne işlem yapıcak ne dicek onu da bilmiorum tırsıyorum ama artık bi cesaret edip gitmem lazım offff

cok korkuyorummmmmmmmmmm :18::18::18::18:

anladımm olsun acımıycak sen git bak :)

Çağloşumm git dişciye bak hiç acimicak ben çok çektim dişten hatta biri 1.5 saatte çekildi o kadar kötüydü ameliyat oldu ama gene acımadı kiiiiii ben de çok korkuyordum ama eskisi gibi değil artık ne zaman bitiyo anlaşılmıyo

ya tamam aldım gazı umarım yapabilirim dişçinin kapısının onune kadar gelip ya haftaya giderim demem inşallah yine

haftasonu gözümü karartıp gidicem dönmek yok artık

bugum dinleyemedim burda eve gidince dinlicem

bendemiserce sen de mi 2013 gelinisin bir ara topiğimize ugramıstın sanırım :44:

Kuzum git korkma ya,ihmal etme.

Dinle bakalım gidince,hikayesini sonra şey ederim.

gidicem insallah bebişimmm cok cesur bi kız olcam veeee böğürtlenim gelince aferin benim kurabiye hamuru kokulu askıma dicek hihihi

merak ettim baaaaak şimdiiiii

merveeeeemmm gözyaşlarına boğuldumm
ben müzik dinlemiyorum hiç biliyo musunuz? çok ağladığım için. herşey dokunuyo yüreğime böyle uzakken

Gülmeyen gözler ıslaktı yarim
Benim hayalim vuslattı
Seni sensiz yaşamak zor yarim. beni de allah yarattı ..

Son düzenleme:
Canlarımmm aşklaaarım bebekleriiiimm canlarım herbişileeeriiiimmmmm kabugumaa cekıldım azcıcııık bu ara keyıfsızııımmmm ama çook böyüük bi durum söz konusu diiil yavaş yavaş düzeliyo..

önümüzdeki hafta 5. yılımız doluyo hafta ıcıne denk geldıgı ıcııın maalesef gecıkmelı kutlııcaaz hazırlıklaar yapooorum coook cicik süprizler yapıcam sevgilicimee hoş oda benden aşaa kalmıcak cok ıyı bılooorum hadi gelsin önümüzdeki haftaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Var ya... Maille öyle şeyler anlatacağım ki,kafamı topladığımda,toz duman olacaksınız.

Buguuu seni seviyorum kuzucuuuummm

Bi seniiiin bi de benim önerime bak kuzum ya, ezildim büzüldüm ama:26:

yaaaa delirme kuzucuuuguuummmmm pastavillamın eskilere olan aşkından esinlenerekten fikir attım ortaya

hosbuldum kızlar... ne kadar guzel bır dostlugunuz var kıskandım simdi gercek hayatta bunu bulmak çok zor:8

sende geell aramızaaa caaanımm haklısınnn gerçek hayattaa bulunması zor olanı biz sanalda kazandık gerçek hayata taşıdık

Bi seniiiin bi de benim önerime bak kuzum ya, ezildim büzüldüm ama:26:

yaaaa delirme kuzucuuuguuummmmm pastavillamın eskilere olan aşkından esinlenerekten fikir attım ortaya

nazlımmmmm
hoşgeldin prenses lokumum daha daha iyi olcaksın inşallah. herşey güzel olcak.
maşallah ki sizeee ne gibi süprizler hazırlıyosun bitanem :) fikir olsun bana. 8 mayısta bizim 5. yıl dönümümüz olucak. allahın izniyle beraberiz o gün, ben istanbuldan 9 unda dönücem. birlikte olalım diye böyle ayarladık gidiş dönüşümüzü zaten.

lokumlar prensesiiimmmm şuan çok pis duygusalım ona 1. senemizde yaptıgım slaytı buldum bildiğin çocuguuuuz yaa o beni portakal kokulum diye severdii halada sevooo hanı bıkere portakallı bi video yuklemıstım ya ondan alıp yazmısım altına bişileer faceye yuklıcem onu koparsın gulmekten ama yıldonumunde yuklıcem şimcik değil anlamasın suprızımıı 5 yılımızı anlatan bi video yapıcam vee kişiye özel bi sinema salonu var beyoglunda inşşşşş bi sorun cıkmazsa yarın randevumuzu alıp orda izleticem onaa aşk filmimizi ama bu 1. yıldakinide muhakkak izleticeem bana böle çok cicik dansta edilebilcek aşk şarkısı önerirseniz nasıl mutlu olurum anlatamammmm sizee

pufummmmmm gidiosunuz demek oraya ayyyyyyy cok sevindimmmmmmmmmm biz böörtlenin tarihleri hep sastıgı icin yapamadık bi turlu bol bol eglenin asklanın bebişimm

şarkı olarak da aklıma ilk bryan adamsın sarkıları geldi bi bak istersen bebişimm

lavisimmmmmm yüzüklerini yerim senin beeeeeeennnn... sıra sana da geldi işte bir ömür cıkmasın parmagınızdan o güzellikler... tez zamnda takılsın sonra da tamamına ersin sol tarafa gecsin insallah

coooooooooooook cooook mutluyum adınaaaaa kusummm hak ettigin güzellikleri yasıyorsun en sonunda

Çok teşekkür ederimmm kuzummmm

Bi taraftan almasa mıydım şimdiden diyorum, daha takmamıza 2 ay var, bakıp bakıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…