- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.101
ay kusum her anne de var demek bu telaseler benim annem de bizi mahvetmişti resmen aylarca
caya geliolarsa pasta da olur cicek de olur bizim de istemeden once caya geldiler kurabiye ve cicek getirmişlerdi... her gelişlerinde askıcan getiriodu cicek yani illa isteme olmasına gerek yok ki bebisim
nurayımmm cok az kaldı cooooooooook
ya ben bu dişçi korkumu napıcamkorkudan gidemiyorum tam gidicekken amaan haftaya giderim diorum ama vakit kalmadı... tedavi olması gereken bi dişim var ve dugune kadar bitmesi laızm napıcam yaaa üühhüühüh
çağlamm dişin tedavi olmazsa daha beter ağrılar çekmek zorunda kalacaksın bunu düşün bitanem.
dişçine çok korktuğunu söylersen seni rahatlatacaktır bence.
bitanem yaa agrımıyo ki dişim agrısa mecbur kalıp gidicem zatenama agrısı sızısı yok dişim kıırıldı kaldı oyle yarıısı var yarısı yok
curuk olmayan dişlerim kırıldı benimmm
bir de tamamen kırılmıs ve içerde sadece kökü kalmış olan var
hangisine ne işlem yapıcak ne dicek onu da bilmiorum tırsıyorumama artık bi cesaret edip gitmem lazım offff
cok korkuyorummmmmmmmmmm :18::18::18::18:
merhaba, hoşgeldin mis topiğimize
hepimiz kk da tanıştık
bitanem yaa agrımıyo ki dişim agrısa mecbur kalıp gidicem zatenama agrısı sızısı yok dişim kıırıldı kaldı oyle yarıısı var yarısı yok
curuk olmayan dişlerim kırıldı benimmm
bir de tamamen kırılmıs ve içerde sadece kökü kalmış olan var
hangisine ne işlem yapıcak ne dicek onu da bilmiorum tırsıyorumama artık bi cesaret edip gitmem lazım offff
cok korkuyorummmmmmmmmmm :18::18::18::18:
ya tamam aldım gazı umarım yapabilirimdişçinin kapısının onune kadar gelip ya haftaya giderim demem inşallah yine
haftasonu gözümü karartıp gidicem dönmek yok artık
bugum dinleyemedim burda eve gidince dinlicem
bendemiserce sen de mi 2013 gelinisin bir ara topiğimize ugramıstın sanırım :44:
gidicem insallah bebişimmm cok cesur bi kız olcam veeee böğürtlenim gelince aferin benim kurabiye hamuru kokulu askıma dicekhihihi
merak ettim baaaaak şimdiiiii
Var ya... Maille öyle şeyler anlatacağım ki,kafamı topladığımda,toz duman olacaksınız.
Bi seniiiin bi de benim önerime bak kuzum ya, ezildim büzüldüm ama:26:
hosbuldum kızlar... ne kadar guzel bır dostlugunuz var kıskandım simdigercek hayatta bunu bulmak çok zor:8
Bi seniiiin bi de benim önerime bak kuzum ya, ezildim büzüldüm ama:26:
nazlımmmmm
hoşgeldin prenses lokumumdaha daha iyi olcaksın inşallah. herşey güzel olcak.
maşallah ki sizeeene gibi süprizler hazırlıyosun bitanem :) fikir olsun bana. 8 mayısta bizim 5. yıl dönümümüz olucak. allahın izniyle beraberiz o gün, ben istanbuldan 9 unda dönücem. birlikte olalım diye böyle ayarladık gidiş dönüşümüzü zaten.
pufummmmmm gidiosunuz demek oraya ayyyyyyy cok sevindimmmmmmmmmm biz böörtlenin tarihleri hep sastıgı icin yapamadık bi turlu bol bol eglenin asklanın bebişimm
şarkı olarak da aklıma ilk bryan adamsın sarkıları geldi bi bak istersen bebişimm
lavisimmmmmm yüzüklerini yerim senin beeeeeeennnn... sıra sana da geldi iştebir ömür cıkmasın parmagınızdan o güzellikler... tez zamnda takılsın sonra da tamamına ersin sol tarafa gecsin insallah
coooooooooooook cooook mutluyum adınaaaaa kusummm hak ettigin güzellikleri yasıyorsun en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?